Lányok, annyit irtatok 3 nap alatt, hogy nem győztem visszaolvasni! Igy a végén már nem is tudom, mi volt pontosan az elején
Pompi!
Na örülök, hogy végre a dokid nem huhogott!
Krizsát én a mobilján is csak munkaidőben hivom, és ha van ideje, vagy fontosnak érzi, ugyis felveszi, ha nem, próbálom később. Persze hogy mindig siet a szerencsétlen, de nekem mindig azt mondja: Melinda sohasem zavar. Biztos másnak is ezt mondja persze.
Kata!
Ez az érettség azért nem a legjobb hir, de szerintem is simán ki lehet huzni jópár hetet még, de tényleg sürübben kéne vizsgálni ha már ilyen stádiumban vagy.
Játszótér: igen, egyelőre emelgetem, ez csak a csuszdánál okoz kis problémát, mert az magasan van, de különben nem gáz. Én is vastagon szedek magnéziumot, bár eddig ugy tünik, ez nem indokolt, és minden délután alszom Emesével, igy kiheverem a délelőttöket. Viszont ha valamiért nem tudok 1-2 nap lefeküdni délután, akkor nagyon tud fájni a derekam. Férjem mindig mérges olyankor, azt mondja, nincs olyan fontos dolog, ami miatt a henyélésemet ne végezzem el rendesen. Ezért igyekszem elvégezni
Erika!
Remélem tesók lesznek vér szerint is!
Mikiné!
Én annyit agyaltam ezen, hogy csak a szerencsén, vagy a fejemen vagy min mulik ez a dolog! De nem jöttem rá sose! 2 sikeres, és 2 sikertelen lombikon vagyok tul, minden esetben mindent ugyanugy csináltunk, ráadásul én ugy éreztem minden alkalommal, hogy nyerni megyek oda, és nem éreztem görcsöt magamban. Pl. most nyár elején Emese után, ami ugye abszolut sikertörténet volt, fel se merült, hogy nem jön össze, aztán mégse. Erre most meg beugrott spontán
Az élet utjai kifürkészhetetlenek! Ráadásul én pl. nem hiszek természetgyógyászatban, guruban, szellemidézésben meg semmi nem orvosi dologban, tehát biztos hogy nem lett volna olyan kuruzsló vagy varázsló, aki segiteni tud rajtam. Más viszont arra esküszik...
Viszont az teljes mértékben igaz, hogy hiába van az embernek már 1-2 vagy akármennyi gyereke, ha akar még, az ugyanolyan kinzó vágy, mint az első.
Bea!
Na Terád aztán nagyon figyelnek, mondhatom
Nem olyan rossz eredmények ezek, de azért a szakembereknek a lelet tanulmányozása lenne az első, nem
És hogyhogy nem sikerült még hiznod ikrekkel? Nincs ennek valami a hátterében? Nem tartja senki gyanusnak?
Kata!
El is felejtettem, még jó hogy nem örökre, hoghy milyen ügyes vagy a sok szép babaholmi kötésében, na meg a gobelinnel! Én is nagy himző voltam a 16 év várakozás alatt, de mióta Pöri megvan, ugy érzem, lehet hogy csak pótcselekvés volt, a szekrényben lapul kb. 6 kép és 2 el van kezdve, de lehet hogy unokáim sem fogják látni
Ha megeszik a molyok addig
Orsi!
Hasonló szörnyü felfedezést tettem a ruha terén
Annyi az előnyöm, hogy én az ujjatlan rugi+body összeállitásra esküdök pulcsival esetleg, és nem szeretem a tul vastag dolgokat, abból kiindulva, hogy én nem birom a meleget, ezért a mi rugiink nem tul vastagok. Viszont rövidujju bodykat kell vegyek.
gyönyörü rózsaszin holmiink vannak, de szerencsére hamar észbe kaptam, és előnyben részesitem a sárga, narancs, zöld, piros szineket, emiatt mindkét nem használni tudja majd a legtöbb ruhát.
Lányok, képzeljétek, a legegyszerübben megoldódott a peluskuka ügye. Lementem ugyanis a boltunkba, ahol döbbenten láttam, hogy mi árulunk ilyet, igaz, a légzésfigyelő mellé ajándékként. Na most az egyikhez nem tartozik ajándék...
uram megmondta, hogy milyen értelmes vagyok, miért nem mondtam, hogy kukát akarok, még tavaly hozták a Bergonból
Én meg majdnem elmentem a Brendonba venni
Hiába, gyesen vagyok
Emese a legnagyobb csendben, kommentár nélkül végigtapogatta az uj kukát, fogalma sincs, hogy nyilik. Az előző egy sima billenős volt, próbálta ennél is a módszert, de nem jött össze, kicsit tanakodott nagy csöndben, de rájött, hogy ez Neki magas
Azóta csak elmegy mellette simán, nem piszkálja.Érdemes volt felhozni, és tényleg szagtalanul zár, pedig nincs is benne darabonként záródó müanyag zacskó. Mert ugye jó kis mézesmadzag ez az ajándék kuka, de 1800 Ft a zacskó bele, ami gondolom 10 darabos lehet. Most beletettem szépen 1 rendes zacsit, hogy üritéskor csak ki kelljen emelni belőle, és igy is nagyon tökéletes.
Anikó!
Bizony igazad van, elég sok olyan dolgot próbálnak rásózni a gyanutlan szülőkre, ami teljesen felesleges! Nálunk pl. a baldachin korábban a fejvég mögé volt huzva, most pedig remek bujócska lehetőség ébredés után
De nagyon szép.
Én nem vettem sterilizálót, konzervativ vagyok és minden reggel kifőztem a cuccost 1 nagy fazék vizben a gázon.
Na azért már nincsolyan sok hátra a fekvésből!
Remélem nem hagytam válasz nélkül senkit!