Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Jobbulást nagyon!!!!

Lili! Délután javítalak táblailag! :lol:

Melcsi! Tök jó pocid van! :lol:

Ja! Szép jó reggelet mindenkinek! :wink:

Zöldi! Ha már ilyen szorgalmas vagy mérnéd az én hőmet is? Mert akkor még is csak valaki látná, hogy hol tartok, de engem meg nem stresszelne a dolog! :lol:

Purc! Dehogy veszlek ki a táblából! Csak két táblát csináltam! :lol:

Snufi! Lili! Mai helyzet jelentés??? Szét izgulom az agyam már napok óta!!! :lol:

Csikken! Ha doki azt mondta, hogy action, akkor tessék letámadni egymást! Irgum-burgum! :lol:

Szezso! Te görbéd, vagy te hogy alakulsz?

Robcsiról nem tudtok tényleg semmit???? Most már azért aggódom, hisz több, mint 2 hete nem hallottunk róla! Azért a netbeszerelés nem ennyi idő!!!

Ceniko! Még mindig el vagy havazva???

Akinek most nem írtam ezer bocs!!!
bettike
Eger

Lili! Hurrrá! Akkor még izgulhatok tovább! :lol:
bettike
Eger

Sziasztok!
Otthon elromlott a net, ma este szerelik, így sokat kellett visszaolvasnom.

Zöldi!!
Nagyon boldog szülinapot!Kívánom, hogy minél előbb megkapd életed legnagyobb kívánságát!

Snufi! Örülök, h. jó a doki és ne izgulj, lehet, hogy pár nap és +.

LIliÍ! Ne add fel te sem!

Gaby!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Szezso a kis versíró:-)

Bocsánat, h. a többieknek nem írok, de már nem győzöm...A munkahelyen nehéz babanetezni:-) :oops:

Üdv mindenkinek

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Zöldi sok sok boldog szülinapot kívánok.

Éva
eva74

Hahó!

Csak átfutottam a termést, majd később jövök és írogatok is, jó?

Most csak a görbém. A ferti betette a rendes csíkot. Most először nem értünk egyet, bár végülis olyan helyre rakta, ahol szintén elkaptuk volna, szóval még csak nem is emiatt aggódom most. Hanem hogy 3-4 nap különbség van a kettő között, és így lelkileg keserves lesz a vége, hogy mikorra ne várjam majd a pirit.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!
Hogy telt a hétvége?

szezsó,
Neked nem bevallani kell a méreteidet, hanem dicsekedni vele! Tökéletes! Menzi? Vagy annak hiánya? Az UH miatt kérdezem.

zöldi,
Biztos nagyon szuper volt a vacsorázós romantikus hétvége! A képek is nagyon jók!!!
E vitamint külsőleg? Kiszúrom és a benne lévőt bekenem, mint valami krémet? Megelőzésre is jó?
Gynevac-ot a nőgyogyi írja ki? Mármint, ha most gyártják!
Köszönöm az infókat!!!

szilcsi,
Szerencsés alkat vagy, jó fogakkal! Irigyellek!!!

kisfóka,
Reméljük tökéletesen sikerült az inszem! Drukkhegyek 25-re!!!

lili,
Egyre szebb ez a görbe!! Ha holnap is marad minden így .... BABA!

szirom,
Édi kis örökmozgód van, még este fél 11-kor is virgonckodik ... Tündér!!!
Gravida nekem is kb. + 5 kg-ot hozott ....

snufi,
Nagyon örülök, hogy minden OK! Akkor akár még most is ott lehet a Babóca! Szupi lenne!!!

coca,
Nagyon-nagyon Sok boldog Szülinapot kívánok!
Csoda finomságokat készítesz!! Mindig megéhezek ....

klarissza,
Thai nászút ..... Biztosan csodálatos volt!!!! Babagyártásra igazán tökéletes, nyugodt hely, nem?

kata,
Igyál nagyon sokat!!! Vegyél vízhajtó teát, az kiűzi a vizelettel a sok csúnyaságot!!!

melcsi,
Milyen szép kis pici-pocid van!

