Sziasztok!
Fú,jó sok minden történt,míg nem voltam.
Tegnap este tartottuk a pótszilvesztert,így anyu vigyázott Levire,bár végig aludt!
Este elaltattam,úgy mentem el és mire hazaértem,pont előtte kelt föl,így anyunak nem volt vele semmi gondja.
Jó baba volt!
Prüntyi,
Először is: Üdv közöttünk!
Majd holnap küldök priviben egy pár sorta kórházról,ahogy kérted!
Nircee,
én a mellszívót minden használatnál sterilizálom,hiszen nem tart semeddig!
Pimpoka,
Lelle tündéri!
Szpoival kapcsolatban:nekem az első két hétben borzasztóan fájt,aztán nem éreztem egészen pár nappal ezelőttig.
Most olyan,mint,ha le akarná szakítani kis Levi,sőt,nagyon érzékeny is!
De remélem elmúlik!
Tiop:
apás szülés:nálunk is úgy indult,hogy nem jön be velem a párom,sőt már úgy volt,hogy anyukám lesz bent velem,de a végén rászánta magát,hogy bejön.
Úgy beszéltük meg,hogy addig marad,amíg bírja.
Nem is volt semmi gond,míg el nem kezdődtek a fájások (nem voltak fájásaim,hajnali negyed4-majdnem délután4-ig csak "unatkoztunk").
Szegénykémmár akkor meg volt rémülve,láttam rajta,hogy mennyire sajnál,így megegyeztünk,hogy a vajúdás végéig velem lesz,ha jönnek a tolófájások,ki megy.
Hát ez sem jött össze,ugyanis annyira kapaszkodtam belé és kértem,hogy ne hagyjon magamra,hogy nem volt szíve ott hagyni engem.Néha ránéztem és tiszta könny volt a szeme,annyira sajnált!
Aztán ahogy megszületett Levi,ki sem lehetett volna zavarni a szülőszobából!
Szóval én nagyon örültem annak,hogy mellettem volt!
Bár így utólag megtudtam,hogy a barátainknak azt mondta,hogy őt jobban megviselte a szülés,mint engem! (Szegénykém
)
Murphyke,
kitartás,már nincs sok hátra,nemsokára Te is babázhatsz!
Kádtartó sín: hát ilyenről még nem hallottam,de sok baba boltba lehet olyan kádat kapni,ami pont ráilleszkedik a nagy kádra (nem ovális,hanem szögletes,van benne dugó is,hogy le tud engedni a vízet belőle)
Tami,
mi a helyzet,hogy vagytok?Kristóf gyógyulgat?
Remélem már nem kell sokat várnod,hogy haza vihesd!
Katica,
Ti hogy vagytok?
Meg gyógyultatok már?
Jó éjszakát Mindenkinek!
Kati és Levi