Új privát üzeneted érkezett!

Galeria :D
bocs, akkor félreértettem. :oops: a folyadékok és fehérjét elég sokat szokták hangoztatni, érdekes, hogy Neked nem mondták. De ha nem volt hiperstimulációs gondod, akkor annyira nem is fontos.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Galeria
Harcimókus: néha szokott ide is írni, de ha bármi kérdésed v. problémád van kérdezhetsz tőlle bármit priviben és amint tud már válaszol is, ő a Kaáliban dolgozik mint szülésznő, és nagyon nagyon sokat segít a válaszaival és a kedvességével. Én jobban nem akarom felfedni. Ha írsz neki neked is segít mindenben, és akkor bizti te is megismerkedsz vele. Nagyon aranyos segítőkész!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Galeria
Harcimókus: néha szokott ide is írni, de ha bármi kérdésed v. problémád van kérdezhetsz tőlle bármit priviben és amint tud már válaszol is, ő a Kaáliban dolgozik mint szülésznő, és nagyon nagyon sokat segít a válaszaival és a kedvességével. Én jobban nem akarom felfedni. Ha írsz neki neked is segít mindenben, és akkor bizti te is megismerkedsz vele. Nagyon aranyos segítőkész!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Köszi Erika, akkor majd szeretném elkérni az elérhetőségét.
De a pesti Kaáliban van??

Icsilya mit takar a hiperstimulásciós probléma?
Már alakul a fejemben, hogy miket szeretnék végig csinálni.
A gynevac injekciónak szerintetek van értelme? Végig csináltassak egy ilyen kúrát a köv. lombik előtt?
galeria

Szép reggelt mindenkinek.
Erika 13 Egyébbként nekem csak a neved volt ismerős hiszen a vonalzódon ott van a vezeték neved. Ugy láttam te is Krizsa dr- hez jársz. Tudsz mondani róla valamit? A harcimókus privát címét én is szeretném elkérni.
edus76 mi még várhatunk februárig.
buborék mennek neked a drukkok ezerrel az első lombikhoz.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok Kis Drágák!

Alig aludtam az éjjel valamit,olyan izgatott vagyok. Most is kidobott az ágy! Pedig biztos nem ilyen izgatott Anyukára vágynak a kis Pindurkáim. :oops: Úgy,hogy jó lesz,ha megnyugszok. Délre megyek. Úgy döntöttem,hogy ma hazajöttem,akkor fekszem is egész nap. Az elsőnél szinte nem is feküdtem az első nap,csak este.Most fogok! Majd jelentkezem!

Puszi, Andrea!
andrea23

Galeria! :) Nyuszipuncs! :)
Harcimokusnak írjatok privát üzenetet itt a topicon keresztül. Nekem mindig válaszolt, nagyon sokat segített! :)
Igen, ő a pesti Kaáliban dolgozik!

Andrea! :)
Megy a drukk mára! :)

Kép Kép
kismokus

Sziasztok !

Meg tudjátok mondani, hogy Krizsa doki a héten délelőttös vagy délutános ???

Köszi szépen
Niki
mniki

Sziasztok!

Edinának gratulálok és puszilom!

Zsófi, Andi, Pandácska mennek a drukkok :P

Kismókus!
Majd ha frissítesz, lécci írd át a koromat 34-re :oops:
Köszi!

Fanni
fanni73

SZiasztok!

Hú, mennyit írtatok! :shock:

Andrea,
nyugi! :) És nagyon drukkolunk! +++

Azt hiszem, most már írtuk páran, hogy 3-at fogsz kapni! :D

Fanni,
Boldog szülinapot! :)

Mniki,
sajnos nem tudom! Őszintén megmondom, azt se tudtam, hogy van olyan, hogy délelőttös v. délutános :oops:
angel37

[quote="galeria"]I írta:galeriacsilya mit takar a hiperstimulásciós probléma?
Már alakul a fejemben, hogy miket szeretnék végig csinálni.
A gynevac injekciónak szerintetek van értelme? Végig csináltassak egy ilyen kúrát a köv. lombik előtt?

hiperstimulációról ált. akkor alakulhat ki, ha 10nél több petesejt érik. Vannak enyhébb és súlyosabb esetei. Enyhébb esetben erős hasfájás kíséri a punkció utáni pár napot, mert folyadék kezd felgyűlni a hasüregben.
Súlyos esetben ez a folyadék nem tud távozni és akár olyan is lehet, hogy le kell szívni....
de ezen ne aggódj! mert azért ez elég ritka.

gynevac: én végigcsináltam még 3.5 éve, akkor egy jó időre megszüntette a hüvelyfertőzéses gondjaim.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Zsófi!
Tegnap találkoztunk a Kaáliba,együtt voltunk a leszíváson is,csak te ott még komás voltál.
Örülök,hogy megismertelek.
Szorítok neked,ez most biztos sikerül.
Én az a pici lány vagyok.
Szioka
csiperke

[quote="mniki"]S írta:mnikiziasztok !

