Sziasztok!
Julcsi: szerintem, lehet a takony miatt hasmenés, mert nálunk is az van már napok óta.
Remélem a lányok gyorsan túlesnek a betegségen. Mi a Stodalt adunk, meg dupla adag C vitamint. A doki szerint antibiotikummal is kb. 1 hét alatt gyógyulna meg.
Edit: nagyon szépek a gyerköcök. Sajnálom, hogy folyton megtalálnak titeket a bacik. A szüleim is ettől a hányós vírustól szenvednek. A nővéremék ezt hozták Németországból ajándékba.
Nálunk az orrszívás kész horror. Ketten fogjuk le, szegénykém meg üvölt végig.
A betegség előtt nem volt gond, szó nélkül tűrte. Sajnos néha még éjszakai is elő kell venni, mert alig kap levegőt.
Márti: nagyon szépek a manók. Hihetetlen milyen picinek tűnik Zsombi a régi képeken, pedig hozzánk képest nagyon nagy volt.
Edith: kíváncsian várom a fogyókúra eredményét.
Tetszik a MÉG-prizma, teljesen igaz.
A Szandi egyenlőre két kérdést ért meg igazán, hol van apa, és a hol a cica.
Andi: nem semmi a lámpaborogatás. Én is szívrohamot kaptam volna.
Évi: nagyon huncut Samu a képen.
Éjszakai itatásnál én mindig attól félek, hogy hozzászokik és később már csak azért fog ébredni. Az egyik ismerősömék így jártak.
Timi: drukkolok, hogy Hannát nem viselje meg nagyon a műtét. Bár azt mondják ennyi idősen pár nap alatt elfelejtik, hogy mi történt velük.
Zsu: grat. a centikhez. Ezt a herba itallal érted el?
Én is fogyok már egy ideje, de még messze a vége. Most tartok 6 kilónál, még legalább 10-et szeretnék fogyni. Remélem nyárig összejön.
Én ma úgy döntöttem, hogy nem fekszem le aludni. A Szandi úgyis kel 1-kor, mi értelme pár órára lefeküdni. Utána csak rosszabb, felkelni.
Nagyon el vagyok keseredve. Tegnap éjjel is üvöltve ébredt. A visszaaltatással nincs gond pár perc, de ahogy leteszem már visít. Amikor vacsi után elalszik, nincs gond kb. 3-4 órát lehúz egy hang nélkül.
Tegnap vettünk nekem egy számítógépes játékot. Most nekiállok játszani.
Zsuzsi