Sziasztok!
Cat!
Köszönöm afelvilágosítást, én is gazdaságot tanultam, meg tanulok, de én ebből nem vontam le túl nagy következtetést mivel a könyvben hiába írnak le valamit, sajnos a valóságban nem úgy van-gyakran, mert emberek döntenek-akik gyakran befolyásoltság alatt vannak. Egy hierarchikus rendszer egy örök alá-fölé rendeltséggel. Így egyedül egy sem mer "kitörni" még ha akarna sem, mivel ugye a többi elnyomja. Na mindegy.
Ugy néz ki nem zárják be, szinte 99,9% csak szívóznak még.
Ami itt volt az utóbbi időbe, ezek a "reformok", ezek az utcai balhék, az eü.átszervezése....te jó ég mi lesz még....
Ja a másik, tudjátok min gondolkozok állandóan??? Hogy a francóba lehet, hogyha már annyira kórházakat akarunk bezárni, hogy pont ezt???? Ez egy felesleges kórház lenne??? 120%kal? Ilyen ellátással? Szóval egyszerű kérdésem? Az országban közel 300kórház közül ez az 5legfeleslegesebb közé tartozik????
Mert erről van szó hiszen az 5bezárandóba volt, vagy van...az ország élén áll a bezárni valók közül...hogyhogy???? hogy szaporodjunk, a népesség, ha anyákat, koraszülötteket majd nem lesz ki és nem lesz hol megmentse??? Hát hogy van ez?
Még mindig tombolok, pedig tudom hogy úgysem tőlem függ hogy mi történik, de rossz érzés belegondolni, hogy nem vállalok majd második babát, mert félek, félek hogy nem lesznek azok az orvosok akikben most bizok, akikre számíthatok és akikről tudom hogy jó szakikák, illetve elérhetőek számomra, akik tudják az előzményeket...na befejezem, mert csak egyre jobban morgok, mint egy vénasszony...de ez kibírhatatlan.
Cat!
Kistesó? Nem lesz? Tök jó hogy ikreid vannak!!! Én örülnék ha ikreim lennének, de néha meg belesem merek gondolni, hogy mi lenne velem meg egy ikerpárral...
Mert elvileg nagy volt rá az esély: a férjem 2szer 2 fiúk, egypetéjűek.
No megyek.
Mindenkinek szép napot!