Új privát üzeneted érkezett!

Ägi!

Szuper a kep!

En is imädom a mosogatogepet, meg ha csak härman is vagyunk, szuper!

Anita!

Szuper az akvärium, es Dävid szuper jo fej, pont mint az anyja :wink:
Jaj, ugy mennek a buliba, tök jo lenne nyäron talizni, lehet elnezünk haläszlefözöre, mär ugy is reg voltunk! Mikor is van juli elsö hetvegeje?

katus78

Katus!Na megint más a szalagod?!!!De ez is jó!!
Pont most akartam írni,hogy 300!
Vendég

Katus:kösz,kösz a bókot!Látom neked mindig más vonalzód van.Én is ma akartam váltani,de nem rakta fel az új képet,pedig megfelelt a méret.Igaz csak ide hozzátok írok néha,úgyhogy jó sűrűn szoktam írni.
Egyébként meg gyertek nyugodtan Bajára.Igen akkor van a halászléfőzés.De akkor gyertek ám hozzánk is.Ja és akkor elmegyünk bulizni is.Hol is kezdjük,a róka kocsmába?? :lol: :lol: :lol:

A mosogatógépet én is imádom.Nekünk kis méretű van,úgyhogy összevárom az egész napit én is,és estére pedig bekapcsolom.Persze nagy méretű edényeket kézzel mosom.

Ja tali.5 gyerek lesz + Dávid,meg valakinek még az apukája is jön.
Már régen taliztunk ilyen sokan.Biztos jól fogjuk magunkat érezni.Főleg a gyerekek.

Akvárium:nekünk ezzel a nagy 220 literes akváriummal régen nem volt gondunk a régi házba.Tök tiszta volt mindig,csak a szűrőt kellett néha tisztítani.Állítólag minél nagyobb egy akvárium,annál kevesebb gond van vele.Nálunk apa akarta mindíg felállítani(AZ AKVÁRIUMOT)de az volt a kifogásom,hogy kicsi a lakás ahhoz.De beadtam a derekem.Kitalálta azt a kifogást,hogy a gyereknek csinálja meg.Az szép lenne,ha egyszer arra jönnénk haza,hogy úsznak a halak a parkettán.Azt hiszem,akkor az alattunk levő lakó frászt kapna.

Ari a kutyus meg a cicus együtt!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

jaaaaaaaa!!!!!! 300!!!!!!!

KépKép
viol81

Most már kíváncsi vagyok ,mi az a 300???

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Most sült ki a hajtogatós pogim,nyissa az ablakot aki kér.Jó nagyot kell ahhoz dobnom.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

En kerek pogit!:) 300 oldalt irtunk!:)

Azert van uj vonalzom, mert nem aklarok ezentul kepet feltenni!

Oliek is ott lesznek a buliban, üdvözlöm öket!

Mennyünk a rokäba, de jo volna! Roka Peti fent van az iwiw-wn, jol megöregedet, na ja en meg fiatalodom! :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!

Viol,
engem kihagytál :(
Pedig lehet, hogy én csatlakoztam közületek először a topikhoz, még 2002-ben, csak akkor úgy tünt meghalt. De szrencsére újraéledt :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Hajnus,
nem hiszem, hogy aggódnod kéne Isti bizije miatt, ahogy olvaslak, az jött le, hogy tök okos gyerek :lol:

Én sajnos meghúztam 2 emberkét, de nem tehettem mást.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!!
MA nem volt időm irni,mert itt-ott voltam.Aztán meg vendégeim is voltak:a Virág,és a Zsani!!!
Petruval nem találta meg a Virág a közös hangot,de annál inkábba Rékával!!Szegény annyira elfáradta végén hogy sirva ment el.(na meg persze itt is akart maradni :lol: )

Katus
én ezt a 300-t nem értem.Milyen oldal????

Ábizsani
ha meg kell huzni,meg kell tenni.Most legalább belehúz majd az évvégére!!!
Nekünk holnap lesz bizi osztás!!!!Remélem nem csalódom(nagyot)!!!
Vendég

Jol van már tudom mi az a 300!!!!Hallottátok ahogy koppant??kopp--kopp! :lol:
Vendég

Rik,ez a 300.oldal!

Kép

Kép
hajnus

Katus,miért nem akarsz feltenni képet?Képzeld,voltam ám a teaházban!Kedvet kaptam nálatok.Három félét vettem:tiramisu,kis pimasz(gyerek tea :D ) és puncs.Nagyon finomak.

