Új privát üzeneted érkezett!

jó reggel jó reggelt pálinkásat :P hol van mindenki csak nem durmoltok még??? :lol: beszélgetni akarok gyertek
erzsebet0312

vagyis már délután van hiányoztok :oops: csak nem hagytok magamra? :roll:
erzsebet0312

Erzsi:Hű de nagyon korán keltél!Nagyon sajnálon,de majd a következő sikerül.Egyébként tavasszal mi is épitkezünk.Próbálj meg nem görcsölni.Nekem nem mindig sikerült.

Ancsa
ancsa03

ancsa bocs nem emlékszem neked már van babód? hol építkeztek meg van már a házterv?
erzsebet0312

Szia!

Nem mi csak a jövő honapban próbálkozhatunk.Mi csak bővitjük a házat.Irtam valamelyik nap,a találkozó miatt,hogy Diósdon..
ancsa03

aha akkor mindent bele. a lányok el vannak tünve pihiznek biztos
erzsebet0312

Biztos.De hétköznap mindig beindul az élet..
ancsa03

Sziasztok!

Nem vagyok otthon és csak egy pillanatra ugrottam be, mert a tesóm nincs a gépnél! :lol:

Fábián istván a dokim, megnézheted a www.matyasfoldklinika.hu-n

Erzsi sajnálom a mensit!!!! :twisted:
Nekem is görcsök közepette jött meg!

Na megjött az öcsém!!
Hétfőn leszek!
Vendég

pálinkásat mindenkinek :lol: olyan fáradt vagyok ez a 3.napom 12 órába és szombat vasárnap is :?: ez nagyon rossz. remélem minden leendő kismami jól van.
erzsebet0312

Sziasztok!
Panka! Miért kellene nekem hormonviszgálat? Én erre még nem gondoltam, nem hiszem, hogy ilyen súlyos lenne a helyzet.
Legalábbis remélem!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Bocsi, de ezt egy másik topicba akartam, ahol atz mondták, hogy csnáltassak hormonvizsgálatot, mert a múlt hónapban hosszú volt a ciklusom.

Zsu

Kép
bvigh

Na most meg ti tűntetek el!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Annyira sajnálom a mikulásnaposokat! Szurkolok, hogy a köv. hó jó legyen.

Nagy pihibe keztem a köv. hó elejéig szabad vagyok. Közben reménykedem, hogy a szombati dolim jól sikerült és nem kell pótvizsgáznom.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bebi

Jó reggelt!

Kinek hogy telt a hétvégégéje?
Nekem nem a legjobban, anyósék voltak nálunk vendégségben. Egyébként jó volt.

Zsu

Kép
bvigh

Hali,

Hogy vagytok?
Nekem mar jobb volt a hetvege, kiszenvedtem a Mikulast es elmentem falat maszni, legalabb valami jo is legyen ha mar megjött!

Mi van veletek?

Üdv

Csipiszke

Kép
csipiszke

Sziasztok!

Na én is itt vagyok!
Nálam még van Mikulás, de remélem , hogy ez a hónap mindenkinek Mikimentes és termékeny lesz!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én 25.ére nem várom a mikit. Egyébként ma még dolgozom, holnaptól elküldtek 1 hét szabira, mert költözik a cég. Addig meg elég 1 ember is.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Remélem nem jön meg!!!! :roll:

Többiek hol vagytok?! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy bejelentkeztem aztan meg eltuntem, nem sok idom van mostansag, kisfiam megint beteg. :( :evil:

Megprobalok visszaolvasni amig fo a kaja es alszik a kis torpe.

Latom a homerozes volt a tema, na abban tudok segiteni akinek kell mert volt/van reszem benne.

Sajnalom akinek megjott! :cry: Majd a kovetkezo!!! :lol:

Ancsa igazan nem akarok beleszolni de szerintem probalkozzatok nyugodtan, a szervezeted tudja hogy mikor vagy kesz egy ujjabb baba befogadasara elotte ugysem leszel terhes, szoval en arra buzditalak hogy ne hallgass az orvosokra es vagj bele amikor akarsz!

