Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönjük a gratukat, mostmár kezdünk összehangolódni, néha már magamra is van időm:) A leghőbb vágyam, hogy a hajam beszáríthassam, de ez idáig még nem teljesült. :D

Odry: Nagy nagy gratula neked!!! Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat, és ne idegeskedj! Mondtam én lányok, hogy be fog indulni a babaeső :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1168520798.98.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

ilona, köszi a segítséget!!!
hát ja, mi is olyan nevet szeretnénk ami azért nem vad, de nem is
túl gyakori...majd meglátjuk hhhja, ha csak ez lenne a probléma...de boldogok is lehetnénk, nem?

mágnes édi a babuka, mekora haja van!!!!cukkki
kicsiboris

mágnes, de szép ez a gyerek, aranymaszat :D
bbilona

sziasztok!!! senki sehol???

ma végleg eljött a cégtől a párom :P újjjjjjé, most boldog vagyok!!!
nem fog stresszelni és gyorsan összejön a baba :lol: :lol: :lol:

lányok mi újság? inszemesek? lombikra készülők, pocakosok???
kicsiboris

Szia!
Úgy látszik nagyjából ketten maradtunk, de majd jönnek a többiek is.
De az is lehet , hogy mindenki tücsökbogárnak szurkol és nincs ideje írni.
Jó a hozzáállásod, huzzatok bele, szép hétvégét!
Pussz!
bbilona

Sziasztok!

Csajok!
Tegnap voltam dokinál és végülis minden oké, de elagyta a következő mondat a száját: - feszes egy kicsit a méhszájam...
Hallodta már ezt valaki? Oké, kérdeztem miért, sokat kéne feküdnöm.... ezt is értem, de amióta tudunk a babáról, annyira kimél a párom. Tényleg dolgozom 4- 6 órát, aztán itthon semmi dolgom ( 1-2 ) dolog kivételével, de aikor csk tehetem fekszem.

Mágnes!
Nagyon szép a lányotok! Köszönöm én is a jó kívánságodat!

Kicsiboris!
A nevekkel én úgy voltam, mint itt a többségét olvasom, magyar - rövid- nem agyon becézhető.... Én mindig Lucát szerettem volna, vagy Ádámot. Na ezek a nevek mára gyakoriak. A volt osztálytársamnak lett Lucája és ne tetszett, mert oly szép babát Lucázni.... Igy letettem róla. A páromnak a Sára jön be, fiú névben pedig nem is gondolkodik. Ádám nem lehet, mert a tesója fia az.
Szóval, most hogy tudjuk, hamarossan nevet kell adnunk egy kisembernek teljesen másként vagyunk, mert nekünk igazán fejtörést okoz. Jó, hogy még van időnk augusztusig, addigra biztos megtaláljuk az igazit. Nekem a Lujza is bejön. Az én húgom Aliz és Lujzázom, amióta a világon van.

Szép hétvégét Mindenkinek!

Odry
odry

Sziasztok!

De jó, hogy a neveken gondolkodunk! Szeretném, ha már mindnyájunknak ez lenne a legnagyobb gondja!

Anyukámmal autóztunk ma. Beszélgettünk inszemről, meg ilyesmikről, és azt mondtam neki, ez lesz az utolsó inszemem. Megijedt rendesen, aztán jót nevetett. Indoklásom: Ez már sikerülni fog és nem lesz szükség többre.

Bbilona! Köszönöm ajánlatod az átvállalással, ha rosszalkodik majd a kölyök, küldöm neked. Kicsit azért megtarthatom majd magamnak is? Viszont, ha többen lesznek, akkor szívesen látlak majd fürdetni, segíteni. :lol: ( Bár ott tartanánk már) Nem is ez a lényeg, hanem eddig azt akartam, hogy csak fiam legyen. Aztán lehet, hogy hülyeség, de már az is eszembe jutott, hogy mi van ha lánynak akar készülni és tudja, hogy pöcsöst szeretnék, és azért várat magára ennyit. :oops: Lányneveket nem is nézegettem EDDIG!

Mivel nagy az esély a stimuval és az inszemmel az ikrekre, rögtön 2-2 névben gondolkodtam. Páromnak is nagyon tetszenek. Neveink: Enikő, Csenge és Lukács, Csanád.

Az öcsémék pocaklakója 6 centis, 11 hetes. Van róla már "fénykép" is. Ő Zsóka, vagy Norbert lesz.

Odry! Nyugi, ha nagy gond lenne, a doki biztosan mondott volna valami bővebbet is. Vagy írt volna gyogyót, esetleg eltilt mindentől. Szerintem pihenj sokat, vigyázz magadra!

