Sziasztok!
Hű, micsoda szép méretek. Mi 10 hónapsan verdestük a 9 kg-ot, de hát nem látom őket soványkának, meg dokinéni is elégedett velük, úgyhogy gondolom nincs nagy baj.
Pár napja bevezettük egy együtt fürdést, most egy nagyobb méretű kiskádat használunk. Nem mondom, hogy versenyúszást tudnak benne rendezni, de ülve azért beleférnek ketten. És pont tegnap nézegettem, hogy Flóra a kis hurkásabb, pedig Marci eszik többet. De hát a munka az munka, Marci gondolom fel is éli napközben a tartalékait.
Julcsi!
Nagyon-nagyon jók a képek. Tényleg ők is milyen kis pirinyók voltak, és milyen nagyot nőttek. Nagyon szépek a csajok, nem győzöm elégszer mondani.
Remélem minden rendben lesz a dokinéninél, és a láztól is lassan búcsút vesztek.
Timi!
Mennek a drukkok, majd mesélj, hogy hogy van Hanna, ha lesz egy kis időd.
Látom nem csak nekem nem jött be ez a diéta. Azért remélem ti több sikerrel jártok, és tudjátok tartani magatokat legalább az egészséges dolgok evéséhez. Én meg így maradok.
Évi!
Nyugi, néha én is össze-vissza írok dolgokat, utána meg ég a fejem. Kár, hogy ebben a fórumban nem lehet utólag szerkeszteni a hsz-t, néha szükségem lenne rá.
Barbi!
Nem jutott még eszedbe, hogy mit akartál még írni?
Mesélj picit Ádám babáról!
Zsu!
Nagyon jó a ti képeitek is, így a kiskoriakat nézegetve látom, hogy mennyire hasonlít egymásra a két gyerek. Bence sokat változott azóta.
Edith!
Ne is várd, hogy Kriszta megtanulja a szekrényajtó, fiók kinyitását, mert elég gáz. Marci csak nemrég jött rá, azóta előszeretettel csinálja. Már mindent fontosabb helyet leragasztottunk, de így is talál újat. A konyhámról meg nem is beszélek, ahol eleve ki sem kell nyitniuk semmit, tiszta terülj-terülj asztalkám.
Nálunk a mai menü: karfiol+máj+rizs. Még nem tudom a fogadtatást, remélem megeszik, bár a rizs nem tartozik a kedvencek közé.
Péntektől a Tesco-ban a BEBA 2-es tápszer 1529 Ft-ra lesz akciózva. Ha esetleg érint valakit, ez nagyon jó ár érte, érdemes lesz venni. Meg akciós lesz még a Kecskeméti és az Univer bébiétel, a Humana bébitea, a törlőkendők, pelenkák, fürdetők (Gabi, Nivea, Johnson's), szóval jó sok minden.