Új privát üzeneted érkezett!

Gica
Naposoldal versét elolvastam és annyira meghatott,hogy akkor kezdtem el sírni mint a záporeső!Most már túl vagyok rajta és a kedvem is jobb!Igyekszem,igyekszem!!
Jó hogy van ez a fórum!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Én is így voltam vele. Jól megrígatott minket ez a lány... :lol: De így a jó. Kijöttek azok a könnyek, amiknek ki kellett és most már újult erővel tekintünk előre! Tényleg hasznos dolog ez a fórum. Nekem nagyon sokat segít. És ezek szerint ezzel nem csak én vagyok így...

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!
Végre hazai vizeken vagyok, és nem kell gépért könyörögnöm!!! :lol: :lol:

Mindenki, aki kérdezte!:
Természetesen lecsúszok egy topikkal lejjebb......Egyébként jó erősen beragasztottam magam ebbe a topikba, és csak egy baba tud kiszakítani innen....Nem szabadultok ilyen könnyen tőlem!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Baby!
Nekem van 2 db deca-m kimaradva, de nem tudom, hogy tudom eljuttatni hozzád!!!2007. szeptemberíg jó! És hűtőben tároltam...

Gabicsibe!
Tuti a hormonok játszanak veled!!!Én is így voltam, tök optimistra eleinte, aztán egyszercsak eltört a mécses, és bőgtem...Engem szegény Chesti nyugtatott mindig! :lol:

Naposoldal!
Tök szép az üzid!!!!Honnan szedted?? :roll: :roll:

Decapaptyl, nos, én olyan álmos voltam tőle, hogy nacsak...Egész nap aludtam(még jó hogy nem dolgoztam). Néha 1-1 hányinger, de hasmenés, és egyéb társai elkerültek...(olvastam másoktól én is ezen mellékhatásokat).
Az tuti, hogy annyit nem aludtam, mint a deca, és a stimus szakaszom alatt! :lol: :lol: :lol:

Estrella!
Jó kérdés???Sztem ha leállítják azt a kevés kis működést, akkor is sikerül valamennyi kis petesejtet "érlelni". Volt olyan lány, akinek egyáltalán nem volt p.sejtje, és napi 9 merionált szúrt, és lett 5!!!Azóta sajnos nem tudom, mi van vele. :( De ha bele is fogtok, neked elég lesz 2 is!!!Szép kis ikerpár, mint Brigiinek! :wink: :lol:
Látom, megint dolgozol! Ne hajtsd magad!!!
Vendég

Ja, ez lemaradt!
Vicuska!
Igyekszem nyitott szemmel járkálni a topikon, és ha valaki írja, hogy mikor van a szülinapja, rögtön firkantoma táblázatba...Így legalább nyomon tudom követni!Persze nem mindig sikerül.... :lol: :lol: De majd összekapom magam! :lol: :lol:
Vendég

Lusy!
Látom idetaláltál. :lol:

Gabicsibe!
Nagyon megható a kis versike!

lanett

Na lanett csak le bugtam :oops: :( :lol: :lol: :lol:

lusy

Baby!

Ezek szerint nem értél még haza, vagy dolgozol és nem tudsz fórumozni,,,
Mi volt ma a BMC-ben? Mesélj! Estétől jöhet a stimu?

Gica
gica1

Gabicsibe,
hát téged is megtaláltak a könnyek?

Lányok, lányok,
szépen vagyunk!

Ami a bőgést illeti, az tök normális, legalábbis én annak könyveltem el, mivel minden eddigi alkalommal képes voltam elbőgni magam akár egy reklámon is.
Ez most sincs másként. Mint a záporeső :oops:
Úgyhogy csatlakozom hozzátok!

Kriszti,
ez a néhány sor Klapka Réka szerzeménye, kortárs fiatal költőnő, szívesen népszerűsítem :lol:
Tudtommal idáig egy kötete jelent meg.

Ami a fórum hasznosságát illeti, csak csatlakozni tudok.
Az összes eddigi lombikom alkalmával itt voltam, csak olvasó üzemmódban .Akkor is jó volt, de most még többet ad.

A hasfájáshoz, mindjárt megjön érzéshez sajna én is csatlakozom :(
Ez olyan könnyen rossz hangulatba viszi az embert, de ne hagyjuk, jó?
naposoldal

Naposoldal
Biztos front van :lol: arra mindíg mindent rá lehet fogni.Az az igazság,hogy olyan szép álmom volt és felébredtem belőle,ez volt a baj.Na nem baj,majd 9 hónap múlva valóra válik!Vittem ebédet apának és lelket öntött belém :) Ígyhát megint jókedvem van és siker élményem!Végre sikerült lekicsinyítenem ide egy képet,nem vagyok megelégedve vele,de jobb mint a semmi :)
Remélem Te is és Gica is jobban van!
gabicsibe

Baby
Mi újság????
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Rég nem írtam, de azért figyelek. Velem most nincs semmi különös, "várom", hogy megjöjjön és kezdjük a stimut. :)

Baby81, mi történt ma veled? Engem is érdekelne, hogy mit mondott ma a doki.

