Új privát üzeneted érkezett!

[quote="Aniko"]C írta:Anikosokitorta:

Gőz felett összeolvasztok 200gr étcsokit és 200 gr vajat. 5 tojássárgáját jól kikeverek 12 dkg porcukorral, 1 evőkanál liszttel és egy evőkanál alkohollal (brandy, én tegnap Garronét tettem bele).Majd belekeverem a langyosra hűlt olvasztott csokis-vajat. Végül felverem az 5 tojás fehérjét és óvatosan belekeverem a masszába. Az egészet beleöntom sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába, előmelegített sütőben 180fokon 35 percig sütöm. Picit macerás kivenni a formából, mert melegen szakad, hidegen törik, olyan langyosan szoktam bűvészkedni vele, hogy torta maradjon. Ja, egy csipet só is kell bele!

katus78

katus
kérdezted az oltást(laráróljutott eszembe),múlt csütörtökön kapta,tehát pont 10-11 napja.
és adélmama
én 35 leszek,három ygerekünk van(de többet nem vállalok :roll: :wink: :lol: )

most indulok gyerekösszeszedőbe!holnap jövök.pusz

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

SZIASZTOK!

Bocs de megint nem sokat vagyok, Zoé borzasztóan hasfájós lett, végigüvöltötte az elmúlt 2 napot. :shock: :shock: Ráadásul szegényemnek szopi után 5 percel már tiszta kiütés a pofija, ami persze 1-2 óra múlva eltűnik.

Katus,
a címem: nitta10@freemail.hu ,de nekem az is jó ha ide teszel fel képet, innen is le tudom menteni és lekicsinyíteni.

Reni,
persze, hogy neked is szívesen megcsinálom, tedd fel a képet amiről szeretnéd. Gyönyörű helyen laktok!!!

Adélmama,
Szia! Én Anita vagyok és idén leszek 23 éves. A kislányunk Zoé most született december 9.-én. Remélem maradsz közöttünk és veled is találkozhatok személyesen. Sajnos még nem volt alkalmam egyetlen egy babatalálkozóra se elmenni, de talán tavasszal veled együtt. :wink: :wink: :D

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szia Nitta!
Érdekes ez a kiütéses dolog!
Mitől lehet?

Adél mama
teszel fel majd képet magatokrol?
Bátyámék is Harkán laknak lehet ismered is őket!!!!A Keresztúri utcában laknak.
Vendég

sziasztok!

most csak mindenkinek szép napot!!
este megpróbálok jelentkezni!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Rik!

Hát igazából nem tudom mitől van, de a dokinő azt mondta anyatejes babáknál ez teljesen normális. Semmi olyasmit nem ettem ami okozhatná.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Anyum ma hazament, még nem olvastalak vissza bennteket, de majd igyrkszem, a végét láttam.

Amica-csodás a csipet csapat a kadban! Nagyon édesek!

Nitta- Kincsőn is jönmek-mennek a pöttyök, 1 nap többször is. Ő szopi után fél órával üvöltött a hasfájástól sokszor. Sajnos sokszor csak magamhoz öleltem őt és ringattam...A szívem szakadt meg, hogy nem tudok rajta segíteni...A bogyók segítettek rajta, de azokat csak 1,5 hónaposan ismertem meg.

Adélmama-én is köszöntelek közöttünk. Én még nem ismerek mindenkit személyesen a csapatból, de csupaszív, segítőkész csajok mind! Engem Anikónak hívnak, Nyuszifülemet Kincsőnek, aki 4 hónapos. Szegedi vagyok, 6 éve élek Sopronban és nemsokára 31 éves leszek. Brrrr!!!!

Reni- remélem ízleni fog! Kösz Katus!

Megyek, mert Nyuszi kiesik a kezemből.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok Cajok.

Bencének is volt ilyen kiütése,tényleg teljesen normális(amíg elmúlik).
Nitta,kitartás!Nemsokára vége a hasfájós időszaknak is!Aztán jön a fogfájós :D :?

