Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Először is: üdv az újaknak! :) Sok sikert!!!

Zsófian! :) Andrea! :) Pandácska! :)
Mennek a drukkok!!! :)
Remélem Ti megszakítjátok a rossz szériát, és hamarosan sok új zebrát oszhatok ki! :wink:

Szóval, itt az aktuális táblázat. Próbáltam követni az eseményeket, remélem nem maradtam le nagyon. :oops:
Ha valami nem stimmel, vagy valaki új szeretne bekerülni a táblába, az jelezze!!!

Mi jól vagyunk, a Pocaklakónk már 15 cm!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Kismókus :D
én is tegnap néztem meg, hogy már mekkora óriásbébink van :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Sajnos nincs jó hírem, nem sikerült:(:(:( Most nagyon szomorú vagyok és elkeseredett:( Májusban kezdjük újra, júniusi befejezéssel.
A Kovács doki próbált biztatni, de hát ilyenkor nem nagyon megy.

Viszont Icsilya olvastam amiket írtál, mindent szépen feljegyzetelek és így fogom a következőnél én is csinálni.
Azt nem tudom, hogy érdemes-e végig feküdni, én most csak az első két nap feküdtem, utána sokat pihentem de nem feküdtem végig.

Nem szeretnék senkit elkeseríteni és adjatok erőt, azzal is hogy egyre több babás mamáról olvashatunk:)
További szép estét Mindenkinek.

Vali
galeria

Kismókus,
Köszi hogy beraktál a táblázatba :lol: És gratula a 15 cm-es pöttömhöz :lol:
Vendég

Galeria,
Nagyon sajnálom :cry: :cry:
Vendég

Galéria! Gondolom, sajnálommal tele lesz a padlás, én csak dícsérni szeretnélek, így kell csinálni, nagyon jó a hozzáállásod! Sok-sok erőt, és további kitartást! Cupp!

Kép
zölddisznó

[quote="galeria"]S írta:galeriaajnos nincs jó hírem, nem sikerült:(:(:(

Viszont Icsilya olvastam amiket írtál, mindent szépen feljegyzetelek és így fogom a következőnél én is csinálni.
Azt nem tudom, hogy érdemes-e végig feküdni, én most csak az első két nap feküdtem, utána sokat pihentem de nem feküdtem végig.

Vali :( :( :( :(

visznt olyat én tuti nem írtam, hogy érdemes végig feküdni, én egyiknél sem feküdtem, mindig csak a transzfer ill. punkció napján, utána nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

a Te babád hány centi?
A nemét nem látták még?

Kismókus

gratulálok a 15 centis Kismókushoz. Neked nagy pocakod van már?

Galéria

:( :(

Kép
zsuzsi73

[quote="zsuzsi73"]O írta:zsuzsi73rsi

a Te babád hány centi?
A nemét nem látták még?

válaszoltam a babásban.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gleria! :cry: :cry: :cry:

Coca, :D Icsilya! :D

Hat ezt jo volt olvasni! Jegyzetelem en is az infokat! :D
Igazabol nem en hanem Jud kerdezte, de szerintem mindenkit erdekelnek ezek a dolgok! :D

Kismokus! :D

Köszönöm, hogy betettel a tablaba! :D

Lanyok, ahogy elnezem leszünk egy-paran februarban!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

Galéria,
sajnálom, hogy nem sikerült... :(

Kismókus,
15. hét - 15 cm! :D
angel37

Sziasztok

Kismokus
gratulálok a gyönyörű nagy babához
és köszi hogy a kistesónál kijavítottad

Galeri
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt mindenkinek!

Már készülödöm a Kaáliba. Hajnal kettökor tudtam csak elaludni most meg alig látok ki a szememen.
Vendég

Pandácska!

SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Pandacska! Kép Kép Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok lányok!

Mindennap átnézem a fórumot,hogy képbe legyek kivel mi a helyzet.Sőt naponta többször is.

