Sziasztok,
Sasha: nagyon sajnállak, az a baj, hogy az én tudásom is eddig terjed(t) ebben a pillanatban, tehát ha a ritmikus a probléma, akkor mandula ki (nekünk ez lesz), homeopata (eddig mindenkinek segített a környezetben), + orrszívó.
Tegnap előtt voltunk a HP-ben CT-n, és ott beszéltem egy anyukával aki hasonló problémával küszködik mint te. Ott a babának most szedik ki a mandulát + a fülébe raknak egy fix csövet, hogy a dzsuva azonnal ki tudjon jönni. Ezt a megoldást nálunk egy rokon gyerekénél is alkalmazták (évekkel ezelőtt került bele a fülébe), azóta sincs semmi baja, lehet, hogy valamilyen normálisabb dokitól érdemes ezt is megkérdezni..
A sterimaros dolognál teljesen magamra ismertem, a picinek van egy párnája, amit ha előveszek még nem, de ha már ráfektetem, úgy hogy kicsit lelóg a feje, akkor automatikusan elkezdett sírni, de úgy, hogy én is majdnem ffi létemre. De átmostam, mert nem volt más, illetve szerintem ezektől a dolgoktól függetlenül jövünk ki a katyvaszból, de már a második ab-t szedjük..
(
A nagyobb probléma, hogy a fülest, emiatt nem hordta, és visszaesett megint >> ismét tök idegek vagyunk, mert gyakorlatilag a nulláról kell kezdeni mindent..
(
Tudtok jó orvost ajánlani akire a gyerek mandulaműtétát rá lehet bízni? Nekünk a tűzoltóban lenne valaki de az hivatalosan pénzes.
(A poén, hogy nekem 2x vették ki, másodjára nem túl szépen, ezt az a doki mondta aki góckutatáskor tavasszal otthon videéken megnézett...amikor hazamentem anyámnak elmesélve a történteket, orvost azonosítva visszakérdezett: miért nem mondtad neki, hogy a saját munkáját legalább ne fikázzra..
)
Kösz T