Új privát üzeneted érkezett!

KEDVES BENEDEK!

2. SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL KÍVÁNUNK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!

Kép Kép

ÉS SZÜLEIDNEK IS,AKIK FELNEVELNEK ÉS VIGYÁZNAK RÁD!

ANYÁNAK!
Kép

Ildikó, Dávid és Réka
ilgya1

Bencinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok !

Bencinek hasonló jókat kívánok én is :lol: :lol: :lol:

Ildi
Örülök,hogy Réka babával minden rendben van :)
Nagyon szép kiscsaj,és nő mint a gomba :lol: Van tejcsid rendesen?Remélem nekem is lesz elég :roll:

Móni
Remélem nektek is mielőbb sikerül a babóka :wink:

Csilla
Derekaddal minden okés?Remélem azért kicsit pihentél is.És sikerült megsütni mindent ma?
Holnapi bulihoz sok sikert és érezzétek nagyon jól magatokat :D :D :D

Magamról annyit ,hogy hiperérzékeny lettem.Lehet ezek a hormonok ennyire dolgoznak bennem ,de mindenen képes vagyok sírva fakadni.
Elnézést,de ne haragudjatok már meg az a kérdésem lenne ,hogy terhesen normális ,hogy egyáltalán nem érdekel mostanság a sexuális együttlét?Beteg vagyok vagy mi van?Szegény uram :cry:
Nálatok is így volt ?Azért fura mert Diussal egyáltalán nem így volt,lehet ennyire tudatalatti a félelmem a vetélés miatt?
Mégegyszer bocsi a téma miatt,de érdekel csak én vagyok ilyen vagy mással is így volt.

Kajára nagyon odafigyelek ,de most hogy írtam Csákány dokinak /hozzá jártam diabetológiára Diussal/ nagyon megijesztett amikor azt mondta nem szabad rögtön diétára ráállni,főleg azért ,mert így nem pontos az eredmény, ha terhelésre megyek majd.És fogyáshoz jó a diéta de nekem ikerterhesen nem javallott :cry: Erre konkrétan dietetológus válaszol eredménytől függően.
Úgyhogy azt mondta 3 napig egyáltalán ne diétázzak úgy egyek mint régen ,és akkor terheljem meg cukrot és nézzek szintet, mert az lesz a valós eredmény a szervezetem jelenlegi működéséről.
És csinálnak még vérből plusz vizsgálatot ,mert jelenleg a mért értékeim nagyon jók./4- terhelve 4.2-4.8 2 napi diéta nélkül/
Nem fogom agyonaggódni magam ,mert azt mondta doki alkati kérdés is a hízás és a víztárolástól is függ.
És most a gyerekekkel törődjek,persze ne egyek 3 helyett ,de megfelelően táplálkozzam.
Egy bajom van a húsért valahogy amióta terhes vagyok nem ugrom:(,viszont annál több zöldet legelek,meg gyümit :D :lol:
Na mindegy ......
Képzeljétek nem is mondtam BARÁTOSNÉM pikk pakk megszült 11-én 3 óra alatt 3.babója.Nagyon örültem nekik.
KÉpzeljétek gondolkodunk a lakáscserén nagyon ,vagy kertesen.Hát nagy fejsze.....majd meglátjuk.Kicsit kezdjük nem szeretni a házat ,a környék jó ,de kertes övezetbe találtunk tőlünk nemmessze nagyon jó kis házat tök jó áron.Fel van adva a lecke :o
Na elköszönök, jó éjt mindenkinek puszi a hasatokra:))

Kép

Kép
jucu

Bencinek!!

Boldog születésnapot kívánunk!!

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucus:

Terhesség alatt minden furcsa dolog normális :lol: :wink: Az is, hogy most érzékenyebb vagy, hogy hanygolod a sexuális együttlétet.
És az is természetes, hogy különböző kajákra kattansz rá :wink:
A hízást jól mondta a doki egyáltalán nem függ attól, hogy a kismama milyen súllyal kezdte a terhességet. Én a 7. hónapig 5 kg híztam utánna még 6-ot, de az már Flóra jóvoltából :lol:
3900gr-mal született.
És én nem fogyóztam úgyan úgy ettem mint máskor.

Vércukor szinted tökéletes!!!

Ezt találtam:
http://www.amnezia.hu/site/szexszerelem ... rhes.shtml

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

csak pár képet dobok fel idöm ninsc irni!

bocsi mkitöl

puszika Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla:

Nagyon jók a képek!!
jó kis csapat gyűlt össsze :lol:
Mit kapott Boni szülinapjára?

Judit:
Benci szülinap látom jól sikerült :wink: :lol:
Jók a képek!! Igazik pasi lett Benciből!! :wink:

Mi tegnap szentendrén voltunk kirándulni.Sétáltunk a Dunaparton.
a skanzenbe is beakartunk menni, de télen csak 3-ig van nyitva.
Gyönyörű volt a part, a víz. Kacsák is voltak :lol:
Flóra kavicsokat dobált a vízbe és futkosott.
Nagyon jól éreztük magunkat :lol: :lol:

szombaton voltunk a háznál is a nappalink és a konyha már levan járólapozva. :!: :lol: Nagyon szép lett.

pár kép a kirándulásunkról:(majdnem az összes :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A karácsonyi képekkel még adós vagyok!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Judit,bocsi,hogy csak most írok.Bencinek nagyon boldog szülinapot kívánok. Kép

Csilla nagyon jó buli lehetett,az idén talán már mi is tudunk tartani.

Képzeljétek ma egyedül vezettem hazafelé.Du-án meg megyek értük vissza.

Most megyek,ezer a dolog.

Jucu minden ok?