En holnaptol kezdem merni a homet, eddig nem akartam ezzel foglalkozni mert megorjit.

KépKép
KépKép
tontica

Halihó!

Hol van mindenki??
Már nagyon hiányoztok nekem!!

Zsu

Kép
bvigh

Én itt vagyok!

Szerintem Erzsi ma nem dolgozik!
Vendég

sztem se, mert ő aztán ír nekünk bőven.
Ja, mondtam már, hogy elkezdtem inni a cickafark+palástfű keveréket?
Nem is olyan szörnyű az íze. Majd meglátom lezs-e hatása.

Most már én is megyek haza. este még azért bekukkantok:
Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Én holnaptól hőmérőzni akarok, majd meglátjuk mennyire sikerül kitartónak lennem.

Szép estét!
Vendég

sziasztok na itten vagyok igen tegnap tényleg nem dolgoztam hiányoztatok is ám nagyon. Nekem is van még mikulás apa már 3.nap kérdezte meg van még???? :lol: a kis manó már nem győzi kivárni a végét. De én is ilyen vagyok ám amikor nem lehet akkor vagyok a legjobban bezsongva. na mindegy ébredezzetek majd én keltek mindenkit. Zsuzsa reméljük hogy nem fog megjönni 25-én nem fogjuk várni. bebi: remélem jól vagytok a kis pocaklakóval hányinger van? meddig fogsz dolgozni? krisztinka79: te mikorra is nemvárod a mikit?
erzsebet0312

Sziasztok!
Erzsi nagyon hiányuoztál ám nekünk!
Egyébként szorítsatok nagyon, ma olyan érzékeny a mellbimbóm, hogy bármi hozzáér fáj. Szerintetek ez jelent valamit?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Szorítok ezerrel!!!! :roll: :lol: :o
Hanyadik napod is ez a mai?

Erzsi! Nekem most múlik el. Ma reggel már mértem hőt!
Ja és ki fogom próbálni az ovulációs tesztet is! Kíváncsi vagyok milyen?

Bebi hogy vagy?

Csipiszke nálad van még miki?

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Vendég

Szep jo reggelt mindenkinek!

Miki ma bucsuzik, ugyhogy kezdödik a következö kör! :D

Elkezdtem inni a palastfü+cickafark kevereket; mar 3 napja elalvas alött egy cseszevel. Nekem megszüntette a görcsöket, igy alig kellett Cataflamot bevenni, es hamarabb is levonult miki, szoval egyelöre csak jo hatasokrol szamolhatok be. Mindenki probalja ki!

Ja a ferjem is issza mert egyebkent meg emesztesi problemakra is jo, altalanosan szinte mindenre. :D

Erdekes modon a höm is felszökött 37,0-re.

Szoval ez a tea tiszta izgalom!

Üdv

Csipisz

Kép
csipiszke

Sziasztok!

Erzsi!:A multkor azt mondtad,hogy nem emlékszel rám,én meg nem részleteztem pontosan.(Dóhélyban annyi,hogy én vagyok akinek novemberben 22 hetesen volt egy vetélésem,és február elején próbálkozhatunk ujra.)Azért irtam ebbe a topikba,mert reméltem hogy ránk is igaz lesz,hogy 2007-ben babánk legyen....
Bár a sors közbeszolt,hogy közben magas lett a cukrom,úgyhogy korházba kell mennem,hogy beállitsák.Addig nem is próbálkozhatunk.

Bvigh:Nekem is nagyon érzékeny volt a mellem,meg a mellbimbóm is.Senki és semmi nem érhetett hozzá,úgyhogy szerintem jelent valamit..

Ancsa
ancsa03

zsuzsa: igen igen jelent nagyon nagyon szorítok :lol: :lol: :lol: mikor nem kéne megjönnie? nekem is most múlik el a miki de még talán 1nap.
erzsebet0312

Sziasztok!

