Sziasztok!
Jó reggelt,
Házügy: megjártuk Kerepest és környékét tegnap, de a házikó, aminek annyira örültem úgy tűnik mégsem lesz amienk, mert az kamu, hogy 80%-ban van kész
, minimum 4-5 millát kéne még beletenni, így viszont sokkal jobban jövünk ki egy saját építésével, és akkor nem 140nm-est építenénk, merthát azt mondjuk télen kifűteni..
De tény, hogy nagyon szép maga a ház. És nincs aszfaltút előtte, kb. 4-500 m-t földúton kell megtenni a járdáig, szóval azt egy totyogóval meg babakocsival elég érdekes lenne. És nincs a közelben játszó. Szóval nem egy családbarát rész.
Marad az építkezés (sajnos), amitől azért félek, mert rengeteg időt/energiát fog elvonni a férjemtől, én meg ugye nem leszek beszámítható egy mini babával, tehát mindnt neki kell lemenedzselnie az építtetővel (hiába kulcsrakészen kérjük a házat), mindezt munka mellett, hááát érdekes lesz. Dehát majd lesz valahogy.
Meg az az igazság, hogy nem szívesen mennék el innen Újpestről, mert itt van anyukám, akire mindig tudok számítani, és hát 3 gyerekkel lesz is rá szükség.
De itt megfizethetetlen (csak viszonyításnak 29 milla egy bontandó házzal rajta
) a telek, ráadásul nem is nagyon van itt a kertvárosban eladó. Sorházba meg nem akarunk menni semmiképp, csak önálló házba.
Szóval, nagy dilemma ez.... hiába annyi pénzed sosincs, amennyi pont elegendő lenne ahhoz, amit szeretnél 100%-ban, dehát befogom a szám, mert van aki albérletben vagy panelban lakik és nevel gyerekeket.
Na, bocs a témáért, de nálam most ez az egyik központi téma, és ráadásul keddig választ kell adni egy nagyon jó telekért Kistarcsán, de félek egy kicsit az egésztől.
Persze nem a férj az, aki rohangászik, hozza-viszi a gyerekeket napközben az apró-cseprő, ill. kevésbé apró-cseprő dolgokkal, hanem én. Rá nem igen lehet számítani, mert ugyebár (mint a legtöbben) dolgozik. És ha bármi nyűgöm van, akkor csak magamra számíthatok fél óra autóükázásra bármiféle segítségtől.
Összes ismerősöm, barátnőm, tesómék is mindneki úgy költözött, hogy vkije (ált. anyja) a közelben legyen, ha bármi gond lenne legyen vki, akire vmilyen szinten számíthat. És bevallom őszintén egy kicsit most beparáztam a helyzettől..
Na jó, tényleg befejezem.
Tegnap reggel hánytam, remélem csak a fronttól (más tünetem nem volt), és napközben is megvannak ezek a hülye keményedések, remélem ez is csak a normlis méhtevékenység.
Petra,
a toxo témához nem tudok hozzászólni, de itt (is) a legtöbben azt mondták (érintettek is), hogy a legnagyobb valószínűséggel nem lesz semmi gond.
Hisztitéma:
nálunk még/már nincs. Ok, Gergővel sokszor nehéz, de vele meg lehet mindent beszélni.
Viki meg próbálkozik időnként, hátraveti magát, ha vmi nem úgy történik, ahogyan ő szeretné. Pl. nem engedem felmászni a lépcsőn, ana akkor van hiszti. Ki akar csavarodni a kezemből, kifliformába hajlítja magát
Én is csak azt teszem, hogy nem kislányom, és határozottan elhozom onnan (sokszor az idegiemre megy ez a huzavona persze, de igyekszem palástolni
) és ráhagyom, általában fél perc sem telik el és abbahagyja. Du. rendetlenebb ilyen szempontból.
De könnyen kezelhető.
Gergő egyáltalán nem volt hiszis, olyan kis mimóza gyerek volt, azt hittük ez ketőig nem fog tudni számolni, aztán tessék.. mi lett belőle.