Új privát üzeneted érkezett!

Laga!
szegény Teus :cry:

Mamabuli, én a pénteket támogatom

szombaton Békáson és Csillaghegyen is babaruhabörze!!!

off:
mindenkit kérek, hogy kérdezgessen kicsit körbe, Bogárka sürgősen eladó, naponta többször b.gat a férjem és el akarják adni alkatrésznek, amit én nagyon nem szeretnék :cry:
szilvamag

Mamabuli: nekem bármelyik nap jó.

Laga,
Mi történt? :( Jobbulást Teusnak!!

Hmmc,
Én át tudom konvertálni. De nekünk is jó DivX-ben is.

Saci,
Noddy már nekünk is van. :P Következő talira viszek listát mert sok klasszikusunk is van. Hátha kell belőle valami.
Lilla nagy kedvence most a Szezám utca. :roll:
Charlie és a Vizípók viszont nekem is kéne. :P
myra

Szilvi
Zsom fent van egy listán, amit nagyon sokan olvasnak, fiatalok főleg (talán köztük van, aki szeretne Bogarat), a főbb adatokat elmondom neki, de milyen elérhetőségedet adhatnánk meg?
cas

Cas
Ha nem tudunk elmenni a következő talira, akkor az emberrel elküldöm a Thomas-t.

Myra
Ha sikerülne átkonvertálnod azt nagyon megköszönném!!!!
A mi dvd-nk 4 éves, akkor még csillagászati összeget kértek érte, most kb. a feléért már csúcsminőségűt tudnánk venni.
Cas-sal egyeztessetek Thomas ügyben. :)

Laga
Mi történt??????
hmmc

A sztori:
Alaphelyzet: Tea nyűgös, mert fogzik, csak kézben jó, de főzni is kéne.
Ezért Tea csücsül a konyhában a pulton. Elkezd játszani az elektromos teafőző kapcsolójával. Ő bekapcsolja én meg kikapcsolom. "Nem szabad" - ilyenek. Öntünk teát a poharába és ahogy kiveszem a kannát, rácsap a teafőző aljára. "Csak" 3 ujja ér a platnira és azok is csak 2 másodpercig, de hát az is fáj. Ordítás, vörös ujjacskák, hideg víz.
El is kezdett felhólyagosodni szegénynek, állati vörös volt és fájt. Kb 2 órán keresztül ment a hol sírok - hol panaszkodom műsor. Nagyon sajnáltuk szegényt. És persze pont a bal keze és hát ő is balkezes. Akármit fogott meg, újra ordítás. Aztán megbikáztam egy nagy adag homeós bogyóval. Ma meg már csak egy picit piros és nem is fájlalja. Mindenesetre tanultunk belőle, Teus nem mehet a teafőző mellé. Jól megijedtünk!

Viszont ma hajnalban kelt (6.30) és délután is alig aludt. Mindig ilyen amikor jön a foga. De ez már az uccsó!
laga

Laga
Szegénykém! :( Azért remélhetőleg nem égett meg túl mélyen, és gyorsan meggyógyul-lehámlik! Egy biztos: tutira tanult az esetből! (Sebi egyszer nyúlt hozzá a régi lakásban a forró konvektorhoz, de máig egyből mondja, hogy "forró" és megtorpan, ha vmi meleghez közelít, pedig nem égette meg magát.)
Főzés: én is sokszor főzök így (tényleg elég macerás), ezért örülök, hogy itt az új kégliben jó nagy pult van, ahol sikerült "Sebi-biztos" övezetet kialakítani. A múltkor elszúrtam, mert a kenyértartó elé ültettem fel, és egyből levadászott egy kést a késtartóból. Mivel a sokadik "nem szabad"ra is csak nyúlkált, finoman megböktem a kézfejét az egyikkel (nyilván nem úgy, hogy fájjon!), és mondtam, hogy "szúrós". Na volt sírás! Azóta nem akar késsel játszani a gyerek! :) És bármire mondom, hogy szúrós, már menekül is! (Szadista anya?! :lol:)
Irigyellek, hogy a 6.30 hajnali kelésnek számít! Nálunk az a standard. Ma 5.30... :? :)