áfonya,
Sok gratula a sikeres vizsgahalmazhoz! Kitartást és szerencsét a hátralévőhöz. Jól értettem, hogy még egy van?
mfpan

Köszi Éva, Baba!

Mfpan! Igen, az E vitamin tuti jó megelőzésre is, de még a kezdődő gyuszi elmúlasztására is. Kiszúrod, és kened. Szinte bárhova. Apósomnak, kolléganőmnek fél éve kezelt fogínygyulladása múlt el...

Gynevacot házidoki is felírhatja, de nem szokták ismerni. Jelenleg nem gyártják, de tudok beszerzési forrást, ha érdekel. MSN-en támadj meg, vagy priviben.
Köszi Neked is az szülinapi köszöntést!

Kép
zölddisznó

sziasztok.

zoldi.utolag kivanok nagyon boldog szuletesnapot.

tobbieknek drukhegyek,varom a pozitiv teszteket.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nekem is feljebb ment, ha csak egy picivel is... Miki sehol...

Kép

Később jövök. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi,
A Te hőd is nagyon ígéretes!! Hátha már ott is van a Baba, csak átvágta a doktorbácsit is, a kis 'Borsócska'!!!!

monyóka,
Nagyon szűkszavú voltál. Mi újság?
mfpan

Hát, a görbém megint pocsék....
Volt egy pont, amikor azt hittem lesz belőle valami....
Szerintetek az E-vitamin segít? Kezdjem el szedni mellette a Maca Vibe-ot. Már megvettem. Beállítja? 2 hónappal ezelőtt olyan szép volt.
Szerintetek menjek el orvoshoz vele, vagy előbb próbálkozzak a vitamminnal, Macával? 1168853388.6.doc
mfpan

Mpan, hát tényleg nem vmi szép... :roll: Szerintem az E vitamin és a gyógyteák segítenek. Ezt a Macát nem ismerem.... nézd meg van-e benne E vitamin, nehogy túladagold. (bár úgy tudom ezt nem lehet túladagolni, de ki tudja... :? )

snufi

Mit szóltok, ha azt mondom, hogy Mfpannál egy igen késői pé????
bettike
Eger

Snufi! Akkor még te is egy párnapig az idegeimen táncolsz? :wink: :lol: :lol:

Ma megyek 7-8-ig Fitt Ball edzésre!!! :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

mfpan.az egatta vilagon nem tortenik velem semmi.
elkezdtem szedni a gyogyszeremet.ennyi.kicsit elkeseredtem de lesz ez jobb is,csak most valahogy nem tul vidam a hangulatom.
a gorbed kicsit fura,bar nem elkepzelhetetlen amit betti mond.kesoi pe.tudok egy csajt akinek egy ilyen klesoi pe-tol lett babaja.

Kép
monyoka

De mennyire kései?
A 18. napo éreztem szúrkálást. Egy ideig úgy is tünt, hogy akkor volt.
Ma és már tegnap is menzisen fájt a hasam....
Én is azt olvastam, hogy nem lehet túladagolni az E-vitamint, de azért megnézem, köszönöm.

bettike,
Fittball??!! Ez az amikor nagy labdán ülve, fekve mozogtok? Tök jó!! Állítólag nagyon jó a tartóizmoknak!

monyóka,
Igen, gondoltam, hogy el vagy keseredve. Kell egy kis idő, amíg ezeket feldolgozod és túúlépsz. Akkor aztán lehet belevágni a továbbiakba! Kitartást!!!

Sajna nekem a ba, most biztos nem aktuális, mert egy hónapja a hfertőzéssel kúrálom magam és a férjemet. Újra csak a menzi után, a kúpok, krémek elhasználása és orvosi vizsgálat után kezdünk aktívan próbálkozni. Lehet, hogy jót tesz majd ez a kis szünet???!!!
mfpan

Sziasztok!

