Új privát üzeneted érkezett!

Beus!Bocs este későn értünk haza azért nem írtam már.Jól vagy?

KépKép
kola2

Lányok!
Ma megyünk csípő UH-ra. Nem tudjátok pontosan hova kell menni??? Sokan vannak?? Sokat kell várni?? Babakocsival érdemes menni vagy kocsival?

Erről jut eszembe, mutatok képeket ha nem gond. Zoé tipikus nő, szereti ha férfiak tornáztatják. :oops: :lol:
Kép Kép

Kép

Itt szinte már könyörögtem neki, hogy nyomjon egy büfit, de egy idő után csak kiröhögött.
Kép Kép
Aztán elmaradt a büfi és ez lett belőle:
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Igazi nő ez a lány tudja mi a jó!!!!!
Nagyon szép babó!! :lol: :lol:
Ő a te apukád?
Vendég

Nitta!nagyon édes Zoé :P

KépKép
kola2

Igen Gabó, ő Apum!

Kép

Jaj meg ezt a kósza mosolyt majdnem elfelejtettem. :D
Kép

És most így alszik:
Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Nagyon hasonlítassz apudra és fiatalos fiatalember!! :lol: :lol:

Na mi most lépünk indulunk a dokinőhöz majd este jövök!!

Szép napot!!
Vendég

Nitta!A gyerekosztálynál van a csípőuh.3-éve nagyon sokat kellett várni. :? De utáltam és a babák is megunták a várakozást :wink:

KépKép
kola2

Sziasztok Csajok!

Tegnap megvolt a mazsalas meg a szuri.
Lara:
10400 g es 80 cm! :) A doki azt mondta, hogy amikor meglatta az adatait , hogy egy 2 eves gyereket fog megvizsgalni. Szoval nagyon hosszu, de a magassagahoz kepest vekony. A normal vagyis az atlag 75 cm es 10000 g 1 eves korban.
Megkapta a szurit is kanyaro,rubeola, mumpsz es baranyhimlö ellen. Üvöltött mint a fene, es egesz ejjel aludt. Reggel 8-kor ebredt meg es 10-kor mar aludt megint. Otthon is oltanak mar baranyhimlö ellen? A doki azt mondta ez egeszen uj.
Egyebkent mindent rendben talalt nala nagyon dicserte. :)

Ja es nekem is nagy hirem van:
LARA TEGNAP FELALLT!! :lol: :lol:

Nitta!

Lara is kapott kiüteseket a tejtöl, de nekem is azt mondtak, hogy ne törödjek vele. En mindig Bepanthen-t tettem ra. Meg lehet a hidegtöl is. Bennt a lakasban szaraz levegö van telen a fütes miatt es kinnt meg hideg. Nalunk ez is okozott gondott. En mindig nedves törülközöt tettem a radiatorra. De nalad valoszinü nem ez a gond, ha mindig csak a szopizas utan jelenik meg. Kép Nittanak!

Hajnus!

Nora nalam volt gyakorlaton mikor meg a Fotexnel dolgoztam.

Katus!

Tegnap rakerdeztem a dokira, hogy miert Paracetamolt ad Laranak lazra, mert hogy azt hallottam, hogy roncsolja a majat. Azt mondta, hogy igy van, de csak nagyon nagy mennyisegbe. Es szerinte ez a legjobb. :o Most egyebkent Nerufent irt fel. Mert a Paracetamol 125 mg csak 10 kg-ig adhato. A masik ket lazcsillapitot nem ismerte. Hol kaptatok Au.-ba vagy otthon?
Ja, es köszi a receptet!

Kép
Kép
reni76

A kepet Nitta neked tettem fel. Legy szives kicsinyitsd le nekem is.
KÖSZI!

Es ZOE egy tünderi baboka.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Nitta! Mi is ma megyünk csípővizsgálatra Nyuszifüllel! Baromi sokan voltak 3 hónapja,hát meglátjuk, mi lesz ma. Zoé csodaszép, örülök, hogy hatnak a cseppek.