Rik,gratula,én sem nyertem még soha.Az Apukám viszont mindíg mindent visszaküld és már nyert egy csomó mindent.
Nekem is nemsokára lesz a 30. szülinapom,majd kicsit ünnepeljük egymást,jó?

Reni a Németh Nórit suliból ismered?Ha szabad kérdezni...

Megyek,mert a Bence körül fura szagok terjengenek... :lol: :lol:

Isti színházban van,3/4 7-kor van vége,kicsit izgulok,mert egyedül jön haza.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Isti, busszal megy haza?

katus78

Hajnus
busszal megy haza???

Nitta
van ilyen tejkiütés pöttyök,de az a az elején nem??Vagy az bármikor kijöhet???Vagy ez más???
Na most megmondjátok ez ezt se tudja????? :roll:

Beus
hogy vagy?????
Nst????
Vendég

Gyalog jött,de hála Istennek már hazaért az előbb.

Rik,kíváncsi voltam,megkerestem a mamaneten,azt hiszem megtaláltam!Szerintem az egy szelíd dorgálás volt,de tény,hogy rájuk szólt.Érdekes.Reméljük itt nem lesz hasonló.

Kép

Kép
hajnus

Szia Adelmama!
En is udvozollek a topicban, engem Aginak hivnak, es ugyan nem Sopronban elek (de ott szulettem es eltem 23 evet), ennek ellenere szivvel-lelekkel soproninak tartom magam. Egyebkent en vagyok otthontol a legtavolabb, Calgaryban, Kanadaban elek, ket kisfiam van, Bence 6 eves, Balint 2 lesz februarban, en meg 34 juniusban. :( Meselj kicsit magadrol.

Nitta!
A kiutesrol en is csak annyit mondhatok, hogy valoban anyatejes babaknak szinte mindnek van, es semmi koros, el fog mulni.

Amica!
Tok jok az epitos kepek!!(Nekem is van epitos a Bencerol, csak meg kell keresnem.) Na meg a kadban ulo kicsi-kisebb-legkisebb. :) Nekem ugy tunik, hogy Agnes nem hasonlit a tesoira. Vagy rosszul latom?

Kép
Kép
agi

Rik!
Toled mar olyan regen akarom kerdezni, hogy merre laktok? A multkor mikor a kozeletekben levo boltrol irtal (hogy ott is kaphato valami tea amirol szo volt), akkor ugrott be megint, hogy egyszer mintha arrol lett volna szo, hogy az a bolt a Besenyo utcaban levo kisbolt? Csak mert az Anyuek ott laknak a Besenyo utcaban, es mi egesz nyaron ott leszunk. Ott van egy tok jo fa jatszi mellettuk, oda jarunk mindig jatszani. Csak nem ti is?

Kép
Kép
agi

[quote="rik"]
írta:
rikNitta
van ilyen tejkiütés pöttyök,de az a az elején nem??Vagy az bármikor kijöhet???Vagy ez más???
Na most megmondjátok ez ezt se tudja????? :roll

Már mér mondanánk? :D :lol: Szerintem Nittáék még az elején vannak...

Kép

Kép
hajnus

Szia Ági!!

Mi kicsit kijjebb lakunk,az ágfalvi ltp.-n,de nyáron sokat járunk oda(mert ott van minden ami egy gyereknek kell),meg a Bözsi kertbe is.
Ez szuper,mert akkor nyáron tudunk többet talizni.
JA el is felejtettem,hogy dolgozni is fogok akkor már... :cry: :cry: :cry: Jajajajajajajaj!!!
Mindegy valahogy talizunk igérem!!!!

Hajnus
Isti szuper ügyes!!!!!Gratula neki!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnus
nézi Réka az Istis képet,és ő is HÖRCSÖGÖT kér!!!!! :!:
Vendég

Szerintem még mindíg jobb,mint a kutya vagy a macska...

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok,

Vero,
boldog névnapot!! Bocs, hogy csak most.