Mágnes! Tündéred van!

Kicsibé! Mindent bele!

Pusszantás mindenkinek!
zel

Odry! :D

Szivböl gratulalok! :D

Ilona! :D Kata! :D

Nem kell szednem fogigatlot, antagonista protokollom lesz. Par napon belül amikor megjön telefonalnom kell, es a 20-25 nap között megyek egy ellenörzö uh-ra, aztan a mensi elsö vagy masodik napjan indul a stimulacio. Valamikor febr.vege fele lesz a beültetes.

Kata!

En nagyon szoritok Neked a lombikhoz! :D Otthon szeretnetek vagy ahol elsz? Csak azert kerdezem, mert nekem most fizetös lesz a lombikom mert allitolag nem ervenyes a TAJ kartyam. Pedig tavaly nov. ota fizetem a jarulekot. Szoval nezz utana ha otthon tervezitek!

Tücsi!

Nagyon-nagyon szoritok Neked!!! :D

Coca!

Hogy vagy? Neked is közeleg mar a lombik! :)

Kép
Kép
jucmuc

zel:
Tök jó, hogy így állsz hozzá!!! Anno nekem is ilyenkor sikerült!
Érdekes, nekem is fiúnévben a Lukács és a Csanád tetszik!!! Mondjuk a párom biztos hadakozott volna ellene, dehát nem volt szükség fiúnévre, legközelebbre pedig majd meggyőzöm apát.:)

Odry:
Lehet,hogyén gondolom rosszul, de ha józan paraszti ésszel belegondolok, akkor, ha valami feszes, akkor az jól zárva van... Nem?? Márpedig az jó!!!
Persze nem vagyok nőgyógyász, de logikusnak tűnik. Nem?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes!
Én is ezt gondoltam. Zárt a méhszájam és ez a lényeg. Valószinű, ha ez akkora gond lenne akkor tényleg nem ennyiben hagyta volna, mint ahogy ezt Zel írta. Milyen a picikével otthon? Jó baba?

Zel!
Mikor is lesz pontossan az inszemed? Szerintem is igazad van, már meg is nyugodtam. Nagy gond lenne, akkor bizti, ki irat a doki.

Babszi!
Nagyon el vagy.... :cry: most, hogy vagyok nem írsz? Jó tudom nem miattam :lol: Puszi!!

Megyünk ma a sogornőméhez, mert a fiának van a szülinapja. Jó sokan leszünk és nem szeretem a csapat eggyik részét, de kibirom....

Odry
odry

Odry:
Nagyon fura itthon... Imádom a Sünikémet, gyönyörködöm benne,próbálom felfogni , hogy anya vagyok, ugyanakkor sűrűn bőgök, egyedül érzem magam a négy fal között, és hiányzik a terhesség...
Szóval megpróbálok nem bedepizni, én nem is gondoltam, hogy így reagálok majd a dologra!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Gondolom, hogy furcsa... Én is játszadozom a gondolattal, hogy mi is lesz velem/ velünk. Az én párom pesten dolgozik és Szegeden lakunk, igy sokat fogjuk mi is nélülözni a papát, de ez van. Én biztos megyek majd a babával minden fele, mert nem vagyok az az otthon ülős.. Majd látjuk. Mikor lehet a picit sétálni vinni? Még jó az idő és ebből a szempontból szerencsétek van.
Tényleg sünis. Nekem a keresztlányom volt ilyen, de pár hét és majd nem lesz ilyen. Mindenesetre szépek vagytok!

Odry
odry

Hát én is alig várom, hogy mehessünk már sétálni, ide-oda...
Sajnos a levegőzést el kellett felejtenünk...Egy napot voltunk kint 10 percre, de azóta minden nap akkora szél van, hogy nem tudom kivinni.
A sétával én a 6 hetet mindenképpen megvárom, addig csak itt az udvarban crossozunk a babakocsival. :)

Mi meg egyébként Szeged környékére akarunk költözni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, hát én elhiszem, hogy 'bezárva érzed magad, néha engem is (előre) idegesít, hogy nem leszek-e depis amikor otthon kell majd folyamatosan lennem.., de te próbálj meg azért néha szerintem kimenni, sétálni vagy csak vásárolgatni kicsit, biztosan van valaki aki addig figyel a babukára.
kicsiboris

kicsiboris:
sajnos hétköznap tök egyedül vagyok itthon... Az én szüleim, rokonaim, és barátaim mind Csongrád és Békés megyében laknak, én meg itt Dunaharasztin..
Szóval nem egyszerű a helyzet, de majdcsak vége lesz a 6 hétnek, és akkor mehetünk végre.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Mikorra tervezitek, hogy erre költöztök? Igy tényleg nehéz, hogy a szüleitek sincsennek ott a közelben. régota lektok dunaharasztin?
Gondolom akkor a meló miatt kerültetek oda...
Szegedhez valami közeli településre szeretnétek költözni? Ha tudok segíteni szólj. Igaz csak a saját tapasztalatomat, meg a hallottak alapján írnék az érdekelt részről.