Itt vagyok! Ezt Zsunak találtam:

A terhesség lehetséges jelei

elmaradt menstruáció (igaz, pár csepp terhesség esetén is előfordulhat az első elmaradt menstruáció idején)
reggeli rosszullét (sok nőnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs)
gyakori vizelési inger
mell megnövekszik, érzékennyé válik
a méh nagyobbnak érződik
a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak
a mellen előtűnnek a vérerek kék csíkjai (később a hasfalon is)
a mellbimbón a bőr szárazzá válik
előtej szivárgás
folyamatos éhségérzet
nagymértékű fáradtság
ha terhesnek érzed magad

Ha csak egy is jelentkezik ezek közül, érdemes gyanakodni és venni egy tesztet
Vendég

Little!

Köszi! Csak az a baj, hogy nekem még van kb 1 hetem mire meg kéne jönnie. Szóval a teszttel még várnom kell. És ez a mell dolgot is csak ma érerztem , sztem ez még nem jelent semmit, csak egy kis biztatásra vágytam.
Sőt szerintem ha ezekből a tünetekből 1 igaz, az még nem sokat jelent. Pl nekem múlt hónapban nem jött meg mikor kellett volna, (csak 3 héttel később) és lám.... Mégsem vagyok sehol.
Azért köszönöm még egyszer.

Zsu

Kép
bvigh

el ne kenődj nekem zsu! :shock: mi nagyon szorítunk neked és küldjük a pozitív energiákat :lol:
erzsebet0312

Zsu, Erzsi tessék vonalzót csinálni!!!!

http://lilypie.com/baby_login.php
de ez nem magyar.

A lilipe.com-os vonalzónál pedig lesz majd a saját vonalzódnál egy GET CODE fül és onnan tudod majd bemásolni a kódot ide a babanetre.

: Lilypie 3. lepesnel, ahol beirod az utolso menstruaciot es ciklus hosszat, a "Create ticker" felett van a beklikkelendo "Remember my details on this computer?" Ezt klikkelni, UTANA klikkeljetek a "Create Tickerre". Utana feljon a krealt ticker es alatta van 4 kulonbozo "dolog", nektek a 2. kell, a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" ablakaban levo szoveget masoljatok ki (legegyszerubb megnyitni vmit, uj email, word doc., stb., es egyelore oda masolni).
Aztan Babanet. Beleptek, lap tetejen 2. legordulo hulyeseg "Segedletek"-et legorgetitek, ott van a "Profil". Megnyilik, lap kozepe tajan "Profil Informacio", ennek a vege fele "Alairas". Ide beirhatod a neved es ide masolod be azt a szoveget, amit a Lilypie-rol kimasoltal. Ne felejts el a vegen az "Elkuldre" klikkelni, kulonben nem ert az egesz semmit
Vendég

Egyébként Zsu én is utálom a várakozást! :twisted:
De sajna nem tudunk mást tenni! Hú de nagyon okosat mondtam mi?! :lol:

Kitartásat lányok, lehet, hogy a sors is azt akarja, hogy ebben a hónapban sikerüljön!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

lányok majd megpróbálkozok a vonalzóval krisztinka köszi hogy leírtad remélem hogy sikerül. NA MEGYEK mert irtó zűrös napom volt az utasok kicsináltak idegileg ezektől nem lehet zökkenőmentesen teherbe esni :lol: :twisted: na de mindegy holnap nem vagyok majd csüt. pénteken szorítok mindenkinek zsuzsa: rád meg különösképpen gondolok :lol: hogy ott legyen a babó :lol: :lol: puszi nektek csajszik nagyon fogtok ám hiányozni ne m lesz kivel dumcsiznom :shock: nem is tudom hogy birom majd ki lassan függő leszek na puszi nektek
erzsebet0312

Sziasztok!Itthonról!

Képzeljétek félig megírtam a mondandómat, aztán bejöttek hozzánk, és eltűnt minden.