Lili, Snufi szerintem ott baba lesz!!! :)

Én is rakok fel egy görbét, ebben a ciklusban még nem is tettem

Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szia csikken!
Hűha, nagyon kezd csökkeni a hőd? Mikor szokott pé-ed lenni?
mfpan

zöldi,
privi ment. Légyszi - ha ráérsz - fejtsd ki nekem a gynovac előnyeit stb. is!
Köszönöm!
mfpan

Mfpan! Igen ez az! Meg állítólag a fenék és comb formálására jó, nekem pedig pont az kellene! Na meg a hasam! :lol:
bettike
Eger

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy most csak siránkozni fogok, de kész vagyok teljesen!
Szerintem a globális felmelegedést érzem :), mert minden olyan fura odabennt!
A hét végén szinte semmi nem történt, ici-pici barna, aztán megint egy jó kis szorulásnak köszönhetően jött egy kis vér a barna helyett, aztán megint szünet. Fel voltam fújódva mint egy lucernás tehén, ma reggelre komolyabb mennyiségű barna és most úgy néz ki, hogy ezt már első napnak vehetem :?: , mert minden 2-3. WC-re menetelkor ez a pecsételés jelentkezik. A közérzetem igen s*ar, szóval kedvem és lelkesedésem sincs semmi felé. Jaa és hízom, de hogy mitől? A hasam csak úgy lóg, szóval minden rossz és hisztis is vagyok és nem tudom mi történik velem, de valami nem stimmel. Már a hasam is érzem kicsit, olyan mintha görgölcse.
:?: :?: :?:
Bocsi de kész vagyok teljesen.
Elmennék a körzetihez, de mit mondjak neki, hogy úgy érzem valami nincs rendben?
A nőgyogyi megint megnéz a magánrendelőjében és csinál UH-t is, potom 8000-ért aztán közli, hogy nincs semmi?
Azt sem tudom mit csináljak!
sonjus

bettike,
Tényleg! Bizti, hogy jó azokra is, mert ha belegondolok ott kell egyensúlyozni a lasztin, az jól megdolgoztatja a kritikus helyeket. Majd meséld el milyen volt!

sonjus,
Hát ez bizony piszkoskodik Veled. szerintem várj még néhány napot, ha továbbra sincs semmi változás, csak menj el a nődokihoz. Vagy hívd fel, most, hogy mi lehet? Segítőkész?
mfpan

Mfpan!
Ha ismernék normális orvost, szerintem nem lennék így kétségbe esve, de akikhez eddig elkerültem... :evil:
Az első egész jól indult, olyan megnyugtató volt, és rendes, aztán egyszer csak nem foglalkozott velem többet, (az úgy a lapar után adott 10.000 Ft után történt) így visszamentem a régihez, aki nő, és gondoltam ő majd megértőbb, hát elmondtam neki is annó a bajaimat, meghallgatott, a kérdéseimre néha felhúzta a szemöldökét (nyílt-zárt méhszájról érdeklődtem, mire mondta, hogy ne legyek ilyen akadémikus :shock: ) majd csinált egy UH-t és közölte, hogy 8000 Ft. Nem tudtam meg semmit, max azt, hogy nem voltam terhes!
Nem tudom mit csináljak! :cry:
sonjus

sziasztok, mindenkinek sikeres babázódást kívánok!
a sikeres inszemesek topikjában leledzem, de ha segítenétek nekem a tapasztalataitokkal akkor nagyon köszi!!!
szóval most spontán próbálkozunk a párommal (endós kezelésen enstem át, laparom is volt, nem jött össze a baba), és a tegnapi hőm nagyon alacsony volt, 36,2. mikor esik így le? tudtok segíteni, köszi!!!
kicsiboris

