Új privát üzeneted érkezett!

Erika!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ALIZNAK!
Az elöbb irtam levelet az iwiw-en, mert ide nem engedett be.
Gratula Petinek!

En is mar sütöm a a tortakat Laranak, ö kap egy kis sziv csoki tortat es mi meg egy nagyot! :)
Valoszinü du. nem jövök, mert itt Kurv@ vilagot josolnak. Most hallottam a Tv-ben, hogy du. eler minket is a szel. 200 km/h :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock:
Es inkabb kikapcsolom a gepet az aramszünet veszely miatt!

Mindekinek szep napot!

RENI

Kép
Kép
reni76

megyek, mindjárt jön gábor, és babázunk! bár most még szunyál...

de még teszek fel pár képet, ha nem baj...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

ja, az elsőn épp kalácsot süt! :wink:

reni,
ááá, én is ennék vmi fini tortát!! :lol: de jó lesz nektek! :)
ide mo-ra hétvégére mond naaagy szelet, legalábbis nagypapim ezt hallotta. meg hogy akkor vihar lesz, mint itt volt pesten aug. 20-án, de hogy most majd fél őránként közli a tv, hogy épp merre tart a vihar. aha... én még nem hallottam, papám nemtom hol látta. ha igaz, akkor a tiétek ér ide.

ti, cajok?? hallottatok vmit erről?

gabó,
vigyázz a cserepekre!! :shock: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

[color=cyan]Boldog szülinapot Alíz!!!![/color]

két napja próbálok éjjel írni, csak akkor jutok ide, de akkor meg nem működik rendesen a babanet :?
Ilyenkor meg csak kicsit érek rá. :cry:

KépKép
KépKép
esztermami

Irtó helyesek a babók!!

A kutyus meg a cica!!! :P :P

ANikó,
babauszis gatyót a babaúszádon a védőnő is árul. Mi nála vettünk, mikor kezdtük és még belefér és érdekes, mert sosem még csak nem is próbálkozott a vízbe kakilással - ugyebár ez a gond csak, mert akkor le kell ereszteni a vizet.

Zsani, Nercsi, Anikó,
a GYED-es tanulásos ingyenesség eltörléséről én is hallottam, de még nem biztos. Én nagyon disznóságnak tartom, mert egyáltalán nem könnyű baba mellett tanulni - tapasztalatból tudom -, az állam meg nem ad annyi gyedet vagy akármit, amiből ezt fedezni tudnád, szóval egyszerűen disznóság. Ahelyett, hogy az esélyegyenlőség felé mennénk visszafejlődünk!!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
a szélről még ne hallottam, csak annyit, hogy jön végre a tél!!

KépKép
KépKép
esztermami

még a korábbi témákhoz röviden:

szerintem isteni dolog a mosogatógép, ráadásul egy jobb fajta vízspórolós is és környezettvédőbb, mint a hagyományos mosogatás. Ráadásul rengeteg időt megspórol vele az ember - sajnos, nekünk most nincs, de laktam olyan helyen, ahol volt. A szárjtógép is nagyon szimpatikus, igaz nekem minden olyan masina tetszik, ami megkönnyíti a házmunkát!!! Persze legjobban egy Mary Poppins kellene és akkor még a rendrakás sem lenne nekem probléma. :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

Na már csak annyit, hogy nagyon jók a nosztalgiás idézetek Viol!!!

Pont tegnap kaptuk meg a még tavaly júniusban a Vince keresztelőjén készült videókat - kölcsön videón készltek és be kellett digitalizálni őket, lényeg, hogy mostanra készültek el!!
Csak lestem milyen baba volt még Vince, még csak alig mászott, elég lassan, de már akkor is rengeteget beszélt!! :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó
nem válaszoltál nekem,vagy inkább nem akartál?? :cry:

Ábizsani
hááááát,jo tanulo most igen....de nem volt mindig ilyen....majd ha lesz időm leirom neked privibe igérem!!!