Gabicsibe, Naposoldal, Gica : a hormonok okozhatnak ilyen-olyan hangulatváltozásokat, emiatt a terhesség alatt is gyakori ez a tünet. Tudom, a próféta szóljon belőlem :lol:
De azért mindenkinek drukkolok:)

Üdv, Nellike
nellike

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, nagyon jól esik ám.
Siker, hál istennek, kezdhetem a stimulációt, úgyhogy már be is adták a Puregont, meg a Merionált. Kaptam, tényleg tűt, meg fecskendőt is, rendesek voltak:)Pénteken kell mennem Uh-ra. Jön valaki?
Most meg olyan fáradt vagyok, majd leragad a szemem.
De most már olyan jó, hogy egyre közelebb van a leszívás meg minden:)
Nektek meg nem szabad ám elkeseredni, minden rendben lesz:)
Biztosan a hormonok okozzák ezt.
Holnap meg megyek dolgozni, de semmi kedvem hozzá:)
Kriszti,
köszi, hogy felajánlod a Decát, de nem tudnám, hogy juttasd el, meg szerintem több kell kettőnél:) Azért köszönöm szépen:)
Gica,
neked már nemsokára kiderül:) De izgi:) Szorítok mindenkinek ám:)
Majd, ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, leírnátok, hogy a beültetés milyen? Tudod, naposoldal, kíváncsi vagyok és szeretek mindent előre tudni:)
Köszike:)
baby.81

Szia Baby,
vártunk ám a hírekkel!
És tudod, hogy szeretem a kíváncsiságodat! Mindig két lépéssel előre, igaz?
Mit szeretnél tudni a beültetésről?
No, írom ami eszembe jut, aztán még kérdezel, jó?
Szóval: a megadott időpontra megérkezel, ágyat kapsz, átöltözöl.
Aztán jön az embriólógus, elvisz egy kis szobába, és megmutatja a kicsinyeidet monitoron. Na, az egy csoda :D
Utána jön a java. Mikor behívnak a műtőbe - persze kiszámíthatatlan, hogy mikor kerülsz sorra- felfekszel az asztalra, lábakat a nyakadba, és lazítasz :lol:
Először zacsit ragasztanak az alsó fertályra, mert kiöblítenek belül egy kis langyos vízzel. A méhszájat megcsippentik, hogy a katéter segítségével a kicsik a méhbe jussanak.
Mikor ez megvan, még ultrahanggal ellenőrzik, hogy mindenki a helyén van e, és utána már csak pihi. Néhány percig a megdöntött műtőasztalon, majd Misi ( a műtős ) közreműködésének köszönhetően, aki kerekes széken betol a szobába, az ágyadon.

Ennyi az egész :roll: ,asszem.
A többségnek nem fáj, néhányan a méhszáj megcsippentését fájlalják.

Remélem, sikerült kicsit kielégítenem híres kiváncsiságodat!

Puszi
naposoldal

Naposoldal,
köszönöm szépen a felvilágosítást:)
De hát így csak jobb, hogy tudom,mire lehet számítani.
Aranyos vagy, köszike:) Egyenlőre kielégítetted a kíváncsiságomat:) Igazából, erre a vizes dologra voltam kíváncsi, mert erről már hallottam. Valakinek a langyos víz helyet, meleget nyomattak be, de hogy ez tényleg megtörtént-e, azt nem tudom. És ennél, nem értettem, hogy minek a víz?! Mondjuk érteni most sem értem, hogy minek, de legalább most tudom a menetét:)
Kívánom, hogy legyen minden rendben nállad is,mint a többieknél:)
Ti már nem sokára megtudjátok:) Annyira szorítok, mintha magamnak tenném:)
Szép álmokat:)
Kitartás!
baby.81

Szia Baby!