Mindenkinek nagyon szorítok :!: :!: :!: :!:

Jucmuc! Boga dr. milyen volt :?: :?: :?:
edus76

Sziasztok.
icsilya:Köszönöm az infókat,egy kezdőnek mindig jól jön.Hiszen ti már olyan sok mindenben tájékozottak vagytok. A kezelőlapot én is hiányoltam mert a vérvétel kiírásoknál is kérték,hogy én mért akarok enni labort.Gratula a gyerekeidhez és a pocaklakóhoz.
angéla37:
Akkor te már tudsz nyilatkozni ezekröl a szurikról. Volt valami mellékhatás nálad?
kismókus: nagyon ötletes a táblázatod,nekem nagyon tettszik. Gratula a 15cm babádhoz.
galéria: sajnálom hogy igy alakult,na de fel a fejjel majd a következő sikerülni fog.
erika 13:
Voltál pénteken a Kaáliba? Ha jól tippelek akkor te következtél utánunk. Bordó pulóver volt rajtad, és foncsikba volt fogva a hajad? Akinek nem írtam annak is jókívánságaimat küldöm,bocsi de még nem tudok mindenkit észbentartani. Most jut eszembe tudna nekem segíteni valaki a vonalzómmal kapcsolatban? Szótárból fodítgatva sikerült feltenni a nevemhez de sajnos nem tudom,hogy kell a napokat odébb vinni.Mármint a gólyát rajta. Köszike.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Galéria! Együtt érzek Veled!!!!! Nagyon jól állsz hozzá, így kell! A fekvést Neked magadnak kell eldöntened. Azt mondta nekem bölcs tanácsadóm ( :) :) :) ), hogy úgy kell viselkedned, hogy utána ne érezd azt, hogy nem tettél meg érte mindent. Tehát, ha úgy érzed, pihenjél akár 2 hetet.
Doki bácsimtól megkérdeztük, hogy szabad-e sportolni a beülti ütán. Főként biciklizni. Válasza: laza városi sétabiciklizés már 2-3 nap után megengedett.
Tehát tényleg nincs recept. A legfontosabb, hogy jól érezd magad!

Kismókus! Köszi a drukkokat!. Nem is tudtam, hogy megírtam, mikor lesz a beülti :)

Andre23! Én is örülök, hogy taliztunk. Valószínűleg akkor még kicsit kóma voltál. Kíváncsian várom, mennyi sikerült. Nekem első napra mindig "csak" 3 termékenyült meg, a többiek kicsit lassúbbak voltak. Szerintem ők voltak a fiúk :)
zsofian

Szia Nyuszipuncs

igen az én voltam akkor, de nekem fogalmam sincs hogy te hogy nézel ki, sebaj, majd legközelebb, most valahogy rengetegen voltak,
ti hol tartotok?
vonalzó: www.babafalva.hu ez magyarnyelvű

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Pandácska,
szorítszorít! +++++++++++++

Nyuszi,
semmi! :)
Hacsak annyi nem, hogy stimus hónapban és rákövetkező időszakban szinte egy szál hajam se hullott ki, még hajmosáskor is csak egy-két szál! :D
angel37

Zsófian,
drukkolok!

Erika,
nálad is nemsoká indul a stimu! :wink:

Andrea,
mi hír van mára??? ++++++++++++++++
angel37

Ezt most találtam:

http://origo.hu/noilapozo/eletmod/20070 ... ogram.html

(még nem olvastam végig)
angel37

[quote="nyuszipuncs"] írta:nyuszipuncsVolt valami mellékhatás nálad?

mivel nálam mindkét lombiknál ezek voltak, 1-2 dolgot leírnék.
Érdekes módon 3 éve a fiúkkal szó szerint semmi bajom nem volt tőle. A suprefact csíp, de azt csak rövid ideig kell adni. A gonal f az új adagolóval nagyon szuper, nem fáj, nem csíp... tényleg remek szerkezet.
Most Picúrral valószínűleg a gonalf-től fájt a fejem. Azért gonolom, hogy attól, mert nekem sosem szokott, és elég gyakori mellékhatás.