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok

Voltam dokinál,úgy néz ki egy babánk marad. :(
Másik alig látható volt és már szívműködést sem látott doki szépen lassan felszívódik.
Másik babókánk viszont korának megfelelő nagyságú és szép szívverése van.29mm mért doki :))
Táppénzes papírt is írt már doki amivel körzetinél kéne jelentkeznem ,de még nem tudtam dönteni,este apával megbeszéljük.
Póbálunk pozitívan hozzáállni a dologhoz hiszen a másik babára kell gondolnunk és biztos nem véletlen volt így.Erősebb baba marad velünk.
telefonommal csináltam fotót nem olyan éles ,de látható :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
jucu

Jucus:

Sajnálom :cry: , de ne szomorkodjatok!!!A másik babának szüksége van rátok!!
Tényleg csak pozitívan!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csajok ne írjatok olyan sokat nem győzőm olvasni :wink:

Rólunk:
Tegnap telefonáltak a bankból megkaptuk a hitelt.Holnap reggel megyünk szerződést aláírni.
Ma délután meg megyünk megnézni a házat befestették a szobákat. Mit mondjak nagyon kíváncsi vagyok :roll: :wink: :lol:
Flóra reggelre nekiállt köhögni :cry: most már náthás is szegénykém :cry: Este viszem dokihoz tuti, hogy piros a torka is :cry:

Tsók

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

jucu!

tudod már irtam..sajnálom, légy erös, hiszen Évinek is igaza van, a másik babának szüksége van rád-rátok.

Évi!
jobbulást Florának, ahogy elnézem ez a szélsöséges idöjárás mindenkit megbetegit, letagloz..stb. én már 3 napja migrénnel küzdök..

Dia?????még mindig nincs msned?

még rolunk: Gáborka eddig 6szor pisilt bilibe, de nem igazán akarodzik neki. mikor lesz szobatiszta? boni meg sokat rontott matekbol, és nem tduom miért.. :(

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

érdekességképpen...

Kép Kép

hasonlitanak?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Mi is megvolnánk,csak annyira elmegy a napunk,hogy észre se veszem és este van....kezdünk alakulni,ami a Dávidot illeti,kezd visszaváltozni olyan aranyos kisfiúvá amilyen volt,lekopogom. Azért persze vannak rosszabb napjai,de összeségében nem szólhatok semmit.Most Réka baba van soron,ő nyűgösködik pár napja,szóval,ha nem az egyik,akkor a másik,de hát ez van,én így is élvezem,tudtam,hogy nem lesz könnyű....

Nem is tudom kinek a képeit dícsérjem először,annyi jó képet raktatok fel,hogy öröm volt bekukucskálni. :D

Évi!
Örülök,hogy Flóra ilyen kis angyal,remélem Dávid is így marad,igaz az alvással vannak még gondjaink,de hát nem lehet minden tökéletes! :wink:
Olyan szépek vagytok együtt,nagyon klasszak a Dunaparti képek!!!
Nagyon vagány Flóra ruhája!Milyen nagy kislány már,itt látszik csak igazán!

Küldjük a gyógypuszikat!

Csilla,Judit!
Nagyon jók a szülinapi képek,mindkét helyen jó kis buli lehetett!
És milyen jó vékonyak vagytok,hogy én milyen irigy vagyok :oops: :oops: :oops: és azok a guszti torták....nyammmmm....

Bencike sokat változott a születési képhez képest,az egyévesen még milyen babás az arcocskája!Vagy a középső képen is most van? :oops:

Csilla,szerintem az egyik képen Bonita van a másikon meg Gáborka,igaz?

Jucus!
Sajnálom a babát,de legyél nagyon erős továbbra is a másik baba érdekében!
Olyan jó ismét átélni ezeket az élményeket,mesélj sokat!

Dia!
Hogy alakultok az alvással?

Adytke!
Ne haragudj,hogy megint itt üzenek,nem akarok belőle rendszert csinálni,de megint fürdetési idő van,és nem biztos,hogy ma még idejutok...szóval megkaptam az emilkét és a képeket is. Máté baba még mindig fantasztikusan jó kis krapek!Jó sok ajándékot kapott,ez igen.Nagyon szép volt a fátok!

puszika.ildikó
ilgya1

Judit! Persze,hogy minden ok! Tök jó lett! :wink:
ilgya1

Halihó!

Csilla:
Ügyes Gáborka, hogy bilibe pisil!! Hát, hogy mikor lesz szobatiszta passz. Flóra majdnem 3 éves volt mikor teljesen elhagyta a pelust.
Kitartás majd megérik rá!

Ildi:
Örülök, hogy írtál :lol: Látod dávid is lassan megszokja az új helyzetet :wink:
Egész éjszakás alvás elérése nálunk is nagyon sokáig tartott...
igen jól megnőtt a csajom :lol:

Judit:
Rád gondoltam mikor töltöttem fel a képeket, hogy te szoktál ilyen művészi képeket készíteni :wink: :lol: Igazából mi csak fotóztunk olyan szép volt a táj nem csoda, hogy ilyen jó képek készültek :wink:

Amit írtál az iker terhességről egyet értek.Bepánikolnék ha megtudnám ketten vannak :oops: hogy minden rendben legyen, hogy , hogy bírok kettő picivel stb...
Persze mind kettőt ugyan olyan szeretettel várnám, de nagyon aggódnék.
Írhatnánk egy csomó dolgot,amivel Jucust próbáljuk vígasztalni, de ezt neki és a családjának kell megoldani, legfőképpen feldolgozni!!
Remélem minnél elöbb sikerül és a kis baba éppen és egészségesen jön majd a világra! :wink: :lol:

Szóval Jucus én szorítok nektek, olyan régóta vártok a tesó érkezésére!

Móni:
Mi van veletek??