Odry
odry

Odry:
Igazából a párom idevalósi, azért költöztem ide. De nagyon vágyunk arra hazafelé.. Aranyos vagy segítség terén, az egyetlen dolog, ami miatt még nem költöztünk, az a párom számára egy állás. Nélküle ugyanis nem tudunk elkezdeni új életet.. Mi a környékben gondolkodtunk, bár én imádom Szegedet, a barátnőim is ott laknak, de szerintem ott már a lakásárak magasabbak...

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok! szerintetek lehet a több és nagy tüszőktől kicsi alhasi fájdalmam? bár nem hiszem, hogy az 5X1 clostitól lenne...
kicsiboris

Jucmuc!

Örülök, hogy kezditek a lombikot. Minden rendben apa spermáival? Jobbak az eredmények? Mi itt fogunk lombikozni, nem otthon, de nem fizetik itt, még a biztostással sem. Úgy volt, hogy az inszemeket sem fizetik, erre megkaptuk az utalást. Gőzöm sincs, hogy miért, de nem is érdekel, a lényeg,hogy végül kifizették az inszemek árának 90 %-át.
Mi egyébként most hétvégén jutottunk arra az elhatározásra, hogy belevágunk a lombikba. Nehéz döntés volt, de végülis meghoztuk. Jövő hétre kaptunk időpontot a dokihoz, akkor mondja el az egész menetét, minden részletet. Már nagyon várom, de azér tmég mindig van benem félsz rendesen. De a párom azt mondta, megteszünk mindent és sikerülni fog! Hát úgy legyen!

Tücsökbogár!

Merre vagy? Mesélj!! Milyen volt a pénteki leszívás? Ugye minden rendben?
katata

Kicsiboris!

Szerintem igen, mozgolódnak, növögetnek és az szurkál, fáj néha. Nekem is szokott, még gyógyszer nélkül is.
katata

Sziasztok!

Kicsibé! Olvastalak a hőmérősben. Remélem tegnap óta aktívan rajta vagytok a témán apával! Most kell mindent megtenni, egészen addig, amíg amíg felfelé elindul a hőmérsékleted. Sőt, kicsit akkor is,a biztonság kedvéért, megszokásból, meg az élvezet is megkívánja. :oops: Ja a tüszők miatt bőven fájdolgálhat a pocid, nekem is szokott, stimus hónapban is, meg máskor is.

Mágnes! Sajnálom, hogy szomorkodsz néha. Én is szívesen kipróbálnám már, milyen, ha már a terhesség után hiányzik a terhesség. Mert most még csak előtte hiányzik, az, amiről nem is tudom milyen. Viszont biztosan nagyon jó, ha hiányzik. Ezt jól elmondtam. Örülj a szép babádnak, és légy büszke, hiszen már ott van, sikerült.

Pénteken teszteltem egy negatívat. Gondoltam, hogy az lesz, de csak a biztonság kedvéért, mert neki akartam állni egy nagytakarításnak. Végeztem egy sarokgarnitúra tisztításával, kézzel-géppel, majd a lelkesedés alábbhagyott. Ráérek, még jódarabig nem megyek dolgozni. Úgy néz ki, viszont, ha minden igaz, állományban maradok. Szóval csak a taki miatt teszteltem, de még ma sem jött meg, (ez a 32. nap) a hőm közepes, volt ennél magasabb is, de akkor utrogestant görgettem... a cicimet néhány napja apa tartogatja, de nem sokáig bírom elviselni és hason sem tudok aludni. Röhej az, hogy tudom, nem vagyok terhes, csak késik, pont most amikor már inkább böködném a szurikat és mennék az inszemre. ááááá

Este még jövök! Sziasztok!
zel

Sziasztok!

Mágnes!
Gratulálok a kislányodhoz, nagyon édi!Az a süni frizura jól áll neki, és a neve is illik rá!
Hogy vagytok?Én teljesen meg tudlak érteni, én is ilyen helyzetben voltam amikor Ágota megszületett.Mi Debrecenben voltunk a rokonok és mindenki más Miskolcon.Hát volt pár km köztünk!Nekem talán annyi könnyebbség volt, hogy anyukám , amikor megszültem ide jött 2 hétre, de ez olyan hamar elszállt. Ja! és a másik, hogy Ágota júniusi, mivel jó idő volt, én már 2 hetesen kivittem sétálni, és milyen jókat durmolt! :lol:

Tücsökbogár!
Hogy vagy? Minden rendben ment?