Szóval ezt akartam írni:
Krisztinka! Köszi az infót, de addig én már nem teszek vonalzót, amíg rendbe nem jön a ciklusom. Most én is elkezdtem a cickafark+palástfű teát, hátha szabályozná egy kicsit a hónapjaimat. Remélem beválik nekem is, mint Csipiszkének.
Én már azt se bánom, ha nem vagyok terhes, csak legyen rendbe ez a dolog.
Meg aztán már azt is megbeszéltem magammal, hogy nem erőltetem ezt a baba dolgot, majd jön amikor akar, én adom neki az esélyeket. Egyébként nagyon jókat tudok magammal beszélgetni! :lol:

Na, megyek, puszi.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Vagyok én is. Olvasgatlak titeket.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert nem vagyok rosszul. Nincs hányinger csak nagy-nagy fáradtság. Állandóan aludnék. A családom már a falra mászik tőle. No de ez van. Ja és éjjel állandóan felébredek. Pisilni meg a palfont bámulni, ahelyett, hogy aludnék. Amúgy jó. Alig várom már a jövőheti uh-t. tarkoredőmérést. Holnap meg megyek laborba, ekg-ra, fogászatra. Szóval csupa kellemes dolog.

Puszi csajok!!! ++++++++++++++ Energia mindenkinek kijár!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Bebi örülök, hogy jól vagy! Én is imádtam terhesnek lenni, szerencsére végig jól voltam!
Mi meg most reménykedünk, új hónap új esélyek!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

"bebinek" gratula a babahoz!

Hogy vagytok?

Van valami jó hír?

Nalunk most szünet van, férjem céges kiküldetésre ment 8 napig... :(
de talán jó ez így mert pont a legjobbkor jön vissza....

Üdv mindenkinek, igyátok a teát!

Csipiszke

Kép
csipiszke

jó reggelt mindenkinek! bebi: örülök hogy jól vagytok. Krisztinka79: nem adjuk fel igaz? az első terhességednél is akartátok azt a babót vagy csak úgy jött amikor nem is gondoltad volna?
erzsebet0312

csipiszke:kitartást :lol: apa nemsokára otthon lesz :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Az első terhességnél úgy volt, hogy szeptemberben hagytam abba a gyógyszert (fogigátlót) és utána csak megszakításosan védekeztünk. A bogyót is azért hagytuka abba, hogy kb. 1 év múlva szeretnénk babát. Na de a mensi után 5-6 napig nem védekeztünk, és így márciusban megfogant Gergő, de valószínű, hogy akkor volt egy olyna akció, amikor több nappan a mensi után nem védekeztünk. Szóval akkor nem tudatosan babáért szexeltünk, csak olyan szerelem szex volt és Manó is véletlen lett.
Én nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, mert igazából semmi fura jel nem volt, talán a cicim volt egy kicsit érzékeny, de az előtte is az volt amikor mensini akartam és többször is éreztem , hogy olyan , mintha meg akarna jönni. Szóval nekem még a 48 nap késés sem volt gyanús, az össze-vissza és hosszú ciklusaim miatt. A barátnőm unszolt, hogy vegyek tesztet, na vettem és másnap reggel apával megcsináltuk és tök egyértelműen pozitív volt. A következő héten mentem orvoshoz, aki megállapította, hogy 7 hetes kismamam vagyok. Nagyon jó volt!!! :lol: Örültünk neki nagyon mind a ketten!

Szóval akkor ilyen nagyon szeretnék már babát, már megint megjött gondolatok nem is kerülgettek! Lehet , hogy most is úgy kellene csinálni, de már szerintem ezt nem tudjuk kiűzni a gondolatainkból sajna! :cry:

Zsu! Nálad mi a helyzet? Hol tartasz a ciklusban?