Andi,későn olvastam,már csak az ablaküveg csörömpölését hallottam :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági,eszméletlen jó ez a kép!

Zsanett,a Jó Isten szóljon belőled! :D MIlyen érzés megbuktatni vkit?Sajnálod vagy mérges vagy rá,hogy nem tanult?

Kép

Kép
hajnus

Rik!Virág már alszik :P Köszönjük a vendéglátást!Nagyon elfáradt de jól érezte magát. :P Azt kérdezte mért nem alhatott ott? :lol:
Várunk majd titeket mi is :P

KépKép
kola2

Sziasztok!!!

Már megint mennyit írtok!!

Mirama,
Biztos nagyon szép lesz a kis menyasszonyka :) , és vőlegény lesz az oldalán, vagy csak szökött menyasszony lesz?? :lol: Fényképet majd ne felejts el mutatni róla!!!
Noel meg nem baj ha nem sieti el a járást, végülis felnőttként álljon biztosan a lábán. :wink:

Viol,
nekem is érdekes volt olvasni a régi írásokat, pont azért mert én még sehol se voltam és amikor jöttem olyan kis esetlennek éreztem magam, mert itt már annyira össze van szokva mindenki.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Én egyszer Balatonberényben láttam egy kutyut ahogy bubul egy cicut. :shock: :shock: Annyira fura volt, hogy bármilyen csúnya nem bírtam levenni a szemem róluk. :shock: :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hajnus,
egyáltalán nem jó érzés. Viszont adtam egy csomó javítási lehetőséget, és egyikre sem tanultak, így nem volt választásom, de ettől sem érzem magam jobban. Remélem ez jó kis figyelmeztetés, és év végére összekapják magukat. Ráadásul végzősök. Inkább most buktatok, mint év végén.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Kissé lemaradtam, húzós napok voltak.

Rendszeresség nélkül:

Házimunka: :evil:

Sütisütés: :lol:

Nitta és Zoé nagyon finom és bájos páros! Szerintem is rád hasonlít Nitta. Örültem, hogy találkoztunk.

Lakás: ingatlanközvetítőhöz mentünk. Sorház lenne a legjobb, de 22 milla húzós nekünk. Eladjunk a panelt+hitel: nem túl fényes kilátások, de lottót vettem már! :roll: Még egy bébi, hát 4-5 év múlva, most Kincsővel nagyo jó! :P

Zsanett-picuri baba, de jó, hogy minden rendben!

Viol, tetszettek a régi hozzászólások. Én a hétvégén az elejébe olvastam a topiknak, érdekes volt.

Gratulálok, Lara szép méretekkel rendelkezik.

Ma voltunk babaúszáson! Kincső roppant komolyan és felelősségteljesen fogadta eme eseményt. Semmi sírás, csak nézelődés, ismerkedés a Nagy Vízzel. Onnan gondoltam, hogy élvezi, hogy öt perc kapaszkodás után nekem kellett őt tartanom, mert teljesen ellazult és elmélyültem szopta az ujját. Édi volt. Ja, és azt mondták, hogyha hazaérünk, majd beájul a fáradságtól. Erre az én drágám végigsikongatta és dumálta az időt lefekvésig!!! Alig akart a kis duracell lejárni. De, hál isten, fürcsi után elaludt gyorsan.

Megyek, iszonyat fáradt vagyok. Bocs, ha kimaradt valami.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
biztos tündéri lehetett Kincső!!!! Mi is szeretnénk majd babaúszásra vinni Zoét, már úgy várom. Olyan gumibugyit hol vettetek ti?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Egyik regi hozzaszolasban merult fel Nicika neve. Tenyleg mi van vele? Ugy eltunt! Van aki tartja vele a kapcsolatot? A nyaron meg ott volt a talin Szintivel.

Abizsani!
Te melyik suliban tanitasz? Tudom irtad mar, de elfelejtettem. Egyebkent te magad hova jartal suliba? Szechenyibe? Csak mert ugye egyidosek vagyunk, es lehet, hogy latasbol ismerlek is. :?:

Aniko!
A bebiuszast ki tartja? Egy hany baba van egyszerre ott? En mindig feltem, hogy ilyen pici korukban elkapnak valami kort az uszodaban, igy nem vittem oket bebi uszasra, pedig nagyon jo dolog! En magam 8 evig usztam versenyszeruen, aztan megsem vitt ra a lelek, hogy egesz koran kezdjuk az uszast a fiukkal.