Hmmc
Miért ne tudnátok? :)
Azért köszi, akkor majd én is készülök cserébe vmivel. :)
cas

Az előbb ilyen volt az ég alja:
Kép
cas

Saci!
Máté is fényképezte :)
a mobilszámom megadhatjátok, majd küldök részletesebb adatokat, köszi

DVD
nekem van teljes Kisvakondom, eredeti

Laga!
gyors gyógyulást Teusnak
én is gyakran megégetem a kezem, pedig tudom, mi forró :shock:
szilvamag

[quote="szilvamag"][ írta:szilvamagcolor=darkblue]
Laga!
gyors gyógyulást Teusnak
én is gyakran megégetem a kezem, pedig tudom, mi forró :shock: [/color]

Nem mérvadó... Te a gyerek-csúszkán is csúszdázol! :lol:
Egyébként másnap egy apukát is láttam, szóval nem vagy egyedül. :)

Képriport a mai "szigetezés"ről:

"Árok mellett jártamba' / Tüske ment a lábamba" :lol:
Kép

A terep-rali hátrányai:
Kép

Megint odaadtuk az összes golyót a madaraknak. Az elején én dobáltam nekik, aztán ahogy jöttek közelebb, Sebi. Aztán a szemtelen páva egyszercsak villámgyorsan odavágott a csőrével a gyerek kezéhez! Megállt bennünk az ütő, és vártuk, mikor kezd Sebi bömbölni! De szerencsére tud célozni a madár, csak a golyót kapta ki a kezéből! :) Kép
cas

Saci!
vagy nagyon is jól tud célozni a páva :wink: :lol:
szilvamag

Laga
:cry: Vajon tanult ebből Teus?
Kori nagyon tud a korábbi dolgokra emlékezni, sőt az ilyen dolgokra főleg! Pl.: szomszédba vannak libák, kacsák, tyúkok. A krumpli, répa héjját átvisszük nekik. Nagyba eszegetnek a tyúkok, amit Kori néz - közbe fogja a kerítést, erre odajött a liba és jól megcsípte Kori kezét. Du. alvás, majd apja hazajön és elmeséljük, ugyan azt a kezét mutatja, amit tényleg megcsípett! :shock:

Cas
Ha az eredeti programhoz tartjuk magunkat, akkor találkozhattunk volna! :) De helyette Ürömre mentünk egy lakóparkba. Itt már többször voltunk sétálni. (Nem volt kedvem parkolódíjat fizetni, és tömegbe lenni!) Sőt ma nagyon kellemesen csalódtam is, ott sok gyerkes kint volt a gyerekével és még köszöntek is! Nálunk itt a hegyen elég snobok laknak, még a kertbe is alig vannak, pedig mekkora van nekik??? , aztán az utcán csak a csillagokat nézik - nappal is... :roll:
Képek a mai nem szigetes de.-ről :lol: :
Kép Kép
nikcsi

Szilvi
Öööö... én is pont ez írtam... asszem... vagy nem? :roll:

Nikcsi
Hát igen, nekem is eszembe jutott, amikor kiértünk, hogy miért nem szeretünk hétvégén odajárni tavasztól őszig! Eszement sokan voltak, a futók morogtak az állatkertnél, hogy miért megyünk fel a pályájukra, a be/kiparkolásnál hosszas tili-toli... :? De ezt leszámítva nagyon jó volt! :)
Miért lakóparkba jártok?! Vagy a korizás miatt?
Ja, és sztem ebben a lakóparkban néztünk lakást a tavasszal. :) Nem rossz hely...
cas

Saci!
upsz, de :oops:
szilvamag

[quote="nikcsi"]C írta:nikcsias
Ha az eredeti programhoz tartjuk magunkat, akkor találkozhattunk volna! :) De helyette Ürömre mentünk egy lakóparkba. Itt már többször voltunk sétálni. (Nem volt kedvem parkolódíjat fizetni, és tömegbe lenni!)