Szívből örülök, hogy jó hírekkel érkeztél! Akkor megkezdődött hát a stimu. Szuper! Meglátod hamarosan a Te pocakodba is megérkeznek a babók és el sem hagynak majd 9 hónapig! :)
Naposoldal úgy látom tökéletes pontossággal leírta a beültetés menetét. Nincs mivel kiegészítenem... :)
Én nem nagyon hiszem, hogy előfordult, hogy valakibe melegebb vizet öntöttek volna, mint kellene. Lehet, hogy az illető egy kicsit érzékenyebb volt. Nem gondolod? Nekem nem volt vele problémám, annyira eltalálták a hőmérsékletét, hogy megmondom őszintén nem igazán éreztem. De a műtőslány, Évi, aki hsg-re is kísért minket, szerintem nagyon kedves. Elmondja, hogy mire számítson az ember lánya, és vidám, meg bíztat, szóval lelkileg nagyon jó hatással van ránk.
Baby, az előző oldalon írtam, lehet, hogy nem tudtat elolvasni, de a decac. miatt ne aggódj, mert a János kórházi patikában néhány darabot is tudnak adni.
Pénteken én megyek. Akkor van az eredményhírdetés. REggel megyek vérvételre, aztán gondolom dél körül kiderül minden. Annyira izgulok miatta... Ha gondolog majd összefuthatunk, bár nem biztos, hogy beszámítható leszek.. :oops:

Gabicsibe!
Tök jó a fotód, bár én már ugye ismerlek enélkül is :wink:

Nellike!
Bárcsak igazad lenne! Aranyos vagy, köszi a drukkot!

Naposoldal!
Na mit szólsz, milyen sírós ismerőseid lettek! Azért úgy látom Gabicsibe és hát én is igyekeztünk megnyugodni.

Puszi
Gica
gica1

Gica!
Az Évi tényleg nagyon tündéri!!!!Nemhiába egy kis alföldi "városból" származunk! Ő is csupaszív lány!!!!! :wink: :lol: Pénteken gondolok Rátok!!!!
Vendég

Szép-jó estét Mindenkinek!
Látom, nagyon dolgoznak a hormonok :D
Na jó, be kell hogy valljam, engem is meghatott az a pár sor :) Azért én még nem írhatom annak a pár Decapeptylnek a számlájára :)

Húú, lányok, csak úgy repülnek a napok. Annyira szorítok értetek, mintha csak magamért tenném (mint Baby is).

Valóban sok szempontból jó ez a fórum. Azon túl, hogy látjuk, nem vagyunk egyedül a problémánkkal, még segíthetünk is egymásnak és lelket önthetünk a másikba. És látjuk az eredményeket is, így könnyebben elviseljük a fájdalmakat, megpróbáltatásokat.
Jajj, lehet hogy mégiscsak hat nálam is a hormon? Kezdek csöpögős lenni :D

Örülök, Baby, hogy elkezdhetted a stimut. Nekem majd csütörtökön derül ki. Egyéntől függ, hogy hány napig nyomjuk ilyenkor a Puregont és a Merionalt????

Jó éjt, szép álmokat!
süni76

Kriszti!

Tényleg egy helyről származtok? Ezek szerint Te is csupaszív lány vagy? :wink: Ha olyan vagy, mint Évi, akkor egyértelműen. :) Nagy szükség van ám az ilyen emberekre, mint Ti vagytok és ezt nagyon komyolyan mondom.

Köszi a pénteki drukkot! Nagyon rám fér!

Gica
gica1

Gica!
Tényleg egy helyről jöttünk!!!És ez akkor derült ki, mikor mentem a HSG-re....Jót derültünk.Azt mondta, ismer vhonna,és nekem is ismerős volt. Kiderült hogy a hugával jártam egy évfolyamba...
Ő is optimista, állandóan mosolyog, és hihetetlenül meg tudja nyugtatni az embert! Na, én is ilyen vagyok! Nem véletlenül mondta az intenzív osztály főorvosa, hogy engem vissza kell csábítani, mert szükség van az ilyen emberekre... :oops: :lol:
Néha be-be csúszik egy rossz nap, de sztem az mindenkinél van!Azért 360 napot vidám, optimista vagyok!!
És ittvagyok, ha kellek!!!! :wink: :lol: :lol: Ezen nem múlik a sikered!!!! :lol:
Vendég

Kriszti!

De jó lehetett, amikor kiderítettétek, honnan is vagytok olyan ismerősök egymásnak. Én is mindig örülök, ha valakiről kiderül, hogy egy helyről származik velem. No és az, hogy éppen akkor keveredik az ember ismerős közelébe, amikor éppen el van anyátlanodva, az még nagyobb szerencse. Persze ehhez az is kell, hogy az az ismerős szintén egy kedves ember legyen... :)
Abban a szakmában, amiben Ti dolgoztok, ott pedig hihetetlenül fontos, hogy olyan emberek vegyenek körül, mint Ti vagytok. És hagyod magad visszacsábítani az intenzívre? Tényleg, most milyen osztályon dolgozol? Az rémlik a fórumból, hogy váltottál és, hogy szereted az új helyed... - ezek szerint viszont nem engedsz a csábításnak... :lol:

Jó éjszakát!
Gica
gica1

Húú, vagyok ám, csak nővérem Chicagóból most hívott!!!Nagyon kivan, aztán lelkisegélyt adtam!Remélem sikerrel!Nagyon rossz, hogy nem közelebb van!!!!