Kép
Kép
agi

Aniko!Nem csináltatok fotót?Vagy csak te voltál vele? :lol: :lol:
Vendég

No látom senki nincs megyek is csicsizni!!

Jó éjt!!
Vendég

Aliz!

Nagyon Boldog Elsö Születesnapot kivänunk!

Kép

katus78

Boldog születésnapot Alíz! :P
Kép

ja, cajok, én bent voltam a kórházban, amikor alíz és erika még bent voltak. milyen csöpp volt az a kicsi lány! :) most meg egy éves!! :shock: :P

KépKép
viol81

Boldog Első szülinapot kívánok Alíz baba!!!!Nőjjél nagyra!!!!
Vendég

Zsani
gyertek máskor is!!Örülök,hogy jól érezte magát ,megyünk mi is ígérem!!! :wink:
Petra nem ájult be pedig láttad milyen álmos volt!Réka viszont annál inkább!! :lol:

Ábizsani
akkor ne is érezd magad rosszul!!Érezze magát az aki megérdemelte!! :wink:
Kicsit azért már jobban vagy?Nincs róka?

Anikó
elküldöd privibe,hogy kinek adtátok be,és mennyit kér érte?Persze ha nem szeretnéd akkor sem haragszom!! :roll:
Vendég

[quote="katus"]A írta:katuszert van uj vonalzom, mert nem aklarok ezentul kepet feltenni!

hogy-hogy, milyen képet nem akarsz ezután felteni? mátéról?? vagy?

zsani,
ááááá, bocsánat!!!! :oops: :oops: a legelejétől lapoztam és amikor láttam a neveket - pl. zsanett - és nem volt ismerős, tovább is pörgettem... most megint megnéztem és benne van, hogy van egy fiad, ábel... így már rájöhettem volna... :oops: :oops: bocsíííííííííííííííí!!!!!!!

anikó,
de jó! :) az úszás! :) gondolom, hogy élvezte kincső baba! :) nem fényképeztetek? vagy csak egyedül voltál?

KépKép
viol81

zsanett,
lehet, hogy erről is lemaradtam :oops: ...mondtad már a suliban? mert arra emlékszem, hogy írtad, hogy nemsokára szólsz bent, hogy mi újság. de megvolt már végül?

KépKép
viol81

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ALÍZ!!!!

Kép

Kép

Kép
hajnus

Nagyon Boldog Első szülinapot Kívánok Alíz!!!!
Vendég

irtam privit Viol!

katus78

katus, köszi, ment a válasz is!

KépKép
viol81

Boldog szülinapot Alíznak és családjának!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Sajnos egyedül voltam, de apa mindenképpen ott szeretne lenni a következő szerdán, akkor fényképezünk is. Most sok baba volt (kb. 10), de nem zavarták egymást. Van, mikor sokkal kevesebb van. Imádták a vizet! A betegségektől én is tartok, de lassan ki kell engednem Nyuszit a kis üvegbúrából, amiben tartom. Még mindig rettegek, ha valaki elköhinti magát mellette. Hajni (a vezetéknevét elfelejtettem) tarja a foglalkozást, két új baba volt, velünk külön törődött.
Nitta-úszópelus vettünk, DM-est, de ha elfogy (12 db), moshatót veszek. Ez jól megszívja magát. Elvileg 2 hónapos kortól lehet úszizni, de én még picinek tartottam Nyuszit hozzá, kivártam az oltásokat. Kell orvosi igazolás is, hogy a babók nem betegek.

Alíz, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Anikó

Kép[/url]
quito

Ági, én is imádtam úszni, nem akartam Kincsőt ebből kihagyni. Ha beteges lesz, abbahagyjuk. Remélem, megússzuk. Elég jól bebugyolálom, megszárítom, autóval hozom-viszem a kisasszonyt, talán nem lesz baj. Bár nekem sok gondom volt piciként és kisgyerekként a fülemmel, hátha Kincső nem örökölte.