Reni, gratulálok Larának!

Isti, nagyon ügyi vagy! :lol:

Szerdától áruljuk a lakást, és keressük az ideálisat. Persze, ház lenne a legjobb Kincső miatt, de annyi pénz nincs, de erkély és 3 szoba mindenképp kell. Hát belevágunk, remélem jól sül majd el. Ha tudok valami jól, szóljatok, légyszi.

Bocsi, de ennek nem tudtam ellenállni:

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Nitta!

Nagyon aranyos Zoe!:) Baromi sokan szoktak lenni a cipö szüresen... hu...de lehet mär ott is vagytok, mär nem emlekszem mikor van :oops:

Reni!

Gratulälok Laränak! Majdnem a szülinapjän, igy könnyü lesz megjegyezni :wink:
Magyarorszägon lehet kapni a patikäban.
Na ja nagy mennyisegben, megsem mondhatja, hogy igazad van........relative kinel mennyi a nagy.........
Itt nälunk is van bäränyhimlö ellen oltäs, de az nem kötelezö, hanem ha akarod beoltathatod, nem tudom mennyi lehet.

Aniko!

Nagyon aranyos Kincsö. Hovä szeretnetek költözni?

Viol!

Lejärt mär a lapangäsi idö???

katus78

Reni!

Megneztem Mäte egy eves adatait:) 9940g es 76cm.:)

katus78

Katus!3/4 3-kor otthon lesztek?Megyünk anyu elé 3-ra ,gondoltam felugranék a babáért.Persze csak akkor ha jó neked.

KépKép
kola2

Itthon leszünk!:)

katus78

Reni,
Lara tényleg szép nagy :wink:
Én is visszanéztem, Márton is ekkora volt, de Janka még 9kg se és 75cm :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok, ügyes nagyon!

Kislány koromban én is toltam a játék babakocsiban a kutyánkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla,
összefutottam Adrival az utcán, terhes. Kb. annyi idős lehet mint a Zsanett.
Mondtam neki, hogy akkor már ne csak olvasson, írjon is :lol:

Zsanett, már túl vagy biztosan az uh-n. Integetett a kölyök? :D

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Akkor felugrok a babáért :)

KépKép
kola2

nitta és anikó
csodaszépek a lánykák!!! :P :P képekből sohasem elég, ugye mennyit lehet ezeket a csöppöket fotózni?? :shock: :D de olyan jóóó... :oops: :P

csípő uh-on valóban sokan vannak... :? ha korán mész, elsők között jutsz be, de baromi sokat vársz, mire elkezdődik... ha meg időben vagy később, akkor helyed nincs, ahol a gyereket levetkőztesd... mi inkább a korai dolgot választottuk, dorka szerencsére nem unta magát, akkor kezdte a sikogatós korszakát, ott is gyakorolta ezerrel! :D

katus,
ha nagyon pontos akarok lenni, akkor elvileg tegnap lejárt a lappangási időnk... pöttyök még nincsenek. nemtom. remélem most megúsztuk, így utólag belegondolva, várnék én még ezzel... rendben, legyen túl rajt, de ne most. még pici... na de mindegy, eddig úgy néz ki nincs.

reni,
igen, itt nem kötelező a barihimlő elleni oltás, hanem kérhető. nemtom jó-e, tényleg inkább kapja el egyszer. de ne most!! :D
gratula laranak!!!!! :P :P na látod, hamar ment ez! :P és a méretei!! :shock: :P hűű, erős kislány!

anikó,
remélem sikerül jó áron eladni a lakást és egy csodaszépet kapni! :P aztán jöhet a többi bébike!! :lol:

KépKép
viol81

Reni
gratula a Larának!!!Lefényképezed majd a" tudományát"?