Dia:

Tanulsz vagy Gáborka nem hagy gépezni??
Vagy mondtad, hogy nem jössz?? :oops: Nem emlékszem :oops:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Köszönöm tényleg aranyosak vagytok,de rendben vagyok.
Kicsit /na jó rossz nagyon / de arra gondolok nem véletlen volt így és a doki is megmondta teljesen ne éljük bele magunkat mert 14 hétig felszívódhat,de hát én kis naív azt hittem ha van szívhang nem történik meg.
A másik fontos szempont lehet azért történt így, mert nagyobb eséllyel indulhat az életnek a tesó :))
Sokat járt az agyam mi let volna ha,de tudom jobb így hogy a természet megoldotta /megoldja / minél hamarabb remélem mint ha betegen született volna meg.
És hát épp elég napsugarat hoz majd az életünkbe a pocaklakó egyedül,de nem felejtem el ikertesót sem:(
Most próbálok csak arra koncentrálni, hogy élvezzem a terhesség örömeit,és jól érezzem magam.Hála istennek már rosszullétek nincsenek,éhes kívánós egyáltalán nem vagyok.:-)
És még úgy döntöttem maradok dolgozni.Egy picit biztos,tapétáztatunk ami egy vagyon ,de baráti ár.
Remélem mindneki jól van ,igyekszem sűrűbben jönni,csak már jön új kollegina töbször egy héten és olyankor nem tudok bejelentkezni.
Ildi
Majd untatlak még szerintem a kérdéseimmel eleget téged is :wink:
Évi
Milyen lett a ház?És a szobákra milyen színeket választottatok?
Mesélj !!!!Örülök ,hogy már célegyenesbe vagytok.
Memó
NÁlad mi zu?
Gyerkőcök?Ha online vagy rezegtess meg ,dumcsizunk.oké? :wink: CSilla rád is érvényes ám :wink: :wink:
na puszika meló van JUcu

Kép

Kép
jucu

Még egy kérdés?
Ti mit csinálnátok?Nagyon felelőtlen vagyok ha még maradok melózni?Persze rendszeres orvosi felügyelet mellett.
Őszintén ...........

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

most tényleg nincs idöm, csak egyetlen tévhitre reagálnék..

Judit!

bocsi nem kekeckedés, igazad van ikrek szopijával kapcsolatosan, tényleg nehéz öket szoptatni, de tudok olyan aki két és fél éves korukig ikreket szopiztatott, söt olyat aki 3as ikreket, felváltva, meg probált fejni, mondjuk sok teje volt de ez utobbi tényleg rövidebb ideig ment. ugye nem haragszol?

lányok, jövök még..csak hát vár haázimunka meg egy örökmozgo...

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

sokat meditáltam rajta h irjak e..tényleg nem akarok összeveszni sem veled sem mással, de én ugy érzem h Jucu szivesen megbirkozott volna egy ekkora feladattal, és most biztosan nagyon rossszul érzi magát. Tudom h nem szo szrint értetted, de te is tudod milyen neéz ezt feldolgozni. Ugye msot nem haragszol meg rám ezért?

Memo!

ha jo már a gépetek gyere! megirtam a várva várt pü.t

Jucu!

tudod, é n maradnék otthon..fö h a picike egészséges legyen.

Évi!

az vigasztal h elöbb vagy utobb de tuti leszokika pelusrol..

Ildi!

de jo h jöttél! örülök h rendezödnek a dolgok, és Dávid olyan aranyos kisfiu lett ujra. igen eltalátad Boni és Gábor van a képeken..ha lesz idöm teszek fel én is bonirol évenkénti képeket h lássátok mennyit változott..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Jucu,
:cry: én nagyon sajnálom, ami veletek történt... :cry: engem is nagyon megrázna, hiába a sok iker-sztori, én akkor is... :cry: tényleg a :oops: jobbik :oops: oldalát kell nézni, hogy a másik babádnak nagyobb az esélye, hogy időben szülessen, hogy erősebb legyen, ez igaz, mégis tudom, hogy mennyire nehéz lehet most nektek. :cry:
Nagyon drukkolok, hogy most már tényleg minden rendben legyen és egészséges, gyönyörű, okos tesója szülessen Diusnak. :wink: Fel a fejjel!!!!!!! :wink: És... hát.... őszintén szólva én a Te helyedben nem melóznék, nem kockáztatnám. Igaz, azt is tudom, nehéz otthon lenni ilyen sok időt. :?
De ahogy érzed, úgy a helyes, hiszen a Te pocakodban van a baby!!!! :wink:

Éppen tegnap beszéltük Gáborral hazafele, hogy ha Tökiből kettő lenne, már megbolondultunk volna lehet. :oops:
Újév óta 3 nap volt, hogy este 10-kor elaludt, a többi alkalommal éjfél a befutó. :? Teljesen kivagyok már, főleg, hogy egyedül kínlódom, Gábor jól betakarózik, fején két párna, rajta két takaró, be a falhoz és durmol. :x én meg szívok hetek óta. :shock: és tanulni se nagyon tudok, mert a drága férjem nem igazán működik együtt... és áprilisban vizsgák!!!! :o ááááááá kivagyok. :oops:
És három napja minden éjjel 3 után felébred és üvölt és kínlódik és nem tud visszaaludni... tegnap már odáig fokozta, hogy lehányt az ágyban, úgy kb nyakon meg az egész oldalam és persze az ágy énrészem. :oops: na akkor már majdnem sírtam, a tehetetlenségtől. :cry: Persze át nem tudtam húzni az ágyat, hiszen Gábor rajta döglött :evil: , így úgy ahogy öszekotortam meg lepucoltam, lecseréltem a paplant és párnát azt kész. :x Ma reggel meg mindent lecseréltem amit még kellett. :evil:
Most azért nem tanulok, mert az elöbb sikerült elaltatnom Tökit és egy ugyanakkora cirkusz után ,mint a hajnali :x és még olyan ideges vagyok, hogy ihaj. :oops: De most már sírtam én is a gyerekkel együtt, egyszerűen nem bírom, hogy szenved és hogy nem tudok rajta ssegíteni. én már tényleg mindent megoróbáltam, homeos bogyesz, panadol, naturlandos kúp, fenistil cseppek, sorolhatnám. Nem válik be egyik se, nem nyugszik meg ilyenkor és a végén még ki is hányja amit beleadagoltam. :x :oops: :evil: :cry: tele a tököm... :|

Na nem panaszkodom tovább, már kiírtam magamból, most jobb :mrgreen: valamivel :oops: .