Anikó

Kép[/url]
quito

ALÍZKA BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!
[quote]n írta:adine81
2006 Január 18 Szerda - 16:41
LÁNYOK, MA DÉLELÕTT 10:30-KOR MEGSZÜLETETT ERIKÁÉK KISLÁNYA, ALIZ!! Mindketten jól vannak! Bocsánat, hogy csak most írok ide, de most értünk haza. Súlyt és hosszt nem tudok, nekem is csak ezt üzente! De minden OK velük!
--------------------------------------------------------------------------------
Viol és Dorka

Kép

Kép[
Vendég

Boldog szülinapot Alíz!!!!
Rik!Virág nagyon kidőlt tegnap :) Ma már kérdezte,hogy mikor jön a Réka és a Petra :wink:

KépKép
kola2

[color=red]!!!!!Boldog szülinapot Aliz!!![/color]
[color=red]
Vero neked Boldog Névnapot utolag!!!![/color
]

KépKép
KépKép
beus22

[quote="beus22"][ írta:beus22color=red]!!!!!Boldog szülinapot Aliz!!![/color]
[color=red]
Vero neked Boldog
utolag!!!![/color
]

Beus!Szia!!!!Vivi mi szépeket ír nekünk?Viri küldött neki képeket :P

KépKép
kola2

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat!!!
Ma már minden percét végiggondoltam az egy évvel ezelőtt történteknek, képeket nézegettem......olyan jó.
Délután megyünk méreckedni, kiderül mit szedett magára 1 év alatt ez a törpe.
A fényképezőbe nem jók az elemek, vennem kell mindenképp szombatra, (akkor lesz otthon a buli), aztán teszek fel ide.

Anikó, a bébiúszás szerintem is tök jó. Csak nálunk pont nyár előtt kezdődött volna, akkor meg ugye szünet, utána meg már kicsúsztunk az időből. No majd a kistesóval!!! :wink:
Képeket tegyél majd!

Szép napot nektek!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

BOLDOG SZÜLINAPOT ALÍZ!

Most jövök rá milyen szép név az Alíz :lol:
Jó lenne majd tortában turkálós képeket nézegetni.

Ági,
Vendéglátóban érettségiztem, és ott is tanítok. Az elején ez egy kicsit furi volt, de most már tök jó.
Te is 73-as vagy? Lehet, hogy ismerjük egymást, de ha nem akkor is vannak közös ismerőseink biztosan. Melyik suliba jártál?

Viol,
igen, akkor még Zsanettként futottam, de amikor újra jöttem , nem fogadta el. A nlc-n Ábibaba vagyok, így itt is az lettem, hogy ne felejtsem el :)
Jó lenne már találkozni veletek, hogy mindenkit megismerjek, meg ti is engem, mert nem bírok képet feltenni :oops:
De kint leszek egy tablón a városban, majd megmondom hol, és akkor majd megnézhettek. Egyébként tök büszke vagyok rá, és ne röhögjetek ki, ez nekem tök nagy cucc. Mindenkit oda fogok küldeni, akit ismerek, úgy hogy ez előtt a tabló előtt mindig nagy sor lesz :lol:
Suliban már megmondtam, és tök jól fogadták szerencsére.

Rik,
róka már ritkábban van ugyan, de hányinger az folyamatosan sajnos :(
Jó tanuló Réka?

Anikó,
én anno a Baby Shop-ban vettem Ábinak úszógatyeszt, amiből nem jön ki a cucc, ha jól tudom csak ők varrnak ilyent.

Kép

Kép
ábibaba

anikó,
milyen az a mosható úszópelus?

vero,
ááá, ez jóóó volt! :) :) képzeld, pár napja, talán már egy hete is van, kimásoltam ezt a szöveget és reniék hírét is, elmentettem wordbe, hogy majd bemásolom ide a szülinapokon. de elfelejtettem! :D te is gondoltál rá, de jóóó! :) :) :)

emlékszem, erika kijött alízzal a folyosóra, nézegettük nikivel, aztán kértük, hogy emelje fel a takarót, had nézzük meg mekkora. :oops: :lol: meg hogy jajj, hogy fér el egy ekkora baba egy pocakban!! :lol:

beus,
hogy vagytok??? :P :P

erika,
óóó, már bulija van a kisasszonynak!! :lol: nagy dínom-dánom, mi?? :lol: mit kap? :wink: (elárulhatod ám nyugodtan, sztem úgysem tud még olvasni, nem szokott babanetezni... :lol:)

zsanett,
én is vendéglátóban végeztem! :P
ha tablós időszakban sopronban járok, feltétlen megnézlek!!! beállok abba a hosszú sorba! :wink: de ugye jegyet nem szednek majd?? :shock: :lol:

KépKép
viol81

ohh, képzeljétek, lefoglaltam a "nyaralásunkat"! :D tegnap este. ugyan még nem igazolta vissza a nő, de valszeg nem lesz teltház. csak 3 napra, kipróbálni, milyen a kiscsajjal nyaralni. egyéb napokra meg úgyis itt van a strand hegykőn, nekem meg "ingyér" van! :lol:

KépKép
viol81

Naaaa Viol, és hova mentek, és mikor?? Dorka bizti élvezni fogja!!
Valóban Alíz nem babanetezik, őt csak a játékoldalak érdeklik! :lol: :wink:

Tőlünk egy nagy mackót kapott! Hát még semminek nem örült úgy mint ennek!! Ugrált rá, nevetett, körbemászta ötször, tiszta extázisban volt. Nagyon szereti!
Ja, meg a pamperses pancsimanókat, amit dec. 27-én hoztak. :shock: Már szeptember körül visszaküldtem a vonalkódokat!

Zsanett, és majd vissza tudsz menni a suliba dolgozni? Te írtad egyszer hogy a 2007-es tanévtől megszűnik a felsőoktatásban a gyes-es kedvezmény??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi,

nem én írtam, de már én is utána néztem, és úgy tűnik igaz.
Pedig én is akartam Gyes alatt még valamit tanulni.
Ennyiért viszont biztos nem fogok.
Te mit akarsz tanulni?

Kép

Kép
ábibaba

erika,
én is néha alig tudom dorkát elhúzni a gép elől! :wink:
húú, hát egy nagy macinak el tom képzelni mennyire örül! :) majdnem nagyobbak, mint ők, és úúúgy tudnak velük küzdeni!
én is vmi hasonló dologra gondoltam dorkának - majd :) - mert ez olyan dolog, amit akár 20 év múlva is - ha még megvan :) - elővesz, tudja, hogy a szüleitől kapta első szülinapjára. nekem viszont van egy nagy kutyusom, azzal is ugyanígy elvan, nemtom örülne egyáltalán még egy óriás állatnak. talán majd egy komoly babát. de az is van neki. húú, mindegy, még messze van! :P

ide megyünk majd:
http://www.gosztolagyongye.hu/

vannak képek is. jó, mert babás szolgáltatások is vannak :P
július 17-től. aznap van a házassági évfordulónk is! :wink:

nekem is jól csúszik a pamperses aji. de csak ideér egyszer!

KépKép
viol81

Én is pedagógus vagyok, tanítónő. Én sajnos gyes után nem tudok visszamenni dolgozni, mert szerződéssel voltam. Ezért is tanulnék valamit, de mindenki azt mondja, hogy ebben a témában nem érdemes tanulni, mert úgyis kevés a gyerek, de engem meg más nem érdekel. Tanulni meg azért is jó lenne, mert kicsit mást csinálnék. Persze ezt nagyon élvezem, de akkor is.....
Majd megnézegetem a felsőokt-i tájékoztatót, hátha találok valamit.
Bár nem tudom mennyi lehet egy félév.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi,

nem én írtam, de már én is utána néztem, és úgy tűnik igaz.
Pedig én is akartam Gyes alatt még valamit tanulni.
Ennyiért viszont biztos nem fogok.
Te mit akarsz tanulni?

Kép

Kép
ábibaba

Emlékszem, már egyszer mutattad!! Klassz hely lehet!! A név nagyon találó!!! :lol: :lol:

Felébredt a gyermek, megyünk a doktornénihez.
Peti ma vizsgázott a c-s jogsiból, sikerült neki, lehet ma már vezet is, úgyhogy óvatosan közlekedjetek a soproni utakon!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

erika,
óóó, akkor én itt hegykőn biztonságban érzem magam! :lol:
amúgy természetesen gratula petinek!!
mesélj ám, mennyit nyom a nagylány alíz!! :P
az, hogy nem mehetsz vissza, pontosan mit jelent? oda nem? hol voltál? melyik suliban? jól emlékszem, hogy napköziben voltál?
és arról van már elképzelésed, hogy ha mást is, akkor mit?

gabó,
hahó, merre vagy?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?