Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Meg van még egy műsor! Spektrum: Úgy szeretlek, majd meg eszlek! Ez is esküvős!!! :lol:
bettike
Eger

Ja! Ma 16.40
bettike
Eger

Bettike, neked is KÖSZÖNÖM!

Kép
kata05

Na! Tornáztam egyet Norbival 30 perceset, hogy hétfőn ne csak úgy bumm legyen az aerobic órán! :lol:
bettike
Eger

Sziasztok!

Még mindig nincs piri, bár görcsölgetek. :( nem tudom mi lesz ebből. Holnap reggel teszt. :?

Kata!
Nekem tavaly volt az esküvőm ha tudok valamiben segíteni nagyon szivesen segítek. :lol:

Bettike!
Ha holnap nem la esz + akkor én is elkezdek tornázni. Le kellene adnom azt a 10 kg-ot amit az Elevittől kaptam "ajándékba" :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szezso!
Biztató ez a görbe! :lol: drukkolok!

Zöldi!
3 kg?! Ez igen van kitartásod. Gratulálok!

Snufi!
A lényeg, hogy megbízol a dokiban na meg a szakértelmében. az első benyomás nagyon fontos. :lol: Ha holnap felugrik a hőd akkor tesztelsz? :?:

Bettike!
Beírnál engem is a táblázatba? 3. hónap próbálkozás, gyermekem nincs még. Elevitet szedtem na meg 10 kg-ot, így ezt már hanyagolom. és 14. dpo-nál járok. holnap teszt. ciklusaim 30-33 nap. Köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hahó!

Lili, drukkolok a holnapi teszthez! Reméljük, + lesz!!! :lol:

Bettike, még mindig csodálom azokat, akik képesek rávenni magukat a tornázásra. :wink: Jó nektek, én lusta vagyok nagyon!!! :cry:

Snufi, ezek azért jó hírek! Legalább nincs semmi baj, így csak várni kell, bár lehet, ez a dolog legnehezebb része. :?
Legalább megnyugodtál! :wink:

Nekem az E vitamin annyira beállította a hőmet, hogy nem mozdul, tök egyenes. :shock:
Múlt hónapban azért kicsit mozgalmasabb volt a görbém, most meg nem annyira, de muszáj lesz neki egyszercsak változni valamerre.

Kép
szilcsi

Megjöttem. Naggyon jó volt!
Ilyen: Kép
Ez meg én: Kép
...Apa nem szereti, ha felteszem a netre :cry:

Kép
zölddisznó

Coca, ez tényleg szép! A pasik meg már csak ilyenek, enyim pasi sem szereti... :roll:

Jé, neked holnap szülinapod lesz! Én nem leszek holnap, úgyhogy graulálok előre is, isten éltessen, füled érjen bokáig és ilyesmik! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Zöldi! Tudtam, hogy híres ember, vagyis az elnök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilcsi! A torna már nálam az unalom jele! :lol: :lol:

Lili! Beírlak!
bettike
Eger

Bettike, azon gondolkoztam, hogy ha már táblát javítgatsz, nekem mostanában sohe nem volt 28-32 napos ciklusom, inkább 35 körüliek voltak. De ha átírod, tutira 30 napos lesz a következő.
Szerinted? Átírnád 35 naposra? Hátha akkor nem lesz 35 napos, hanem rövidebb. :lol: :wink:
Hajjaj, én nem tudok ennyire unatkozni, hogy tornázzak. Inkább ablakot pucolok vagy ilyesmi, de tornázni... Soha! 8)

Kép
szilcsi

sziasztok lanyok!
emlekeztek meg ram? :oops: mostanaban suru az eletunk meg a temat is pihentettem kicsit az unnepek alatt, azert tuntem el. most azert bejovok elujsagolni nektek, hogy a multkori egy evre hazakuldes utan dokit valottam (nagyon szomoru napjaim voltak), azaz visszavaltottam, elmentem ahhoz, akinel a kisfiamat szultem, de azt hittem o nem eleg a babagyartasban segiteshez.
abban allapodtunk meg, hogy kov ciklus legelejen megcsinaljuk a HSG-t az egy szem jobboldali petevezetekemnek, aztan ha atjarhato stimulalunk, ha nem atjarhato akkor meg nem tomnek potyara gyogyszerrel. majd a HSG utan jelentkezem, februar elejere varhato. remelem nem azt mondjak, hogy csak beultetes segithet, mert akkor nem tudom mikor lesz gyerekunk....
szoritsatok, mindenkinek tovabbi jokat, babaesot a topiknak !!!!
vakond
vakond

Szilcsi! Köszi szépen!Főleg az ilyesmi érdekel! :oops: ...és mi jót csinálsz holnap?