Anikó
hol áruljátok?Beadtad valami közvetitőbe?Milyet szeretnél?gázfütésüt,merre????Mennyi max.ig???
Mi is áruljuk,de vevő az nincs rá.... :cry: Mi 1+2 félszobásat szeretnénk,persze a családi ház lenne a nyerő,de az itt Sopronban nagyon huzos áron van,esetleg sorház.Látod az van itt mellettünk,asszem 22Milla.
Most mekkorában laktok?
Vendég

sziasztok cajok!
először is:nagyon szépek ezek a nevetős kislányok!!!
andi
most vasaltam ki(5 inget :cry: ,meg a kölkök ruháit :? :twisted: -de mostmár jól vagyok :wink: :lol: ),nem csuklottál?fúúújjj!!!
adri
gratula!!!remélem jól vagy/tok.márk örül?tudja már?várta a kistesót?akkor majd ha nem dolgozol lesz időd írogatni ide :wink:
zsani
remélem ti is jól vagytok.kérdeztem krisztitől,de hátha te is tudsz mondani az aloe veráról(amit inni szoktak).vagy katus?köszi előre is.ja,és én vagyok a legöregebb,én már 35 leszek papíron(amúgy meg 18 és fél-már évek óta :P :P :roll: )
viol
akkor mostmár mehettek emberek közé,ha letelt a 10 nap,már biztos nem kapta el.gratula dorkának,neked meg kitartást.sokáig kell majd még figyelni,bár ha elesik,abból is tanulni fog.
kutyások
az én tacskóm anyukám lábánal aludt(éjjel).ő mindig az oldalára fordulva alszik,a kutyi meg befészkelte magát a térdhajlatához,az ágyneműre ráterítve a takarója és így szunyáltak :lol: .
én még néha most is keverem a három gyereket :wink: :shock:
szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

sziasztok,

most csak annyit, hogy jók nagyon kutyás sztorik, nekem is volt kamasz koromban, nagyon szerettem és még az osztálykirándulásra is magammal vihettem!!!

Katus,
válaszoltam, bocs, hogy csak most.

Gyönyörűek a lányok!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok.

Nekünk is volt ám kutyánk,törpe uszkár,a Papámmal aludt,még be is takargatta a paplannal :D

Jaj,de gyönyörűek ezek a csajok!!!!

Reni,köszi,most már mindent tudok :lol: :lol:

Bence 1 évesen:10230gr,76cm.Isti:9080gr,75cm.

Viol,akkor ezt most talán megúsztátok.Ebben a korban még gondolom nehezebben viselte volna.De szerintem vannak gyerekek,akik nehezebben kapják el.

Kép

Kép
hajnus

Én is keverem a gyerekek nevét közben,Isti mérges is miatta :oops:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Hu, ugy latom Lara a legnagyobb baba itt! :)

Itt sem kötelezö a baranyhimlö elleni oltas, de ha mar a többi ellen is oltottak gondoltuk miert ne. Es a doki szerint eleg erzekeny böre van, ö is javasolt az oltast.

Aniko!

Gyönyörü kislanyotok van es ekkora mosoly. :)

Kb. megtudjatok nekem mondani milyen aron mennek a 40m2-es lakasok a belvarosban. Egyedi fütes, felijutott lakas + pincehelyiseg. Lehet eladom en is a lakasomat a Szent György utcaban.

Hajnus!

Te honnan ismered Norat?

Kép
Kép
reni76

Hajnus!!

En egy masik Norara gondoltam, aki szinten optikus es nalunk volt gyakorlaton. Azt a Norat akit Te kerdeztel persze a sulibol ismerem. Ö nem lehetett nalam gyakorlaton mert együtt vegeztünk! :oops:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni itt a kép, remélem jó! Ha nem tudod betenni szólj! Gratulálok Larának, nagyon ügyi!!!!!Fényképre én is kiváncsi vagyok!
Kép

Hát tényleg iszonyú sokan voltak az Uh-n, és nem én mentem oda utoljára, mégis én voltam az utolsó. Fél perc alatt akkora csönd lett a végére, kongott a viszhangtól a váró. :lol:
Volt szerencsém Anikóékkal találkozni, hát Kincső tényleg egy igazi kincs! Sokkal szebb mint a képeken!!! Mellesleg az anyukája is sokkal szebb mint a képen!! :oops: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta és minden rendben volt az uh-on?