Reni!
Mizújs veletek?Nekem ha megjön , mehetek vérvételre és kezdhetjük az inszemeket.

Kata!
Nagyon szorítok nektek, hogy sikerüljön a lombik!

Kicsiboris!
Szerintem igen lehet. Havonta változik a tüszők mennyisége és mérete. Főleg ha még stimulálva is vagy.Előfordulhat hogy most a closti elég lenne!

Odry!
Jól vagy? Minden rendben?
Én ezeket a frontokat olyan nehezen viselem, és te?Hallottad, hogy akik január 1 után esnek teherbe azoknak ha a választott orvosnál szeretnének szülni(ügyeletben) azoknak intézény részére kb. 25 E ft-ot kell fizetniük!

Szép napot mindenkinek!
sapé

Zel!
Sajnálom, hogy negatív lett!De szerintem ha pár nap múlva sem jön meg ismételd meg!Én szorítok neked!
sapé

Nem tudom megrendelni neten a Bencsik Andrea féle könyvet. :( nem találok olyan internetes könyáruházat ahol lenne. Egyébként jellemző,hogy magánkiadású a könyv...
Tudtok segíteni? Ismertek olyat, ahol meg tudnám rendelni?
katata

Zel!

Nem feladni!! Egy negatív teszt nem jelenti, hogy nincs baba!!!!
katata

Kedves Sapé! :D

Nagyon őrülök,hogy nem sokára kezdődik az inszemed,én nagyon szorítok!+!!! Én sajna most enyhén depis vagyok,fura helyzet alakult ki,amiről most nem szeretnék írni. :oops: De lélekben veled vagyok és szurkolok..!!!

DRága Zel! :D :D :D

Tudom mennyire nehéz,de hidd el veled vagyok és átérzek mindent. A következő biztosan sikerülni FOG!!!!!!

Lányok! :D

Jucmuc és a többiek mindenkinek kÍvánom,hogy mihamarabb legyen babája!!!
m. reni

zel:
ne írd még le a dolgot, és ne pakolgass túl sokat, sosem tudhatod!!!

Képzeljétek! Ma sikerült Sünivel elfogadtatnom a cicit!! Olyan boldog vagyok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes!
Az biztos, hogy drágák a lakások. Pl a mi lakásunk árán lehetne kapni 2-5 éves házat, mondjuk Üllésen. Viszont ost nagyon nagy a kinálat és ezért talán olcsobbak egy picit.
Nem tudtam, hogy sünikéd nem szopizik :shock: Örülök és gondolom mekkora öröm!

Kisboris!
Nekem is voltak panaszaim, még akkor is ha nem szedtem semmit. Elöször én is így szedtem a clostyt, de nem volt csak 1 normális tüszöm. Amikor 2* 1 szedtem, na akkor volt 2-3 és nagyobbak. Ez még kellemetlenebb. Nagyon drukkolok...

Sapé!
Hála, eddig nem volt vele bajom... Viszont én a hideg frontra voltam eddig érzékeny, most meg mióta babát várok szerintem az nem volt. Vagy ki tudja. :roll: Nem tudnak ezek a dolgok izgatni, mert úgy sem tudok mit tenni vele. Én jóba vagyok a dokimmal és ragaszkodom hozzá. Sajnos most ilyen világ van, de én tipikussan az a fajta vagyok, ami nem viszket nem vakarom. A másik erre vágytunk és örülhetünk, hogy igy alkult. Kapunk amúgy is babakötvényt.... :lol: Én inkább azokkal érzek együtt, akiknek még azért is sok pénzt kell kifizetnijük, hogy babájuk legyen, bár gondolom Ők is igy gondolják, hogy kerül, amibe kerül....
Veletek mi van?