De ha tudtok vmi jót, írjátok meg légyszi, nehogy már a Hárs- hegyre jussak. :oops:

Ildi,
örülök, hogy Dávid alakul, idő kérdése, meglátod!!!!! :wink:
És hát igen, két gyerek az két gyerek, mellettük nagyon nehéz az embernek időt keríteni a saját dolgaira is.... :oops: legalább is ezt látom a környezetemben, mert hogy nekünk még jó sokáig nem lesz második, legalábbis a mai állás szerint. -Gabika miatt, mert annyira hisztis, hogy még az életkedvünk is lmegy, nemhogy még egy gyerek?! :oops: -

Judit,
édi Benci és még egyszer nagy gratula hozzá!!!!! :wink: Klasszak a képek, és tényleg rengeteget változott, jó ez a három kép így egymás mellett. :D
Tudsz esetleg vmit a Harry Potter utsó részéről ,nincs -e kész vagy a film kövi része? Mert láttam vmi reklámot, csak nem figyeltem... :oops:

Csilla,
klassz buli volt nálatok is, látom. Jók a képek, helyesek a gyerekeid és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra a születésiken főleg! :D
Nem is volt msn-em... :oops:
Azt hiszem mindenki örül a gyerekének, akárhány is fogan meg, nálunk is ha becsúszna, én nem vetetném el, hiszen egy igazi anya minden gyereket akar :lol: :oops: , .... elkavartam...bocsi..
szerintem Judit se úgy érti a Jucu féle vígasztalást, ahogy látod, csak így sikerült leírnia. :oops:
Annyira nehéz ilyenkor "jót" írni v mondani, hiszen egy gyermek elvesztése tragédia, a legnagyobb, még ha pocaklakó volt is még és nagyon fiatalka :cry: mindenki igyekszik Jucunak a legjobbat írni, vmit ami használ ezt a tragédiát feldolgozni, és hát nem mindig sikerül jól.... :oops:

Jucu,
remélem érted amit leírtam... :oops:

Évi,
nagyon jó a hajad!!!!!! :D Persze a képek is gyönyörűek, tényleg művészi szinten vannak, jók a színek, kalssz élesek, meg mniden. És Flóra is csini!!!! :wink:
Tényleg, milyen színűek a szobák???? :roll: És a konyhád milyen lesz? :roll:

Móni,
mi van kis képfelelősünk? 8) :lol: Mizujs felétek???? :roll:

Most talán ennyi röviden, mindjárt teregethetek, mert hogy a hányásos cuccokat mosatom mosó masával :?

És mi ez a vonalzó itt alul???? Hova let az enyém????? :roll:

Kép
dianab

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy "bepofátlankodok" a topikotokba.Én vagyok Adytke, akit Ildikó már egy párszor "emlegetett".Most már úgy érzem be kell mutatkoznom.

Ildikó:minden ok,majd jelentkezel amikor tudsz!Puszi

Mindenkinek szép napot kívánok!

edoci

Dia!
értettem,! örülök h jöttél. sajna nincs tippem mi lehete gáborkával, bár segihetnék.

Judit!

örülök h nem haragudtál meg..

csajok most parázom, állitolag megint nagy vihar közeledik, mint aug. 2oán..félek..nálunk már elég sza..idö van.

bocsi, most inkább lépek is..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hááát... Kép nálunk is vacak idő van, sőtét, szeles... be vagyunk jelentkezve tanácsadásra, de mivel nincs semmi gond a fogzáson kívűl, nem viszem. Tegnap reggel csipás volt Gabi bal szeme, de kitisztítottam kis kamillával és azóta semmi. Biztos a széltől volt, így nem kockáztatok. :oops:

Adytke,
nem gáz, hogy itt vagy. :wink: Szerintem gyere, ha akarsz!!!!! :wink:

Na, megcsináltam a vonalzót :? ... nem is tudtam, hogy csinálhatnak ilyet, hogy csak úgy eltüntetik... :?

Kép
dianab

Gabika nagyfiú lett, így dukált a hajvágás....
Itt még vígan fogat mosunk:
Kép
Hajas baba:
Kép
Kezdődik....:
Kép
Jól viseljük:
Kép

Kép
dianab

Eredmény:
Sok haj:
Kép
Kiscsávó:
Kép
Kép

....tulajdonképpen csak pár tincs volt nagyon hosszú, nem az összes haja, így jobb is hogy megnyírtam. :wink: De szerintem annyira helyes így, teljesen más , olyan nagyfiús... 8)

Kép
dianab

Hali!

Én is vagyok,csak vannak napok amikor örülök ha leteszem a popomat.

Képzeljétek ma a városban is én vezettem.

Olyan nagy szél van. :cry: :cry: :cry:
Kép

Olyan hulla vagyok el is megyek szunyálni.

Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Hello!

Kinél mekkora a szél? Milyen volt az éjszaka?
Nálunk még most is nagy :? , ez Dél-Pest Kép , állítólag itt még van, hát tényleg van :? és esik az eső is Kép ....de az éjjel :oops: ..... szörnyű volt. :cry: majd leszedte a tetőnket :o és a hangok.. ugye tetőtér, hát félelmetes volt. És hallottam, hogy cserepet szedett a konyha felett :shock: ... szegény Gábor, amint hazaéer, mehet a tetőre. :?

Judit,
nem válaszoltam még egy régi kérdésedre, pedig mindig felírom a program nevét egy papírra és ide teszem, csak mire a gépet is be tudom kapcsolni, ált. eltünik a papír én meg elfelejtem. :oops: A képkicsinyítést AcdSee8-cal szoktuk, meg minden más képformázást is. Én szeretem, csak vmiért nem tud olyan ici-pici byte-ut jól megcsinálni, ami ide kell.

