Szép jó reggelt mindenkinek.
Zsebi
Mi személyesen mentünk el megnézni a kocsit és bolygós a kereke, megnéztük, szédszedtük , hajtogattuk ( szinte ugráltunk rajta
) hony mindenét kipróbálhassuk, és a sok közül még tényleg ez a legjobb nekünk, de még utánaolvasok ma a neten apával, köszi a tanácsot
Orsi
Hát ennyit a titkokról
nagyon nagy gratula a puncishoz
Az az UH tényleg nagyon fantasztikus, én sem találkoztam még ilyen szuper géppel, én eddig az ismerőseim közül szerintem mindenkit oda küldtem.
Potyka
szerintem már nem kell sokat várnod és Te is érezni fogod a jeleket..nagyon csodás érzés, semmihez sem lehet hasonlítani, talán az az a pillanat amikor az emberben teljesen tudatosodik, hogy igen tényleg ott van a baba, és nagyon jól érzi magát
Melcsi
tényleg azt mondta a doki, hogy lehet együtt lenni, de óvatosabban ( orálisan akár lehet többször is), de úgy igazábol amikor benne van az emberben a párja akkor arra kell figyelni, hogy a méhszájat, nem szabad nagyon erős lökésekkell, sokáig ingerelni, mert az nem vezet jóra, csak olyan finoman lágyan... ( na ezt most jól leírtam.... de ugye értitek?
)
Én is arra gondoltam , hogy pelust ott veszek egy adaggal, hogy majd kipróbáljam, hogy milyen, mert ott tényleg olcsó, és ha jó is akkor miért vegyen az ember drágébbat.
Én olyat is hallottam, hogy valaki vett mind a 2-3-4 fajtából egy egy csomagot mindet kipróbálta , és ez alapján tudta eldünteni, hogy a babájának melyik jön be... szerintem ez is jó megoldásnak tűnik, csak elég bizar, hogy 4 különböző pelussal kezdjen az ember lánya
A Doki nálam is felemelte a magnéziumot, ihatok napi 2 pezsgótablettát 2x250, este ihatok egy kis vörösbort, és a mgne B6 ból is szedhetet, de szerintem Orsi tudja a legjobban hogy mennyi a jó...mert szerintem Ő akár már praktizálhatna is... Tényleg Orsi nem csinálsz egy oldalt ahol fogadhatnád a kérédéseket??
Lehet, hogy valakit kihagytam, az nem volt szándékos, csak már megint viszi a párom a gépet..... Képzeljétek ma megyek művelődni Van Gogh megnézem a Szépművészeti Múzeumban... hát kíváncsi vagyok, mert bár nagyon szeretem azt hallottam, hogy nem igazán lehet élvezni a képeket, mert nagyon sokan vannak bent egyszerre.. na majd mesélek
puszi judit