Sziasztok!
Jó régen jelentkeztem. Most itt vagyok és beszámolok nektek, az elmúlt napokról.
De előtte:
Sajti:
NAGY NAGY GRATULA! Én ugyan nem voltam a bulin, azonban isten bizony átfutott rajtam, hogy nálatok baba lesz, nem is tudom, talán az arcod, de mindenesetre láccik valami. A földöntúli boldogság?
Egyébként a múltkor régi oldalakat olvastam itt a topicunkban, és megtaláltam az esküvői képeteket
Nagyon vékony voltál. De szerintem most is csini vagy.
Novum:
a horror történeteteken eléggé megborzongtam, úgy megsajnáltam szegény Sziszikét, hogy megijedhetett
Cool:
amit a konyhás sztoridról írtál, hogy miért fejezed be, azzal mélységesen egyetértek. Csak kár, hogy nálunk apjuk más véleményen van, úgy hogy nem vagyok megtámogatva
Én utálok konyházni. Addig szerettem, amíg nem volt kötelesség. Még független koromban
A legjobban nem is azt utálom benne, hogy mosogatni kell, hanem hogy órákig gürizek, aztán egy perc alatt elfogy. És ha ráadásul utána még megy is a slóra, végtelenül fel vagyok háborodva
Veszekedés:
nálunk mint az olaszoknál
Cool:
nálatok a mosogatógép nem a konyhában van?
amúgy a Dévényes nénit hogy viselte Noki? Mert Gergő üvöltött mindig amikor a csaj szadizta.
És akkor rólunk:
Görgőbaba meggyógyult, és valóban 3 napos láz volt, csak a kiütések a láz után 2-3 nappal jöttek. Jól lefogyott, nagyon nehezen tértünk vissza a normál kerékvágásba. Eddig is bújós volt
most méginkább.
A kajás témátoknál nem is nagyon olvastam, csak a szívemet fájdítottam volna. Gergő szinte semmit sem eszik, de már szopizni is kevesebbet. Nincs annyi. Nem tudok mit t enni, ő egy ilyen gyerek. És valószínűleg azért nem jár még, mert nincs ereje hozzá. Mondjuk ez csak az én teóriám.
Egy hétig nagyon durva éjjeleink voltak, kb. 3 órán keresztül nem aludt csak szenvedett, de. meg totál kómás volt
Dia:
most nagyon jól nézel ki, jó a frizurád!!!