Új privát üzeneted érkezett!

ja, katus, nekem ez az avatar képed is bejön! :wink: bár ahogy látom, kicsit rosszabb formádban voltál, amikor készült a kép, de sebaj. elnézzük neked. biztosan csak fáradt voltál! :wink: :lol:

KépKép
viol81

Subject: Mai sztori
>
>
>> Egy kiadóvállalat főnökei azt próbálják megállapítani, miképpen
>> fordulhatott
>> elő, hogy egyik dolgozójuk öt napig halva ült az asztalánálanélkül, hogy
>> bárki
>> megkérdezte volna, hogy jól van-e? Az 51 éves George Turtlebaum, aki 30
>> évig
>> korrektorként dolgozott egy new yorki cégnél, szívinfarktust kapott egy
>> olyan
>> úgynevezett "nyitott irodában", amit 23 másik dolgozóval osztott meg.
>> Hétfőn
>> csendben "elpatkolt", de ezt egészen szombat reggelig senki nem vette
>> észre, amikor
>> egy takarítómunkás megkérdezte tőle, hogy miért dolgozik még a hétvégén
>> is. A
>> főnöke, Elliot Wachiaski szerint: "George minden reggel az első volt, aki
>> bejött,
>> és az utolsó, aki távozott, tehát senki nem találta szokatlannak, hogy
>> végig
>> ugyanabban a testhelyzetben van, és nem csinál szinte semmit. Mindig
>> elmerült a munkájában, és magánakvaló volt." A boncolás kimutatta, hogy
>> már 5 napja halott volt, miután szívinfarktust szenvedett. Irónikus
>> módon,
>> George éppen orvosi szövegeket korrektúrázott, amikor meghalt.
>>
>> Jótanács: Lehetőleg bökd meg a kollégáid oldalát időközönként.
>>
>> Tanulság: NE DOLGOZZ TÚL KEMÉNYEN: ÚGYSEM VESZI ÉSZRE SENKI.

Kép

Kép
hajnus

Reni!De izgi ez tök jó!!Lara mint boszi!! :lol: :lol:
Én már múlt pénteken leszedtem a fát!!!

Viol!Hát ha Levi lábát 1* megszagolnád elájulná!Én azt hittem ilyen kicsiknek nincs,de Levinek van!!!Ezek szerint Dorkának is!
Jóvan neb baj ez!!Kis Büdilábuak! :D :D
Mi mindjárt hajat nyírunk Levit már nagyon zavarja most az apja kopaszodik azt Levi!!
Voltunk a játszin csináltam ezekről a fostosokról képet majd felteszem!
Vendég

Zsani!

Nincs hasmenese, sem szoruläsa a teätol!:) Szokott edeskömenyeset, vagy gyogynövenyeset is kapni.
A mäsik kedvence a cipkebogyo-mälna

Viol!

Nem minden nap iszik ennyit, van, hogy csak 800ml teät,vältozo, amiota megtanult inni, iszik mint egy kacsa, föleg babakocsiban, rärobban az üvegre es amig ki nem fogy iszik.
Regebben negyed ennyit sem ivott.
Gondolhatod, neha milyen nehez a pelusa, 2 orät sem bir ki.:)
Mätenak is büdi neha a läba!:)

Gabo!

Värom a kepeket!

katus78

Sziasztok Cajok!!!
Ma megint csavarogtaunk,második napja". lakásra járunk" :lol:
Itt voltunk két házzal arréb egy jo barátnőmnél.Olyan jol elvoltak a csajok,hogy csuda.Neki 3 éves (majdnem)fia van,meg mindjárt születik egy kislánya.Kifáradtak a csajok.Petra csak d.e. aludt egyszer,de délután nem tettem le igy most már kifeküdt.Remélm reggelig huzza a lóbőrt!!!Ja és a Réka is fekszik már,de nézi a tévét.Fáradt.

Mit szoltok ehhez a meleghez????

Ma voltam bent a melohelyemen bejelenteni hogy dolgozni visszamegyek.És nagy meglepetés ért!!!!!!Két éves korban ha vissza megy az ember dolgozni akkor kiadják a felgyülemlett szabiit.Nekem 48 napom van.Ugyhogy ahogy én számolom ápr.2.án kell mennem :lol: :lol: :lol: Jupppiiiii!!!!!
Nagyon örülök neki,és nem kell mennie addig bölibe,majd csak márciusba!!!!!!!!
Tudtátok hogy a gyermek egy éves koráig jár csak szabadság???A 2. és a 3.évéig nem jár!!!!Nekem csak a terhesség alatti,meg az egy éves koráig ki nem adott szabiim vannak.Persze igy is elég,de aki kivette a terhességi évében annak csak az a huszonvalahány jár ami születéstől egyévesig jár!!!