Húúúú...
Hát had ne mondjak semmit ezekre az orvoskra. Így mostmár értem, hogy nem tudod mitévő legyél. nincs a közelben olyan ismerősöd, aki szívesen ajánlaná az ő orvosát? Azt hiszem én a helyedben, most utoljára adnék egy esélyt a mostani orvosnak, azzal, hogy elmész hozzá, elmondod a gondodat. Ha ugyanúgy reagál, mint régebben .... kell egy normális orvos.
Én nem magándokihoz járok, de az nem csinál ilyesmit. Mindig elmond mindent.
mfpan

Sonjus! Bármilyen nehéz is, muszály lesz egy rendes dokit keresned, bármennyibe is kerüljön, az egészséged és a lelked a legfontosabb! Szerintem!
Amúgy az én tippem, hogy most biztos meg fog neked jönni! Max holnap! És az pont jó lenne, ha az új ciklust már egy rendes dokinál kezdenéd! :wink:
bettike
Eger

Bettike!
Teljesen igazad van, csak most az a helyzet, hogy az I.sz Női meddőségibe bejelentkeztünk, oda fogok menni vérvételre is, ha végre el tudom dönteni, hogy hányadik napnál is tartok, azt pedig nem tudom, hogy ilyesmivel zavarhatom-e az ottani dokit, hogy valami nem stimmel nálam, mert furán érzem magam, és nézzen meg! Azt már hallottam, ha az I.sz-ban összejön a baba, utána visszamehetnék a normális nődokimhoz, csak hát nekem még olyanom ugyebár nincsen. Mostanság ráadásul az sem mindegy, hogy lakóhely szerint hová is megyek!!!! Na azt hiszem marad a Szent Imre és a régi dokinéni!
Be is jelentkeztem, egész hamar, holnap 12.15-re mehetek is! Gondolom, ha valami gáz van, az csak kiderül, ha meg nem lát semmit, akkor megnyugszom! Kerül amibe kerül :)
sonjus

Na, csak hogy ne legyen olyan egyszerű a helyzetem :)
Már épp segítséget kértem "onnan fentről" hogy most mi a bánatot csináljak, mire a babát szeretnék topicból, Csanita írt nekem privit és neki köszönhetően, felhívtam a Forgács Intézetet, és jan. 29-re kaptam időpontot! :)
Az I. sz. Női nem volt szimpi, de mivel orvos ismerős ajánlotta, elmentünk, gondolom emlékeztek, hogy eddig pozitív dolgot talán nem is írtam róluk!
DE MOST, az sem zavar, ha ez a hónap ugrott kivizsgálásilag! :)
Megnyugodtam! :)
sonjus

sonjus,
Na akkor ezt megoldottátok!!! Szuper!
mfpan

Sonjus, örülök, hogy megoldódott!!!!! Most már remélem egyenesbe kerülsz!!!! :wink:

snufi

Hahó!

No, itt vagyok már végre egy kicsit.

Sonjus, hát nem irigyellek. Lehet, hogy nagy marhaság, de nem csinálsz azért egy tesztet?

Zöldi! Én örülnék neki, ha sokat jönnétek errefelé :wink:
Én "iszonyatos méretű csülköket" nem láttam nálad, bár tény, hogy ültél, de ülve minden oksi :lol:
Szőnyeg: a drappra szavaztam volna, de látom, hogy eldőlt :wink:

Lili! Bizony, el tudom képzelni, hogy baba lesz a dologban.

Bettike! Enikőt és Robcsit én is hiányolom!

Kicsiboris! Nekem pé környékén megy le ennyire. De azért görbéből könnyebb lenne bármit is mondani, mint egyetlen értékből. Nem csináltál LH-tesztet?

Csikken! Én is azt hiszem, hogy most kell belehúznotok :wink:

Mfpan! Hááát... mi tagadás, tényleg nem egy álomgörbe.

