Sziasztok!
Erzsi! Az első terhességnél úgy volt, hogy szeptemberben hagytam abba a gyógyszert (fogigátlót) és utána csak megszakításosan védekeztünk. A bogyót is azért hagytuka abba, hogy kb. 1 év múlva szeretnénk babát. Na de a mensi után 5-6 napig nem védekeztünk, és így márciusban megfogant Gergő, de valószínű, hogy akkor volt egy olyna akció, amikor több nappan a mensi után nem védekeztünk. Szóval akkor nem tudatosan babáért szexeltünk, csak olyan szerelem szex volt és Manó is véletlen lett.
Én nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, mert igazából semmi fura jel nem volt, talán a cicim volt egy kicsit érzékeny, de az előtte is az volt amikor mensini akartam és többször is éreztem , hogy olyan , mintha meg akarna jönni. Szóval nekem még a 48 nap késés sem volt gyanús, az össze-vissza és hosszú ciklusaim miatt. A barátnőm unszolt, hogy vegyek tesztet, na vettem és másnap reggel apával megcsináltuk és tök egyértelműen pozitív volt. A következő héten mentem orvoshoz, aki megállapította, hogy 7 hetes kismamam vagyok. Nagyon jó volt!!!
Örültünk neki nagyon mind a ketten!
Szóval akkor ilyen nagyon szeretnék már babát, már megint megjött gondolatok nem is kerülgettek! Lehet , hogy most is úgy kellene csinálni, de már szerintem ezt nem tudjuk kiűzni a gondolatainkból sajna!
Zsu! Nálad mi a helyzet? Hol tartasz a ciklusban?
CSipiszke! Fel a fejjel, ha apa hazajön, elkapod nekiesel és remélhetőleg eredménye is lesz!!!
Szép Napot Mindenkinek!!!!