Jó reggelt, csajok!
Hát, este már nem voltam olyan állapotban, hogy jelentkezzek! Nem tudom, mi van, minden este olyan vagyok, mint akit agyoncsaptak! 9-kor mentem aludni!
Ez ma este nehéz lesz, merthogy 10-ig dolgozom...Bár ki tudja, lehet, hogy befekszem az egyik ágyba a koleszban!
Hetek óta ilyen álomkóros vagyok, asszem tavaszi fáradtság...
Olyan nagyon aranyosak vagytok, hogy bíztattok!!!
Igazából szerintem nem vagyok ám terhes, tehát csalódás nem fog érni. Őszintén szólva nagyot néznék, ha + lenne a tesztem!
Az a helyzet, hogy annak is örülni fogok, ha megjön, mert akkor kezdhetem végre a stimut. Tehát így is-úgy is jól jövök ki a dologból. Hiába, az örök optimizmusom...
Mir!
Annyira izgis! Tetszik nagyon a tickereden a "Lehet, hogy ma születek?" Szivárgás??
Kavicska!
Ne izgulj! Onnan tényleg nem jössz el gyerek nélkül, az tuti!
Képzeld, anyám el szokott kísérni (utána csajos nap:vásárlás, csavargás van) Hát, már egy csomószor megpróbálták behívni az uh-ba!!! 60 éves!
Igaz, negyvenötnek néz ki! Mondtam is neki : vigyázz, mert félrenézel, aztán itt csinálnak neked egy gyereket!
A bejelentéstől ne félj! Nekem nem túl humánus a melóhelyem, meg is lepődtem, milyen jól fogadták! Ebben valahogy megértőek!
A szuriktól sem kell tartani! Tényleg semmi az egész! Tök picik a tűk! A hasasat meg sem érzed, de a segges is inkább csak kellemetlen, mint fájdalmas! (pedig azt az uram csinálja!)
Már csak egy hét!
Lara!
Ebben a hónapban + tesztet vegyél!
Köszi a gyógyszeráras linket! Megnéztem! Rohadjanak meg!
Kandika!
Úúúgy sajnállak!
Szerencse, hogy nem lett semmi bajod! Hülye p...a!
Mikor lesz kocsid?
Rambóka!
Ki bírta tovább a lélektani hadviselést? Asszem nálunk győzne a csöppség! Előre parázok! Nem vagyunk valami állhatatosak!
Ó, a bakterház! Legalább 20-szor láttam, de szerintem századszorra is végigröhögném!
Hát, a + teszt nagy show lenne!
15 év után!
Mamint!
Köszi!
Irigylem a spéci diétádat! Biztos VIP-tagságot kaptál a dokinál!
Babancs!
Drukkolok a vizsgához! Okos lesz ez a baba!
Norka!
De jó, hogy Bogikával jól alakulnak a dogok! Tényleg nagyon fontos, hogy időben észrevetted! Pedig mennyire sajnáltam, mikor írtad, hogy kínozzák! Ezek szerint megérte!
Ügyesek vagytok!
Ginuska!
Hálistennek nem kell műtét!
Szerintem is elég egy rendes mensi, aztán mindent bele!
Köszi a bíztatást Neked is!
Csakegy!
Nem egyszerű! Pedig milyen profi vagy már!
Sajnállak a szúrkálás miatt! Írtad, hogy a lombikosokhoz képest semmi! Hát, akkor elmondom Neked, hogy ez pont fordítva van! 10 lombikos szurit se cserélnék egy ujjbökésre! Komolyan! Egy hős vagy!
Kár, hogy a recept nem jött be, pedig jól hangzik!
Na, egy mai görbe, aztán befejezem! Egy picit felment ma is.