Reni,nagyon ügyes lara!Gratulálok!Nóráékkal egy házban lakunk :D

Kép

Kép
hajnus

Bocsi,Lara :oops:

Kép

Kép
hajnus

nitta,
és akkor minden rendben veletek is és kincsőékkel is, igaz? :)
na, akkor most már te is találkoztál valamelyikünkkel! :wink:

nekem csak egy gyerekem van, szép is lenne ha nem jutna eszembe a neve... :oops: :lol: kivéve amikor keverem a kutyával! :D

nekünk is volt uszkárunk még a jerevánon, ide is jött velünk, de maeghalt szegénykém. volt, hogy ő is velem aludt... :oops: :lol: na de nem ebbe halt ám bele!! :lol:

reni,
én nemtok lakásárakat. most ki lakik benne? kiadtad?

KépKép
viol81

Reni!
A Balint 1 evesen 82 cm es 10.1kg volt. O is nagyon hosszu. Ezzel szemben most, lassan 2 evesen 13.3kg es 95cm! El lehet kepzelni, hogy most meg aztan meg hosszabb esz vekonyabb. Egyebkent rohadt rossz evo!

Ennel tobbet akartam irni, de itt nyavog, majd jovok kesobb, ha alszik.

Kép
Kép
agi

hopp, vasalósok!! :) ti vasaltok (még) pelusokat? én már nem... :oops: böfizni már nem böfizik vissza régóte semmit, ha szopizunk a kanapén a nappaliban, akkor leterítem "alánk", mert van hogy elengedi és spriccel... :? a száját szoktam megtörölni kaja után, kicsit bevizezem az egyik sarkát. de már nem vasalom. ti?? a kis felsőit sem mindig, mert van amelyiknek olyan jó anyaga van, hogy mosás után, ha kis vállfán szárad, tök szép lesz. nem ciki ez?? :oops: :lol:

KépKép
viol81

Istinek is nagyon érzékeny a bőre,pedig egyáltalán nem világos bőrű :shock:

Kép

Kép
hajnus

viol
persze,hogy nem ciki!de én már megszokásból vasalok.régen nem voltam én sem ilyen,csak biztos öregszem.azért csalok én is,csak az elejét vasalom most télen a pólóknak :oops: .és mostmár zoknit nem vasalok,de a kölkök bugyijait,gatyáit igen.meg azt mondják,a vasalás/forróság még plussz fertőtlenít

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo,
:lol: :D :P csalsz? Az elejét vasalod???? Ezen jót nevettem, még nem hallottam ilyent!!!

Viol, Hajnus
köszi minden rendben volt az UH-n.

Viol,
szerintem nem ciki, te tudod milyen kényes a gyereked. Ha meg nem kell akkor minek. :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta
merthogy pulcsi,kabát,hátizsák van rajtuk,azokra foghatom,hogy a hátulja azért nem tükörsima :wink: :lol: :lol: :lol: .merthogy én is minden pólót,bodyt pici vállfán szárítok,így annyira nem gyűröttek.de nyáron rendesen csinálom.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Vagyok ám, de csak olvasó üzemmódban voltam. :lol:
Annyit tudtok írni?!

Nitta! Zoé annyira Te vagy! Apucid meg nagyon sármos! :wink:

Adélmama! Biztos mi ismerjük egymást! Rémlik az Adél név. Te rámismersz? :D
Igen eltüntél, ilyen gyakran netezel? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Szia Mirama!