Bettike! Igen. Engem meg Sólyomné Zöld Disznónak hívnak! :lol:

Pucok! Jajj, de jó, hogy előbújtál!!! Kép Gyere sűrűbben HSG-ig is!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Hazamentek a vendégek, gyerek ágyban, apa meg menetrendszerűen elaludt, mire leértem :wink:

Zöld, tényleg tetszett? :wink: Ugye tetszett :wink: Olyan érdekes, hogy ez az egész itt van Bp. tőszomszédságában. Tiszta falu az egész, főleg, ha a mindennapokat is nézzük :wink: De végülis 980 ember van ide állandóra bejelentkezve (nálunk csak a gyerek), úgyhogy sokan vagyunk ilyen vadregényesek. A faluban meg, amihez tartozunk , 1200-an.

Nagyon örülök, hogy találkoztunk, csak azt sajnálom, hogy Miksát nem láttátok, de máshogyan nem tudtam volna megoldani. Azt meg nem akartam, hogy egyáltalán ne fussunk össze. Mondjuk kicsit ilyen itt az élet, délelőtt még pihiszuszinyuszi, aztán jönnek a telefonok és estére 12-en leszünk. Ma épp a teraszon, irtóra jó idő volt :shock:

Vakond, örülök, hogy előkerültél:)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

coca
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép

Kép
gaby25

Coca, Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!!!!

Vakond, druukk a Hsg-hez, de tényleg gyere sűrűbben!

Bettike, megnéztem tegnap a spektrumon amit ajánlottál! Tök jó volt!

Görbe: Ezt minden hónapban eljátsza velem, hogy lapos mint az Alföld!

Kép

Kép
kata05

Kedves coca "Boldog, boldog, boldog születésnapot kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!"

A "nászút" remekül sikerült azt leszámítva, hogy természetesen a repcsin jött meg. Thaiföldről átmentünk Malájziába is (1 órás út), ha már ott vagyunk a közelben azt is megnéztük. Gyerekek még annyi épületet, és épülő épületet az életemben nem láttam. Ott kellene házat vanni egy luxus ház kb.:240 m2. 15 millióba jönne ki. Hogy egyes országok mire költik a pénzüket?

Thai üdvözlés: Szapadi káááá.

Ha kész lesznek a fényképek majd teszek fel. Most sajna nagyon izgulok, hogy remélem nem lettem terhes mivel a párom igencsak sörözgetett, és cigiztünk is. Végülis még csak egy napja késik a múlt hónapban meg hamarabb jött két nappal, tehát úgy gondolom, most bepótólja ugye? Nyugtassatok meg kérlek! :cry:
klarissza32

Happy Birthday Zöldiiiii! Happy Birthday Zöldiiiii! Happy Birthday Zöööldiiiii! Happy Birthday Zöldiiiii! :lol: :lol:

Snufi és Lili????????? Nem ér ám az idegeinkkel játszani! :lol:

Kata! Örülök, hogy tetszett, ha nem felejted el, akkor ma 13.00-kor Zone Cluba menyasszörnyek! :lol:

Táblát javítgattam, de ma úgy is sokmindenkit kell átraknom a babás sorba! :wink: :wink:
bettike
Eger

Annyian vagyunk már a táblában, hogy lassan nem fog felférni!

:lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldike kedves,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Lanyok,akiknek volt mar laparja!Ti mennyit adtatok a dokinak???????????
Holnap megyek varrat szedesre,es nem tudom hogy mennyit vigyek!
Meg megegy kerdes! :oops:
Most hogy verzek ez most mensinek szamit????Vagy hogy van ez most??? :? Es meddig tart?Tud nekem valaki valaszolni??????

Tesztelos lanyoknak millio sok drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoldi!
Kép
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt mindenkinek!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ZÖLDI ÉS KÍVÁNOM HOGY LEGYEN UTÓLAG EGY GÜGYÖGÖS SZÜLINAPI AJÁNDÉKOD VAGY KETTÖ :wink: :lol:

Kép
Vendég

Basszus, elszállt, amit írtam!

