Sziasztok!
Nagyon boldog 10 hónapfordulót kívánok az ágyról letolató nagyfiúnak!
Remélem mindannyiótoknak jól telt a hétvége. Nekem ilyenkor semmi időm nincs, pedig elvileg ilyenkor nem is vagyok egyedül. Mégis lassabban haladok, mint a hétköznapokban. Ma pl. nem volt időm ebédet főzni magamnak, a manóknak csináltam, Zsolti lecsót kért, azt meg én nem szeretem, úgyhogy én már ma elkezdtem a fogyókúrát.
Hogy vannak a betegeskedők? Livi? Virág? Szandi? Remélem már mindenki gyógyulóban.
Márti!
Remélem titeket elkerülnek a betörők! Azért elég durva, hogy nappal is bemerészkednek valahova.
Évi!
Ügyi vagy, hogy ilyen hosszadalmas kajának is nekiállsz. Én már csak akkor kezdek neki a főzésnek, ha tudom, hogy max. fél óra alatt összedobom, aztán fő, vagy sül magától.
Érdekes a téma a mikor vállaljunk második gyereket dologgal. Nálunk ugye már nem aktuális, mindenesetre minden elismerésem azoké az anyukáké, akik kis korkülönbséges manókat nevelnek. Nem lehet egyszerű. De hát olyan sokan megoldották már, vágjatok bele, biztos nektek is menni fog. (már aki gondolkozik a dolgon). Én annak idején úgy gondoltam, hogy egy gyereket szeretnék, vagy ha mégis meggondoljuk magunkat, és vállalunk mégegyet, akkor úgy, hogy mire a nagyobbik oviba megy, akkor szülessen a másik. Aztán egyik verzió sem jött be.
Jó ötlet a kaják leírása, talán így ötleteket lophatunk egymástól. Én tegnap paradicsomos, húsos krumplit adtam az aprónépnek, ma és holnap pedig krumpli-cukkini-sajt-hús a menü. Én mindig két napi adagot készítek, tehát ugyanazt eszik ma és holnap. Utána főzök megint. Csak a hozzávalókat szoktam fagyasztani, és krumplival, rizzsel aznap összenyenyőkézem, amikor kell. Nálunk egyikőjük sem eszik darabosat, így teljesen pépesen adom nekik. Bár a pogácsát, kenyeret nagyon apró darabokban megeszik.
Timi!
Örülök, hogy Hanna most nem beteg, remélem hamar túl lesz a mandulaműtéten, és utána már csak hírből hallotok a betegségekről. Szorítok nektek szerdán. (Ha jól emlékszem, akkor mentek a kórházba) Majd ha lesz egy kis időd, és Hanna is rendben, akkor azért tudosíts, hogy hogy ment.
Edit!
Akkor holnap eredmény? Remélem nem lett Virág lázas, és jól van már.
Zsu!
Látom jó kis mozgalmas napokat éltek, de hát úgy szép az élet, ha zajlik.
Szülinapi ajándék: mi a bébitaxit akartuk szülinapra, de karácsonyra másoktól megkapták a törpék, így valami másban kell gondolkozni. Nagyon jó a sátor, amit belinkeltél Márti, én is szeretnék majd nekik mindenképp, de gőzöm sincs, hogy milyen életkorban lenne jó. De most még talán picik vagyunk hozzá. Én most babára és valami dömperszerűségre gondoltam, de még nem néztem körül, hogy hol milyet lehet kapni. Na és persze mennyiért.
Nagyon jók a régen és most képek, leginkább Márti Szoniján ámuldoztam, olyan nagyon sokat nőtt a kiscsaj. A minimanók is rengeteget változtak, nagyon szép mindegyik.
Barbi!
Szívesen adok neked narancsot és toast kenyeret, mert ezeket már beszereztem, viszont nekem meg nincs salátám. És egyenlőre nem is tudom, hogy honnan szerzek holnap estig. De majd csak megoldom valahogy, ne hogy már az első napi vacsorán túrórudit kelljen ennem.
Akkor most mérlegelés holnap reggel, és 5 napig szívás? Se nasi, se semmi? Hű, már előre félek.
Mindenesetre hajrá mindenkinek!
Egyébként épp ma este volt a TV-ben, hogy a diétával csak hízni lehet. Nem láttam a műsort, csak a Zsolti óbégatott folyton, hogy menjek be és nézzem meg.