Jó reggelt!
Nincs dübörgő forgalom errefelé szombat reggel!
Julika!
Annyira jó, hogy jelentkeztél!!! Bár tudtam, hogy minden rendben veletek...
Hogy sikerült ennyi fogyást összehoznod???
A sok hányás miatt volt? Jó, hogy már túl vagy rajta!
Köszi a bíztatást, nagyon fogunk igyekezni!
Bár nem könnyítik meg a dolgot, az biztos. Minden elképzelhető helyen keresztbe tesznek...
Várom a beszámolókat! Nagyon kíváncsi vagyok, megmutatják-e, hogy mijük van!
Bár megnéztem a tickeredet, ott egy kislány-egy kisfiú van, és ismerve "természetfeletti" képességeiteket (apa uh-szeme), lenne tippem...
Andrea!
Így van, csak a babákra koncentrálj!
Labor-témához : hát, felháboríó, az biztos, de elkeserítő is...Mi lesz itt??? Bármerre néz az ember, minden csak nehezebb...
Wandrea!
Az a vicc az egészben, hogy nem biztos, hogy jó lesz az eredmény. Pontosabban adhat fals eredményt, ha a vér túl sokat állt a plazmán...Centrizni kellett volna előbb, de a mosógépbe mégsem tehettem be...
Csak sejtem, hogy magas az inzulinom, nem biztos ám! Azért reménykedek, hogy nem.
Más gyógyszerről szó sem esett, csak annyit mondott a doki, hogy ez a max adag, többet nem szedhetek. Lehet, hogy több idő kell. Augusztus óta szedem az emelt dózist, talán lassan beáll. Nekem elég durva IR-em van, állítólag ez lassan javul.
A diéta nehéz, bár most rászántam magam, figyelek nagyon. Mondjuk édességet eddig se nagyon ettem(szinte soha), nálam a fő ellenség a kenyér...
Meg a gyümölcslé. Na, azt befejeztem, nem is veszek. Az tele van cukorral, marha jó hipózás ellen. Remekül elfedi a tüneteket. Egy-két korty, aztán elkerülöm a cukor-esést...Most, hogy nem iszom, észre is veszem.
Szuper lesz a hétvégétek! Csak irigykedek!
Megjött már? A barnázás nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem jött össze! Lehet progi-hiány is! Nálunk jellemző!
Jó, hogy ilyen nyugis vagy. Okosan csinálod, akkor mész lombikozni, mikor úgy érzed, hogy eljött az ideje.
Most én sem vagyok annyira besózva. Ha csúszik, hát csúszik. Teljesen más érzésekkel indulok neki, mint eddig bármikor. Most sokkal tudatosabb az egész. Eddig mindig csak úgy "történtek" velem a dolgok, most más.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor lehet, hogy nem is bánnék 1-2 hónap csúszást. (ami lehet, hogy így is meglesz!
) Leginkább azért sietnék, hogy megelőzzem az új törvényt.
Bár hogy így jobban belegondolok, mégis jobb lenne holnap kezdeni! Büszke vagyok a határozottságomra!
Dezsina!
Az áremelésről : úgy tudom, január 15-től veszik vissza a támogatást 25 %-ra, ami ugye 25%-os emelést jelent!
Szemétség!
Gondoltam, hogy meg kéne próbálni feliratni egy csomó injekciót még ezelőtt, de nem tudom, lehet-e?!
Te mikor kezdesz pontosan? Nem tudod megvenni a gyógyikat előbb? Sokat spórolhatnál!
Jucmuc!
Baromi drágák az injekciók. Nekem a Gonal F-fel kell kezdenem a stimut, az első 5 napban napi 3-at, tehát össz 15-öt. Eddig darabja 5 ezer volt. (ez nem a toll, hanem rendes szuri) És ez még csak 5 nap. A további kb 12 napon meg megy napi 4 Menopur, aminek 3 ezer körül van jelenleg darabja. Aztán tüszőrepi 10-ért, aztán beülti után hcg-injekció 3 naponta 1 db 5 ezer, utrogestan kúp napi 6 db. Aztán ott van az Elevit, a folsav, az Isostar ital, meg nálam min. 5 db terhességi teszt (ez a nagy önuralmam miatt kell, nem bírok várni a 14. napig
)
Szóval így jövök ki 250 ezerre a végén. Most meg majd 300 felett lesz, ha megemelik az árakat...
Lehet, hogy kölcsönt kell felvennünk.
Hogyan tudod megvenni Olaszo-ban a gyógyszereket??? Felírja ott valaki neked? Bocsi, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, nem tudom, hogyan működik ez!
Uramanyám! Ez már nem is szómenés volt, hanem szófutás!