Móni,
jó hogy jelentkeztél! :wink:

Nem is írtam, hogy hétfőn beírattam Gabit bölcsibe. Idén november közepétől fogunk járni.
Ari volt, mikor megmutatták a bölcsit, Tökikém már ment is játszani a terembe a gyerekekhez. :lol: Olyan édes volt, a gondozónők meg csak kacagtak rajta. :lol: Tetszett nekik is Gabi. 8)
Azért én elég vegyes érzelmekkel éltem meg. :oops: Majdnem sírva fakadtam, mikor ott voltunk. :cry: Úgy repül az idő, és én úgy sajnálom, hogy bölcsibe kell adnom. Teljesen kiakaszt! :cry: Rossz lesz napi 8 órát nélküle lennem. :(
Tudom, le kell válniuk, meg minden, de akkor is nagyon rossz. És röstellem magam, hogy nem tudok neki olyan anyagi körülményeket biztosítani, hogy itthon lehessen velem az oviig. :oops: ÉS még gábor is... :x ... alig várja,hogy dolgozzam, utálja hogy én itthon Ő meg dolgozik... :evil: ezt nem is értem, hiszen jól kapok a TB-től, tehát olyan, mintha melóznék... :? .

Kép

Kép
dianab

sziasztok!

dia,

kézpeld egy barántöm akivel egy szobában feküdtünk mikora gyekek születtek innen lettünk barátnök) , na ö is igy járt. csak öt a párja annyira kihasználta, nem foglalkozott vele, de elvárta hfözön, mosson takaritson..és este teljesitsen a gyerekt lesza..ta, állandöan gép elött ült vagy a kocsival szorakozott..szegény ne birta cérnával most ugy néz ki h lakhelyet keres maguknak mert már nagyon rossz a kapcsolatuk. egyenlöre anyukájához megy de vele sem jo annyir a kapcsoalta. nagyon sajnálom öket. És szörnyn bánt h nekede sem könnyü. én is félek mi lesz májustl éni gyest fogok kapni..eddig sem kaptam sokat de akkortol..be les gondondolok..és jövöre már oviba megy. :( Nagoyn jo lett GAbika haja, pont annyit kellett vágnod mint nekem gábornál...

Memo!

bocsika h ugy elrohantam..de folyton felébredt, viszont ahhoz képest amilye borzalmas idövolt éjjel, nagyon jol aludt nem ébredt fel csak 4 körül meg fél 7kor. vizsont fujt a szél még, meg bealudtam, igy szegény bon itthon maradt..még jo h este beszéltem az ofövel h lehet h ne megy suliba...

edoci!

gyere nyugodtan, szivesn fogadunk..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Dia!
Örülök,hogy ilyen jó sokat írtál...
Szuperek a képek,én is pont a napokban vágtam le Dávid haját,de neki nem voltak ilyen édes kis fürtjei,mint Gabikának. :D ugyanilyen fogkefénk volt,de kétéves korától áttértünk a kétéves változatára,nagyon szeretjük.
Neked kiköpi Gábor a fogkrémet? Mert Dávid nem tud köpni,és rendszerint lenyeli,tudom,hogy nem baj,de nem is olyan jó szerintem... :oops:

Jucu!
Csak nyugodtan kérdezz,ha tudok válaszolok!Ja és szerintem nem vagy felelőtlen,ha nem veszélyeztetett a terhesség,akkor nem lehet gond,csak azért figyelj oda és ne nagyon emelgess!!!Azt hagyd meg az új kolléganődnek! És milyen Ő? Én annyira utáltam a helyettesemet annak idején....nem vagy ingerlékeny? :D

Csilla!
Nagyon kiváncsi lennék Bonira,várom a képeket,ha lesz egy kis időd.
Látom nyitottál egy új topikot :D :wink:

Évi!
Én is kiváncsi leszek majd a lakásra,a kaposvárit is olyan szépen megcsináltátok :wink: jó az izlésed,majd megyek hozzád lakberendezési tanácsokért,mi is idén csináljuk a felső szintet,mert már nem férünk...

Judit!
Bocs,nem volt időm válaszolni,természeresen nem baj,már méééér lenne???? :D

Adytke!
Nincs kedved csatlakozni,tényleg? :D azért irok... :wink:

Memó!
SZia

puszi.ildikó
ilgya1

Hello!

Ildi,
nekünk már ez a második fogkefénk, elötte DM-es szoktató volt, olyan 3 db-os különböző fejüek, a fogkefe vált be leginkább, így marad. :wink: A gyógyszertárba meg csak ez az Oral-B volt, lehet ez marad, lehet találok jobbat.... nem tudom, de Gabi eszi a fogkeféket, így ezentúl kettesével veszem. :x mert hogy miután megsikáltam nei, átveszi a stafétabotot és Ő csinálja tovább magának 8) , csak annyira imádja, hogy a kádból fogkeféstül lehet csak kivenni, és hát szegény fogkefe nagy utat tesz meg Gabi kezében és szájában :oops: mire visszatér a helyére. Hát elég leprán tud kinézni már egy hónap után, így én inkább lecserélem. :oops: A higiénia mániám.... :lol:

Csilla,
hát remélem mi nem jutunk el idáig, mint barátnődék... :oops:
szerencsére Gábor foglalkozik Gabival úgy ahogy, csak felelőtlenül gondolkodik és nem annyira figyel a gyerekre, mint ahogy Töki igényli és ami szerintem is a normális lenne :? ... hát meglátjuk, én nem akarok válni. :oops:

Megyek csajok, mert megint el ment velem a netes paci, azt a tanulnivaló meg mögöttem röhög, mert Töki VÉGRE ELALUDT!!!!!!!!!! Csak pizsit akarok venni neki, és kell egy szám, azért ugrottam fel.... Ja és most is olyan idő van itt, mint éjjel volt. Parázok rendesen. :oops:

Így megyek is, puszi

Kép
dianab

Judit,
imádom a fiad!!!! :oops: Helyes rövid séróval is. :wink:
Már többször megkértem a drága uram, sza...k ránk. :oops: :x :evil:

Ildi,
kieg.: megesszük a fogkrémet de ez elmex baby, nem aggódom. Más fluorid tablettát etet a gyerekével én ezt. :lol: Vicc. 8)

Kép
dianab

Sziazstok!!

először is mi történt a csíkommal?????