Szóval, nem hagyom magam, pedig tetszett az az osztály is..de a mostani az még jobb! MOst a sűrgősségi osztályon dolgozom, és nagyon imádom!Nemrég nyílt, úgyhogy a kezdő csapatban vagyok benne...De tetszik, sok új dolgot láttam már!És az a jó, hogy nem egy megszokott csapatba kerültem, hanem, mindenki kezdő!!Legalábbis ilyen osztályon!

Na, megyek aludni! Jó éjt! Holnap pedig csak este jövök, mert meló!!! :lol: És este teszek fel egy táblát is!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mi is megyünk pénteken nyolcra. Vérvétel, ultrahang. Aztán kiderül, hogy kezdhetjük-e a stimut, de mivel még mindig nem jött meg, számítok rá, hogy csúszunk :cry:

Holnap is megyünk a spermafagyasztásra :oops:

Szép napot!

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Ezt olvastátok lányok?:

Egy-két gyógyszer jelenlegi és 2007. január 16. utáni körülbelüli ára:

Puregon 300 NE-s patron: 15.432,- helyett 24.973,-
Menogon (10-es kiszereles) 8944,- helyett 13.417,-
Menopur (10-es kisz.) 26.043,- helyett 39.065,-
Ovitrelle (tüszőrepesztő inj.) 4741,- helyett 7112,-
GONAL-f is ugyanilyen mértékben emelkedik.

A nem támogatott készítmények (pl. Decapeptyl, Cetrotide, Choragon, Profasi, Superfact, Orgalutran, stb.) ára nem változik.

Én ma olvastam, jól fel is húztam magam :(

Jön valaki egyébként holnap BMC? Mi reggel megyünk vérvételre, sperma vizsgálatra.

jucicuki! Te is Szfvár? Én is:) És látom Ti is holnap jöttök :)

Puszi lányok!
Most megyek dolgozom kicsit.
timy28

Szia Timy!

Egyik ismerősünknek patikája van és mi bementünk megnézetni, hogy változni fog-e az ára és mikor mondta, hogy 50%-ról 25%-ra csökken a támogatás, meg is rendeltettük vele és még az olcsóbbat vettük. Nekem 50.000-ért írt fel a Szűcs puregont, tehát megéreztük volna :-(

Igen, Székesfehérvár és megyünk holnap nyolcra mi is :-)
Merre laktok Fehérváron. Mi a Sasvári utcában, a Bory-vár mellett.

Judit
jucicuki

Sziasztok!
Én is megérkeztem.
3 tüszőm van, 1 darab 12-es és kettő 8 mm-es. Endós ciszta is ott figyel persze. Hát a múltkori 5-nél kevesebb de egy petefészekkel és magas FSH-val ennek is nagyon örülök. Nyálkahártya: 10mm-es.
Pénteken megyek én is legközelebb! Akkor jó páran ott leszünk. Hogyan ismerjük meg egymást?
vicuska1977

Sziasztok!

Majd pénteket összeírjuk, hogy ki-mit fog viselni :wink: vagy mindenki aki innen jön, hoz egy szál virágot :lol:

Ígéretesen fájdogál a hasam, a végén még lesz valami péntekre :oops:

Judit
jucicuki

illetve hát csütörtökön, mert pénteken már késő lesz :P

J
jucicuki

Vicuska,
nagyon örülök ,szorítottam ám nagyon, sokat gondolok rád.
A klimaxnak van pár kellemetlen jele nálam, de elviselhető.
Most menszizek, de elég rendesen.
Nyílván érzi a szervezetem, hogy fél év pihi lesz neki és gondolja akkor most jól adok neki hagy szenvedjen. Hát sikerült!
Vigyázz magadra!
Mamm-mal mizújs? Beszéltetek mostanába? Tetszikneki az új hely?
Pusszantalak!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szép napot, lányok!

Annyian mentek pénteken a BMC-be, hogy az már topictalinak is beillik.
Kezdek sértődött lenni, hogy kihagytok belőle :D

Drága Gica!
Kitartás!!!!!!!!!!!!
Már igazán a finisben vagy!
Hogy érzed magad?

