Nos!
Kedves Mamy! Meg akit érdekel!
Igazából semmi különöset nem csinálunk egy nap.
Reggel 8után kell de inkább 9kor, akkor megiszik egy nagy adag tejet, kakaót, ilyesmit, kis kaláccsal,kiflivel, valamivel, azzal elvan amíg megágyazok, összepakolok mindent (de anyu is vele van a konyhában)
aztán játszom vele egy kicsit, de már esik is össze egy órán belül az álmosságtól-s alszik is egy órát kb-aztán ebéd 12körül aztán korlátlan játék. Séta délután 1-2től amíg nem fagyunk meg amíg kedvünk van, de van hogy délelőtt viszem ki s van hogy mindkétszer. Kedvünktől a napunktól függ. Közben kiteregetek, pakolok, takarítgatok, ilyesmi, ő meg a lábam alatt. Az egész lakásban jön megy. Mindent lepakol, szétszed, széttép...stb. Délután 4körül gyümölcsfalás van. És 7kor (mi ugy hívjuk itthon a fürcsi-vacsi-stb)indul a bugi
és attól függően mikor fejezzük be- 8-9kor ágy és alvás.
Nagy gáz hogy nappal és éjjel is velem alszik a franciaágyon-amikor hazahoztuk néha aludt a gyerekágyba, de nem sokat és nem volt hajlandó éjjel aludni amíg magunkhoz nem vettük,így befészkelte magát, közbe lecseréltem a gyerekágyat hátha az hibádzik, de nem...ugyhogy itt van az ágyikóba, ha felálok egyből vísít...de honnan tudja amikor alszik mint a bunda???? Ezeknek több eszük van mint egy felnőttnek az tuti.
Mindent én csinálok az anyukám főz és mos. De azt egész nap és minden nap!!!!
Meg vigyázgat Zsebire ha kell mennem valahova.
Csak ugye el nem alszik csak velem és itt abibi. Viszont se tegnap se ma nem aludt
Nagyjából ennyi.
Játék: van 1000játéka-plüss-müanyag-tudomisén- neki kell a mobilunk, a távirányító, a laptop, hiába vettünk neki is mindent csak gyerekbe-nem, fakanál, tésztaszűrő...sstbén több játékot nem veszek neki.
Imád labdázni, hintázni, olvasni, rajzolni-kockázni(duplo vagy quatro?nem is tudom) korrekt kölyök, ha ott vagy mellette igazából elvan, de ha egyedül marad, a földhöz vágja magát és lilára üvölti a fejét
el van kényeztetve-de ugye az első perctől így csináltuk, amikor hazahoztuk a "tenyerünkön hordoztuk" pedig én szigorú vagyok, csak ugye nagy a család, lakunk itt 6an és mindig valaki "megmenti" a "nem megmondtam ezt nem szabad" alól...
nagyjából ennyi, ha van kérdés szívesen, mert nem tudom így kimerítettem e kérdésedre a választ.
Többiek? Egy napotok???