Cas
Már leírtam a lényeget (a parkolóhely keresést nem is írtam), de tömegbe nem tudunk sétálni (gyerek csak bambul ide-oda, szinte mindenki másra kell figyelni), ja és persze hogy a görkori miatt! :lol: (Itt a hegyen jó sétálni, csak a görkorizás nem annyira élvezetes. :? )
És hogy-hogy nem ott vettetek lakást :?: Szívesen mennék kerti mamatalira :roll:
nikcsi

Nikcsi
Azt értettem, hogy miért NEM a Margitsziget, azt nem értettem, hogy helyette miért nem vmi kirándulóhely, miért egy lakópark - de aztán leesett, hogy a kori csak betonon megy el. :)
Lakást pedig azért nem ott vettünk, mert nem volt jó az elrendezése (és ahhoz képest nem volt olcsó!), és mert nem akartunk kiköltözni a városból. Illetve egy kicsit világvége volt még akkor, szép új terület, se egy bolt, se egy ovi, csak bent a falu közepén, ami gyalog nincs vmi közel, és egy forgalmas út mellett kell végigmenni hozzá.
Ja, és kerti mamatalit azért rendezhetünk itt is, szuper kertünk van (ha nem is csak a miénk, de ezt nem bánom, mert így nem nekem kell rendben tartani...). :)
cas

Cas
Na igen a kori csak betonon megy! :?
Ott most elég sok eladó lakás van. Kíváncsi is lennék mennyi nm-e? Most már a legelején a sarkon beépítették a telket, ahol van bolt, pékség és bowling :) is. Amúgy ahogy néztem ez az ovi, vásárlás nem okoz gondot az ottlakóknak (autóba ülnek és kész). Onnan a városba való közlekedés a csúcsban nem lehet valami jó! Pedig csak néhány km-es szakaszról van szó... :?
Amúgy a sétálást/motorozást ott nem annyira élvezte Kori, itt a hegyen már ismeri a járást, tudja, hogy merre van a haza. :lol:
nikcsi

Jut eszembe, nem arról volt szó, hogy a héten mamabuli? Ki jönne? Mikor? Hová?
Aztán már egy bababuli is jó lenne.... Szilvi áll még a karácsonyfátok :?: :wink:

Kori nem elég, hogy 2 hetet végigjárt, de simán megkezdte a 3-at is! :lol:
nikcsi

Nikcsi!
én úgy tudom, csütörtökön Nóráéknál bababuli
a pénteki mama meg kérdéses, mert senki nem jelzett vissza, csak Livi, hogy neki nem lenne jó
szóval???
szilvamag

[quote="szilvamag"][ írta:szilvamagcolor=darkblue]Nikcsi!
én úgy tudom, csütörtökön Nóráéknál bababuli
a pénteki mama meg kérdéses, mert senki nem jelzett vissza, csak Livi, hogy neki nem lenne jó
szóval???[/color]

Bababuli tuti? Oké!
Mamabuli: jeleztem bármikor jó!
SZÓVAL?
nikcsi

Szegény Sebi ma ugrott egy fejest a játszón, jó nagy púp lett a homlokán! :( Az bosszant, hogyha egy picit szerencsésebben esik, akkor hanyatt, és a kapucni-vastag sapi megvédte volna... Én meg 3 méterről végignéztem. :?

Nikcsi
Én ma találkoztam Nórival, a bababuli tuti!
Lakópark: na akkor szépen felfejlődtek! Amit mi néztünk olyan 75 nm körül olyan 27 milla körül lett volna (tartozott hozzá kertrész és egy hely a teremgarázsban a ház alatt). Plusz a konyhát úgy emlékszem nekünk kellett volna berendezni... (de ez nem biztos)
A beközlekedés pedig tényleg gyilkos onnan, ez is ellene szólt.

