Sziasztok!
Hú,olyan feldobott vagyok,hogy reggelig nem fogok aludni,úgy érzem most magam,pedig nem is kávéztam,csak az adrenalinom van az egekbe....
Nóra!
Örülök,hogy kicsit hosszabban jöttél, végre szántál ránk egy kis időt...
Hú, már én is úgy mennék a pékségbe!
Cinire talán februárban már megyünk,priviben majd megbeszéljük,hogy miért nem előbb,oké?
(majd a többieknek elmeséled,oké?
)
Gyöngyi!
Köszi!
Először ledöbbentem,majd mikor észhez tértem,akkor elkezdtem keresgélni a neten,de mikor alig találtam értékelhető dolgot,akkor bepánikoltam,majd elkezdtem sírni....ez nagyjából amit éreztem...utána feljöttem a babanetre és rákérdeztem,akkor kaptam egy csomó megnyugtató választ még priviben is ismeretlenektől,amit nem győzők azóta se megköszönni /szóval KÖSZÖNÖM nektek!!!/és akkor fokozatosan kezdtem elhinni,hogy ez akkor sem olyan nagy baj,ha mégis baj-szóval értitek?
Akkor hétfőn felhívtam a Lakos dr-t,aki a lehető leghamarabb kijött és még aznap elküldtük a mintát,de innen már tudjátok...
persze,hogy a legrosszabbra gondol az ember hirtelen,most azt se tudtam mi fán terem ez a biotinidáz,és csak az lebegett a szemem előtt,hogy szellemi károsodással jár vagy akár hallállal is,semmi másra nem tudtam gondolni.....na ez álmomban se jöjjön elő többet....
És akkor a kérdésedre válaszolva:
Réka baba egy tűneményes kiscsajszi,főként eszik és alszik. Napközben háromóránként szopizik,éjjel 4 óránként,igazán anyabarát még egyelőre. Tegnap volt 4 hetes. Most nem azt mondom,hogy néha nem kell ölbe venni,de ez semmi a Dávidhoz képest....
Dávid is kezd alakulni,ha tök nyugi van körülöttünk és nincs itt senki,olyan mint egy angyal,csak a szárnyai hiányoznak,de amint megjelenik valaki,kész katasztrófa,égés....pedig nálunk elég átjáróház van,anyósék alattunk laknak és elég sűrűn meglátogatnak...akkor rögtön nyafi,hiszti meg minden rosszaság amit el tudsz képzelni...
Cicizni úgy nem akart,már előtte megbeszéltük,hoy babáé a cici és úgy néz ki felfogta,talán egyszer odajött mikor Réka szopizott,hogy én is kérek,de nem tudott vele mit kezdeni
úgy van vele szerintem,hogy a baba az enyém,legalábbis ezt érzem,és akkor senki ne fogja ne nyúljon hozzá csak én,viszont akkor ő se zavar,mert ezt természetesnek veszi. Nagyon erős benne az én érzése,ha valami az övé például,akkor arra senki ne üljön rá,ne játszon vele stb...de ha valami az anyáé,akkor apa azt ne vegye el,hiába nem kell nekem éppen az a valami,akkor is csak az enyém.Mindenkinek megvan a sajátja mindenből és akkor az csak az övé,na így van Rékával is az csak az enyém,és ilyen szinten félti másoktól és nem féltékenységből.
Biztos értitek.
A vonalzót a Nóri már látom leírta,hogy kell csinálni, az szupi,már várom,hogy megcsináld.
A profilodban az aláíráshoz kell illeszteni a kódót!
Sára még cicizik?
Szandra!
Köszi!
Az a baj,hogy nekünk a nappali a játszóház,mivel még nincs külön szoba /idén remélem el kezdjük csinálni/ és muszály összepakloni mindig,ha külön lenne és szétpakol,akkor legyen,majd elpakolja vagy én mikor ráérek,de így megy a harc...ezt a dolgot kifogom próbálni
Ja muszály mennem,puszi
Ja és Kati osztom a lányok véleményét szopi ügyben...
Ildikó