Jól vagytok?? Tényleg régen voltál!! Gyerekek??
Te vagy az első aki azt mondja, hogy rám hasonlít Zoé. :lol: Eddig mindenkitől azt hallgattam, hogy tiszta apja.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol!

Ciki vagy nem, de en Lara ruhait nem vasalom. :oops: A pelenkakat elsö alkalommal vasaltam, aztan nem. A gyerek ruhait pedig föleg telen szaritogeppe teszem, hogy jo puhak legyenek. Lehet fertötlenit a vasalas is, de nalunk nem jelentkezett a bören(kiv.az arcan) semmilyen kiütes. Egyebkent GYÜLÖLÖK vasalni! :x
Ja es kepzeld a multkor irtad, hogy a gyerekek az esti szopast hagyjak abba utoljara, na Lara racafolt 4 napja üvölt ha este szoptatni akarom. Ugyhogy azota csak ejjel(kiv.ma) es reggel szoptatom.

Nitta!

Köszi a kepet, de egyenlöre meg nem sikerült mentenem innen. Majd probalkozom am! :) Ha nem megy sikitok hangosan, hogy meghalld! :)

Kriszta!

Örülök, hogy vagy. Mi ujsag veletek?

Agi!

Akkor Balint meg nagyobb volt mint Lara. Etvagya van csak valamit a kezebe kell adni, hogy lefoglalja magat.
Lara kb. 680 g-ot eszik meg naponta + a 3 ill. most mar 2 szopi. En meg vagyok vele elegedve, de persze ez meg valtozhat.

Kepzeljetek ma de. 3 orat aludt, lehet gyakrabban kellene mennünk oltasra. :wink:
Ma este meg az edesem nekiindult a lepcsöknek. Mondom Dieternek, hogy vigyazz a gyerekre, mert a folyoson van. Erre Ö, ott ugysem tud mit csinalni. Hat persze, hogy nem csak nekiindult egymaga az emeletnek. :) Persze az apja is meglepödött, hogy sikerült.

Kép
Kép
reni76

Nitta!

Mar sikerült is! :)

KÖSZIKE

Kép
Kép
reni76

Viol!

Mikor kiköltöztem Ne.-ba egyböl kiadtam a lakast, de most jol jönne az a penz amit a lakasert kapnank, akkor szepen be tudnak fejezni a hazat kivülröl meg a kertet is meg tudnank csinalni. Meg nem tudom, hogy mi lesz.

Kép
Kép
reni76

:lol: :lol: :lol: :lol:
> >> Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyz~okönyvekb~ol.

> >>

> >> Kérdés: Maga szexuálisan aktív?

> >> Válasz: Nem, én csak ott fekszem.

> >>

> >>

> >> K: Mikor van a születsnapja?

> >> V: Július tizedikén.

> >> K: Melyik évben?

> >> V: Minden évben.

> >>

> >>

> >> K: Ez a myasthenia gravis befolysolja a memóriáját?

> >> V: Igen.

> >> K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?

> >> V: Nem emlékszem.

> >> K: Szval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani

> >> valamir~ol,

> >> amit elfelejtett?

> >>

> >>

> >> K: Hány éves a fia, aki magával lakik?

> >> V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.

> >> K: Hány éve lakik magával?

> >> V: Negyven.

> >>

> >>

> >> K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinlták

magáról?

> >>

> >>

> >> K: Szóval a teherbe esés napja Augusztus 8?

> >> K: És maga mit csinált ez alatt?

> >>

> >>

> >> K: Szóval van három gyermeke, igaz?

> >> V: Igaz

> >> K: Hány fiú?

> >> V: Egy sem.

> >> K: Hány lány?

> >>

> >>

> >> K: Hogy vgz~odött az els~o házassága?

> >> V: Halállal.

> >> K: Kinek a halálával?

> >>

> >>

> >> K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról?

> >> V: Közepes magasságú, szakállas.

> >> K: N~o vagy férfi?

> >>

> >>

> >> K: Tehát azt mondja hogy a lépcs~o lefelé vezetett a pincébe?