Bocsi hosszu lettem,de gondoltam bizti érdekel benneteket,pláne téged GABÓ!!!!!
Vendég

Rik!

Miert Petra hänyszor szokott aludni, mennyit?

katus78

[quote="Katus"]E írta:Katusgyepkent mindenkinek ajänlom algopyrint helyett a panalgorint, ugyan az a hatoanyag, csak mäs a gyärtoceg, mäs neve van, es receptnelkül is lehet kapni ezutän is, es olcsobb is mint az algopyrin

Bocsi a ferre informäläsert, de receptre lesz,de olcsobb lesz, valoszinüleg, mert most is az.Gyogyszereszem täjekoztatott :wink:

katus78

Katus
mostanában van hogy kétszer is bealszik,de reggel korám kel.Ha nem ébred fel korán akkor csak egyszer 2 orát!
Vendég

Mit jelent a korän?

katus78

6 ora 50 kor a réka sulija miatt!
VAgy az nem kora?
És akkor fél 9 fele visszaalszik
Vendég

Várjuk a képeket Gabó!!!!
Vendég

rik!Ezt nagyon jól tetted,hogy leírtad,mert akkor nekem csak az a huszon valahány fog járni!!Azt sem tudom mennyi jár nekem!!Ciki!!
Ez régen nem így volt vagy igen?

Na itt vannak a képek csak már akkor jutott eszembe,hogy nálam van a gép mikor indulásban voltunk így csak septébe csináltam párat!
Kép Ő a sógorom!
Kép Ő a Lilcsi a nagy szerelem!Úgy aludt el délelőtt,hogyha felébred megy a Leventével hintázni!!
Kép Itt épp fetreng a hisztitől!!
Kép És íme az új séró!
Vendég

Mäte honapokig 6-7 között kelt, es csak 11 töl aludt, egyszer, ketesfel volt, hogy 3 orät.
Most 4 napja 8ig aludt,igaz ezekben a napokban 9kor aludt el, mäskor 8kor szokott, ma is 8kor mär elaludt.:)
Igaz ma meg 2 orät sem aludt delben.
Na ezt jol megmagyaräztam..............
Jo ejt, megyek helyzinelni:):):):)

katus78

Gabo!

Szuperek a kepek! Jo a kis csaj! :wink: :lol: Levinek van izlese, na meg persze Lilcsinek is :) :D

katus78

Sziasztok Cajok!

Gabo:tök jok a képek!micsoda szép Lilike!!!jo izlése van Levinek!!
és jo az uj séro is! :lol:

Viol:köszi rendi vagy hogy bevinnél minket :lol: igen nagyon gyorsan megy az idö-nem is hiszem el sokszor hogy már lassan oviba megy Vivi :shock:

Rik:csak nem Verkánál jártatok??hü jo korán kel Petra!elishiszem hogy 9kor visszaalszik!

na csajok én most egy darabig nem leszek!holnap reggel megyünk nst-re aztan hétföig anyuéknál leszünk!
majd jövö héten jövök!kellemes hétvégét mindnekinek!!!!
puszi

KépKép
KépKép
beus22

Beus
De nála!!!Mondta,hogy szoktatok privizni!!!!
Neki is nagy pocija van már!!!!!Van egy jopofa fia,birom ahogy beszél!!Sokat egyszerre :lol:
Jo hétvégét Nektek is!!!Vigyázz magadra!

Gabó
látod miket megtud az ember!!!Kérdezz utána Te is!Csak akkortol kell beiratnod bölcsibe,mielőtt mész dolizni két héttel,hogy beszokjon!
Nagyon szép ez a kislány,nagyon jó izlése van!!!!!Édes pofija van!!!K.b.egyidősek ugye???
Vendég

Hello

Katus, persze, hogy szívesen megcsinálom a képedet az avatarba, csak tedd ide fel amiről szeretnéd.
Most csak felkukkantottam, megyek is. Szép álmokat mindenkinek.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Egy hét van köztük a Levi javára!
Úgy akarom,hogy mielőtt munkába állok még azelőtt beszokjon!

Beus!Jó pihenést nektek!

Asszem megyek pihizni kurvára fáj megint a torkom jön elő a náthám is már fáj az orrom!!