Reni
huuu,nagy szél!!!!Huzodjatok be a házba!!!
Ide is mondtak d.u.ra csajok,ugyhogy vigyázzatok ti is magatokra!!!!
MAjd este jövök!!!
Vendég

igen,
most hallom én is a rádióban, hogy elérte az országot! :?

eszter,
hűű, mi most írogatjuk a dvd-ket dorkáról. milyen jó és furcsa lesz majd elővenni később! :shock: :P

és igen, jövő hétvégére, vagyis csütörtök, péntek körülre mond havat!

KépKép
viol81

Rik, írtam privit, nem ért oda????

Anikó

Kép[/url]
quito

Aliz!
Boldog elso szulinapot kivanunk neked!!!!!

Errol a szelrol az Anyu is mondott tegnap valamit, hogy nagyon mondjak, hogy vegigsopor Europan. Csak arra lennek kivancsi, ha ezt mar most latjak, hogy jon, akkor augusztus 20-an hogyhogy nem lattak meg 1/2 oraval elobb sem? :?:

Abizsani!
Igen, en is 73-as vagyok, de en a Berzsenyibe jartam. Biztos vannak kozos ismeroseink, pl. az Ori Szabi (rola irtal mar korabban itt egyszer). Mi egy osztalyba jartunk, es azota is joban vagyunk. (Par napja beszeltem vele telefonon.) Meddig tervezel dolgozni? Meg ezt a tanevet vegig? Vagy mikorra is vagy kiirva? En a Bencevel meg penteken dolgoztam, es o vasarnap szuletett. :)

Viol!
Milyen edes Dorka! Szerintem tiszta Gabor! Ez az oldalan fekvo csabos poz nagyon jo! :)

Kép
Kép
agi

Anikó
megkaptam,irtam is!!!!

Kezd szél lenni!!!!!
Vendég

Reni
mi ujság nálatok????odaért a nagy vihar?

Ábizsani
irtam privit!
Vendég

Sziasztok!
Én nagyon nem szeretem a szelet, most egyedül csücsülök, mert ilyenkor nem tudok aludni.
Szép álmokat mindenkinek!
Andi

Kép
Kép
Kép
amica

Jó estét!

Én is Boldog Szülinapot Kívánok Alíznak!!! Olyan fura, hogy már egy éves, mikor legutóbb láttam olyan pindurka volt. Akkor mentünk a babakocsiért, és el sem tudtam képzelni milyen lesz tologatni benne a mi pinduronkat, és már olyan természetes. :shock: :lol: :lol:

Kép

Viol,
Micsoda nosztalgikus hangulatba kergettél mindenkit!!! :lol: :lol: :lol:
Dorka gyönyörű mint mindig!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

köszöjük a bókokat, bezsebeltük! :)

nitta,
igen, meglátod majd te is, nemsokára már felemeled a babakocsi háttámláját, mert zoé követeli, hogy ő márpedig nézelődni akar! :D :wink:

ági,
a csábításra én tanítom dorkát! :lol: korán el kell kezdeni!! :P de van egy másik is, itt a tekintet az igéző! :D :D
Kép

rik,
mi már készítjük a zsebámpát, hátha elmegy a villany... :?

andi,
detto, én is utálom a szelet... :evil:

KépKép
viol81

szóval zseblámpa, nem zsebámpa! :D

ági,
elújságolom az uramnak, hogy rá hasonlít a kislány! :P olyan rettentő sokan még nem mondták neki! :P na majd most! :P

jó éjt, sziasztok!

KépKép
viol81

Huu,ez a zseblámpa dolog nem is jutott eszembe.Megyek készitm én is!!!