Engem még mindíg dobálnak a hormonok, egyik végletből a másikba, de nem bánom, csak maradna így még pár hónapig- ha értitek mire gondolok :D

Ma már én sem bírtam tovább az édes túrót, reggelire kőrözöttet csináltam, de hát ki bír annyit abból is megenni :!: :?:

Mizujs, Gabicsibe?

Ma még nem is jutottál a gép elé.
Csak nem valami bonyolultat kapott a párocskád ebédre, ami nem engedett a babanethez?
Hogy érzed magad?
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Hát, én nagyon kiakadtam ezen a gyógyszeráremelésen vagy támogatás csökkentésen, mindegy, hogy nevezzük, a vége ugyanaz. Volt elég bajunk eddig is, most még ez is. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele,de nekem ez elég fájó pont. Nem elég az, hogy aznap, amikor menni kell nem tudok dolgozni, messze van, még az utiköltség is sok, hiába térítik, a tényleges ár 60 %-át fizetik csak ki, most még a gyógyszerek is sokkal drágábbak!
Szerintem olyan igazságtalan, hogy csökkentik a lombikok támogatást, emelik a gyógyszereink árát közben meg minden második hír arról szól, hogy kevés a születendő gyermekek száma. Pedig mi itt vagyunk, minden vágyunk egy-két "tökmag", legalább ezeknek a gyógyszereknek az árát ne emelték volna!!! Persze az erős dohányosok tüdőkezelése, vagy a kábítószeresek, vagy alkoholisták kezelése támogatott dolog, pedig ők tehetnének ellene.

Na, jól kimérgelődtem magam! Bocs, de tényleg felhúztam magam.

Egyébként mindenkinek szorítok, Gabicsibe neked külön is, bár még nem írtunk egymásnak, de szerintem uaz a nevünk és én is 2. inszemre megyek majd. Talán még a dokink is uaz, bár ezt nem méztem meg. Remélem sikerüni fog Neked is és a Többieknek is.
sharon

Igen, Sharon, kemény dolgok ezek.

Az első döfés az volt, mikor innen-onnan hallani lehetett, hogy csökkentik a támogatott lombik számát.
Szépen beszivárgott a köztudatba, de pontosat az orvosaink sem tudnak mondani, a mai napig sem.
Kivel kellene egyeztetniük, ha nem velük?
Engem ez nagyon rosszul érintett, mikor először hallottam, ( gondolom, nem vagyok ezzel egyedül ).

És most itt állok, ( minden valószínűség szerint ) az utolsó lehetőségemet kihasználva, és nem is tudom, hogyan tovább, ha...
(ezt nem mondom ki)

Illetve, tudom. Azt tudom, legalábbis, hogy nem adom föl, lesz valahogy kisbabám, ahogyan itt mindenkinek.
Mert annyira szeretnénk, hogy lesz és kész.

"-Mit csinálnak a hegyen az emberek?
-Élnek.
-És a völgyben?
-Szenvednek.
-S akik a völgyben sírnak, miért nem mennek fel a hegyre?
-Ó, mert balgák, s nem látják a hegyet. Szemük előtt köd fedi a csúcsokat.
-S miből áll e köd?
-Félelmekből, önzőségből, csalfaságból, igaz álmok nélküli, ki a szerelmet nem ismeri, gúnyos szavakból.
-Hát álmodjak, hogy a hegyre érjek?
-Úton vagy már, ha hiszel a hegyek népében!"

Lányok, mi úton vagyunk mindannyian. Úgyhogy senki se szomorkodjon, és ne hagyjátok magatokat elkeseríteni.
( És nem bőgni!)

Puszi
naposoldal

Sziasztok Lanyok!

En is voltam ma a BMC-be. Vicuska te mikor voltal? En kb 10:30-ra ertem oda. Gratulalok a tuszocskeidhez :lol:

Hat en ugy mentem ma oda, hogy szerintem hat utcaval arrebb is lehetett hallani a szivdobogasomat. Nagyon izgultam mar hajnalot ota ebren voltam. De megerte lattam dobogni a pici szivet. 18mm a petezsak es 6mm a baby :-). Most meg ket naponta injekciora kell jarnom pregnyl-t irtak fel. Szendte ezt valaki? Mondjuk ez sem valami olcso a 3 db volt 12750ft. Bar en nem szolok semmit hozzatok kepest. Remelem ez a progi lesz a megoldas az en eddigi veteleseimre.
Ket het mulva kell megint mennem.
Szoritok mindenkinek ezerrel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sviszter

Sziasztok Lányok!

Naposoldal!