CSipiszke!
Fel a fejjel, ha apa hazajön, elkapod nekiesel és remélhetőleg eredménye is lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Szép Napot Mindenkinek!!!!
Vendég

na igen én is erre céloztam mert görcsösen akarjuk azért nem jön össze :roll: szóval most már én is úgy vagyok vele építkezünk és minden erőmmel erre is összpontosítok legalábbis megpróbálok. :lol: és akkor hátha hátha neked is be jött :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Nekem már van egy 2 éves kisfiam Bálint és mi is szeretnénk egy kistesót neki, még igazából csak decembertől probálkozunk, de én már legalább fél éve szeretnék megint babás lenni. A családomban több baba is utban van. Most már csak nekem kell gyorsan babásnak lennem. Igyekszem nem görcsölni rajta, mondjuk Bálint gyorsan összejött nem is számítottam rá ilyen gyorsan. Az esküvő után megvettük a lakásukat és utána úgy gondoltuk jöhet a baba és a következő menszim már nem is jött meg. Remélem a második gyerköc is gyorsan megfogan, de ebben már nem is vagyok biztos mert az orvosom azt mondta a kicsi fiam eléggé megkavarta a szervezetemet. Pl.: még mindig van tejem pedig már több mint egy éve nem szoptatok de a hormonvizsgálatom teljesen normális volt.

Én is szurkolok mindenkinek hogy gyorsan összejöjjön a pici
andrea79

andrea79: szia nagyon örülünk neked, igen reméljük hamar összejön a babó, bár neked biztos hamar összejön mindenesetre küldjük a +++++++ energiákat :lol: :lol: :lol:
erzsebet0312

Szia Andi!

Kép

Üdv. közöttünk!

Na én pont így vagyok a tejcsivel, csak én aug. óta nem szoptatok, de még szivárog a tejcsi.

Gyöngyös??? Oda jártam gimibe.
Vendég

Sziasztok!

Andi! Üdv köztünk.

Kérdezek egy furát. Ha van tejetek akkor miért nem szopnak a babák? Nem értem. Az enyém azért hagyta abba másfél évesen, mert nem volt neki elég. Vagyis lassan jött és nem volt ideje kivárni. Én nem vettem észre utánna már tejtemelést. Persze ez is másképp van mindenkinek.

Tegnap lecsapolták a vérem. Mára bedagadt a karom. Sárga, lila és kék színekben pompázik. Annyira imádom.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Már nem volt elég a tejcsi és hiába tettem Manót cicire nem kellett neki. Csak akkor jön egy pici tejcsi, ha megnyomom.

Sajnálom a foltokat, de szerencsére hamar el fog múlni!
Bár csak engem is ezért szurkálnának!
Vendég

Itt vagyok csak valami bibi volt a neten s nem engedett ujra be ugyhogy ujra regisztráltam.

Nekem azért nem szopik a kicsi mert volt egy elég csúnya gyulladásom amire olyan gyógyszert irtak fel ami mellett nem szoptathattam és mire befejeztem a gyógyszer szedését Bálint is leszokott a szopiról még egy ideig cicire tudtam tenni éjszaka de utána már akkor sem fogadta el. De a tejem azóta sem apadt el.

Kriszti én is Gyöngyösre jártam Szakközép iskolába, amúgy Egri vagyok, csak utána ide mentem férjhez és itt ragadam

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

H.Andi üdv itt!

Én sem tűntem el, csak költözött ma a cégünk, és már nem tudtam reggel sem belépni.Az új helyen meg még nincs net.Szóval nagyon hiányoztatok nekem, és még fogtok is.Este az első dolgom jönni a gép elé, mer telvonási tüneteim vannak!!
Eddig még semmi jele, hogy meg akarna jönni, pedig egy héttel mensi előtt már szoktam érezni. Mondjuk múlt hónapban sem éreztem semmit, most meg ugye iszom a cickafarkat.

Andi! Ez a tejcsi dolog érdekes!Még nem hallottam ilyenről.Bár nekem még nincs gyerekem, tehát nem vagyok valami okos ebben a témában.

Erzsi! Látom jó irányba haladsz. Legalább is lelkiek terén.Én is próbálom magam erre terelni.

Szorítsatok nagyon, hogy jövő héten ne jöjjön meg.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?