Jucus:
Én tuti maradnék melózni! Feltéver ha nem veszélyeztetett a terheség...
Addig se agyalsz hülyeségeken :wink:
Örülök, hogy tudsz pozitívan gondolni a világra!!! lakás válasz lsd:lent

Dia
köszi! A hajam véletlenül sikerült így, de tetszik :wink:
Sajnálom, hogy a férjedre nem számthatsz: :cry:
Nem is tudok mit mondani...Hányás után én kivágtam volna az ágyból magamat ismerve..
Képek nagyon szupik! Jó nagy már Gabika :lol:

Itt nem vészes a szél, eső nem tudom, hogy esik-e, mert nem látom :roll:

Edoci:
Gyere csak írj! szívesen látunk :!: Mesél magatokról :wink: :lol:

Ildi:
Lakberendezési tanácsok:)Nem vagyok ám én profi és nem is egyedül csinálom :lol: Az urammal ketten töprengünk, hogy mit hova rakjunk stb.
Azért akadnak jó ötleteim is önállóan :lol:
Nem csodálom, hogy nem fértek el... itt az albiban is borzasztó a helyzet semminek sincs helye :lol: főleg, hogy már vettünk lámpákat, függönytartókat és ezeket a Flóra szobájába pakoltuk be :wink:

Judit:
Karmester lesz ebből a kölökből :)
Jó a sérója!!

Móni:
jó kint lakni?? Gyerekeknek tetszett a doboz?

Lakás nagyon jó lett :!: :wink:
Ma megyünk újra megnézni, mert most lett teljesern kész a festés,(flóra rózsaszínjét kicsit sötétebbre kértem) az ajtókat is bepácolták sima natúr színre.Mintha lakkozva lenne.
Flóra szobája természetesen rózsaszín :lol: :lol: A nappali konyha ,fürdő- tojáshély vagy valami hasonló halvány szín.
A mi szobánk halvány lila- nagyon jól néz ki, jól eltaláltam az árnyalatot :wink:
a járólap a nappaliban és akonyhában bézs színű a nappali közepén egy szürke szőnyeg minta keretben.
A fürdő szürke ,fehér csempés. Van még egy fél szoba az meg sárga.
A konyhám antikolt fenyő lesz az ikeából.A gépeken még gondolkodunk, hogy fehér legyen vagy ezüst.Egyedül a mosógép van kiválasztva ami tuti, hogy az kell :roll:

Ez most a ház kapcsán eszmbe jutott:
Volt melóhelyemen meséltem a családomról a házunkról.Hogy mi családi házban lakunk stb.apósék meg a kaposvári"rózsadombon"
Aztán az volt a vége, hogy kirúgtak, mert egyrészt irigyek voltak rám, hogy nem nyomorgok panelben mint kedves ők.És arra, hogy a családi hátterem is nagyon jó! Arról nem is beszélve, hogy a nagyszüleim németországban éltek.
Na és én akkor megfogadtam, hogy soha senkinek nem reklámozom, hogy én hol és miként élek!!!

Közben meg nem is voltam bejelentve :evil: Ment is a munkaügyi ellenőr :!:

Tudom, hogy ti nem vagytok ilyenek!!(ezért nektek mesélek :!: ) Csak egyszer megjártam.... és nem akarom megégetni magamat újra.

képeket is majd rakok fel.Délután megyünk.

Most menenm kell pakolni nemsokára indulunk a házhoz aztán anyuékhoz.
Vasárnap lesz a nagymamám és az unokahúgom születésnapja.Egy napon születtek csak 70 év a különbség :)

Flóra náthás mint állat, de attól még pörög.Éjszaka nyugtalanul alszuik, de kibírható :roll:
Kiabált ma is, hogy éhes a pocakja!!! Hajnali egykor.
Tegnap meg adtam be neki a panadolt mikor lázas volt erre simogatja a pockját hmmm ez Isteni!! :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi! én is örülök ám h ennyit tudsz jönni...és annak is h te észrevetted az uj topikot! :) :) ez már a 2.amit nyitottam..

Dia!

mintha magunkat olvasnám..esküszöm!!Gábor detto ilyen, fogkefe mániás, anélkül nem hagyhatjuk el afürdöt, csakö nem engedi hén mossam afogát, eért mi mé gnem használunk fogkrémet. majd ha engedi h én mossam neki. Ja és mutattam neki a te gabikád fürdös képét és vigyorgott..mondtam neki h neked is van kukacod..mire ö...megfogta..és vigyorgott tovább..

tegnap is tök ari volt, iszom a kávémat...kér egy kortyot..majd utána leöbliti cicivel,mondom kevés volt a tej benne? ...válasz: bologat h igen..azt hittem behalok...

Évi!

biztosra vehete d h mi nem vagyunk olyanok... :) énis szeretném majd szép szinesre festeni a szobákat, nekem is vannak elképzeléseim de szerintem még egyhamar nemlehet mert elsö h megálllitsuk a vizesedést, meg azt h leszigetelük a tetöt.
Mindenesetre nagy szemétség az biztos amit veled tettek!!
Florának jobbulást!!

Judit!

tényleg helyes kissrác lett Benciböl!

ugy látom most mindenkinek "hajas" napjai vannak...

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép Bonita
Kép Gábor

sajnos nem engedi a többit egyenlöre feltenni

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ja és én az irfanwiew képszerkesztöt használom nagyon bejöt...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép majdnem egyévesen..

Kép két éves

Kép három éves

Kép négy éves

Kép öt éves

Kép hat éves

Kép hét éves

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép most

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

remélem nem untok még..de még egy kis "érdekesség"..