Rik,
kösz, hányinger még megvan.
Holnap megyek ultrahangra, remélem minden rendben lesz.

Nitta,
egyszer már írtam hasfájásra a Windsalbe-t, próbáljátok ki.
Vagy lehet melegíthető kispárnát kapni, amiben cseresznyemag van, az is jó hasfájásra.

Reni,
pár percig rajta mardtam Lara boszis képén, olyan helyes.

Adélmama,
üdv köztünk!
Én idén már 34 leszek, lehet, hogy én vagyok itt a legidősebb?
Van egy majdnem 5 éves kisfiam, és egy 13 hetes bébi a pocakomban.
Írj te is magatokról!

Kép

Kép
ábibaba

hello

Tényleg az elején vagyunk! :lol: :lol:
Főleg én, megilyedek minden szartól! :oops: 8) :lol:

Agi, köszi a bíztatást! :)

Katus,
Ideteszem a képet, de szólj ha nem sikerül feltenni!

Rik,
Mindent te se tudhatsz! :lol: :lol: :lol: Egyébként úgy vettem észre 3 napja csökken a tejem mennyisége, gondolom ezzel lehet összefüggésbe, lehet, hogy most lett zsírosabb. Szerintem a pocakfájás is ettől alakult ki most, nővéreméknél pl hetekkel korábban jelentkezett.

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ábibaba

Most ma elkezdtem neki adni cseppeket, megvárom, hogy beválik e neki. Nem merem elkiabálni, de most a legutóbbi evéskor olyan szépen evett és utána böfi közben is vigyorgott meg végig fürdetés alatt is. Most leseget az ágyában és gagyog az elefántjának. Azért felírtam amit tanácsoltál, hátha szükségünk lesz még rá. Köszi!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Adél!Üdvözöllek a mi kis családi fészkünben nem is jöhettél jobb helyre!
Nekem van egy 19-hós kisfiam Levente(Husi) 21-évet Sopronban éltem majd 2000.-ben elment az eszem és leköltöztem Nagykanizsára.Amúgy 28-leszek Júniusban!Tudod az a lila köd elhúzott az otthonomtól,családomtól!!
Teszel fel majd képet magatokról?

Reni!Csuda jó ez a kis ház!!! :D :D Lara,hogy viselte az oltást?

Nitta!Sajnálom,hogy Zoé hasfájós lett kitartás talán hamar elmúlik! :) :)

rik!Gratulálok a könyvhöz ügyi vagy!!
Már rendületlenül nézem az iwiwen az ünnepeket és rajt vagy te is és Ági is!

Az autó kész szép lett az egész elejét kicserélték kívül-belül kisuvickolták,políroszták szal csili-vili lett!Tiszta furi közel 3-hét után beleülni,de marha jó volt!Bírom nagyon!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

amica!Nagyon jók a képek Ágnes hatalmas baba! :lol: :lol:

Mi holnap megyünk oltásra agyhártya és kullancs! :) :shock: :shock: 8) 8)
Vendég

cajok,
hali megint!

adélmama,
üdv itt közöttünk! :) én egy vagyok a régiek közül. :D 25 múltam, van egy majdnem 9 hónapos kislányunk, dorka. szombaton állt fel először egyedül! :P tök jó. mi hegykőn lakunk, korábban soproni voltam én is.
van ám harkai anyukák, kriszti. itt mirama néven ír.

apropó, kriszti, hol és hogy vagytok?

pöttyök nálunk is voltak, szintén azt mondták, elmúlik, mert szopis babáknál előfordul. szal megint csak no para. :P
hasfájós dolog már komolyabb, az is volt, szintén sajnáltam, mint a rossebb. de sem ez, sem semmilyen csepp nem segített... :?

andi,
ááá, de jók a képek!! :) mindhárman egy hatalmas pancsolásban! :)

gabó,
lila köd :lol:

ági,
még tegnap vagy azelőtt írtad, hogy fúrhatjuk a magasabb polcokat is. hát igen. már oda is kapaszkodik és nyúl a tárgyakért... :lol: :? :lol:

erika,
jajajj, képeket, képeket!! :) és persze hatalmas gratula a kis járó-babának! :) vagyis nagylánynak! :)

rik,
nekem most hirtelen csak a bögre jut eszembe, azt nyertem nemrég a baba tudfürdővel. :) nekünk még egy sima tombolán sincs szerencsénk... na, egyszer volt, vmi apróság, de nagggyon örültem neki!! :P

valszeg nemtok majd gyakran jönni, folyton azt lesem, hova kapaszkodik fel... mert legyen az rögzített polc, vagy ingatag babytaxi, bármi, de felkapaszkodik és ott is fel akar állni. kiságyban hipp-hopp megvan, de máshol még lassabban. parkettán a nappaliban meg... :? szegénykém, csúszkál... :D :oops: :roll:

KépKép
viol81

jóccakát!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nitta,
remélem, hatni fognak a cseppek! Mindenféle kiütéseink nekünk is voltak és én is mindig megijedtem, de a dokinéni általában megnyugtatott.
Igaz, Vincének manapság is vannak, de már nem izgat annyira, csak, ha tartósabb, de neki minden a bőrén jön ki.

Amica,
nagyon jó a fürcis kép!!

Gabó.klassz, hogy megvan az autó!!

Adélmami,
én is üdvözöllek, csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, annyi kiegészítéssel, hogy vigyázat!! függővé lehet válni :wink:
szerintem szinte mindannyian úgy vagyunk vele, hogy szinte elveszettnek érezzük magunkat, ha egy nap nem tudunk ide benézni.
Engem amúgy Eszternek hívnak és van egy 16 és fél hónapos fiam és egy 32 hetes pocaklakóm. Mi csak 17 hónapja lakunk Sopronban, és hozzá kell tennem, hogy a lányok nélkül sokáig nagyon elveszettnek éreztem magam.
Ja és 32 múltam a tél elején. Neked köszönhetően megtudtam, hoyg nem én vagyok a legöregebb :P

KépKép
KépKép
esztermami

Hajni,
nagyon ügyes Isti!!!

jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Na még csak most kezdődik az élet!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na én se vagyok teljesen 100-as.Megyek ki a kutyákhoz viszem nekik a maradék kaját erre mondom a Cleonak ej,de széthórtad a csontokat Levike!! :lol: :lol:
Vendég

Gabó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: végre röhögtem ma egy jót :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Erről jutott eszembe,hogy az anyám teljesen úgy viselkedik a kutyáival,mintha a gyerekei lennének!Szokott nekik szalámis szendvicset is csinálni!
Szóval Gabó hidd el TE százas vagy :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Istinek átadtam a dícséreteket,nagyon örült.Villámgyorsan hazért.

Kép

Kép
hajnus

Ó én meg nézd milyen faragatlan vagyok el is felejtettem megdícsérni Istit!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó,nem történt semmi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Nos én lépek bújni apához!!!

Szép jóccakát!!
Vendég

Hajnus, Gabo!

Olyan jot röhögtem, köszi! :lol: :lol: :lol:

Isti, gratula!:)

Nitta!

Köszi!

Jo ejt!

katus78

Nitta!

Elmentettem a kepet, probältam feltenni, de azt irja ki nem lehet nagyobb 6kbjt-näl:(

katus78

Hajni!
Ennel en tudok jobbat is! Regen, mikor meg otthon laktam, volt egy szalkas szoru tacsink. Na o teljesen gyerek szamba volt veve, es egyszer mikor seta alkalmaval raragadt a sz.r a szorere, es az Anyu lemosta neki, kicsit pirosnak talalta a feneket, ugyhogy bekentuk vazelinnal!!! :lol: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
agi

Rik!
Kar, hogy a nyaron mar dolgozni fogsz, de azert biztos tudunk talalkozni majd, ha nem is a jatszin, hanem egy ossznepi talalkozon!!