Ezek szerint a kedved hol fenn, hol lenn? Annyira szorítok neked! Már nagyon várom a pénteket, hogy végre vége legyen ennek a várakozásnak. Éjszaka megijedtem, mert annyira görcsölt a hasam, hogy azt hittem rögtön megjön... Ma meg felpuffadtam. Lehet, hogy kezd elege lenni a szervezetemnek a progesteronból? :roll: Igyekszem eleget inni, de észrevettem, hogy nem mindig eleget, mert szárad a szám. Na jó, nem nyavalygok csak kiadtam magamból a dolgokat. Így már sokkal jobb... :wink: :)

Gabicsibe!

Merre jársz? Kicsit kimozdultál otthonról?

Vicuska!

Gratulálok a tüszőcskékhez!

Sviszter!

Gratula a picurhoz! Biztosan csodálatos volt látni a szívdobogását. Annyira örülök nektek! És köszi a drukkokat!

Puszi
Gica
gica1

Gica!

Ilyesztő lehetett az éjszakád, de csak hogy tudd:
nekem az első lombik alkalmával a progesteron ellenére vérzés jelentkezett, amikor persze kiborultam, bőgtem, minden bajom volt.
Gondoltam, hogy ok, akkor erről ennyit.
Így mentem a BMC-be, ahol teljesen véletlen Kanyó doktornő adta ki a papírkámat a vérvételhez, és közben megkérdezte, hogy vagyok.
Én akkor elmondtam neki, hogy véreztem. Erre ő: abba maradt a vérzés?
Mondtam, igen. Azt felelte, akkor semmi jelentősége nincs.
Csak tátottam a számat.
Ugyanez a jelenet lejátszódott még a vérvételen is, és én újra reménykedtem. ( Mint tudod, nem sikerült, de ennek most nincs jelentősége ).
Szóval ne ijedezz nekem, mert még az sem jelentene semmit, ha véreznél. De persze nem fogsz, csak azért írtam le, mert én akkor nagyon sajnáltam, hogy olyan buta voltam, és elsírattam az egészet, ahelyett, hogy tovább küldtem volna a kicsiknek a pozitív energiát.
Csak a vérvétel mondhat biztosat, még a tesztek sem.
Úgyhogy kitartás, és csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!

Sviszter!
Minden jót nektek!
Nagyon szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, a szurik biztos segítenek!
Higgy benne!
naposoldal

sziasztok!

Jártam itt reggel,de még mindenki aludt :) Aztán neki álltam a recepteimet renbe rakni és úgy elment az idő,hogy majdnem nem kapott Bálint ebédet :lol:
Most ébredtem fel a délutáni szunyókálásból és gyorsan bekukkantottam,mert Bálint jön haza és megint noszogatni fog,hogy ő is szeretne ide ülni.
A mokkába lesz majd a lombik támogatásának megváltoztatásáról beszélgetés az Eü miniszterrel.Majd megírom sms-be,hogy fáradjon el a központokba és ne statisztikákat olvassa!Azt dugja fel arra a bizonyoshelyre!Biztos az a céljük,hogy kihalljon a magyar nép!

Sharon
Köszi a drukkot!Ha Gabiriella a keresztneved akkor igen ua. és ha Wiegandt dokihoz jársz az is stimmel.Mikor mész az inszemre?
Mindíg próbálom kitalálni a neveket,de Gicánál sem jött be :)

Gica
Tessék sokat inni!Vigyázz magadra!!

Naposoldal
Ez a vers is nagyon szép,ezt is az az ifjú hölgy írta?Ne sirdogálj,fel a fejjel!Egy kismaminak nem lehet rossz kedve!

