sziasztok!
Ha progarmot szervezek a napra mindig annyian üzentek, hogy este alig bírom olvasni.
Szilvi, csibe
A pco-ra Duphastont szedtem 2*1-et a 16-tól a 25. napig. A gyerekprojektnél átállított Utrogestanra szájon át, de attól annyira rosszul voltam, hogy csuda...ráadásul felborította a jól működő ciklusomat...jól le is baltáztam a Kósát, hogy minek kellett váltani, de azt a választ kaptam, hogy jó lett volna, mert a Duph. mesterséges, az Utro meg természetes alapanyagú, és a babához jobb lenne. Hát nem jött be...érdekes, hogy a terhesség első 12 hetében szedtem az utrot de hüvelyen át és nem is kis mennyiség volt kötelező, attól nem volt semmi bajom.
Nem tudom, hogy hogyan lesz a további gyógyszerezés...Kósa azt mondta ez a betegség nem változik, mert hormonalapú, ha valamit eddig nem termelt a szervezet, a szűléssel nem vááltozik meg...Szilvi neked hogyhogy már nincs?
Ha visszajön a mensim a szopi után, vagy közben...kitudja...elmegyek Kósához hogy kukkantson be mi a helyzet. Jó, hogy mondod ezeket a cisztákat, lehet, hogy nekem is azok vannak, mert dec 9-től fájnak a petefészkeim, javarészt folyamatosan...
Lehet nem kellene várnom az első mensiig? Mit javasolsz? A vérzésen kívül volt más tüneted?
Noémi!
Azt hiszem a legegyszerűbb, ha megnézed a
www.pco.hu honlapot, mert ott sokkal szakszerűbb magyarázatot találsz...én mint laikus, a biológiához nem értő...mondhtanám el, de inkább nem....
sziasztok