Na csumi lányok!!
Vendég

Sziasztok,
most csak 1 percre.
Katus,
a cittege cheese a tescoban is kapható de talán másutt is és "szemcsés zsírszegény sajt" a magyar név rajta. Kicsit olyan, mint a túró és valami sós darabos sajt szerűség. Vince is meg én is csak a natúrt szeretjük, de van izesítettben is. Németországból ismerem még, ithon csak pár éve jelent meg.

KépKép
KépKép
esztermami

cittege cheese = cottege cheese
Katus,
válaszoltam, csak most, sorry

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
klasszak a képek!

Beus, mikor mész nst-re?
Megyek terhesgondozóba, esetleg "meglátogathatnálak"
Lehet, hogy felnézek oda, hátha ott vagy :wink:
Na tényleg jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus,
jó a történeted!

Gabó,
klasszak a képek, milyen imsűerős nekem ez a fetrengés :wink:
mostanában Vince is gyakran eldobja magát. először leül, aztán ha az nem elég hatásos, akkor elfekszik... :roll:

jó éjt és gyógyulgass!!

KépKép
KépKép
esztermami

Reni,
Ausztriában nekem is Mexalent adtak terhesség alatt fogfájásra és lázcsillapítónak is Vincének, mindkettő Paracetamol... ki érti ezt?

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!

gabó,
jók a képek! :) látom, dorkának vki más pasit kell keresnem! :( :lol:

beus,
kellemes hétvégét otthon! :)

egy ilyen elfekvős hisztit én is láttam a tescoban. szerencsére még nem az én gyerekemen. :lol: de ami késik, nem múlik... :roll: :P

KépKép
viol81

Viol!Á Levinek nem gond ha Levinek több csaja van!! :lol: :lol:

Eszter!Nem tudtál aludni?
Vendég

[quote="gabó"]n írta:gabóem gond ha Levinek több csaja van!!

de dorkának igen! :lol: :wink:

figyu, és akkor most ti igényeltek üdülési csekket?

KépKép
viol81

Sziasztok!Rik!Akkor Petrával még március közepéig otthon lehetsz!Ez nagyon jó :P Képzeld Virág Rékát emlegeti ,hogy milyen jól játszott vele. :P Meg,hogy milyen kedves volt,mindig mosolygott rá :P
GabóJavulást kívánok!Levinek jó az új sérója :) Amikor hisztizik,akkor mit csinálsz vele ,hogy abbahagyja?Virág egyszer csinálta még csak.,anyóséknál.Azóta se .De akkor azt se tudtam mit csináljak vele. :?
Nercsi!Örülök én is,hogy személyessen is találkoztunk.Igaz beszélgetni nem tudtunk.Remélem majd még lesz rá alkalmunk :P
Beus!Jó hétvégét és vigyázz magadra!

KépKép
kola2

erika,
hogy döntötél? levágjátok alíz haját? néha én is szeretném, de félek, hogy hogyan fogom "átvészelni" azt az időszakot, amikor olyan nagyon rövidke... :oops: :P lehet, hogy az első napokban-hetekben megbánnám. de aztán biztosan kibékülnék vele... :D

KépKép
viol81

[quote="kola2"]S írta:kola2ziasztok!Rik!Akkor Petrával még március közepéig otthon lehetsz!Ez nagyon jó :P Képzeld Virág Rékát emlegeti ,hogy milyen jól játszott vele. :P Meg,hogy milyen kedves volt,mindig mosolygott rá :P

Igen otthon lehetek vele,ennem nagyon örülök.Bölcsibe is bemegyek jövő héten aztán megmondoma nőmek miujság.Csak beveszik egy honap késéssel :wink:
Réka is kérdezte,hogy mikor jönnek el játszani hozzánk a Virágék.(asszem még ott kérdezet bucsuzáskor)Ha gondolod jövő szerdán szeretettel várunk benneteket!!!Hadd játszanak a gyerkőcök!
Tegnap is jol elvolta 3 éves fiucskával,és ő is emlegeti a Rékát!
Mondtam a lányomnak hogy legyen Óvónő. :wink:
Vendég

Most nézegettük Virivel a talis képeket és itt örvendezik Rékának :P Érdekes a nagyobb gyerekek jobban érdeklik.

KépKép
kola2

sziasztok!!