Lányok!tessék mosolyogni! [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 862.54.gif[/img]
:)
Olyan sokan mentek pénteken,hogy én is oda megyek,hogy mindenkit megismerhessek :lol:
na megyek,mert várnakmár a gépre,de még jövök az est folyamán!
puszi
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttem én is:)
Tök jó,hogy ilyen sokan megyünk pénteken:) Majd csütörtökön leírom én mibe leszek:)
Süni,
igen egyéntől függ a Puregon, meg attól is hogy mennyi BMI értéked. Te merionalt nem kapsz?
Ma este adjuk be mi az első Puregont,meg a Merionalt, kicsit izgulok, de a férjem biztosan ügyi lesz,mint mindig.
Ne izgulj, te biztosan kezdhetsz csütörtökön:) Hiszen már korábba megjött. Szorítok:)
Kriszti,
szia. De jó tényleg, hogy ilyen optimista vagy, hát néha adhatnál egy kicsit belőle:) Szükség van rád, el ne menj:)
Jucicuki,
biztosan megjön még addig, vagy már meg is jött!? Akkor veled is összefuthatunk, ha gondolod:) Csütörtökön leírom az ismertető jeleimet:)
Gica,
De jó, akkor talizunk pénteken, én kb 9 körül érek oda, mert most vonattal megyek:(Utálom. Nagyon szorítok, gondolom nagyon izgatott vagy:) Komolyan, ha sikerül, illetve nincs is ha, mert tutira sikerült, akkor én is optimistábban állok majd hozzá:) Most így hirtelen nem tudom, neked is ez az első lombik? Hármat ültettek be, ugye? És, ha mind a három megtapadt, arra gondoltál már? Az király lenne:)
Mi a férjemmel, tegnap viccelődtünk, hogy mi lesz, ha ikrek lesznek?! Persze nagyon örülnénk nekik:) Csak igazából csak most gondoltam rá, hogy megvan rá az esély!
Na, úgy legyen:)
A lényeg, hogy SZORÍTOK:)
Naposoldal,
nagyon klassz volt ez a versike is és milyen igaz, én hiszek a hegyek népében:)
Hogy vagytok?Kitartás neked is, neked mikor is lesz a nagy nap?25-e? Vagy az Gabicsibének a nagy napja?
Igyatok eleget és egyétek a sok fehérjét, na meg pihenjetek:)
Szorítok:)
Vicuska,
de jó, hogy te is jössz, már tényleg lehet egy igazi babanet találkozót szerezni:) Gratulálok a tüszőkhöz, ez jó nem?! Igazából nem tudom, hogy neked mi is a probléma. De most ennek örülnikell nem? Mármint a 3 tüszőnek:) Majd leírjuk, aki jön pénteken, hogy ki mibe jön:)
baby.81

sajnos nem sikerült a vigyorgót felraknom :cry:
gabicsibe

Gabi,
a holnapi mokkában lesz?
naposoldal

Szia Baby!

Csak ügyesen a szurikkal!
Igen, az én nagy napom 22-e, vagyis hétfő.

Jó lesz nektek pénteken, majd írjátok meg, milyen volt a tali!
naposoldal

Naposoldal
Szerintem nem,mert azt mondta a Jakupcsek,hogy még vissza térnek a lombik témára.Biztos még ezen a héten lesz.
gabicsibe

Sziasztok!
Na, akkor csütörtökön én ott fogok árválkodni? :) Sebaj...

Mindenkinek nagyon szurkolok!!! Hogy elrepült ez a két hét. Én is pont most gondoltam bele, hogy legjobb esetben kb. 1 hónap múlva megtudom az eredményünket. Tuti, ez az 1 hónap fog a leglassabban eltelni...

Gabicsibe, küldj helyettem is légyszi sms-t!!!!

Baby, kaptam Merionalt is, úgyhogy csütörtökön bőrönddel megyek (Puregon, P-toll, Merional...). Jajj, de izgi :D

Ma reggel már a hasam másik oldalát kezdtem szúrkálni, mert egy picit belilultam a jobb oldalon.

Szeretném elkapni csütörtökön Kanyó dr-nőt, hogy vessen egy pillantást a férjem eredményére. Jó lenne picit biztatóbbat hallani Tőle, mint a dokitól. Vagy inkább ne is parázzak ezen?

Pussz Mindenkinek, még később benézek!
süni76

Bizony, Süni!

Injekciók, háromnapi hideg élemelem, folyadék, könyv, újság!-ha javasolhatom.

Ja, és lassúnak csak a beültetés utáni időt fogod érezni, ami most kezdődik, az pörgős. ( már, ha leszámítjuk a sorban állást, sorban ülést :D )

Kitartást, és sok sikert!
naposoldal

Naposoldal!

Köszi az infót. Igyekszem nyugodtan viselni magam csak nagyon nehezemre esik nem foglalkoznom azzal, hogy összevissza mocorog a hasam. Persze, ha néhány hónappal később történik mindez és tudom, hogy bébi(k) rugkapál(nak) benne, nem problémáznék... :wink: :) Akkor az zavarna, ha nem mocorognának... - micsoda nő vagyok, nekem semmi sem jó... :lol:

Baby!
Emlékeztetőül :) Ez az első lombikom és három babó lett a leszívásból és minannyiukat visszakaptam. Bízom benne, hogy ragaszkodnak hozzám... Majd szerzünk hármas-ikres babakocsit... :lol:

Süni!
Hallgass Naposoldalra! Amit leírt, vigyél magaddal, mert ezek a túlélőcsomag részei... :lol:

Puszi
Gica
gica1

Köszi, igyekszem felszerelkezni mindennel :) Nem nyavajgok a várakozás miatt (bárcsak ezen múlna minden...)