szóval még 1 ember sem reagál mindig ugyanúgy. ez pl. a petesejtek számára is igaz, elsőnél 11 volt, Picúrral 8. epdig ugyanannyi gyógyszer kaptam, minden pont ugyanúgy zajlott.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tegnap gondoltam írok nektek,hogy ma még nem csökkent a támogatás a gyógyszerekre,csak éjféltől.Aztán láttam már tudjátok.Ma olvastam én is amit Angel berakott a lombikprogramról,gondoltam felteszem nektek.
De mindig fürgébbek vagytok.Mindenki nagyon naprakész,asszem maradok inkább csak olvasó üzemmódban :lol:

Vali :cry:
Pandácska ,Zsófian és akinek még szüksége van rá+++++++++++++++++++++
Babásoknak meg boldog pocaknövesztgetést!

Szorítok mindenkinek,hogy teljesüljön az álma!
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza .Mindenkinek köszönöm hogy gondolt rám :D
Minden jól ment 15 nap mulva tesztelhetek. Inszem után bementem még beszélgetni. Megkérdeztem hogy hány inszemet szeretne még csinálni.Mondta hogy hármat. Én meg mondtam hogy 8at szeretnék. Mondta hogy akár csinálhatunk 56ot is de szerinte nem érdemes mert az inszemnek kicsi az esélye és a lombiknál meglehetne nézni hogy megfelelö minöségüek-e a petesejtjeim és hogy, megtudja-e termékenyíteni a hímivarsejt stb. Ezen elgondolkodva beírtak májusra lombikozni ha nem sikerül az inszem. Picit félek de remélem hogy addig bebabásodom és ha nem akkor meg talán jobb is ha elkezdjük a lombikot. Ezzel kapcsolatban ezer kérdésem van de majd felteszem öket ha már eljön az ideje. Azért reménykedem hogy talán most megfogant egy kispanda :roll: Rengetegen voltak ma a Kaáliba.

Harci,
Neked is köszönöm hogy a segítséget :D
Vendég

Pandácska,
Akkor most várakozás... Drukk az eredményhez! :)

Ne legyen rá szükség, de ha úgy alakul sztem sem érdemes húzni az időt az inszemekkel!
angel37

Szia Pandácska!

Miért akarsz te még ilyen sok inszemet? Szerintem nem lesz rá szükségetek, már csak azért sem mert ez sikerül, és a következő inszem már a tesó miatt lesz!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Ui: Január 30. ++++++++++++++++++

Kép

Kép
erika13

Pandácska!

Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!

babaimádó
Kép
babaimado

Angel, :D
Igen igazad van csak tudod irtam privibe hogy félek a lombiktól...de csak nem lesz rá szükségem.

Erika13, :D
Hát azért mert gondoltam lombik elött annyit csinálok meg amennyit csak lehet de már rájöttem hogy fölösleges mert olyan pici az esélye. Azért még bízom benne hogy hátha most...

Babaimádó,
Köszi :D
Vendég

Pandácska,
emlékszem :wink:
De tényleg ne félj! :)

Tartottam tőle én is, aztán amikor benne voltunk, tök érdekes volt az egész! Alig vártam a köv. lépést! :D (mondom ezt még mindig, két - fagyissal együtt 3 - sikertelen után is) :wink:

De most annak drukkoljunk, hogy ez a ciklus 2 csíkkal "végződjön"! :)
angel37

Kismókus! Köszönjük a táblát,és köszi a drukkot! Remélem nemsokára tényleg jó sok zebrát oszthatsz ki nekünk! Gratula a kis bébidhez,szépen növöget!

Galéria! :cry: Ó a fenébe! Sajnálom! :cry: Ez hanyadik volt?

Zsofian! Igen,elég kóma voltam még! Mikor lesz a transzfered?

