Ildi: Sajnálom, hogy ennyit sz@roztál vele
Tényleg nem akartam nagy melót csinálni neked, mégis sikerült
Ügyes vagy a tornával
Csak pislogok, hogy mindig mindenre találsz időt
Angi: Neked is jó aerobicot! Én mostanában eléggé lightosra vettem, alig jutok el
Tökre hiányzik
Annnna, Nancsika: Örülök, hoyg végre jobban vannak a kölkök
Beleolvastam a téli topikba, hogy mi van Babcikával, és hát sajna nem jó hírek
Valami családi probléma miatt nem jön (ha jól értettem apjukkal van gond
)
Ezt találtam legutoljára tőle, remélem nem haragszik meg, hoyg bemásolom ide, dehát nekünk is hiányzik
"BABCIKA ÜZENETE
Aranyosak a lányok nagyon,hogy így hiányolnak.Igen bele-bele olvasok a topicba,nagyjából képben is vagyok,de tényleg nagyon rossz olvasni.A külön érdeklődéseket is köszönöm,ha lesz egy kis erőm válaszlok is.Lilkóval oké minden,szép nagyot nőtt 7,74 dkg és 71 cm(4 cm-t nőtt 4 hét alatt,bár más módszerrel mérte a védőnő,biztos kis baki is van a dologban).Tudja már utánozni macit is:bum-bum,mutatja a pociját.Mondja,hogy papa,mama,any-nya-nya(=anya),Ge-ge-ge(=Geri,ő öcsém),gyí-gyí-gyí(ha lovagolni akar nagypapa nyakában),vau-vau-vau,áááá(=oroszlánüvöltés)Más most nem jut eszembe.Mászik mint a villám,mindenhol feláll,oldalazik.Akarata ,mint hat kölöké egyszerre.De imádom,ő a mindenem,az életem,az egyetlen kincsem.
Liberós figurákat nem kérem köszönöm,mert összejött a 10,küldtek is kérdőívet a nyúlért,pedig a textilkönyvet sem küldték még.
Babanetezni nem fogok mostanában(max. olvasni).Lilin kívül semmim nem maradt abból a boldogságból,amit akkor éltem meg,mikor elkezdtem írogatni.Lányoktól elnézést ezért. "
Remélem hamarosan megoldódnak a problémák, és visszatér hozzánk.
Megyek ciciztetni.
Vali