Odry Kép
odry

zel, sajnálom de hinni kell a csodákban ha már nem marad más. Hasonló cipőben járok, a karácsony miatt kimaradt az inszem, Utroval 37 napra jön meg most már a 42-en tartok és csak barnázok,, és amilyen gyagyás vagyok még mindig reménykedem :roll:
Az jó hogy megmarad a munkád, nem félsz hogy kiútál a főnököd, mi lesz veled. Rohadt egy helyzet nem irigyellek, de klassz csaj lehetsz ezzel is megbirkózol :wink:
Aztán meg gondolkodtam, mi azt hiszem elég messze lakunk egymástól, de ha fürdetni kell majd a leendő csemetét szívesen elutazok akárhová is. De fogtok ti nekem örülni, egy vadidegen ügyetlen csaj fürdeti a ti szemetek fényét, ez aztán a jó kilátás!

kicsiboris, nagyon jól hangzik, most aztán mindent bele, gondoskodjatok róla, hogy legyen mindig egy hímivarsejt a petesejtjeid körül :D

tücsökbogár, hogy vagy, ugye minden a legagyobb rendben?

jucmuc, antagonista protokoll húha, klassz bár ebből nem sokat értek, mégis jó hogy haladtok előre, és gyorsan itt lesz február vége, előre szorítok.

zölldisznó, hogy vagy, új fejlemények?

mreni mi volt az UH-on, mi lett a cisztával? Hogyan tovább?

katata, sok kitartást és erőt a lombikhoz, na meg majd az ikrekhez :wink:

babszi, hová lettél?
lola29, nem jössz már közénk, hogy vagy?

tamaranna, neked is most kell legyen petesejt leszívás, merre vagy?

Szép napot mindenkinek!
bbilona

Sziasztok!

Csajok!!!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy akkor csinálunk - Sikeres inszemesek és lombikosok babái- topikot :?: :lol:
Úgy is rakunk fel képeket és biztos más is tenne???? Volna egy képes oldal, rövidke sztorival, illetve amit megosztanak az anyukák....

Zel!
Én is osztom az elöttem lévők gondolatait. Nem biztos, hogy jelent valamit a negatív teszt. Nekem is amikor késett, semmi jele nem volt annak, hogy babát várok, csak a babona 13. és Luca napja miatt teszteltem. Elötte lévő ciklusban is késett és ekkor is annak tudtam be, hogy abba hagytam a clostyt és felborultam....
Szóval nekem az első 3 hétben semmi utaló jel nem volt, csak az, hogy nem aludtam sokat és korán keltem.
Fel a fejjel!!!

Kisboris!
Hogy Vagytok??? Szerettem volna egy képet feltenni neked, de nem bírom és ez dühit....

Odry
odry

Sziasztok!

Végre megjött. Ha jól számolgatok, kb 30-31-én lesz az inszem, de ez csak az én számításom.

Bbilona! Pest nincs messze annyira. Nem leszel ügyetlen, majd megmutatom, hogyan kell fürdetni. Van egy kishúgom, aki 13 éves, így 19 voltam, amikor született. Gondolhatod, mennyire részt vettem mindenben. Imádtam, meg most is. Már egy fél nő.
Dolgozni nem megyek, egyelőre még egyeztetünk, próbáljuk a legmegfelelőbb kompromisszumot megtalálni. De biztosan nem tudok visszamenni dolgozni. Mert a főnököm már rég kiutált. A kollégáim meg hiába szeretnek, félnek tőle, vagy attól, hogy ők fognak következni. Szar helyzet, de ezzel most simán megbirkózok.

Odry! Még csak meg sem rázott, hogy megjött, mert már nagyon vártam ezt a mensit. A hőmérsékletem egész végig alacsonyabb volt az átlagnál, tényleg tudtam, hogy most nem sikerült.

Na pusza mindenkinek! Megyek puffot restaurálni. Hátha lesz belőle valami, ha meg nem, hát legalább nem unatkozom!
zel

köszi zel, megyek szívesen pelenkázó oktatásra :D Számításaim szerint nekem is hó végén, febr. elején lesz az inszem, lehet hogy együtt fürdetünk, pelenkázunk, csak minketten a sajátunkat? Na hát ez is majd kialakul, minden jót addig is!
Mi az a puff restaurálás, új szövetet kapott, hogy sikerült?
bbilona

Ez a világ legjobb topikja!!!!!
nagyon aranyosak vagytok ahogy szurkoltok, nem is tudjátok elképzelni mennyire jó érzés ez nekem most, plána a 6 hónap kihagyás után...köszi nektek!!!
küldök is itt mindenkinek egy édike képet: Kép
kicsiboris

zelem, remélem én is ilyen 'erősen fogadom ha nem sikerül a hónap.. tuti csajszi vagy!
mikor jössz pécsre?

odryka, nagyon köszi neked is!! jól vagyunk, gyűrjük az ipart...ahogy kell:o) hát néha úgy érzem véget érhetne ez a hónap hihihi :wink:
nagyon szorgalmazom a topik ötletedet! főként a tapasztalatok leírását, mert ha én is olvashattam volna konkrét példákat, lehet, hogy másképp teszem a dolgomat :lol:
és te hogy vagy? nem küldöd el a freemailemre? olyan jó lenne..

mágnes ,de jó!!!meghiszem azt, hogy ez nagyon jó dolog. sokat olvastam a kismama magazinban a cicielfogadásról és mondhatom ügyi vagy!!

kata, múlt héten néztem a pécsi Alexandra könyvkiadó boltjában, lehetett kapni. de nézd meg az internetes lapján: www.alexanrda.hu -n
kicsiboris

odry:
a topic jó ötlet! Előbb utóbb ki fog ez a topic halni, mert mindenki a babás topicba fog tartozni!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hali!