Akkor most gyorsan mégeccer csak annyit, hogy Zöldinek nagyon boldog szülinapot!

A görbém. Szerintetek?
Kép :

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldinek:
Nem kívánok egyéb átkot,
Egyél meg egy hekto mákot!
Minden nap csak 1-1 szemet,
Addig élj még meg nem eszed!!! :lol:

Boldog szülinapot és remélem a mák belefér a 90 napos diétádba!!! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom: állat a görbéd! Én is a 16.napra tenném a pé-t, bár Te a 13. körül érezted, ugye?

Éngörbém leszállóágban, reggel görcsölgettem, remélem ma vagy holnap megjön, mert akkor necces lesz az UH:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Boldog születésnapot Zöldi! :lol: :lol:

Lányok!
Negatív lett. 15.dpo-n :( de a hőm visszament 37,1-re. Na ezt nem értem. Görcsök megszüntek, mellem feszül. Ja és egy éredekes dolog néha annyi nyálam van, hogy alig tudom lenyelni. Tudjátok mint mikor elkezdődik a hányinger, de odáig még nem jutottam el, hogy konkrétan hányingerem legyen.

Nem érkeztem még visszaolvasni, de este jövök, mert most vendégségbe megyünk.

Snufi!!!!! Megesz a kíváncsiság estig. Remélem neked jobb híreid lesznek. :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike,így nem felejtem el megnézni!

Szirom király a görbéd, amit én az enyimről eddig nem mondhatok el!

Szezso, sajnálom, de remény még azért van!

Lili, sajnálom, de ne add fel majd a következő hónapban!!!

Ancsa én nem tudok neked választ adni, mert még nem volt ilyenem! Remélem már jobban vagy?!

Hát én tegnap este és ma reggel is bicajoztam 30-30 percet! Remélem a beágyazódásnak nem ártok!

Kép
kata05

Gaby, Kata, Klarissza, Bettike, Melcsi, Ancsa, Pandácska, Szirom, Lili! Millió puszi, hogy megemlékeztetek 29j. szülinapomról!

Lili! :cry:

Szirmi! Neeeekem tecccik! ?ármint a görbéd. És hát ha 13-on volt, akkor ez már 6. DPO. Kép
...Hát, kifogott ám apucin a csülök! Több, mint felét elcsomagoltattuk, és a szenya itthagyta nekem - mert már elment. Nesze nekem diéta. Lefagyasztom, hehe! Kedden megkapja a kis mohó.
Tényleg szép ott felétek! Legközelebb bicajjal, utána meg kenuval megyünk! Aztán meg a suliból kölkökkel a Regattába. Gyakorlatilag beköltözümk Hozzátok! Örülsz?

Ancsa! Nem mensi, az tuti! A vérzés normális. Támadd meg Áfonyát, neki is nemrég volt, emlékszel?!

Szezsó! Mikor lesz UH? Miért is kellene megjönnie?

Klarissza! Szapadi káááá!
Fénykép, fénykép!
Ne aggódj, az égvilágon semmi baja nem lesz Kisklarinak, ha esetleg ott kuksizik a pocakodban. Tesztelj!

Bettike! Táblajavaslat: Mivel gyakorlatilag már olvashatatlan, ezért a jelenleg passzív fórumtagokat (akik már több hónapja nem voltak) át kellene írni egy másik táblába, és csak az aktívakat frissíteni és tenni fel nap, mint nap. Őket úgysem tudod frissíteni, ha azt sem tudjuk, mi van velül. Aztán ha bekukkantanak, akkor felrakni az ő táblájukat is. Szerintem nem lenne ebből balhé, és legalább olvasható méretben használható is lenne.

...szóval, csak annyit akartam mondani, hogy jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Kata! Szobabiciklin nyomtad?

Kép
zölddisznó

Bettike, sztem meg a babásokat kéne ki venni, ha letelt a 100. nap a teherbeeséstől! Úgyis tudni fogjuk hol tartanak hisz van vonalzójuk! Babások szóljatok ha nem tetszik az ötletem!

Kép
kata05

Zöldi, igen!! Szeretem mert lehet az erősséget váltani rajta! Most az esküvő miatt is lekéne adni pár kilót! Tudom ez a babának(már ha lesz) most nem nyerő, de ez van!