Pandácska! Hajrá! És remélem nem lesz többet szükséged se inszemre,se lombikra. most nézem,hogy Te is még jó fiatal vagy!

Rólam: 3 osztódó embrióm lett. Holnap délben lesz a beültetés! Most nem beszélt nekem a biológus arról a kettőről,amit úgy volt,hogy megszúrnak!Na mindegy! Én visszaszeretném kérni mind a hármat,de félek Krizsa lefog beszélni róla! De én nem akarom hagyni magam! Szerintetek?
andrea23

Andrea,
gratu a 3-hoz! :) És drukk holnapra! +++

Nem hiszem, hogy le fog beszélni! A 2.-nál engem inkább rábeszélt volna a 3-ra, de magamtól is így akartam! :wink:
1-et nem fagyasztanak, így ha három életképes embrikéd van, mindet visszakapod! :)
angel37

Andrea :D
nem hiszem, hogy Kr. doki le akarna beszélni róla. Nem az első lombik, a maradék 1-gyel meg amúgy sem tudnak mit kezdeni, 1-t nem fagyasztanak.
Én is 3-t kérnék vissza, ne hagyd magad, a Te döntésed!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel :D
bocs, előbb írtam, utána olvastam. Látom, ua. írtuk :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Andre
gratulálok a 3 embrikétekhez
szerintem is fogja hagyni a 3-at, nekünk is Ákosnál (1-ső lombik) 3lett visszaültetve.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Pandácska

Sok sikert kívánok neked!

Andrea23

Drukk neked is!

Magamról annyit, hogy én a győri Kaáliba járok Boga doktorhoz.Ez az első lombikom, a kiskatonákkal van probléma. Ma voltam vérvételen és ultrahangon. Az ötödik napon öt kezdemény látható, de a doki szerint lehet még növelni a számukat, ezért felírt még két szurit Cetrotide 0,25 mg és Merional 2x 75 NE. Esetleg ezzel kapcsolatban ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem. Sajna még valami baktériumot is találtak, ezért még hüvelytablettát is kaptam. Csütörtökön megyek ismét.
buborék5

Okés Csajok! Akkor határozottan 3 pindurkával jövök haza! Punk-tum! :wink: :lol:
andrea23

Képzeljétek ma kaptam az sms-t az egyik ismerösömtöl hogy pocaklakója van :lol: Ez azért csodálatos mert ö is már tul van 6 inszemen és két sikertelen lombikon és most spontán megfogant :lol: Ö is a Kaáliba jár amugy. Vannak még csodák!

Buborék, :D
Köszi!

Andrea,
Úgy legyen :wink: Hát igen fiatalka vagyok még de látom te se holnap mész nyugdíjba :lol:

Andrea,
Megy a drukk holnapra neked :wink:

Ange,
Zaklattalak privin :oops:
Vendég

Szerintetek most miért nem beszélt a biológus arról a két petesejtemről amit érdemesnek láttott,hogy megszúrja? Mert csak azt mondta,hogy 3 van. Nem is mondott arról semmit! Most ezen gondolkozom...
andrea23

Pandácska! :lol: Pont ezért és így is kérdeztem,hogy most látom,hogy Te IS milyen fiatal vagy! :wink:
andrea23

Buborék! Természetesen Neked is drukk! :wink:
andrea23

Sziasztok!

Pandácska! Nem sokkal előttem lehettél? Mikor végeztél? Még lehet, hogy láttalak.

Andrea23! Ma volt. Tökéletes a három, annál többet úgy sem kapnál vissza :) És ha kéred biztos visszaadják mindhármat. De a doki majd javasol vmit.