> >> K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcs~o felfelé is vezetett?

> >>

> >>

> >> K: Doktor úr, hány boncolást vgézett hullákon?

> >> V: Minden boncolást hullákon végzek.

> >>

> >>

> >> K: Kérem, hogy minden válasza legyen normális, rendben? Milyen

> >> iskolba járt?

> >> V: Normális.

> >>

> >>

> >> K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?

> >> V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezd~odött.

> >> K: És Kovács úr halott volt ebben az id~opontban?

> >> V: Nem, ott ült az asztalon, és csodálkozott hogy miért

> >> boncolom.

> >>

> >>

> >> K: Doktor úr, miel~ott elkezdte a boncolást, ellen~orizte az

> >> egyénen

> >> a pulzust?

> >> V: Nem

> >> K: Ellen~orizte a vérnyomást?

> >> V: Nem.

> >> K: Ellen~orizte a légzést?

> >> K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte

a

> >> boncolást?

> >> K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr?

> >> V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy vegytartályban.

> >> K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén

> >> életben volt?

> >> V: Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és ügyvédként

> >> praktizált valahol.

katus78

Sziasztok!

Ma voltam az ultrahangon, és minden rendben, 2 mm a tarkóredője.
Ülőmagassága 7 cm. Aludt, úgy kellett felébreszteni, olyan édi volt.
A fejformája teljesen olyan mint Ábié.
Már van egy pinduri hasam, pedig Ábinál tök sokáig semmi nem látszott. Igaz egy csomót eszem, mert csak evés közben nem érzem a hányingert.

Andi,
igen Adri is azokban a napokban lett terhes, amikor én.
Ővé is július végi lesz.

Csilla,
anyukám szed aloét, gyomorsavra, sok van neki, és tényleg segít.
Én csak nagyon régen szedtem, de annyira nem ízlett, nem volt jó élmény, így Ábinak sem adom, de biztos jó.
Én még mindig azt mondom, hogy a grapefruitmag cseppel tök jól meg lehet előzni, és gyógyítani a betegséget.

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett! Szuper hírek! Jaj, hogy megfogom puszilgatni Ábitesót nyáron. :lol:
Még nem vettem grapefruitmag cseppet. Te hol is veszed?

Nitta! Pedig nekem szembetűnő a hasolóság. És csak nekem tünt fel?! :shock:
Olyan szépek a képeitek, olyan melegség árad belőlük.

Köszi, jól vagyunk. Mira várja a farsangot az oviban. Menyasszony lesz, már megvan a ruhája. Minden nap elkérdezi mikor lesz. Kezd az idegeinkre menni. :lol:
Noel már tesz pár lépést egyedül de még mindig mászik vagy kapaszkodva megy. Hát nem sieti el a dolgot.

KépKép
KépKép
mirama

Ja, tudom már mit akartam.
Reni! Szereted a szárítógépet, ugye? Olyan sokan dícsérik, azt hiszem Ági is. Mi is filózunk rajta.

KépKép
KépKép
mirama

Csilla!
Zoknit vasalni? :) Ez komoly?
A gyerekek ruhait en is vasalom, pont azert amit te is irtal, hogy megegy forro fertotlenites a vasalas. A sajat cuccaink kozul van amit vasalok van amit nem.

Kriszta!
A szarito jo dolog, en kb. a 70-80%-at teszem bele a mosasnak, mert van ami osszemegy benne, ill. amire vigyazni akarok, hogy ne menjen szet hamar, azt nem szoktam beletenni. Fehernemuket pl. nem teszem bele.

Kép
Kép
agi

Jó estét!

Mi is túléltük a két oltást Levi egy kéthós baba láttán (Aki hozzá teszem üvöltöt mint a sakál)neki állt sírni (talán szolidalitásból) és így végig bőgte a két bökést amit nem szokott!Na mindegy ez van hál isten ezen is túl vagyunk még jövő hónapban kap egyet aztán már csak jövőre!!
Na most én is gyorsan megnézem mennyi is volt Husi 1-évesen!
11kg és 81cm!!Most 13.5kg fogyott két és fél dkg-át!