Kész a puff. Új szövetet kapott. Szétkalapáltam az ujjaimat. A másik puff holnapra marad. Nekem tetszik.

Kicsibé! Szerintem jövő héten csüt v. péntek megyek uh-ra.

Mágnes! Legyen igazad, de inkább előbb, mint utóbb!

Bbilona! Ha megtalálod melyik végét nem jó a babának a víz alá tenni, nyert ügyed van! :lol:
Viccen kívül. átlag imádnak a manók locsizni, csak a víz melegsége számít. A pelenka nekem a hugimmal anno cikibb volt, mert tudta, hogy nem anya csinálja, és velem mindig kibabrált. Végig kapálózott, meg vigyorgott. De élveztük, ezret pusziltam mindig a kis pókpocakra. Most meg már olyan nagylány. Pedig, mintha csak tegnap mostam volna a szaros kis popóját a mosdókagylóban.

Na sziasz, kéne valami kaját is alkotnom, de még gőzöm nincs, mit.
Valami nokedliset ennék...
zel

Sziasztok!

Hát azért ki halni ne fog ez a topik... :lol: még akkor sem, ha mindenkinek lesz babája.
Csajok!
Okés, akkor cím ÖTLETEK a topihoz ????

Kisboris!
Nem tudom felrakni, mert rányomok, hogy oké és kiugrik.... érted?
Én nem! JAAA Etess a férjeddel sok tojást.. :lol: Mi amikor jártunk inszemre egyást követő napon, akkor az első este tojást ettünk és másnap többet produkált a párom :oops:
Kép

Odry
odry

odry, nem értem miért nem sikerül, talán nagy a képed..nem lehet?
köszi a tippet, akkor ma rántotta lesz a menü :P

zel tojásosnokedli?
akkor jövő héten talizunk!!!!!
kicsiboris

Odry:
Lehet, hogy nem túl eredeti, de mit szólnál a sikeres inszemináció babásaihoz? Vagy Babázás inszeminációval, lombikkal.... nem is tudom mi lenne a jó.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Ez az, hogy nem egyszerű, de még hátha lesz valakinek ötlete és akkor nyilik az új topik :lol:
Sünike szpoizott ma is? Milyen időközönként eszik?

Kisboris!
Kép Mik a hírek ?
Hasonló képeket szertnék fel tenni, ami épp aktuális lenne Nektek. Gondolom sejted :?: :
wink:
odry

Kicsiboris,
köszi a tippet, de nincs a neten, nem találom az Alexandránál sem.

Odry,
lehetne valami olyasmi, hogy inszemes és lombikbabák történetei. Ez ugye azt jelenti,hogy sikerült és megszülettek a babák.
És, ha kész a topic, mindannyian rohunk mi is oda! :lol:
katata

Kata!

Draga Kata, minden szavadbol kierzem ugyanazt amit en nemreg eltem at. Teljesen erthetö, hogy vannak felelmeid, ketelyeid. De hidd el ahogy majd közeledik az a bizonyos ciklus alig varod majd, hogy benne legyel a sürüjeben!
Tiszta szivemböl kivanom Neked, hogy sikerüljön az elsö!

A lombikot sajnos mi is fizetjük, mar minden elkepzelhetö követ megmozgattam, hogy megtudjam valoban nem vagyok jogosult.
En november ota fizetem a minimalber 16%-at az APEH-nek, mint egeszsegügyi szolgaltatasi jarulek, es a Kaaliban azt mondtak, hogy csak hat honap fizetes utan valok jogosultta.
A lenyeg az, hogy fizetünk mi is.

A kiskatonak sajnos nem a legszuperebbek, ezert is lesz ICSI-nk. En különösebb javulasban mar nem is hiszek, de persze nyomatunk az Aloetöl kezdve mindenfele vitamint, hogy a legjobb eselyekkel induljunk neki a lombiknak.

Olvastam, hogy keresed a könyvet. Nem tudnal esetleg megkerni valakit, hogy vegye meg neked es adja fel postan? Par nap alatt tutira odaerne. En is olvastam, en otthon vettem.
Ha nem sikerül megszerezned, en szivesen 'kölcsönküldöm',aztan majd visszaküldöd amikor elolvastad.