Amica
félsz tőle?nem tudsz aludni??
Szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Lányok!! Ne nevessetek ki, de inkább kérdezek még ha ciki is: Hány foktól számít láznak a popsis higanyos mérővel??? Jól emlékszem, hogy 38,5 ??? :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Egyenlöre meg nalunk nincs nagy gond, a szel fuj mar egesz nap meg neha megered az esö, de meg nem veszes. Viszont mashol eleg iteletidöket mutat a TV. Egesz Ne.-ba leallitottak este 6 orakor a vonat közlekedest es több szaz ezer ember nem tudja, hogy jut haza a munkabol. Eddig mar 3 halott van itt is. De gondolom otthon is mutatjak, hogy mi van erre fele. Majd holnap jelentkezem, remelem lesz meg hazunk es netünk is. :)

Ha mindez egy evvel ezelött lett volna, akkor a teljes szüles ilyen itelet idöben folyt volna le. :roll:

Kép
Kép
reni76

Jó estét.

Nitta,én úgy tudom,hogy fél fokot kell levonni,ha popsiban méred.Gyereknél 37.5-ig normális.

Kép

Kép
hajnus

Hahó Viol!
Dorka megint nagyon bájos!

Rik, nem tudok szélben aludni...

Nitta, én nem vagyok tudós ebben a témában :shock:
Érezni szoktam ha lázas a kölyök. De ha jól emlékszem 5tizeddel magasabb a popsis érték. Elárulom neked, soha nem mértem. :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

Kép
hajnus

VIOL!

Dorka olyan kis nöcis! :lol: Kitöl latja ezeket a pozokat? Egy tünderke!

Kepzeljetek, Lara mint a villam felszökik a lepcsöre, ma csak annyi volt, hogy fel pill.-ra befutottam a konyhaba, mire kiertem mar a 3. foknak indult neki!

Most mar megyek, nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek!
RENI

Kép
Kép
reni76

Na hali!

Nitta fél fokot kell levonni!

Reni mzujs felétek?Kurva világ van mi?

Itt fúj a szél,de nem vészem most azt mondták hajnalban ér el minket korábban meg,hogy éjjel!!Na most akkor mikor?Okosok!! :? :? :?
Én már előre fosok ha rosz irányból kapjuk a szelet akkor repülnek a cserepek!Az autóval is úgy ált a Balázs,hogy véletlen se buruljon rá fa ha tekeri őket,de remélem megússzuk!!
Vendég

Én nagyon ideges lettem a vihar miatt.Főleg,mert a férjem este biciklivel ment dolgozni.Remélem mikor jön haza már elvonul a vihar.Itt a nagyszobában a falon van szellőző,már hallani,hogy fúj a szél!
Jó ötlet a zseblámpa.Mi kikapcsoltuk a kazánt is(előtte jól befűtöttem),nehogy a nagy szél visszafújjon vmi égésterméket.Közel van a fürdő a szobákhoz.

Viol,de édi a kis fogas Dorka :lol: :lol: Mennyire más így! :D

Erika,mi volt a mázsáláson? :D

Tegnap este beszéltem msn-en az Isti ofőnökével.Megnyugtatott,hogy szép lesz a bizi.Matekból,magyarból kéne javítani a következő félévben(ötösre).Megnyugodtam :D

Kép

Kép
hajnus

Viol!Nagyon cuki Dorka baba!!

Reni!Egyre ügyesebb lesz ez lányés olyan iramban fejlődnek/ügyesednek,hogy az ember nem is hisz a szemének!

Mi ma csajozni voltunk mint mindíg és Levusom estére belázasodott,de le is húzta neki a kúp!Kicsit hasmenése volt délután szal. lehet jön a foga,de nem tudom megnézni,mert nem engedi v. valamelyik oltástól!!
Vendég

hajnus!Okos fiad van nem kell aggódni!! :lol: :lol:
Vendég

Tudom,apja fia :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Viol!Ez tök jó!!Gosztola család Gosztolára megy üdülni!!!
biztos jó lesz még Levivel mi sem voltunk több napra Sopin kívül,de ugye az nem igazi nyaralás!!Idén már mi is kipróbáljuk!! :D :D
Vendég