Viol, szerintem a hétvégén letoljuk a haját. Úgyis kinő pár hét alatt. Én abban bízom, hogy most már mindenhol egyenletesen nő majd.
Majd mutatok képet. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viritől kérdeztem elmenjünk a Rékáékhoz?azt válaszolta :Most menjünk,de jó. :lol:

KépKép
kola2

erika,
és van otthon gépetek, és te állsz neki, vagy fodrásszal?
várjuk a képeket, én nagyon kíváncsi vagyok!! :P

cajok,
tök jó, virágzik a karácsonyi kaktuszunk! :lol: még időben :lol:

íme:
Kép
Kép

dorka bébike meg talált tegnap egy üres virágcserepet. asszem minél előbb át kell ültetnem azt a virágot...
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nem volt időm jönni, most is sietek. :roll:

Katus,
köszönjük a meghívást! :wink:
Hívatalak délelőtt ma is és tegnap is otthon, biztosan sétáltatok. Most meg gondolom szundi van, nem zavarok.

Viol, később mégjobban sajnálnád Dorka haját, ha egyszer levágatnád akkor kiskorban csináld :wink:
Látom már jó anyós vagy, figyeled Levi barátnőit :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, van otthon anyuéknak gépe, azzal fogjuk elkövetni. Szerintem elrontani nem igen lehet, meg anyu szokta apuét is letolni, van már egy kis rutinja.
Szerintem olyan lesz mint egy kis szopott gombóc, de sebaj. Majd megnő! Talán a nyárra már lesz valami formája. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szép a kaktusz! Szegény biztos megzavarodott ő is a klímaváltozástól. :shock: :shock:

Dorka majd átülteti a virágokat!! :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

[quote="Andi"]L írta:Andiátom már jó anyós vagy, figyeled Levi barátnőit

[quote="Erika"]S írta:Erikazerintem olyan lesz mint egy kis szopott gombóc, de sebaj.

Hát ezeken jót mosolyogtam! :D

Andi,
igaz. Akkor lehet, hogy nekem is mostanában kéne. Mondjuk olyan naon rövidre mi sem akarnánk, csak gondoltam, most, ha legközelebb vágjuk, már nem én csettegetném, mert én már elrontanám, hanem inkább szólok unokatesómnak. Csak most is furi volt rövid hajjal, olyan kis tüsi, mint egy kisfiú. :P Meglátom. A tuti az, hogy nem én vágom majd, a kérdés már csak az, hogy mekkorára.

Erika,
na, akkor anyudnak ügyes keze van, unokájának is vmi szép sérót fog alkotni! :wink:

KépKép
viol81

Ha Dorka átülteti, előtte én meg majd beleültetem abba a bödönbe! :wink:
Egyet már átültettem Gáborral, ő is alig bírta felcipelni a lépcsőn. :shock: Én kérdeztem, azt mondta nem kell segíteni. :roll: Akkor gondja! :D Szal ez is jó nagy.

KépKép
viol81

Nitta,
nekem is feltennél új képet az avatarba? Vagy a többiekkel hogy csináltátok? Te tetted be a profilunkba, vagy visszaküldted mailben a kicsinyített képet?

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Sziasztok csajok!

Kepzeljetek tegnap este 1 oras aramszünetünk volt es ez idö alatt szetrobbant a padlofütesnek a csöve. :evil: Meg szerencse, hogy mindez a pinceben törtent. A kazan felforrt es mivel nem ment a keringetö a viz annyira meleg lett, hogy szetrobbantotta a csövet. Most mar van fütesünk csak a folyoson nincs.

Ma voltam setalni es csinaltam nektek egy par kepet a környekröl. :) Mindjart teszem fel öket.

Viol!

Lara boszorkany lesz csak persze maszk nem lesz rajt. A jelmezt mar mutattam ezen az oldalon. www.eckwaldhexen.de

Gabo!

Nagyon edes Levi ezzel a kis kopasz seroval es a valasztott kiscsaj i stünderi. De azert gondold meg nem lenne jobb Dorka Levinek? :lol:

Beus!

Jo hetveget!

Katus!

Es mit kap Mate lazra? Nalunk a gyerekeknek is Paracetamol kupot irnak fel. Szerencsere meg Lara egyszer sem volt beteg es nem kellettem neki adni.

Kép
Kép
reni76

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

A 2. kepen latni a mi hazunkat is,az amelyik nincs bepucolva.

Kép
Kép
reni76

Es az elsö kepen latni igazan a Fritsch Hof-ot! :)
A jobb oldali a sogie, mellette az a nagy az anyosome es balra picit latni a milyenket is.