Mamabuli
Én megyek! (Még mindig mindegy, melyik nap.)
cas

Szilvi,
Én is írtam már, hogy bármelyik nap jó. :P
myra

[quote="cas"] írta:casn meg 3 méterről végignéztem. :?

és nem fényképezted??? :wink: :lol:

Myra!
bocsi, nem emlékeztem
(már én is öregszem :wink: )

én péntekre elajándékoztam a gyerekeim, szívesen elmennék mulatni
szilvamag

Szilvi
Nem az a telefon volt nálam! :lol:
(Meg ez most annál csúnyább baleset volt... :()

Mamatali
Akkor fixáljuk a pénteket? (Mert azért nekem is ki kell kérnem a kimenőmet az embörtől...)
Ha bowlingozni akarunk izibe pályát kéne foglalni...
cas

Asszem én kihagyon ezt a mamabulit. Jó mulatást nektek!
laga

na, Laga!!!!
gyereeeee !!!!!
szilvamag

Tündi!
Te kerestél kézmelegítőt, ugye?
a Conrad új katalógusában 1290 Ft 2db, kb 500* használható
szilvamag

Cas
Hogy történt? Segény Sebi! :oops:
Nem semmi ára volt! És csak egyet néztetek meg ott?

Szilvi
Te vagy a pillanat megörökítője! :wink:

Péntek bowlint, nagyon oké lenne :!:
nikcsi

CSak gyorsan.

Csütörtök délután a szokásos időben buli nálunk. Ki jön?

Mamabulira én még mindig nem megyek.

DM-be lassan kellene mennem pelusért, de csak 11 pontom van. Nem dobjuk össze, ha valakinek van még?
boglarka

Boglárka
Nekem van kb. 7 pontom, adok belőle szívesen, ha megyünk együtt.

Nikcsi
Kettőt néztünk meg, de egy házban. Többről nem találtunk ajánlatot.
cas

Nóra!
nekem is van 11 pontom
Tücsökzene után?
szilvamag

Szilvi,
Igen én kerestem köszönöm!!! :P

Már akartam kérdezni: Tücsökzenén, most mikor indulnak/tak a turnusok? Lehet még csatlakozni?
myra

Myra
Épp holnap indul! Gyertek!!!

DM
Nekem most nem jó a tücsökzene után, így lehet, hogy akkor kérnék 1-2 dolgot. Pontokat azért adok!
cas

Saci,
A szokásos 10.10-esre mentek?
myra

DM pontok: szerintetek tuti jan. 31-én lejárnak a tavalyi pontok? Lehet, hogy rákézdezek csütörtökön, ha viszem Vilmost angolra, mert jó lenne, ha lehetne gey kicsit húzni.
Van valakinek már 2007-es pontja? Más mint a tavalyi?
Lehet, hogy lesz nekem is egy betelt füzet, majd szóljatok. Csak össze kéne kaparnom a pontokat mindenhonnan... :roll:

Nikcsi,
adod még Korinak a granulátum teát? Csak mer nekem itt áll a kamrában és nincs rá szükségem. Tudod, Teusnak túl hígat csinál.

Ja! Holnap tücsökzene!
laga

Myra
Igen. Úgy tervezzük. Remélhetőleg nem lesz túl nagy tumultus...
cas

Tünde!
igen, 10.10

Laga!
úgy tudom, most nincs vége, bármikori pontokat lehet ragasztgatni
szilvamag

Szilvi!
Soha többet ne adj kölcsön nekem!!!!
Most jutott eszembe, hogy lógok még a két ünnep közötti dmezéssel! :oops: :oops: :oops:
Holnap viszem!!!
cas

DM
felőlem mehetünk holnap is.

Szilvi
Én nem felejtettem el a pénzt.