Meg tudjátok mondani, hogy Krizsa doki a héten délelőttös vagy délutános ???

Köszi szépen
Niki

bent van egész nap, nem?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt mindenkinek4

Fanni,
Köszi :D Boldog szülinapot!

Andrea,
Mennek a drukkok :wink: és pihenjél egész nap hiszen már 4en lesztek egy testben :lol:
Vendég

Napsütéses szép napot mindenkinek!

Andrea

Nagyon drukkolok neked :wink: :wink: :wink:

Fanni

Boldog szülinapot! :D

Nyuszipuncs

Köszi :D
buborék5

Orsi, én úgy tudtam, hogy ha délelőttös kb. 2-ig van, ha délutános, akkor 9-10 körül kezd és 4-ig van, de ez valószínűleg már RÉGI info, másfél éve nem igen járok a Kaáliba ..

mniki

Niki :D
én eddig mindig elértem akármikor... szerintem állandóan bent van.
de végülis 10-14 között eléred :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok.
galéria : én agusztusban végig csináltam egy öt hetes kúrát a párommal együtt és azóta meg fentartóba kaptam havonta egyet. De a multhét csütörtökön azt mondta Dr Krizsa hogy hagyjam abba. Azt nem tudom lehet-e még kapni.

andrea 23 Mennek a drukkok ezerrel. Pihenj sokat meglátod sikerülni fog.

kimókus : köszi

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Eddig adnom kellett magamnak 3 napig150 gonalt,aztán most 2 napig 225-öt, azután 1 ampulla cetrotide és 2 merional. Lehet hogy emellé jön még Menopur és Luveris? Nektek ki adja be a farizomba való szurikat? Antagonista kezelésnél kb hányadik napon van a leszívás?
buborék5

személy és nem kezelésfüggő, hogy mikor van a leszívás. teljesen attól függ, hogy hogyan érnek a tüszőid.
én csak bőr alá adandót kaptam, izmosat szerencsére nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Köszönöm
buborék5

kismóki!
kösz a táblát!esetleg legközelebb írhatod nekem azt is.hogy 3. lombik,4. beülti következik a két inszem után!már csak azért mert itt a 4-es szám szerencsés szokott lenni!amúgy spontánozunk is,holnap 28. nap!
lola29

Fanni! Születésnapod alaklmábó kívánom, hogy teljesüljön minden vágyad, álmod!!!

Csiperke! Örömmel konstatálom, hogy itt vagy:) Jól vagy? Ha gondolod írhatsz priviben is, akkor nem zavarjuk a többieket :)
zsofian

Sziasztok

Galeria
Harcimókus: kb. a 400 v. 401. oldalon van írása és ott rákattintotok a pü-re és akkor tudtok neki írni privit, én így szoktam

Nyuszipuncs
Krizsa dr.: csak jókat tudok írni róla minden téren, gondolom ennyi elég is, de bárkit kérdezel itt róla, csak jókat fognak írni róla, sokan csak Mágusnak hívják, szerintem is az!

Andrea
hogy vagy?

Mniki
én sem hallottam még róla hogy van délelőttős és délutános rendelése

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Edus! :D

Boga doktor nagyon kedves, nyugodt ember, en nagyon bizom benne. Barmit lehet töle kerdezni, segitökesz.

Pandacska! :D +++++++++++

Lanyok! S.O.S.!!!

Meg tudnatok nekem mondani, hogy mennyibe kerül otthon az ovitrell es az egy ampullas cetrotide?

Elöre is köszi!

Kép
Kép
jucmuc

pill.
ovitrell 11.599 Ft
cetrotide 9.046 Ft

Orsi
KépKépKép
icsilya

ezek azért most csak 90%os adatok, mert elvben már az új árak vannak fenn, de 100%ra nem merem mondani.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Buborek! :D

Nekem is antagonista kezelesem lesz. egy honap mulva kezdek! :D

Kepzeljetek Lanyok, ma hivtam a Kaalit, (ma jött meg) es febr.9.-en reggel kell mennem uh-ra (25. cn.) aztan a ciklus masodik napjan indul a stimu.

Kép
Kép
jucmuc

Judit :D

Boga doki tényleg nagyon rendes, bármit kérdezel válaszolni fog és nem néz hülyének.
Cetrotide nekem is kell össz 1 ampulla én még 9.046 Ft ért vettem 15-én. Nem tudom emelkedett-e az ára.
Sok sikert nektek!! :wink:
buborék5

Icsilya, :D Buborek! :D

Irto rendesek vagytok, hogy ilyen hamar valaszoltatok is, nagyon szepen köszönöm!

Akkor Te is a Boga doktorhoz jarsz? Elsö lombikod lesz? Huu nagyon drukkolok en is Neked!
Neked csak egy ampulla cetrotide kell? Nekem azt mondta 4-5-re lesz majd szüksegem.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat megbeszélem mégegyszer a dokival ezt a gynevac dolgot, bár először amikor mondtam neki, nem mondta rá, hogy persze csináljam csak. De hát lehet, hogy annyit megér, hogy a lelkem megnyugodjon kicsit, hogy próbálok megtenni mindent hátha ettől fog sikerülni.

