Sziasztok!
Kazi!
Keve is cicivel alszik el, és nappal is alszik, mégsem kel sokszor. Szerintem ettől nem függ. Kapcsolsz éjjel lámpát? Veled alszik?
Én különben megtanultam örülni neki, ha a kisfiam ébred éjjel, mert ő az első naptól kezdve átaludta az éjszakát, és ez is belejátszott abba, hogy majdnem be kellett fejeznünk a szopit. Persze nem biztos, hogy akkor is boldogan kelnék, ha sokszor ébredne!
Mióta kel ilyen sokszor? Én úgy tudom, hogy ebben az időszakban azért is ébrednek, mert kialakul bennük a kötődés, rájönnek, hogy anyából csak egy van, és pótolhatatlan, és meg akarnak róla győződni, hogy még megvan, és szereti őket. Este hogy alszik el? Egyedül, vagy altatod?
Annácska!
Igen, fülcseppet kapott, most voltunk dokinál, már minden rendben, de azért szerdán még megnézi, hogy nem esett-e vissza.
Ritka lelkiismeretes!
Boscó!
Tündéri az "őrült tudósod"!
Hihetetlen hajkoronája van! Irígykedem!
Vanillka!
Az én "jóakaróim" időszakosan kerülnek elő. Jó ideig nyugi volt, most január eleje óta meg rámszálltak.
Vok, Angi!
Nagyon köszönöm az infókat Kiáról!
Vok!
A könyvírás nem rossz ötlet! Jót röhögtem rajta!
Rólunk:
Ismerős felháborodott, hogy ő nem ültette a gyereket. (Gyereke egy éves, még nem kúszik, mászik, áll, de 8 hónapos kora óta ül!
) Visszaírtam, hogy az a gyerek, aki nem kúszik, mászik, vagy áll föl, az felülni sem tud. (Nekem ez szakmai, elég furcsa, hogy ennek ellenére hülyének néz). Megsértődött. Valóban nem ül föl -írta -, de ül! Úgyhogy ő nem ülteti! Lehordott mindennek, és megvan rólam a véleménye! Hát, legyen!
Keve mostanában olyan, mint egy kis majom, mindent utánoz. Egyre több dolgot ért meg, már pá-pá felszólításra is integet, akkor is, ha nem mutatjuk hozzá. A legújabb, hogy mutatja a kezével, hogy nincsen.
Megmutatja a pocakját, és az okos fejét, és közben grimaszol!
Nagyon muris! Képekre, tárgyakra is rámutat. Akartunk neki venni könyvet, amiben csak képek vannak, hogy abból gyakoroljunk, de nem lehet kapni!!!
Egy fajta van, de pocsék minőség! A képek fényképek (nem rajzoltak), és kb. 3*3 centis négyzetekben vannak táblázat-szerűen.
Ezt inkább kihagyjuk! Többet árt, mint használ.
Úgy két éve volt egy egész jó, ha jól emlékszem, Első száz szavam volt a címe, de azóta nem adtak ki használhatót. Az összes könyvesboltban ezt mondták.