Boriska!

Szerintem is attol szurkal! En is mindig megerzem!

Reni!

Nagyon szepen köszönjük!!!

Ilona!

De aranyos vagy, köszönöm! Persze amikor kellene akkor nem jön a piros! :twisted:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, nagyon ari vagy. :) Nekem is az a megoldás jutott az eszembe, hogy valakivel kiküldetem a könyvet, mert legközelebb áprilisban megyek haza és az még olyan messze van. Már úgy olvasnám.
Hát itt kb. 800 ezer forintra átszámítva a lombik. De ebben több is benne lehet, ha az első nem sikerülne és több petesejtet nyernek a leszíváskor és hibernálják a drágákat. Szerencsére egyelőre nem gond a pénz, másnak még ez is szörnyű teher. Úgyhogy egy szót sem szólhatok. :oops:
Az ICSI-ről is azt hallottam, hogy nagyon eredményes és nagyon szorítok, hogy nektek is az legyen, már az első!
Ezt az APEH-es dolgot nem nagyon értem. Miért neki kell fizetni a tb-t? Hogy van ez? Tudod, azért kérdezem, mert úgy néz ki nyáron végre hazaköltözünk és jó lenne ezekkel tisztában lenni. Főleg, ha előre kell fél évet fizetni, hogy biztosítva legyünk.
Köszi!
Tényleg, mi az az antagonista protkoll? Bocsi,de gőzöm sincs mit jelent ez. :oops:
katata

na zel elfogyott a nokedli? Köszi a tippet a fürdetéshez, elképzeltem milyen lehetett a tesóddal, hááááát biztosan nagy élmény. Anya mesélte, amikor hazavittek a kórházból, besötétítettek magukra zárták az ajtót (albérletben laktak) és úgy fürdettek nehogy valaki meglássa mit bénáznak.
Jó munkát a 2. puffhoz!
Képzeld nekem is már igazán piros, pénteken megyek 1. kukucskára, aztán jöhet a szurka.

Tudja valaki mennyi lett a Puregon ára, nemsokára megtudom, de kíváncsi vagyok rá? Persze tudom patikánként változik.

Örülök, hogy egy kicsit vidámabb lett a topik, kezdünk felrázódni, reménykedni.

jucmuc, katata sok erőt, és ezek szerint sok sok pénzt a lombikhoz. A Gyedhez, gyeshez is kell a biztosított 180 nap, biztosan azért van ez a lombikkal is így, de megette a fene az egészet, és sírnak hogy nincs az pénze az Egészségkasszának.

kicsiboris, naná hogy szurkolunk, eddig te tartottad bennünk a lelket az pedig nagyon jó volt, így hát együtt örülünk veled :wink: Ja és köszi a képet, aranyos a kis manó, tök jó képeket tudnak róluk csinálni, na persze jó hozott anyagból, könnyű.

Szép napot anyukajelöltek!
bbilona

Kata! :D

Hat akkor Nektek sem lesz olcso mulatsag :oops: nekünk minimum felmillio, ha lesz hatching az meg plusszban hozzajön ami nem tudom pontosan mennyi, de biztos szaz fölött van+ a gyogyik. Es ez EGY beavatkozas...
Hat igen, kicsitmegvaltoztak a dolgok otthon. En meg novemberben mentem el az OEP szfvari kirendeltsegebe nagy naivan, hogy elkezdjem fizetni a jarulekokat magam utan. Aztan ott elmondtak, hogy ha van velem egy haztartasban elö AZAZ EGY BEJELENTETT LAKCIMEN elö hozzatartozom akinek van TB jogosultsaga, akkor lehetöseg van egy bizonyos MEGALLAPODAS kötesere az OEP-pel. Azaz az illetö felelösseget vallal erted vagy valami ilyesmi. Nekem ilyen nem volt. DE!!! Mondta azt is a hölgy, hogy 2007.jan.1.-töl mar ilyen sem lesz, hanem ezek a dolgok az APEH-hez fognak tartozni. Igy engem rögtön az APEH-hez iranyitottak, ahol ki kellett töltenem egy adatbejelentö lapot (11-es ürlap akkor meg igy hivtak most nem tudom) es en elvileg attol a naptol biztositott vagyok. Tavaly a minimalber 15%-at kellett fizetni, iden a 16%-at. 10.480 ft-ot.
A Kaaliban viszont azt az informaciot adjak, hogy az igy fizetett TB-re csak 180 nap utan valsz jogosultta az e.ü. szolgaltatasokra.
Van egy 1997-es törveny ami tartalmazza ezt, de az meg a MEGALLAPODASROL beszel aminel szerintem nem a minimalber 16%-at kellet fizetni.