Bubérék!
A gyógyszerekhez nem tudok szólni, mert nem ezeket kaptam. Az elsőnél az 5. napon még nekem is csak 4 vagy 5 jelentősebb méretű volt és még néhány kicsit, azután 6 petesejtem lett. Most volt 8 nagy is, kicsi is, sőt punkció előtt legalább 9 és 6 petesejtem lett. Úgyhogy ne izgulj, ebből még bármi lehet. És a lényeg, hogy hány termékenyül meg. Ha csak három, de az bivaly erős, akkor abból 3 bébi indul útnak :)

Mindenkinek drukk, de ezt szerintem Ti is tudjátok :)
zsofian

Zsofian,
Hát kb 11kor indultunk haza.
Vendég

Sziasztok Lányok lassan már én is magamhoz térek mert éjszakás voltam.

erika 13
Mia a párommal a bejárati ajtó bal oldalánál ültünk közvetlenül. Hosszú világoskék kockás szoknya volt rajtam. Hosszú barna hajam van. Egyébbként megkaptuk a szurikat ,február 2.án kell UH-ra menni és indul a stimu. Te hol tartol? Köszi a babafalva címét ha nem kapok segítséget ehez a vonalzómhoz akkor azon majd csinálok másikat.

icsilya: akkor te sem egyformán türted ezeket a szurikat. Hát kíváncsi leszek majd ha odajutok.

andrea23
Gratulálok a 3 embriódhoz, szerintem én is ragaszkodnék mind a 3 hoz. nagyobb az esély. De még 3-as ikrek is lehetnek.

nyuszipuncs

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Andrea :D
valószínűleg azért, mert nem termékenyültek meg, vagy nem indultak el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Nyuszipuncs
sajnos nem emlékszem rátok, ebből is látszik hogy nem igazán néztem szét, vagyis mikor bementem igazábólnem is a váróban ültem le, hanem Harcimókussal ismerkedtem, múlt pénteken volt hozzá szerencsém előszőr élőben, így egy kicsit beszélgettünk, és csak jóval később ültem ki a váróba, de akkor én is az ajtó bal oldalán ültem, ebből is látszik hogy milyen híg az agyam.
Én január 27én kezdem szúrni magam a Suprefact-al, és ha megjön akkor megyek a 3.-6. nap között vérvételre, hogy utána jöhet e a Gonal-f.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Icsilya, a tanácsoknál nem a fekvésre gondoltam, hanem a többire amiről tegnap írtál pl. sok folyadék ilyesmi, amiről eddig nem is hallottam és a doki sem mondta. De a következőre én is mindent megteszek amit csak lehet úgyhogy csak gyűjtöm az infókat:) Persze azért a dokival is megbeszélem, de sztem ezek olyan dolgok amik problémát nem okozhatnak.

Andrea, én is hármat kértem. Gratulálok:):) Nekem ez az első lombik volt.

Még vasárnap bevásároltunk gyógyszerekből, kisebb vagyont hagytunk ott, de ha kiszámolom, hogy mennyi lesz ez az áremelés utána akkor még mindig inkább most megvesszük, borzasztó, hogy ezt meg lehet csinálni:(

Pandácska szorítok Nektek is:):)
galeria

Erika? Hogy néz ki Harcimókus? Ki Ő? Már többször olvastam itt Nálatok Róla, hogy ott dolgozik a Kaáliban.
(Persze, ha csak nem titok:)
galeria

Szia buborék! Te vagy itt a harmadik,aki a Boga dr.-hoz jár.
Jucmuc és én is oda járunk.Szerinted milyen a doki? Szerintem csendes,visszafogott,de jó szakember.Mindent érthetően,alapossan elmagyaráz. Neked is akárcsak a többieknek drukkolok,és remélem már az első lombikod sikeres lesz.Én majd februárba megyek inszemre.Nálunk eddig minden oké,de valamiért még sem babásodunk.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!!
edus76

edus76

Valóban csendes és visszafogott Boga dr. Én is bizalommal vagyok iránta, jó orvos. Köszi a drukkokat, viszont kívánok neked minden jót!
Nektek még van esélyetek spontán babásodásra. :wink:

Jó éjszakát!
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?