Hahó!
Köszi lányok a kérdést, persze, jobban vagyok
Néha elplattyan az ember, van ilyen. Még jó, hogy vagytok nekem
Motiot! Így már értem, akkor usgyi a dokihoz!
Kaja: szénhidrátnapom van ma. Mondjuk nem voltam valami kreatív, mert egy kiflit ebédeltem, de mentségemre szóljon, hogy itthon volt az uram, és nem értem rá ebédet főzni
Azért meg kell mondanom, nagyon fura volt, hogy ketten vagyunk a lakásban, a gyerek sehol, és még csak nem is alszik, hanem nincs itthon
Este süti, nyami
Ja, és délután meg aludtam
Neked milyen volt az első kajád? Gondolom, jól estek az ízek.
Rita! Én is azt mondom, amit a többiek, hogy az AFP nem egy mamabarát dolog. De a dokid az uh-n mindent rendben talált, ugye? És végülis mit mondott? Menjetek el egy 4D-re. Megnyugszol tőle, hisz úgyis rendben van minden
Meg mozizol is és mi is láthatjuk a pöttömöt
Mártikám, hogy vagy? Gyere, ha tudsz!
Ildi! Gratula a tornához! És hogy vagy? Jólesett? Van izomlázad?
Meló: az éjjel lettem kész végül, mert mindkettőnek a pótlásait tegnap este kezdték küldözgetni. Most már nemtom hány napja csináltam alvásidőben meg oviidőben. Amikor nyugiban lehetne az ember
Bár most nem panaszkodom, mert Miksa mostanában aranyos, jó fej, alig van hiszti (ezt gyorsan lekopogtam
), tök jó játékokat talál ki (szerepjátékokat is), szóval klasszul ki lehet vele jönni. És puszilgat és simogat, és mondja, hogy mennyire szeret
Én is mondom neki persze, kész szerelmespár
Hétfőn jött a nyomtatott verzió... és akkor ha az is megvan, akkor erre a hónapra kész.
Telcsi: hát semmi. Itt van a töltőn. Basszus, egész héten hívtam a hr-es csajt, aki mondta, hogy segít megtudni, hogy hogyan tudom elintézni a dolgokat, de nem vette föl. Őrület
Nemcsak az a baj, hogy a telcsi itt van (illetve csak a kártya), hanem az is, hogy elvileg egy sétálópapírral lehet kilépni a nagyobb cégektől, végigjárva minden részleget, mindennel elszámolva, hogy nem maradt nálam semmi. Namost engem simán kiléptettek enélkül, akivel eddig beszéltem, mindenki tátotta a száját, de nem tudott segíteni. Csak nem szeretném, hogy három év múlva kiderítsék, hogy a nevemen van mondjuk három laptop meg két irodai szék vagy valami hasonló. Azt már kiderítettem, hogy egy ezeréves Alcatel a nevemen van. Mondjuk nem hinném, hogy drága lesz, ha egyáltalán kérnek érte valamit.
Mira! Itt is állat szél van már reggel óta. Tele az út letört ágakkal. Az oviban sem voltak kint.
Lányok, Miksa annyira jól érzi magát az oviban, hogy nem is számítottam ennyire jóra
Vidáman megy be, csacsog mindenkivel, tök jól eszik, tökfőzeléket meg milánóit
például tegnap meg ma, szóval tök jó
Megyek tornázni
A kölyök meg jön a géphez egy kicsit, most micsináljak vele
, tök jól kezeli. De határokat szabunk azért. Az egyszervolt.hu-n meg esetleg a teletubbies akárhol engedem egy kicsit játszani, de hát már nyomtatni is tud, őrület
Tegnap például hoz egyszercsak a konyhába egy lapot, mutatja, hogy ő nyomtatta. Azt hittem, véletlen, mert hallottam én a nyomtatót. Hát nem véletlen volt, hanem egy teletubbies-os kifestőoldal