Teljes kaosz, össze-vissza kalimpaltam, nyomoztam, hogyan tudnam kideriteni, hogy valoban tutira igy van-e de mar kezdek belefaradni es feladom. Inkabb fizetünk....
Az en jogosultsagom ezen törveny szerint majus 20.-a utan el.

En mindenkeppen azt tanacsolom Neked, hogy amikor hazajössz azonnal menj be az APEH-hez es rendezd el ezt a dolgot, mert minel elöbb elkezded fizetni annal elöbb lesz jogosultsagod!

Az antagonista protokollrol en sem tudok sokat. Annyit olvastam, rola, hogy kimelöbb, kevesebbszer fordul elö hiperstimu, dragabbak az antagonista gyogyszerek mint az agonistak, 35 ev körüli nöknel, vagy akik meg nem voltak stimulalva alkalmazzak.

Ilona! :D

Köszi szepen a drukkokat! Igen, a GYED-röl es a GYES-röl en is olvastam, viszont az 'egeszsegügyi szolgaltatasi jarulek'-ot fizetökröl sehol nem talaltam semmilyen 180 napot. Ezert is bant a dolog. Mert a 97'-es törveny a megallapodast kötökröl beszel.

De mindegy biztos igy van en mar nem gyötröm ezzel magam.

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

ilona, köszi, jól esik amit írtál :lol: azért majd én is /továbbra is igyekszem a lelkeket küldözgetni felétek :lol: :lol:
nem írtál magadról..hogy vagy?

kata, ez iszonyatosan sok pénz...800e...hol is élsz ahol ilyen méregdrága az élet :?:

jucmuc neked sem egyszerű úgy látom, de legyünk optimisták :!: :!: nálunk sem 100-as a drágám anyaga...de 3 hónapja nyeli a vitaminokat...remélem lesz hatása :shock:

odry, hát nagyon rajta vagyunk a szeren...ma is hőmérőztem, és felugrott a tegnapi 36,4-ről 36,7-re...azt hiszem ez azt jelenti, hogy megvolt a tüszőrepedés?

puszi mindenkinek!!!!kitartást lányok, sok erőt!!!!!!!!!
kicsiboris

http://www.bamako.hu/page/details.php?i ... ch=&stype=

katata itt megrendelheted a könyvet :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Odry: szopizott ma is, ma már 60 ml-t is egyszerre, tegnap 40 volt a csúcs...
A melleim olyanok, hogy mondtam Apának, ha fúrni kell,csak szóljon, a cicikkel gyerekjáték lesz..:)

Egyébként annak idején, amikor inszemre jártam megfogadtam, ha sikerül, és minden ok, írok erről egy könyvet, hátha valakinek erőt tudok meríteni belőle. Most nagyon azon gondolkozom, hogy belekezdek, ha másért nem, hát magamból kiírom. Lehet, hogy senki sem adná ki, de ki tudja....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kisboris!
Nagyon izgi... szerintem is azt jelenti. Nem kaptok nevető görcsöt? Nállunk volt, hogy együtt voltunk a párom gyors a fenekem alá rakta a párnát és mindent az ágyba szállított..... volt, hogy nagyon untuk és kinunkban a hasunkat fogtuk :lol:

Mágnes!
Ez jó... :lol: Ma már mindenkinek könyve van, most már csak arra kell törekedni, hogy valamivel magadra hívd a figyelmet és felfigyel rád a média és mindjárt lesz kiadód is. A párod valami szakember, hogy fur???

Jucmuc!
Olvastam a soraidat és hát ..... Jól értem, hogy te most M.országon vagy és itt lesz a lombikod? Amúgy Olaszban laksz? Hol? Mi tavaly voltunk Rómában és annyira vágyom vissza :!: Régóta laksz kint? Bocsika, ha sokat kérdezek és zavar :oops: Majd nézem a táblázatot, mert nem ismerem annyira a Te sztoridat... Most nézem, hogy neked volt Hsg vizsgálatod. Mikor volt? többi vizsgálat rendben van? Azért kérdem, mert én is a Hsg után a 3. ciklusnál jött össze a baba, holott nekem állítolag a pct vizsgálat negatív lett. Szerintem a hsg sokban segíti a teherbeesést.. :roll:

Katata!
Jól olvasom, hogy Te sem M.országon élsz? Hol laksz? Nagyon szeretnék én is elmenni, de én földhöz ragadt vagyok.... Akkor csak itthon lesz neked inszem/lombik?

Mindenkinek Kép és Kép

Odry Kép
odry

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?