Kép
Kép
reni76

sziasztok cajok!

hát,ahogy pótoltam lemaradásomat(egész alvás alatt csak olvastam) nagyon irigykedtem!!!a találka miatt is,meg reni lakhelye miatt.nagyon szépek vagytok,mindenki:babák+mamák!!!
mi megvagyunk lassan,én betegeskedtem egész héten megint,de ma már jobban vagyok.szerencsére csak én voltam nagyon vacakul,a többiek megúszták(legalábbis míra sem volt beteg,a láza csak úgy volt a múlt hétvégén).kenyérsütőnk is meggyógyult,kedden mentünk érte,azóta már nagyüzemben sütögetek újra.
andi
most már tudok kenyeret küldeni :wink: :wink: :wink: !!!láttam a fotókon,hogy néha kölcsönadtad ágnest babázni kívánó anyukáknak :lol: :lol: :lol: ,no meg azt is,hogy ott is volt ám cici,mint a régi szép időkben:bárhol,bármikor :P

annyi mindent írtatok,már nem is emlékszem,meg ha jól emlékszem minden okosat leírtatok úgyis azokról a dolgokról,amikhez én is hozzá tudtam volna szólni.így most be is fejezem,megyünk tisztálkodni.remélem,mostmár jövök sűrűbben,bár pl vasárnap a nagyokkal megyünk halász judit koncertre,apa is itthon lesz most egész hétvégén :roll: :lol: ,szóval együtt leszünk mindannyian.
mindenkinek jó hétvégét!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

bár eszembe jutott valami
nercsi
javaslom én is,még most vágjátok le a sérót,jót tesz a hajuknak.zórának még most hétvégén fogjuk másodszor letolni,de látszik,hogy nem olyan erős haja van/lesz,mint a míráé.de azért talán mégis erősödik picit.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!
Most egyedül vagyok megint, a gyerekeket ágyba dugtam mert már nagyon kergék voltak. Márton az éjjel kijárt pisilni, na ma már volt is egykis láza... Remélem csak megfázott és nem lesz semmi komolyabb.
Ugye, látszik az ha valakinek olyan erős a haja mint Mírának :lol:
Azért Zóráé i szép lesz ám. Ágnest is megnyírom majd mint Jankát, de Janka kajla fürtjei nem változtak :oops:
Persze, hogy Mártonnak van nálunk olyan sűrű és erős haja mint a csuda.
Ágnest adtam aki csak vitte :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan nagy lendülettel ültem le írni, de nem folytatom, lusti lettem :oops:
megyek kicsit vasalok és élvezem a csendet.

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok, jó éjt!

reni,
hűű, milyen szép a környék!! No és lara is! :D

KépKép
viol81

Reni
nagyon szép halyen laksz!!!!Gyulámnak is mutattam.Meseszép!!!
Télen mikor nagy ho van tudtok közlekedni azért???

Zsani
azért a szerdát mondtam mert akkor apa dolgozik (most szabin van)és jobb nélküle dumcsizni!!!!Mega csajok is jobban ki tudnak bontakozni!!Meghivnék mindenkit,de sajna nincs hely!! :cry:
Egyenként jöttök majd!!!! :wink: :lol:
Vendég

Szép jó estét!!

Viol!Igen ha le lehet tölteni már igényeljük is!Sőt én most fogom kitölteni az 1*-i gyerktámogatásra és az állandóra az igényemet!
Hátha megadják!
Olyan nagynak tűnik az virágtartó,hogy Dorka simán belefér!! :lol: :lol:

Reni!Én egyből kiszúrtam a házatokat!!! :D :D :D
Gondoltam rád mikor vihar volt hál isten csak ennyi gond lett!!
Gyönyörű kék szemei vannak Laranak.
Az az igazság,hogy jó Levinek Dorka is csak ő messze van így kell egy helybéli pipi is neki!! :) :)

kola!Micsinálok ha hisztizik!!!Pl. ma is elvoltunk a városba a Liliékkel galambokat hajkurászni,kavicsozni,futkorászni és az én fiam párszor bevágta a hisztit,mert egyfolytába elszökött neki a nagyvilágnak ki az autók felé és nem tetszett neki,hogy vissza cibáltam!Ilyenkor hagyom had fetrengjen véleltlenül sem veszem fel,mert ilyenkor csimpaszkodik és szoktam neki mondani,hogy nyugottan csinálja még nem látja vagy hallja egész Kanizsa!De volt olyan is,hogy én is elkezdtem hisztizni persze azt csak itthon!Ez nálunk beválik!! :) :)
Majd csak leszokik róla!! :) :) :)

Csináltam egy csomó képet majd holnap felteszem őket!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?