Viol!
Valami kis tapados talpu zoknit, vagy papucsot adjal ra, akkor nem csuszik el a parketton. Nekem ez a fraszom, hogy elesik zokniban, ugyhogy amiota tud allni papucsot hord. Igy volt ez a Bencevel is, de o szepen leszokott a papucs hordasrol kb. egy eve.

Kép
Kép
agi

sziasztok!!

ági,
köszönöm! van olyan zoknija, meg "tutyija" aminek tapadós az alja, azokat adom rá. csak ebben a pár napban még annyira az elején volt, azt gondolta, hogy mindenhol sikerül neki. :) most már valamivel jobb a helyzet, hihetetlen, hogy napok alatt látni a változást! :shock: :P

cajok!
egy alkalommal én is rászóltam a kutyára, hogy "dorka, ne bántsd azt!" :lol: :lol: boltból jöttem épp, kipakoltam a kocsiból a kosarat az udvarra, és amíg becsuktam a garázsajtót, a kutya odament szaglászni. én meg szóltam neki. vagy dorkának?? :lol:

szóval gabó és ági, teljesen megértelek titeket! :wink: meg hajnus anyuját is! :)

adélmama,
és mivel foglalkozol? mióta próbálkoztok a kistesóval? tudsz képeket felteni rólatok? minket minden érdekel ám! egészen felajz minket pár fotó! :lol: :wink:

KépKép
viol81

[quote="gabó"]e írta:gabój,de széthórtad a csontokat Levike!!

na de gabó, ne éheztesd azt a szegény fiút! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Jaj,de jókat nevettem így kora reggel a szólásaitokon!!!Mókásak ezek a dolgok!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Gabó
engem is megnevettetél!! :lol: Szegény kisfiunak csak a csont jut nálatok,nem is megyek hozzád enni!! :wink:
Különben az én anyosom is csinál szendvicset a kutyusnak(egy kaukázusi medveölö,ha feláll kétszer akkora mint én)és ez a szargönc kiszedi a husit belőle,csak utána eszi meg a zsemlét!!!

:D

Adél mama
merre vagy??Ugye nem ilyedtél meg tőlünk??? :lol:

Kriszti
Te is régen voltál!!!Mizuka?
Vendég

Jó reggelt!!

Katus,
Bocs de vagyok akkora marha mivel a többieknek egyszerre jó volt kicsinyítés után, a te képed KB-ját már meg se néztem. Bocsi. Most viszont jónak kell lennie!!
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

rik!Ez jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi Nitta!:)

katus78

Hu, tulleptem az ezret!:) Holnap lesz egy eve, hogy regiszträltam:):):)

katus78

Gabó,
hát te se vagy semmi!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk apósom altatja a kutyát a kanapén és megtanította sört kérni. Ha megkérdezi kérsz sört? a kutya bólogat, hogy igen. Aztán issza mint az állat!!! akár üvegből. Mellesleg Bélának hívják és magyarvizsla. A névválasztás azt hiszem elárul mindent! :? :lol: :lol: :lol:

Esztermami,
úgy néz ki segítenek a cseppek, nyugodt éjszakánk volt és még a kakit se siratta meg úgy mint eddig. Most is durmol pedig ilyenkor már rég üvöltött az elmúlt napokban. És ahogy beadom neki a cseppeket rá pár percre már látványosan tűnnek el a pöttyök a pofijáról. Remélem nem kiabálom el.
Gondolom szegény Vincének is azért jön ki minden a bőrén, mert ti is olyan "fehérnépség" vagytok, mint mi!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szívesen Katus! Jó rég óta itt vagy!! :shock: :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Na a kutya meg a sör!!!Már csak virsli hiányzik a mancsából!! :lol: :lol:
Örülök,hogy Zoé aludt éjszaka és nem bántját azok a csúnya kakik!
Vendég

Sziasztok!Jót mosolyogtam a kutya dolgokon :P Anyuéknál meg az unokáknak mondják mindig a másik nevét.De én is,nővérem kislányának a nevét néha én is mondom Virágnak :P Viri akkor kiabál,hogy ő a Virág :P

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?