juj Manó!!!!
Te annyira tájékozott vagy, olyan sokmindent hallasz, de mindig rémstory-t, többnyire. Már hiányoltalak.
Ja de akkor én is mondok egyet:
képzeljétek a héten nem tudom pontosan melyik nap, a szomszéd mondta az önkormányzatunkban egy kismama(9hónapos!!!!!!!!!!) összeesett és azonnal szörnyet halt, mást nem tudunk csak a kompetensek, de iszonyatosan sajnálom, a könnyeim még most is csorognak, ha rá gondolok. Mi a szarért nem lehet komolyabban venni a terhesgondozást, meg az utolsó időket? Jó az ha az ember még biciklizik meg 5méterszer 5méteres ablakot pucol, de minek???????????????????????
Veszélyeztetni magát meg a babát???
Egy ismerősőmtől van az ablak történet. 1éve majd 9 pontosan 8és fél hónaposan irány létra, ablakpucolás és ő a fasza csaj, mert ő ablakot is tud pucolni ekkora hassal. Csakhogy leesett a létráról-hasra- a baba azonnal meghalt, megfulladt a vérben meg az ütéstől. Na!!!
Drága kismamák-akik nem gondolkodnak előre- meg kell fontolni mit csinálunk és mit nem- az utolsó hónapban nem véletlenül kell feküdni pihenni. A barátnőm idegoszályon lett kezelve, azóta alkoholista, és elsüllyedt, elvált. Nem tudta feldolgozni és már nem is fogja. annyira akarta a babát és boldog kedves lány volt-de az az ember nincs már.
A terhesség nem arról szól hogy kemények és erősek legyünk és legkevésbé sem kell ezt senki előtt bizonygatni. Mer tsúlyos problémákhoz vezethet, életeket tehet tönkre.
Én nem másztam létrára, nem futottam, tornáztam, nem takarítottam,nem cigiztem nem ittam, sőt nem is szexeltem 4-5hónap után és tessék, akárhogy figyeltem 3hónappal előbb jött a babám. Ugyhogy kismamák, anyukák, tessék cselekedeteinket jól átgondolni s ha valamit akarunk (pl.kórházban) akkor kiállni az igazunkért....
Bocsánat ha valakit bántottam volna nem állt szándékomban csak ezek a szomorú dolgok....és mi vagyunk a felelőssek, mindenki saját magáért, a babájáért és az életéért.
Na befejezem mert ma már annyit okoskodtam,hogy ki fogtok utálni