Kép gáborkával az elején Kép és végén...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Hát úgy néz ki megoldódni látszik a problémám.Így tuti itthon maradok.:(
Nem tud kettőnket fizetni a fönök ,és a csajnak meg kell februártól a bejelentés.Most kicsit letörtem ,de majd megemésztem ,azt hittem még a megemelt bért is megcsinálja januártól ahogy igérte ,de NEM!Nem bírja el az üzlet azt mondta.
Egyértelműen nem mondta hogy akkor maradjak itthon csak kerülgetve adta tudtomra ,hogy úgyis veszélyeztetett terhes vagyok.,és vigyázni kell.
Szóval mára ennyi......... :cry: RÁadásul éjjel 00.15 óta fent vagyok nem tudtam aludni :( :( :( ÚTÁLOM MAI NAPOT!!!

Kép

Kép
jucu

jucu!

sajnálom, de mégsem értem, táppénzen maradnál otthon? nem arrol van szo h kirugott remélem? vagy én értettem valamit félre..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást,örülök neki hogy csatlakozhatok hozzátok,bár biztos nehéz dolgom lesz,mert egy régi összeszokott csapat vagytok,de azért megpróbálom.

Egy pár szót rólunk:Dorogon lakunk.Én Pesten dolgozom,illetve még itthon vagyok Mátéval.Nem is tudom mit írjak magunkról,ha valaki kíváncsi valamire nyugodtan kérdezzen.
Majd rakok fel képeket is.

Évi
Flórának jobbulást!

Dia
Tényleg nagyfiú Gabika,ilyen könnyen engedte levágni a haját?Ez volt az első hajvágás?Nagyon jól sikerült!
Nálunk az éjszaka nem volt vészes,egy pár nagyobb széllöket volt,pl hallottam hogy az utcán valahol megszólalt rá egy autó riasztója.

Ildikó
:D Azért remélem fogsz írni néha :D
Máté sem tudja kiköpni a fogkrémet,eddig a Nenedentet használtuk,most fog elfogyni,Gabit vettem helyette,nem tudom milyen lesz.

:D Nagyon szépek és aranyosak a képek a gyerkőcökről!Jó hogy ilyen fotókkal gazdagítjátok a topikot.
Ne haragudjatok hogy most csak ennyit írok és nem említettem meg mindenkit,de még egy kicsit össze kell szednem magam és visszaolvasgatni hogy valamennyire megismerjelek titeket. :oops:

Szép estét mindenkinek!

Edit

edoci

Akkor egy pár kép rólunk:
Kép

Kép

Kép

edoci

Sziasztok!

Judit
Igen,én vagyok a képen Mátéval. :oops: Lehet hogy egy komolyabb képet kellett volna felraknom magamról :lol: (vagy nem kellett volna :lol: )
Hááát,igen,fiatalabbnak szoktak nézni mint amien vagyok... :oops: ,de megvannak ennek is az előnyei... :lol:
(29 leszek :wink: )
Ildikóval régen egy másik fórumon ismerkedtünk meg,de az a topik behalt.A barátság megmaradt :D .
Nagyon jó a kép Benciről!S tényleg hasonlít a képen Dávidra szerintem is :D

edoci

Sziasztok!

Nem tudom meddig tudok maradni...most éppen mindkettő alszik és a mosogatással is végeztem,igaz lenne még mit csinálnom,de pihennem is kell valamikor,igaz? :D apa elhuzott,így enyém a terep :D :D :D

Judit!
Igen,emlékeztem,hogy Bencinek volt egy köpös korszaka,azért is reménykedtem,hogy tudsz esetleg valami jó módszert,hogy is lehetne megtanítani köpni :D :oops: ez olyan hűlyén hangzik :D na mindegyj,remélem nem lesz baja tőle.
Dia,mi is szedtük a fluor tablettát kétéves koráig :D és ezen felül már megevett két tubus fogkrémet egy Gabit és egy gyerek Vadenecumot. :D :D :D
a kaját azt ki tudja köpni,ha nem tetszik neki vagy forró :? :shock: ezt miért nem?????ez van......

Tényleg elrepült a pár hét,ne is mond...be kell jelentkeznem a kontrollra...tényleg ti,hogy védekeztek? Már akit érint? :D

Nagyon jól néz ki a kis karmester rövid hajjal :D én már meglestem a vág-vág nénit,csak sosem vagyok bejelentkezve,így nem tudom kommentelni....

és akkor itt súgom meg,hogy mindig a Babanettel kezdem,ha gépközelbe kerülök/nekem ez a nagy szerelmem,nem tehetek róla/ és csak utána jön a többi,és ezért nem jut időm sokszor még az imélkékre se válaszolni/igaz Edit? :oops: /örülök,ha ide eljutok,ill.ha tudok egyáltalán olvasgatni.Ha meg több időm van,akkor is ez az első,és vagy marad időm másra vagy nem :oops: :D :D :D
Szóval Edit,én nagyon de nagyon örülök,hogy írsz ide :D !(Még a Szilvit és a Pimpát kell meggyőzni :wink: )

Dia!
Mi is úgy csináljuk,mármint a fogmosást...először én sikálom meg neki,majd utána ő magának...de imádja szerencsére,csakhát ez a sok fluorid....

Tetszett a netes paci hasonlat :D neked is kell néha pihenni, a tanulás megvár...hihihihi

Évi!
Örülök,hogy ilyen jól alakul a ház...
Akkor várjuk a képeket!
Jó szemetek voltak akkor a munkatársaid...,pedig nem az számít,hogy kinek mije van....

Remélem Fló már teljesen jól van,aranyos lehetett éjjel egykor...nálunk is volt olyan,hogy ki kellett jönni enni éjszaka kellős közepén...Panadol az nagyon fini! :wink:

Boldog szülinapot nagymamádéknak és jó bulizást nektek!

Csilla!
Nagyon jó volt ez a sorozat Boniról! Milyen furi,hogy nemrég születtek,de lassan mi is elkezdhetjük gyűjtögetni,idén már három lesz egymás alatt :(
Milyen ügyes vagy,hogy már csináltál Boniról is szülőszobás képet,én el......m.Dávidról nem készült csak egy telefonos,de az is elég gyenge minőségben...
Mekkora hatalmas hasad volt,te jó ég!

