Akkor meg a hazimunkahoz annyit hozzatennek en is, hogy en legjobban port torolgetni utalok, ezt pedig a mosas koveti. Az utobbit fogalmam sincs miert utalom, mivel nem is en csinalom, hanem a gepek. Valahogy a ruha kiszedest, hajtogatast, majd vasalast nem csipem, es ezert az egeszet ugy ahogy van utalom. A portorlest meg azert, mert itt a kornyeken meg folyik az epitkezes, es 2 nap utan mar rajzolni lehet a porban, ezzel szemben rengeteg az ablak a hazon, jol besut a nap, es ettol jol latszik a por. Es ugyan nem szeretem ezeket a dolgokat csinalni, megis megcsinalom, mert a koszt meg ennel is jobban utalom.
Fozni viszont imadok! (meg enni is...
) Sutni mar kevesbbe, csak akkor, ha sikerul.
Anita!
Tok jo az akvariumotok! Nekunk akkor volt amikor meg csak ketten voltunk, es annyi macera volt vele (vizminoseg, vizhomerseklet ellenorzes, tisztitas stb.), hogy mikor koltoztunk, nem allitottuk fel ujra. Pont par napja kerult szoba, a Bence kerdezett valamit az akvariumrol, es egyszerre vagtuk ra neki, hogy ne is almodozzon, nekunk az megegyszer nem lesz!
Viol!
Tok jok ezek a regi hozzaszolasok! En tulajdonkeppen ketszer csatlakoztam ehhez a topichoz, mert elso alkalommal annyira lelassult, hogy ugy nezzett ki kihal. Aztan most meg annyira megy, hogy talan a mienk a legaktivabb az egesz babaneten. (Nem tudom, mert en mast meg sem nezek, a soproni topic a kedvenceim kozott van, es masfele nem is olvasgatok a babaneten.)