Reni!Had gratuláljak én Laranak nagyon ügyes csajszi! :lol: :lol:

Ja igen és nem sem igen vasalok pelenkát már régóta nem és Levus ruháit sem igen csak valami olyan van!! A háztartási munkák közül ezt utálom a legjobban!

Ábibaba!Örömmel látom,hogy minden oké veled és a babával!
Vendég

Katus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsanett,ezek tényleg nagyon jó hírek!7 cm?Olyan furi,hogy nemrég még az én fiam is csak ennyi volt.Pont ma mondtam a férjemnek mennyire érdekes ez az egész.Tudod,miből lesz a cserebogár,meg ilyenek.... :D

Hú,egyszer majd én is szeretnék egy szárítós mosógépet,mert nagyon útálom,hogy télen a lakásban kell teregetnem!

Vasalás:nálam is a nemszeretem munkák közé tartozik.Zoknit,gatyát nem vasalok,a többit igen.Már ha van rá időm.Ha nincs,felvesszük úgy :D :oops: :roll:

Kriszti,minek is sietné el,mehet még épp eleget(gondolja ő) :lol: :lol:

Pénteken félévi bizi.Hát,kíváncsi vagyok....Hétfőn meg szülői,gondolom nálunk is a farsangról lesz szó.Meg az osztálykirándulásról.Idén Pestre mennek.Szerintem elég nagy vállalkozás,bár a 4.esekkel közösen.

Kép

Kép
hajnus

jó reggelt!!

oks, akkor nem mindenki szeret vasalni! :wink: tom, hogy fertőtlenít is, de én sem veszek észre semmilyen változást dorka bőrén, mióta kevesebbet vasalok.

katus,
ezek jóóók voltak! :) :)

hajnus,
hűű, várjuk a bizi eredményeit! :) biztosan jó lesz ám!!

gabó,
azért remélejük, ha lesz kistesó, levi nem fog mindig sírni, ha a pici is! :wink:

ábizsani,
de jóó, jó hírek! :) örülök, hogy minden rendben van, de hát nem is lehetett volna másképp! :)

reni,
igaz. de így is van belőle akkor havi rendszeres bevétel, nem? eladni jobb lenne? mondjuk igaz, az egy nagyobb összeg egyszerre! :wink:

KépKép
viol81

Csajok, itt én vasalok a legtöbbet az tuti...
A férjem minden nap rendes ingben jár dolgozni, ez alatt azt értem, hogy bármelyikhez bármikor nyakkendőt kell kötni, szóval kizárt az eleje vasalás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ő hétvégén is inges...
Márton is nemrég kapott :evil:
mi lenne velem 3fiú gyerekkel? :oops:
Én mosogatni utálok a legjobban...

Ági,
Ágnesünk tényleg más mint a nagyok, de ők sem olyan nagyon hasonlóak.

Almáslepényt szeretnék sütni, mennem kell :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

andi,
hűű, akkor neked van dolgod rendesen vasalás-ügyben! :? :P tényleg bajban lennél 4 (!) pasival!! :D
és még almáslepényre isj ut időd!! andi, a szuperanyu! :P

mososgatni én sem szeretek, ezért inkább próbálok akkor mosogatni, amikor még nincs sok. ha hegyekben áll, akkor a legutálatosabb nekiállni... :? akkor már látom, hogy sosem érek a végére. de ha csak pár db van... sity-sutty megvan :)

KépKép
viol81

cajok,
amikor tegnap vagy azelőtt megnéztem azt a másik topikot, ahol a "tilos" témát kerestem, ott azt olvastam, hogy indul az rtl-en megint a valóvilág. igaz ez?? :shock: ti láttatok már előzetest róla?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?