Sziasztok!
Teljesen kész vagyok. Tegnap délelőtt már sírógörcsöt kaptam, mert a gyereket egy istennek nem lehetett letenni aludni, vörös volt a szeme körül, dörzsölte a szemét, ásítozott, de amint betettem az ágyába, üvöltött, mint a sakál.
Az a baj, h. megtanult a hasáról a hátára fordulni, de visszafelé még nem megy a dolog, elaludni viszont csak a hasán tud! Úgyhogy most az megy, h. miután az ember lerakja aludni, kemény munkával addig küzd, amíg a hátára fordul, utána meg ordít, ahogy a torkán kifér!!!!!
Vagy 8X vettem ki, nyugtattam meg, tettem vissza, mire vmikor fél egy körül végre lemerült benne a duracell! Délután eljött anyu, lefárasztotta, de neki is csak 2. menetre sikerült eredményt elérnie.
Aztán éjszaka keltett minket 2-kor, az még oké, de aztán 4-kor, majd 6-kor.
A 6-os ébresztőnél a párom megelégelte, közölte a gyerekkel, h. kizárt, h. éhes legyen, kivitte a nappaliba és visszaaltatta fél óra alatt. Én közben kihaltam, mint a dinoszauruszok.
Reggel a párom kész haditervvel várt, úgyhogy mostantól rend lesz és fegyelem!
Ő vállalta a kis hisztizsákkal való hajnali küzdelmeket, ha én betartom a napközbeni pontosan 4 óránkénti etetéseket! Eddig kb. 3-5 óránként evett, attól függően, h. mikor nyitotta ordításra a pici száját (a szája mindig előbb ébred, mint a szeme!
). Volt benne egy laza rendszer, de nem vettem túl szigorúan. Addig nem is volt semmi baj, amíg 1X, max. 2X kelt éjjel és simán visszaaludt szopi után. De most már 3X kel és nagyon nem akar visszaaludni!
Már teljesen kicsinált minket!
Hát kíváncsi vagyok, h. ki bírja tovább!
Backa!
Nagyon drukkolok, h. neked is spontán babád legyen!!!
Mniki!
Tűkön ülve fogom várni a szerdát!
Vicky!
Na!!! Kísérlet??? Metforminnal??? Kérdezz rá, h. ez elősegíti-e a metformin PCO-ra törzskönyvezését?????
Kavics!
Szerezz egy ugrálókötelet!!!!! Ha ricsaj van, büntess!!!!!
És még a napi mozgás is megvan!
Szemöldökráncolás ellen két szemöldökpirszing és úszószemüveggumi!
Norka!
Mit tárgyalsz??? A rendelő ügyében???
Párodat ne bántsd, vmi tuti van a kölykökkel, mert mások is panaszkodtak, h. tegnap hepaj volt!
Okriszta!
Nálunk úgy volt, h. ha nem volt kiírva több vizsganap, akkor abból a tárgyból már nem tudtál levizsgázni, de azóta kreditrendszer lett a legtöbb helyen, asszem az lazábban veszi az ilyet!
Adának jobbulást! Tényleg ti mit szoktatok ilyenkor adni neki? Nurofent, Panadolt v. Germicidet?????
Sunny!
Az elég fura, h. nem találja az egyik petefészkedet!
Meg ez a tesztreggeli sem a legkorszerűbb! Kérdezz rá a laborban, h. nincs-e glükózuk, ha nincs, akkor vegyél patikában és vigyél, az pontosabb. Egyébként a tesztreggeli hivatalosan egy zsemle és két deci tej.
És igen, igaza van Kavicsnak, a vércukor nem informatív a PCO-soknál, mert éppen a magas inzulin miatt marad normális, viszont az inzulin okozza a problémáinkat!!!
Girland!
Én tudtam!!!!!!!!!!
Gratula!!!!!!
Anyoooka!
Ha bírja a szervezeted, emelhetsz hetente is! Ki fog derülni!
Te csak ne elégedetlenkedj, sokan a két kezüket összetennék egy ilyen görbuszért!
Lara!
Ne most szedesd ki!
Ugyanis az amalgám eltávolításakor a legnagyobb a szervezet higanyterhelése!!!!, Majd, ha negatívat teszteltél, akkor nekifuthatsz, de addig kérlek ne!!!!
Ezt egyébként már akartam mondani, h. tudom, h. terhesség alatt ingyenes az sztk-s fogászat, de ez a létező legkárosabb dolog, amit valaha is kitaláltak!!!!!
Neki ne álljatok koraterhesen az összes amalgámot lecseréltetni!!!!! Vagy még előtte v. legkorábban szopi után!
Az amalgámban kötésben lévő higany ugyanis a most divatos irányzatokkal ellentétben jóval kevésbé oldódik a nyálban, hacsak nem eszik meg vki mindennap egy fél üveg savanyúságot. Az eltávolítás során viszont óhatatlanul valamelyest felforrósodik az amalgám, és a higanygőz a légutakon keresztül és a nyállal nagy koncentrációban jut be a szervezetbe!
A dolog valamelyest csökkenthető exhaustor („nagyporszívó”) használatával, de éppen az sztk rendeléseken nem nagyon van ilyen!