Snufi! Szép a görbuszod, drukkolok!
Diéta: a riport miatt aztán abba ne hagyd! A súlyod miatt hagyd abba, mert az tök jó :wink: A jojóeffektust nem most találta föl a műsor, csak gondolom nem nagyon volt témájuk, aztán eszükbe jutott, hogy hogy meghíztak az ünnepek alatt, és kreáltak egy riportot :wink: A 90 naposban benne van minden tápanyag, ami kell, nincs éhezés, úgyhogy jó dolog. Az egyik legkímélőbb diéta, amit valaha próbáltam. És én próbáltam sokat elhiheted :wink: Engem meg Zöldi látott :lol:

Kata! Hogy vagy?
Ruhával hogy állsz?

Áfi! Gratula a vizsgádhoz! Ügyes vagy :D

Lányok, most ennyi voltam, akit kihagytam, annak is pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali, igyekszünk.
Egyébként kb 20-napon szokott lenni. De doki mondta hogy most akciózzunk :) szombat vasárnap hétfőn. Majd holnap meglátom megy e feljebb. Nekem ez még nagyon korainak tűnik
Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken,
Nem baj!! Egy kis hempergőzés nem árthat!!! Hajrá!!!

szirom,
Sajnos tom, hogy elég tökéletlen egy görbe. Remélem a gyógyteák, E vitamin kicsit helyre rázza! Köszönöm, hogy rápillantottál!
mfpan

Csikken! Ha szeded az E-vitamint meg teázol, akkor lehet, hogy beáll ám korábbira! Előtte időnként nekem is volt 20-22. napon pé, de mióta nyomom ezeket, 14-16. napokon mindig megvan.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom,
Te tudsz arról valamit, hogy érdemes-e az E vitamminal együtt szedni a Mca Vibe-ot?
Az E vitamint elkezdtem én is - hisz láttad milyen a görbém - úgy gondoltam szedem egy darabig, 1-2 hónap, ha nem lesz eredménye, hozzányúlok a maca-hoz is. Szerinted?
Az E vitamin is tud egy picit alakítani a peteérésemen, hőmön?
mfpan

Szirmi, mai kaja? Én tökfőzeléket csináltam, természetesen étkezési keményítővel. És holnap mit főzöl?

snufi

snufi,
Egy pici kefírt, vagy joghurtot sem teszel bele? Bocsi, igaz, hogy szirminek címezted, csak kíváncsiskodom.
mfpan

Mfpan, nem tettem, mert az már csalás lett volna!!!!! De így is jó lett!!!! :wink:

snufi

Az is csalásnak számít....?
Hú, ezért nem fogytam eddig?!
Biztos Így is fini lett!!!
mfpan

Viszlát holnap Csajok!
A minkának - itt a munkahelyen - mára vége, ezzel együtt sajnos a Veletek történő társalgásnak is. Na, de majd holnap!
Puszi Mindenkinek!
Távollévöknek, később beszálloknak is!
mfpan

Coca!

Megkésve, de Boldog szülinapot kívánok én is!

Áfonya!

Gratulálok a félévedhez!

Melcsi!

Aranyos a pici-pocid! :D

..

E-vitamin: ma vettem meg, mert szednem kell, de nem tudom, hogy pontosan mire jó.

Kép
babancs

Szirom. én nem szedek E vitamint és nem iszok teát.
Van itthon, csak összekevertem a palástfűt meg a másikat és most meg az az infom, hogy a ciklus második felébe nem szabad együtt inni.
Szóval csak a fürdősós vizben való fürdés amit csinálok,

Mfpan, tényleg nem egy szép görbe :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

OFF

Már reggel óta el akarom mesélni:

Tegnap néztétek az esti filmet a TV2-n? Aki látta, az biztos észre vette, hogy az egyik reklámszünetben egy kis hiba volt és nem jött át az adás! Ez párszor megismétlődőtt! Apa meg morgott! Mire én mondtam neki, hogy bezzeg régen, amikor hétfőn nem volt adás a tv-ben! Akkor is túlélték az emberek, te meg most ezért a pár percért morogsz?
Errő ő! Igen! Tényleg! Ezért is volt régen olyan sok gyerek, mert hétfőnként nem tudtak mást csinálni, csak szexelni! Aztán mondja, hogy akkor ez jel, hogy gyereket kell csinálnunk, csak kár, hogy neked megvan!
Édi mi? És akkor én agyalok sokat a gyerektémán!
:lol: :lol:
Mondtam is neki, hogy ez egy jel, csak nem nekünk, majd kb 2 hét múlva már nekünk is jel lesz!

Kíváncsi vagyok én is, hogy az E vitaminnal be áll e most már valami normális időre a mensi, meg minden! És nem össze-vissza jön miki!

Sonjus! Akkor csak sikerült valamit alakítanod! Ügyi vagy! :wink: Akkor holnap drukk!+++

Mindjárt teszek táblát, azaz táblákat is!
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Gyors életjel. Élünk, azt nem mondom, hogy virulunk is, de megvagyunk.

Látom a táblából, hogy Judis személyében új kismami van. Gratula!

Éjjel mikor álmatlanul hánykolódom mindig gondolok rátok, hogy kivel mi lehet.

A netbeszerelés kicsit csúszik, mert valami antenna hiányzik hozzá és azt várjuk :cry:

Pussz mindenkinek! :D

Kép
Kép
robcsi03

Nagyon köszönöm mindenkinek a félévemért a gratulákat! :)
Tokaji aszúval ünnepeltük :P
Vendég

Zöldi!
Boldog szülinapot!

Szirom!
Már csináltam :) természetesen negatív lett!

Bettike!
Látom nem csak az én pasim van rákattanva a baba témára!
Azért is csináltam meg a tesztet, mert ő mondogatta, hogy tuti terhes vagyok, aztán perszer mégsem :)
A holnapi dokit lemondtam, mert már megnyugodtam :)
sonjus

Robcsi!
Kislányodnak is boldog szülinapot!!!
sonjus

Robcsiiiiiiiiiiiii! De jó, hogy bekukkantottál! Már aggódtunk ám nagyon!!!!! Várunk!!!

snufi

Helló Mindenkinek!

Snufi!
Nagyon szép ez a görbe! :lol: Én úgy hallottam, hogy ilyenkor a doki nem látja UH-n és nem is tudja még megállapítani pontosan, hogy van e baba vagy sem. Én nagyon durkkolok!!!
Mi három hónapja próbálkozunk, de 2006 január óta nem szedek fogigátlót. Még nem késett ennyit. Na de majd elválik.

Ma reggel ismét teszteltem egy negatívat, miután írtam nektek pedig csak holnap akartam elvileg. :( Nem bírtam tovább. Ki érti ezt? :shock: attól függetlenül még nem jött meg.

Sonjus!
Nagyon örülök, hogy megoldódott a doki problémád. :lol: Nagyon fontos, hogy megbízz a dokidban. Na és hogy ne legyen ilyen pancser. :evil:

Bettike!
Köszönöm, hogy felvettél a táblázatba. :lol: Látom a pasid is rajta van az ügyön. Ez tök jó! :lol:

Szirom!
Ez valahogy nekem sem egyértelmű, pedig elég határozott az a vonal.

Mfpan!
Lehetséges, hogy ez egy késői pé. (bár elég késői) Én azt mondom Apára fel! :lol:

Monyóka!
Ne szomorodj el! Lehet még baba ez biztos!!! :lol: :lol: Kitartás!

Kicsiboris!
Pé előtt esik le a hőd ennyire, bár jó lenne látni a görbédet. Én azt mondom ha ma reggel mérted este akció. :lol: Lányok?

Ha valakinek nem írtam bocsi, de most mennem kell és még nem érkeztem visszaolvasni sem teljesen.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?