Manó!
Nagyon-nagyon örülök hogy végül minden jóra fordult! Azért csak pihenj továbbra is még pár hétig intenzivebben!
Gratulálok a kisfiuhoz! Mondd csak meg az uradnak, hogy tisztességes férfi csakis egyféle nemü utódot tud nemzeni
Bár ezzel inkább a 4-5 lánnyal rendelkező apukákat vigasztalják
Pompika!
Nagyon jól tetted, hogy elmentél Hajdu dr.nőhöz, ő valóban profi, engem is Krizsa küldött hozzá. És most hogyan tovább? Krizsát nem hivtad fel ezügyben? Mi mindig konzultálunk döntések előtt.
Azt tudod, ugye, hogy az amnio is csak 98 % pontosságu eredményt ad? Szóval nem sokkal biztosabb, mint a markeres, de sokkal kockázatosabb! Namármost, ha Hajdu dr.nő megmondta a véleményét, szerintem hallgass rá.
Olyan szépeket irtál rólam, de hidd el, én is tudok rosszindulatu lenni, hallanád csak a férjemet
Gratulálok a vegyespároshoz! Igy a legjobb!
Az Uh-tól semmi baja nem lesz, Emesét rengeteget vizslatták, de ez nem látszik meg Rajta. Ne aggódj!
Azt hiszem, a 9 hónap pont arra kell, hogy az ember ráhangolódjon a saját gyerekére, az érzései a feltétlen imádatot elérjék, és hogy kész legyen minden rossz nap elviselésére is. Ez minden terhességnél igy van, mindegy hogy az embernek hány gyereke van, aki bennünk fejlődik, mindenképpen 1 uj, megismerésre váró kis lény.
Biztosak lehettek benne, hogy a saját gyereketeknek Ti vagytok a legjobb anyukája. Már cska azért is, mert nem ismer másikat a hátrányos helyzetü kiskoru
Zsebike!
Én sem huzogattam Máténak, és le is volt tapadva, sajnos 3 éves korában a Bethesdában ejtettek rajta 1 kis metszést, amitől megjavult. De akkor nagyon sirt szegény, engem meg kizavartak abban a hideg nevelési légkörben, ami akkor uralkodott még.
Erika!
Na akkor nemsokára kezdődik!
Lusy!
Nekem is Krizsa Ferenc a dokim, szuperlativuszokban tudnám dicsérni a szakértelmét és az emberségét, mert azért az is kell ide rengeteg!
Orsi!
1 füst alatt mindent! De ki vigyáz addig a fiukra?