Épp olvasom az origón az időjárást ha ezt bekapjuk cumi lesz nekünk!!!!!Asszem virrasztani fogok éjjel ha ideér a vihar!! :( :(
Vendég

Jó reggelt virrasztók!
A ma reggeli viharból már csak egy kiadós Janka hiszti maradt, össze is kell szednem magam mert rendesen lenulázott :lol: :lol: :lol:
Egy ideje nem mindegy ám mit vesz fel :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

ERIKA,NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
hajnus

Lara!!!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!AZ ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG PICI LÁNY!!!!!

Hajnus!KÖszi a köszöntést!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erika, boldog szülinapot kívánok! :lol:

Lara, boldog szülinapot kívánok! :lol:

Viol-dögös a csajszi!!! :P

Amica-akkor Janka is igazi csaj már, ha tudja mit akar felvenni. Anyukám ki volt akadva, mert ennyi idősen én mindig csak fekete és sötét ruhákat voltam hajlandó felvenni! Azt mondta, olyan voltam, mint egy kis öregasszony. Úgyhogy most kiélvezem, hogy Kincső még nem tiltakozik az ízlésem ellen, hordja a cukros-habos-rózsaszín-pasztell lánykás rucikat!

Lányok, az normális, hogy Nyuszifül úgy alszik mostanában, hogy mindent a feneke alá gyűr: takaró, textilpelus a feje alól? A kis feneke a magasban, a buksija meg mélyen? Reggelre meg mindig felpakolja a lábacskáit a rácsvédő tetejére vagy nekitámasztja az ágyrácsnak. Fura, hogy így kényelmes neki....
Még egy kérdés: hamarosan lejár a TGYÁS, a Gyedet igényelnem kell valahol, vagy a munkahelyem intézi?

Ez az idő!? Régen ilyenkor gyertyát gyújtottam, teát főztem és egy jó könyvvel plédbe takarózva töltöttem a napot (ha nem dolgoztam). Hát, most Kincső fogja meghatározni a mai hangulatot.

Anikó

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
a munkahelyeden kérni kell egy igénybejelentő lapot amina Gyedet igényeled.Én pont tegnap adtam fel a GYES igényemet. :lol:
Vendég

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT LARA!!!
Kép
[quote]n írta:icika
"Megérkezett Lara ma reggel 6.50-kor 3570 g és 53 cm. Mindketten jól vagyunk a szülés 6 órán kersztül tartott. Üdv Reni és Lara" 2006 Január 19 Csütörtök - 10:44

Kép
Vendég

Anikó
köszi a megemlékezést Neked is!Ari vagy!Szép esős szülinapunk van!!! :cry:
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT ERIKA!!!
Kép
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT LARA!

Kép
Kép

Kép

Kép
hajnus

Boldog szülinapot Lara!
Kép

Boldog Szülinapot Erika!
Kép
Vendég

Na túléltük a vihart minket éjjel fél 1-kor kapott el igazán. a cserepek is maradtak most már nyugalom van a Husi még mindíg alszik!!! :lol: :lol: :lol:

amica!Tyűha!!Akkor kezdődnek az igazi lányos "gondok"?!! :) :)
Vendég

Mindenkinek Köszi!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Lara boldog szülinapot!!!
Erika Neked is nagyon boldog szülinapot!!!
Itt nem is volt olyan nagy vihar mint amit beeharangoztak.
Amica!Virágnak se mindegy mit vesz fel :? Elég korán kezdik mi lesz még késöbb?!

KépKép
kola2

Rik!Tegnap Viri nem hagyott írni,mindig nyomkodja ő is a gépet.

KépKép
kola2

Na nálunk szakad az eső!!! :( :( :( :(
Vendég

Na végre bejött ez a szar!! :x :x :x :) :)
Vendég

Lara, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

Erika, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Boldog születésnapot kívánunk, Lara! :)
Kép

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X