Ha jól sejtem reggel leveszik a vért (éhgyomorra), aztán vizeletet kell produkálni (itthonról nem lehet vinni?), uh vizsgálat, majd 1-2 óra várakozás a hormoneredményre???? És ezután tudom meg az adagokat?

Gica, klassz lenne a hármas-ikres babakocsi :)
süni76

Süni!

Igen éhgyomorra veszik le a vért és a vizeletet lehet otthonról is vinni. Én is ezt tettem.
A forgatókönyv többi része úgy van, ahogy írtad. Uh (bár erre is volt, hogy kellett várni), aztán dél körül, vagy 1 körül, azt a dokibácsi majd megmondja, vissza kellett menni, hogy az eredmények birtokában megbeszéljétek a szuriadagokat.

Hát igen, én is nagyon örülnék, ha már a babakocsivásárláson kellene gondolkodni...

Puszi
Gica
gica1

Gabicsibe!

Igen, a nevünk stimmel. Hát, az én álnevemnek semmi köze az eredetihez, ebből nehéz is lett volna kitalálni.A dokink nem ua., én a Szücshöz járok. A következő inszemet áprilisra tervezem, az első aug.-ban volt, vetéléssel végződött, most regenerálódok testileg, lelkileg. Nálad hogy alakult az első? Remélem ez a mostani sikerülni fog, nagyon szorítok. Legalább annyira izgulok, mintha én lennék ott...

Lányok!

Lenne egy kérdésem is, most nálam pihi van. Nem szedek gyógyszert, még nincs középidő, de úgy szurkál az alhasam, mint a stimulációk idején. Ez a ciklus 8. napja. Szerintetek ez normális? Máskor ez a szurkálás nem volt, csak a stimulációk alatt. Ma egész nap csak szurkál és nem hagy békén... :?
sharon

Sziasztok!

Na, a férjecském beadta az első Puregont,meg a Merionalt, mivel tegnap a nővérke adta be, de komolyan mondom, hogy az jobban fájt,mint a mostani:) Ügyes kezű a férjem:) Majd szerintem a Progikat is ő fogja beadni.
Süni,
vérvétel nekem kb 9-órára levették, mire beértem a sorból, a pisikét (otthoni) is leadtam és utánna felmentem a dokibához az emeletre, ott szólítanak nem sokkal később, csinál egy gyors Uh-t és mondja, hogy menj vissza 13 körül a hormoneredményért. Engem utánna kb.kettő körül hívott be:) Már eléggé unatkoztam, akkor épp nem volt olvasnivalóm:( Mondjuk képzeld van TV fennt, vagy már lehet hogy láttad, most tegnap ebédután ment egy jó film, azt néztük:)
Most nem lesz vérvételem pénteken, úgyhogy gondolom előbb végzek:) Remélem:)
Minden jót Neked:)
Gica,
köszi,mostmár rémlik:) Ja, épp nézegettem a neten babakocsikat...tudom még korai..., de olyan jól esett, és olyan klassz ikres kocsik vannak, (jó drágák)mondjuk én még hármasat nem láttam, de ezen ne múljon:)
Szép álmokat:)
Mindenkinek jó éjt!
Málna,
Tudom ritkán nézel be hozzánk, de most hátha....most már jó így írni neked, hogy tudom, Te vagy az:) Majd írok privit is,ma kaptál sms-t:) Februárban mikor lesz a kezdés? Remélem már úgy talizunk a BMC-ben, hogy megyek UH-ra:)
Na, tényleg jó éjt:)
baby.81

Ne izgulj, Gica, teljesen megértelek.
Én is mindig úgy magyarázom a férjemnek, hogy nehéz nem tudomást venni a különböző testi tünetekről, ha egyszer bennem zajlik. Dehát ez van. Kibírjuk, ugye?

Sharon,
én úgy tudom, nem törvényszerű, hogy a középidő mindig éppen középidőben legyen.
Érdekes, de régebben ,még a BMC-s idők előtt én sem éreztem meg a középidőt, azóta viszont elég gyakran. Úgylátszik rutinos lettem.
Szóval én a helyedben: irány az ágy... :oops:
naposoldal

Naposoldal!

Most éppen focizik a férjem, de azt hiszem megfogadom a tanácsodat és ha hazaér elcsábítom... hátha spontán... bár erre sajnos nem sok esélyem van, de ki tudja. :D :D :D

Jó éjszakát mindenkinek!
sharon

Hát ez nem semmi!
Az enyém is éppen a bőrt rúgja!
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?