Kép
kata05

Ancsa,
én egy fillért sem adtam a dokinak, fizetek TBt.
A vérzés normális, gondolj bele mi mindent megbolygattak ott belül. De mivel neked egészségügyi küreted is volt, lehet hogy ez most mensinek számít, hiszen ha jól tudom ott a nyálkahártyát is kikaparják, márpedig a mensi a nyálkahártya lelökődése... de nem akarok hülyeséget mondani, kérdezd meg a dokidat varratszedéskor, az a biztos.
Gyógyulj hamar!!!
Vendég

Kata! Egész nyogodtan tekerjél fél órákat, csak ne gyorsan. Inkább alacsonyabb fokozaton 1 órát. Az úgyis jobb zsírégetésre, mintha erősen nyomnád. Ha jól emlékszem Te negyed százados vagy? Ebben a korban kb 140/perc az ajánlott pilzusszám zsírégetésre. Ha bebabásodsz, akkor max 100. Szóval egészségedre!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Persze, a legjobb lenne, ha babás lennék, de erre kevés az esély. Ha meg már megjön, akkor jöjjön úgy, hogy ne hétvégére essen majd a pé figyelős UH, mert akkor nem csinálnak...

Nem is olvastad a mákos szülinapi jókívánságaimat? :(

Lili: sajnálom a negatívat, de még lehet pozitív pár nap múlva. Legalábbis a nyáladzás babás tünet :lol: Vagy a veszettségé :-D

Kata: köszi a sajnát :) jó tekerést!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Coca: születés napod alkalmából gratulálok és kívánom, hogy minden álmod váljon valóra!!! :wink:

Klarissza: semmi baja nem eshetett a picinek

bettike: én is nézem már régóta a Zone Clubon a Menyasszörnyeket. Hogy azok hogy el tudnak durvulni :lol: és még azt a műsort is, amikor két pár egymásnak szervezi az esküvőt

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Coca,
szülinapod van?
Isten éltessen sokáig, pocakod érjen bokáig! :D
Boldog szülinapot!
Vendég

Szezsó! Jajj, dehogynem! Csak tudod, az ébredési kóma hatása méost van csak múlóban. Jó nagyon a mákos-köszöntés! Teccik! Amúgy mákosbármit lehet enni.

Szilva és Áfi! Nektek is köszönöm!

Áfi, ha lehajolok, akkor árni fog! :wink:

Kép
zölddisznó

Off: melyik szebb? (szőnyegek)
Kép Kép

Kép
zölddisznó

A felső.
Vendég

Nekem egymás mellet van! :cry:

Kép
zölddisznó

Coca: nekem a jobb szélső teccik (sötétebb). Megkérdeztem Apát, neki a másik. Bocs. :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca a világosabb!

Kép
kata05

Zöldi! Nekem a bal oldali a világosabb, de az biztos, hogy hamarabb is látszik rajta, ha koszos!

Szilva! Én is szoktam nézni azt is, bár én nem értem, mert nekem az lenne a fontos, azaz az is volt fontos, hogy az esküvő legyen tökéletes, most hogy nyerek-e egy nászutat vagy sem az mindegy!

Akkor inkább csinálok két táblát! És egymás után felteszem, külön a babások és külön a próbálkozósakat! Jó?

Snufi még mindig nem járt itt???
bettike
Eger

Na, így már szerintem is a drapp!
Kép Kép Kép Kép Kép
Köszikösziköszííííí

Kép
zölddisznó

Bettike! Jó ötlet a két tábla!

Kép
zölddisznó

Én egyébként máshol láttam ezt a technikát amit írtam tábla ügyileg! De így lesz a legjobb!

Snufinak, nem azt mondta a doki, hogy nincs baba? Vagy én értelmeztem félre?

Kép
kata05

Akkor táblák:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, jó lett a tábla!

Purc, ma sokat jutottál eszembe, mert húgyúti fertőzésem lett csak tudnám mi a p....-tól!!

Amit szedtem antibogyót annak mellékhatásaként írják ezt! Hát nem tudom, de ma eléggé szenvedek!

Kép
kata05

Kata! Nem adtak (ajánlottak) hozzá valami gombaölőt? Mert ha nem, akkor természetes, hogy a bacil ölésekor vissza kell pótolni a "Jó baktériumokat" pl. Protexin, Acidophillus, Normafluor... cuccokkal. Nem mondta a dokid?

Kép
zölddisznó

Napló, TV2, "miért hízunk a fogyókúrától?" - akit érdekel...

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?