Sziasztok
Anikó
2x2 tablettát írt fel a doki ebből a gyógyszerből. Egy bogyóban 500 mg magnázium citrát vegyület van, de nem tudom, hogy ebből mennyi a magnézium, mert nem találtam róla adatod, bár nagyon nem is kerestem. Valahol azt írták, hogy egy tablettában 60 mg körül van, úgyhogy akkor ez kb. 2x120 mg magnéziumnak felelhet meg.
Hajni
Hát nem diéztám a szó szoros értelmében, de jobban figyeltem arra, hogy mit eszek. Általában reggelire egy szelet kenyér szendvicsnek, délben és este husi párolt zölségekkel, vagy zöldsalátával, napközben meg gyümölcs volt a menü. Tízóraira és uzsonnára néha ettem gyümölcs joghurtot, vagy krémtúrót, túró rudit, ilyesmit, de ezen kívül nem nagyon ettem édességet, ha igen, akkor általában csak 1-2 kocka csokit. Néha persze elcsábultam, úgyhogy volt, hogy hamburgereztem, vagy rendeltünk pizzát vacsorára, de igyekeztem minimalizálni ezeket az alkalmakat. Hamburgerezésből például havi 1-et engedélyeztem maganak
De én 15 kiló plusszal indítottam eleve a terhességet, úgyhogy muszáj volt valahogy figyelni arra, hogy ne nagyon hízzak. Néhányan azt mondják, hogy szerintük fogytam is, de ez már csak a szülés után fog kiderülni
Kata
Nagyon aranyosak a ruhák. Nagyon ügyes vagy
Kis képeket én is csinálok, gobelein-t is, meg keresztszemest is, bár eléggé le vagyok egyelőre maradva.
Csajok a vásárlásssal mi még nagyon el vagyunk maradva. Egyelőre ott tartunk, hogy még a babaszoba sincs kiürítve
Most pakolászunk hétvégenként, meg esténként, na meg én persze napközben is amennyit bírok. 3 hét múlva jön a festő, mi meg február második hetében megyünk el az unkotesóimhoz az igért cuccokért, amiről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy mindent adnak, de hogy pontosan mi az a minden, azt nem sikerült részletezni
Na, mindegy. Két gyerek van mind a két családban, úgyhogy elvileg tényleg mindenük van, a kérdés inkább az, hogy milyen állapotban. Amit biztos, hogy kapunk az a babaágy, egy bölcső, hordozó, babakocsi és valamennyi ruha. Úgyhogy februárban pipálom a kelengyelistán, hogy mit sikerült zsákmányolni, aztán ami mégsincs azt megyünk és megvesszük. Szerencsére közel van hozzánk a brendon, tesco, kenguru gold, mária nagyker és a minimanó sincs túl messze, úgyhogy szerintem egy hétvége alatt meglesz minden. Amit biztos kell venni, az a cumisüveg, textilpelenkák és ilyesmi, de ezzel is megvárom, mert az is lehet, hogy van még nem használt cumisüvegük is.
Szóval 32-33 hetes leszek, mire meglesz minden. Ha elöbb jönne a baba (de persze nem fog), akkor a férjem megy a minimálisan szükséges cuccot bevásárolni és barátnőmtől a hordozót kölcsönkérni, a baba meg pár napig közöttünk alszik legfeljebb. A szüleim meg akkor elhozzák az unokatestvéreimtől a szükésges cuccost.
És már van légzésfigyelőnk, egy csörgőnk, és egy párologtatónk. Nem sok, de valahol el kell kezdeni