Sajnos én nem tudok mostanában olyan sűrűn jönni amennyire szeretnék mert a héten már elkezdtem dolgozni este meg a picurim vár itthon, de azért igyekszem figyelemmel kísérni a fórumot.

Csak ügyesen Lányok minél több kis babócát:):)

Nem tudom Harcimókus ki lehet, de eddig a Kaáliban igazán egy nagyon kedves asszisztenssel beszélgettem többet, és talán Ő az egyetlen aki pl. a nevem is tudja már, de sztem Ő nem szülésznő, vagy igen? :D
galeria

Judit

Igen első lombik és Boga doktor. Holnap kell beadni azt az egy cetrotide szurit és csütörtökön uh és vérvétel. Szerepel még a papíromon Menopur és Luveris, lehet hogy ezeket kell majd kapnom.

Valaki hallott már a Luveris-ről? Ez nem törzskönyvből törölt gyógyszer?
buborék5

Azt honnan lehet tudni, hogy mennyire változtak az árak? Pl. a menopurnak?
galeria

Galeria

Én nem találok listás sehol. A Kaáliban már tudják a változásokat. Amúgy a Menopur ára engem is érdekel.
buborék5

Találtam valamit, itt 39.065,-Ft / 10 ampullás doboz.
Ez kb. 12 eFt-al több, mint volt és ebből én egy próbálkozás alatt 35 db körül "fogyasztok" el:(

http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/medicine
galeria

a dr. infon szoktam én is nézni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
Az ovitrelle 11599 ft lett? :shock: :shock: Jesszusom ez több mint 25%-os emelkedés!! Na szép...

Jucmuc,
köszi és gratu a pirihez :lol: :wink:
Vendég

én ezt találtam, ált. megbízható az infó.
és ugye az emelés nem 25%, hanem a támogatás csökken 50%ról 25%-re vagyis az eddigi 50% helyett 75%-ot fizetsz... ami 50%os emelés... az én matematikám szerint :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
50% ha a gyogyszer árához viszonyítjuk ez igaz. Az emelést én ugy értettem hogy a támogatást csökkentik ami végülis emelés.
Vendég

Nekem is elsö lombik, Boga dr, es az en papiromon is van menopur es luveris is....csakhogy nekem a cetrotide-böl 4-5 ampullat mondott.

Na mindegy majd meglatjuk...akkor Te ma vagy kb. a hatodik napon?

Kép
Kép
jucmuc

Icsilya,
A lombikos szurikon 50% támogatás volt?
Vendég

Pandácska :D
akárhonnan is nézzük most az amin eddig 50%os támogatás volt az egyszerű halandónak +50%ba kerül :( :(

dr. infón ott van, hogy mennyi a támogatás adott gyógyszeren

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandácska :D
a nagy részükön is.
valami olyan rémlik, hogy a choragonon nem volt... de atért erre nem tenném a nyakam.
a gonal-on tuti, hogy 50% volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

is = igen :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Angel :P Pandácska :P Buborék :P Zsófi :P
Köszönöm!

Csipogi :P
Várlak majd a hírekkel. Drukkolok :)

Fanni
fanni73

Icsilya, :D
Köszi!
Akkor ha valaki mondjuk nehezen stimulálható mint pl. néha én is ha eddig 200 ezer volt a lombikja az most lehet hogy a 300 ezret is eléri :shock: Hát én nem is tudom mit mondjak... Az hogy igazságtalan és aljas kiszúrás az egyértelmü de ezek tényleg nem tudnak együtt érezni a ,,meddö" párokkal? Szemetek :evil: Bocsi hogy igy felhúztam magamat :oops:
Vendég

Pandácska :)
sajna ez a helyzet :( gyógyszerfüggő, mert megnéztem, hogy a choragnon nem is votl támogatás, de a gonal f-en volt 50% eddig, az akkor 50%kal nőni fog
(láttam is, hogy a gonal 450NE pen most 77e Ft.... 48e volt :( )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandácska!

Én is nagyon be vagyok pipulva az egészen.
Soha nem voltak ilyen helyzetben, akik ezeket a szabályozásokat kitaláltak.
Naponta dühöngök emiatt!!

babaimádó
Kép
babaimado

Orsi!

A Gonal-F-nek eddig 50% volt a támogatása, most 25%. Akkor nem 50, nem 25%-kal nőtt az ára. De mindenképp kitolás :(

Ami eddig sem volt támogatott, így az ára sem változott:
Decapeptyl, Cetrotide, Choragon, Profasi, Superfact, Orgalutran

Fanni
fanni73

Fanni,
Icsilya mondja jól elöször én is azt hittem hogy 25%al nö de aztán kiszámoltam és az árához képest 50% drágább. Mert a gyógyszer teljes árának a 25%-val nö és nem a támogatott árának a 25%val. Picit hülén írtam le bocsika :oops:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?