Csütörtöki bulira süti lesz, meg üdítő, ásványvíz, azért nem palacsintával készülök, mert a konyhába nem dérnénk el töltögetni.
Az is lehet, hogy életem első pogiját rajtatok fogom tesztelni. :)
boglarka

dérnénk=férnénk
boglarka

Címemet majd elküldöm mindenkinek emilben, aki még nem tudná.
boglarka

[quote="boglarka"]A írta:boglarkaz is lehet, hogy életem első pogiját rajtatok fogom tesztelni. :)

nosza rajta
szívesen vállalom a kísérleti nyuszi szerepét :wink:
szilvamag

Holnap reggel dől el, hogy tudunk-e Tücsökzenére menni. Végre kaptunk beutalót a gégészetre, mert Lillának most már 2-3 hónapja nem múlik a színes orrfolyása, és vízszintesben fuldoklik a köhögéstől. Az én gégészemhez viszem, ő viszont csak kedden és szerdán rendel 2-2 órát. Így ha Gergő holnap el tud vinni, akkor inkább oda megyünk. Ha nem mennénk akkor légyszíves irassatok fel Minket is, mert jövő héttől járnánk!!!!! Köszi!! :P :P

Szilvi,
Én se felejtettem el a tartozásom, vagy százszor szóltam már Gergőnek, hogy hazafelé jövet vigye be hozzátok, de mostanában annyi dolga van, hogy a munkán kívűl másra már képtelen odafigyelni, így állandóan elfelejtette. :(

Ha valaki kocsival megy, és esetleg meg tudja előlegezni, akkor Nekünk is vennétek a DM-ben:
- 2 doboz Beba 3 Aktív tápit
- 2 csomag rózsaszín Babylove bugyipelust
- 1 csomag rózsaszín Babylove hagyományos pelust?
(Ha megyünk Tücsökzenére, akkor persze csatlakoznánk a vásárlókhoz! :P )
myra

Sziasztok!
Nekem sajnos a csütörtöki bababuli sem jön össze - céges fejtágítás. :(
Jó mulatást nektek. :cry:
aranyhold

Aranyhold, Laga, Hmmc, Cory
Mégis inkább PÜ-ben írtam meg a címem, mert a frissített email-es táblázatot még nem kaptam meg. (Nikcsi?)

Cas, Nikcsi, Myra, Szilvamag
Nektek nem küldtem, mert ti tudjátok hol lakom. :)

Ha valaki kimaradt most szóljon. :oops:
boglarka

Myra
Szívesen megelőlegezem, úgyis kártyával fizetek.
boglarka

Myra
Szívesen megelőlegezem, úgyis kártyával fizetek.
boglarka

Nóra: köszi a meghívást, de a csütörtök nekünk sajnos esélytelen :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csütörtökön hánykor kezdődik a buli?
laga

Liberosoknak! Az intersparba, és a dm-be (itt csak egy fajta méret volt, a legkisebb - eurocenter) is láttam, hogy most 2 csomag libero 5599.-. Tehát 2 mega vagy milyen csomag ennyi, a darabár, ill. a mennyiség attól függ, hogy 1 csomagba mennyi van (7-14-ig 2x60 db, vagyis 140 db kerül ennyibe). Ha van a megfelelő méret a dm-be is, akkor a 15%-kal főleg megérné! Cas lehet, hogy bugyiba is van ez az akció, de az igazság az, hogy ego módon csak azt néztem, amit mi használunk. :oops:

DM valaki megkérdezte a pontokat, hogy tényleg csak jan. 31-ig érvényes?

Laga
Igen, adom még azt a szőlős teát Korinak, bár nem minden nap.
Tali általában du. alvás után, úgy 3 után szokott lenni. Mi 4 körül érkezünk. :)

Boglárka
Én is kíváncsian várom a pogácsát! :shock:
Amikor írtam, akkor köre-mailbe elküldtem a táblázatot, de ma csak külön Neked újra! Ha nem kaptad meg, az azt jelenti, hogy nem jó e-mailcímed van meg nekem.
nikcsi

Szilvi
Sikerrel jártál a C&A-ba? És hol találtad azt a jó állatorvost?
nikcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?