Jucu!
Szegénykém! Ne húzd fel magad,igaz nem szép a főnőködtől,ha más ígért az elején...miért nem vette fel a helyettesed,mikor az 5. hónapban vagy,még akkor is simán be tudtad volna tanítani,nem?
A sors keze....legalább csak magatokkal foglalkozhatsz,nézd a jobbik oldalát....sokat pihenhetsz és mindent előkészíthetsz a babóka születésére!

Adytke!
Na szóval mégegyszer köszi,hogy becsatlakoztál a mi kis csapatunkba,nem fogod megbánni,remélem!
Itt mindenki nagyon nagyon aranyos,majd meglátod!
És mi sem vagyunk az a nem tudom milyen összeszokott csapat..... monjuk....ami késik nem múlik :wink:
Például Jucussal és Mónival még nem is találkoztam.Judittal már kétszer,Diával,Csillával és Évivel egyszer. Évi a Mónival már többször,mivel Évi is kaposvári,most költöztek Pestre..de inkább mindenki meséljen magáról amennyit akar,oké?

Máté nagyon aranyos a képeken!Igaz én már láttam őket,de akkor is édi!Jó az a sátor,a játszóházba is van ,és Dávid is szereti.

Szobatisztasággal hogy haladtok?És ti Judit?
Hihetetlen,de Gabika befog minket előzni :D

JA Judit,amig el nem felejtem..tényleg hasonlít Benci a Dávidra,én már több képen is észrevettem,de nem mertem írni,gondoltam biztos hűlyeség.... :D végül is nem sok közük van egymáshoz,mármint genetikailag.... :D

És ,Edit velem egy idős :wink: és itt az interneten ismerkedtünk meg :roll:

Na mennem kell,sok puszit küldök mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Ildi!

engem kifelejtettél...mármint kor szerint.. :( én is most leszek 29 :oops: :( de legalább még nem érzem magam ennyinek..

Sajnálom h egyszer tudtunk összetalizni, de remélem idén többször tudunk,és mindenki el tud jönni..de jo lenne.. :P

Mikor Boni született már akkor fel voltunk szerelve fényképezögéppel, csak akkor nem tudtam mire számitsak és nem akartam volna h valaki fel is vegye. Szerettem voln amegörökiteni a születését. Még van egy kép pont az érkezéséröl de az nem publikus..majd privibe átdobom ha valakit érdekel..

Edo!

nagyon helyes kisifad van!! hát én nem is mesélnék magamrol, magunkrol..szerintem jobb ha visszaolvasol,de ha gondolod kérdezhetsz is..de szerintem szép lassan ugy is meg fogsz ismerni minket.

Évi!

majd gyere és mesélj milyen volt a szülinap! tegyél fel képeket,! remélem a verset megkaptad.?

Judit!

hát nem is tudom szavakba önteni amit Bencusrol gondolok..mint egy igazi zongoramüvész...(legalábbis most ezen aképen.) eltaláltam?

Dia!
tényleg szükséged van neked is pihenésre, amugy én is felkeltettem volna a párodat a helyedben, mint h abban feküdjek tovább amibe Gabika hányt.

A barátnöm kibékült a férjével, remélem rendezödnek mégis a dolgok náluk, sajnálnám szegény kislányukat is, tudom milyen érzés lenne neki.

és egy vicces eset megoszthatom veletek?: találtunk itthon régi matricákat, télapos, karácsonyi, stb. gábornak viccesen mondtam mikor nézett rámh ez mi minek kell, mondtam h tedd a homlokodra..hát ö szot fogadott(kivételesen), és odaragasztotta, meg az orrára, azota mindig ragasztani kell neki és büszkén rohangál a lakásban vele..egy kis tünemény.. De ma olyan jo gyerekek voltak..tök jol eljátszottak egész nap.

Boni pedig betanult eg ynagyon hosszú szöveget a mesemondo versenyre..anyám, nekme már nem menne a tanulás..

megyek is, puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Bocsiiiiika,Csilla!
Nem haragszol,igaz? :wink: azt hittem,hogy kevesebb vagy :shock: :shock: :shock:

Nekem küldheted a privit! :wink:

Jaj,de édes lehet ahogy rohangál a matricákkal a fején,ilyenkor a legaranyosabbak! :D

Látod,nem kell aggódni a gyerekek miatt,elvannak ők,mindenkinek lehetnek roszabb napjai../úgy látom nekem most a jobbik jutott :D :roll: /
Én a mai napig imádok tanulni,az angolt is azért kezdtem el,és most gondolkodom,hogy hogyan tovább(valami komolyabb kéne!),persze csak babázás után,mert kettővel biztos képtelen lennék rá,annyira becsülöm azokat akik ezt bevállalják,főleg több gyerek mellett :) lehet,hogy inkább irigykedek :?: :?: :?: :oops: :oops: :oops:
Mikor lesz a versenye Boninak? Hogy tudjunk szorítani? Kép

Puszi:Ildikó
ilgya1

Sziazstok!!

Szülinap jól sikerült! (mind a kettö)
Katának bulija is volt.Itt voltak az ovis barátnői, barátai. Flóra nagyon, nagyon jól érezte megát :wink: :lol:

képek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 88&index=1

és itt:
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 89&index=1

Ház is alakul a festés nagyon jó lett :lol: :wink:
képek nem sikerültek valami jól, de azért teszek fel párat.
Nem volt villanykapcsoló és így nem látszanak a színek :cry: Majd legközelebb elöbb megyünk.

CSilla:
Köszönöm a verset!!!! :wink:

bocsika a többiektől, de most csak erre futotta.Nemsokára indulunk a közjegyzőhöz és még elkell készülnünk.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Flóra szoba:
Kép

másik sz.:
Kép

Kép

konyha:
Kép