Sziasztok!
Köszönjük a névnapi + szülinapi köszöntőket! Bár a névnapját nem most tartjuk a Dávidnak, mert kiszúrás lenne szegénykémmel, hogy egyszerre van neki minden.
Péntektől dolgozom
És nem jó főnököt kaptam, sajnálom is magam rendesen
Rakok majd fel képeket, most töltöm fel a számítógépre.
Visszaolvasgattam, de azt már nem tudom, hogy ki mit írt, de azért reagálok egy-két dologra.
Fogkrémet mi homeopátiást használunk, azt biztos, hogy nem baj, ha lenyeli.
Most kezdtünk el bilizni - ki tudja, hányadik nekifutásra. Vettem a Móciban neki zenélős bilit (na, egyszer sem zenélt, de mindegy), és Micimaci + Tigris van rajta. Volt már bilink, de arra nem akart ráülni. Most erre ráül, és három napja belekakil, néha bele is pisil. Sajna szólni még nem szól. Aztán lehet, hogy megint három napig tart az újdonság varázsa, aztán megint nem akar majd bilizni. Így sem egyszerű, mert fűzni kell, hogy ráüljön. Lehet, hogy ez sem a legjobb, de egy könyvét lapozgatja, míg rajta ül, és akkor így hajlandó egy kicsit tovább rajta ülni.
Böcsi: én márciusban szóltam, hogy novemberben kezdenénk. Végül is szept közepén el tudtuk kezdeni, de jobb is így, mert azóta is sokat beteg (1hét-3 nap bölcsi, és ugyanennyi itthon), szóval még nem vagyunk túl a közösségi bacikon.
Beszélni még mindig nem nagyon tud a Dávid
Most valamelyik nap összekapcsolt két szót, nagyon örültünk neki (apa pulcsija). Most már ott tartunk, hogy nem csak utánunk ismétli a szavakat, hanem magától is mondja, ha ráismer valamire. Este viszont mi is küzdünk az elalvással. Mert persze ő nem akar lefeküdni. Előre félek, mi lesz, ha rendes ágyat kap, hogy fogom meggyőzni, hogy aludjon. Különben mi szoktunk beszélgetni (legalábbis én, mert a Dávidot nem nagyon értem), ilyenkor végigbeszéljük az aznap történt pozitív dolgokat - azt gondoltam, hátha jobban alszik, ha kellemes dolgokra gondol előtte. Aztán lehet, hogy enélkül is ugyanígy aludna.
Babatalira sajna nem tudunk menni, egyrészt most nem lehet tudni, hogy bújkál-e benne valami, ráadásul ha jól van, akkor pedig délelőtt bölcsiben van. De azért köszönjük a meghívást.
Gangi!
Lenne egy kérdésem. A tervezési osztályra kerültem vissza, ahol többek között az a dolgunk, hogy "kitaláljuk", hogy mennyi lesz a köv. hónapban az egyes adónemekből a bevétel. Én az EVA-t kaptam, és az illetéket. Mivel ez nekem/nekünk új, nem tudom, hogy álljak neki. Most ez egy kicsit magánakció, mert erről még nem beszéltem a főnökömmel, de szoktátok ti az illetéket tervezni, vagy elemezni? Ha így lenne, akkor majd beszélek a főnökömmel, és lehet, hogy elmennék az Illetékhiv-ban, aztán beszélnék valakivel, hátha tudnak adni valami támpontot, hogy hogyan csináljam. Különben jópofa a főnököm, kiesett több mint két év, és így is én kapom az újat (a többiről legalább van már tapasztalat). Na mindegy. Ha olvasod, ide is írhatsz választ, de adok címet is:
kelig@freemail.hu
Köszönöm!
Most így hirtelen ennyi, majd jövök vissza a fényképekkel, csak lekicsinyítem egy kicsit őket.
Lilla