Vagyok én is hébe hóba. Gányolom a lakást, mert a pasik, ááááááá, nem is részletezem!
Zsóka, te is mindig pakolsz. á, te bizti nem, Borcsi olyan kis szorgalmas, nem kupizós fajtának tűnik..
na 1-2 reakció:
Niki, nagyon édes kislány! Nekem is a pózolós a kedvenc! De a többin is nagyon aranyos! /ja a kilátást én is megcsodáltam/
Mircike, cici
, nagyon jó!!!!. És én sem szeretném, ha eltűnnél. Tessék beiktatni az ebédidőbe, meg a 10órai, uzsiszünetbe egy kis virtuális barátságot.
Fatima, nevek nekem is tetszenek!
És sajnos saját tapasztalatból beszélve, néha nem is a gyerekek csúfolják egymást, hanem a felnőttek kritizálják a gyermekedet. Én már erről korábban írtam, pl mért adok Zsigát , meg Marcit , jöttek a Gőgős Gúnár Gedeonal, meg a Márton lúddal, meg h az én vezetéknevemet kapják a ,gyerekek mert a páromé..., és még meg sem születtek.
És nem egy kisgyerek fejéből pattantak ki eme gondolatok!
különben, meg Isten hozott a klubban, írogass ide is, szeretem olvasni a soraidat!
Zsófi, örülök, h adtál magatokról hírt!
És hatalmas gratula a főzés tudományhoz!!!!!!!!!!!!
Semmi sem késő! Gulyás tuti finomra sikerült! Apának jobbulást! /sztem is titkon az lehet, amiről a csajok írtak. lehet, h nem maga a munka, hanem , h többet szeretne veletek lenni, de nem tud sajna...)
Márknak, további gyógypusszancs!
Kata, kép gyönyörű! naplemente!
Örülök, h már kezd jobb lenni! Azta, h még mik derülnek ki...., és akkor milyen vizsgálat mutatja ki, ha ez van feltételesen, h oda tudjatok figyelni rá a későbbiekben!
További puszik a gyönyörű lizacicának!
Ja és
SOK SOK BOLDOGSÁG LIZÁNAK, MÁRKNAK, A KÉT HÓFORDULÓSNAK!
Ja Lolo cipőcskéje nekem is tetszett!
Zsóka, képeket akarunk!!!!!!!!!!!!!!és ismételni tudom csak a csajokat!
hu 1 szuszra ennyi, rohanok vissza gányolni!
/ma bekeményítettem, eltettem egy halom játékot, amivel újabban csak kupiznak, játszás helyett...az a baj, h megjön apája, és megesik a szíve, és odaadja, és paff a rendnek, amivel én 1,5 napot szívtam!!
/
Ja zsófi, jó volt a nyanyás kitörésed!!!!!!!!!!!!
Én veszek gyűjtőjegyet, mert én sem szeretek csalni, főleg gyerekekkel, és sok!!!!!!!!!!Csak tudnám, ez is hova megy, mint az összes többi zsé az országban??!!!
na most már én is eldugultam.
Ezek szerint ma ez egy ilyen nap!
ja és lemaradt, a csodapasi!!!!!!!!!!!!!!!Nóri, Farkas fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!Nagyon édes a kispasi!
na, talán minden megvót, ha nem, még jövök...