Új privát üzeneted érkezett!

Húú de szép Pöttyöd van!

meriann

Szia Meri!
Sajna nem olyan szép a kép, mint élőben. Eleve képet fényképeztem, aztán még le is kellett kicsinyíteni. De a lényeg azért látható.

Hajniéknál is bejött a "most nem arra koncentrálok" dolog, remélem Te is hasonlóan szerencsés leszel, és 12 nap múlva Neked örülhetünk.

Fio!
Nem tudom már, hogy kivel voltam párban. Az elején még kb egybeesett a teszt Arwennel, Merivel, Vickyvel, Porsival. Utána már nem emlékszem. De most Porsi és Hajni elég közel van. De jó!
vivi79

Meri!
Tudnál nekem címet küldeni, ahol tudok nézegetni homeos cuccok között. Kellene valamit beszereznem felfázásra, hogy kéznél legyen, ha esetleg szükségem lesz rá, mert antibiotikumot már nem akarok szedni.
Múltkor volt egy csomó link, emlékszem rá, de nem találtam.
Köszi előre is.
vivi79

Vivi nem a kép minőségét néztem, hanem amit fényképeztél. A babuci pedig látszik.

Köszi a drukkot, én is remélem.

Kisütött a nap és kék lett az ég. Tiszta tavasz.

meriann

Nándorka! Ez az idézet a babanet rendelőjéből való: "A MoMk értéket adott terhességi héten 0,7-2,5 között tekintjük a normál tartományba esőnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik."
Egyébként nekem 0,75 lett a MOM, és azt mondta a doki, hogy teljesen jó. És ha jól emlékszek, Fioonának is 0,8 lett. Tehát ne aggódj, minden rendven van!

Hajni! Gratula!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vivi: Fioona van nagyon otthon ezekben. Ezeket szedem én is, de általában vagy a neten nézek utána, vagy van egy gyógyszertár, akik nagyon jók ebben.
Találtam pár oldalt:

http://homeopatia.lap.hu/
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898
http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek ... atias.html
http://www.springmed.hu/index.php?menu=kiadvany&id=101

meriann

Vivi: nagyon aranyos a pöttyöcske. Nekünk van egy parafa táblánk itthon és azon vannak az UH képek. :lol:

Meri: itt most sötét felhők gyűltek össze és nagyon fúj a szél. Ma valahogy nem jó a nap, mert a pocakom alja is szúrkál folyamatosan. Fránya idő. Jöjjön már egy kis tél :roll:

Kép
Kép
adrienna

Vivi: még annyit, hogy ahová járok gyógyszertár ott adtak homeopátiás füzetet, amely szerint:

SEPIA OFFICINALIS (SEPIA)
Húgyúti fertőzések (visszatérő húgyúti fertőzések)
15 CH napi 1-3x5 golyócska

STAPHYSAGRIA (DELPHINIUM STAPHYSAGRIA)
Húgyúti fertőzések ( húgyhólyaghurut, gyakori vizeléssel, húgycsőégés vizelések között )
9 CH napi 2x5 golyócska

THUJA OCCIDENTALIS
Húgyuti panaszok (krónikus, recidiváló húgyúti fertőzések, húgycső-, hüvelyfolyás)
15-30 CH heti 1x10 golyócska

Természetesen ahol veszed, mindenképpen mond, hogy kismama vagy. Ennyit találtam.

meriann

Csajok:
megőrülök!!!!!!

Hajnalban felkletem,kimentem pisilni (amugy nem szoktam. ) !-kor, csináltam tesztet, mert h az a reggeli első, és atom negatív lett. :(

Aztán fél 8 után újat, az megint 2 csíkos, nagyon halványan, kicsit erősebben mint tegnap, 1 %-al talán.

Félek. :(
Vendég

Hajni: nem ittál sok folyadékot este?
Vagy a teszttel nem lehetett gond, mármint az elsővel?

Csinálhatnál még egy tesztet.

És nyugi, minden rendben lesz.
Drukk!++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Hajni, kicsit ingadozik a hormon szinted, de szerintem ez ilyenkor normális még nem? Viszont akkor szerintem utazás előtt menj dokihoz, hogy megnyugtasson, minden rendben van, a babóca is megvan és jó helyen van.

Vivi: ha hatékonyan akarod szedni a homeopátiás szereket, akkor nem tudom, hogy tudod-e, vannak alapszabályok. Pl. kerülni kell a mentolos fogkrémet és minden egyéb menthol tartalmú dolgot, pl rágó, cukorka, szájvíz. Kapni a gyógyszertárban homeopátiás fogkrémet. 3 féle van, de a citromos (szerintem borzalmas ízű) és a klorofiles jó. Kerülni kell a szénsavas italokat. Ha kávét iszol akkor a homeopátiás bogyó és a KV között 1 órának el kell telnie, mert a koffein is gátolja a felszívódást. Fogat kell mosni bevétel előtt és várni fél órát, utána bevenni. Kaja és a bogyó előtt után fél óra a várakozási idő. Nyelven szívódnak fel a legjobban.

Kép
Kép
adrienna

Meri:
de este ittam, kb 4kor 3x annyit psiltem, mint fél 8-kor. Ma már nem csinálok, mert sztem ha nem első az negatív lenne.
Majd holnap. Bár a fél 8-on ott a csík, csak halványan. Igaz, h holnap kellene nemmegjönni, és a 19. nap volt a pé-s. Szval ma a 9. DPO.
Vendég

Kép

A képen alig látszik, előben jobban.
A felső a mai. Az alsó a tegnapi.
Vendég

A görbém:
Kép
Vendég

Hajni meglátod, hogy minden rendben, ilyenkor még nem is tesztelünk? Ha meg sokat pisiltél, akkor sokat ittál, és akkor felhígulhatott. A dokik szerint mensi kimaradása után 4-5 nappal jelentkezik a két csík a teszteken. Már ez sem semmi, hogy most mutatta.
Különben sem mehetsz vissza az alsó táblába. Ez szabály. Aki egyszer a felsőbe van, annak nincs kegyelem szülni kell a bekerülés után kb. 35 héttel egy egészséges babát minimum.
Szóval tessék betartani a szabályokat!

Nem érzed, hogy nincs csend a hasadban? Hogy nem tudod mi van ott, de valami zajlik egyértelműen?
Nekem ez volt az első jel.

meriann

Hajni szerintem még nagyon az elején vagy, azért ennyire halvány. de ha ott a csík, akkor benned vana hormon, ami a terhességet jelenti.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Hajni,
tarts ki egy kicsit!!! Szerintem minden rendben lesz, csak még kell pár nap, hogy erősödjön az a csík!

Nándorka,
szerintem is felháborító, amit a doki mondott. Ez egy fontos vizsgálat, ne találgassanak!

Vivi,
tényleg nagyon helyes pötty :)

Marietta,
ne izgulj, most szabadulsz meg a cisztáktól :)

Képzeljétek én meg voltam a dokinál.
Csinált UH-t és nem újult ki az endóm :) Minden ok odabent.
És nagyon rendes volt. Megint elbeszélgettünk, hogy ez jó hír, de sajnos minden hónapban ott a lehetőség,hogy újra beteg leszek és akkor oda a méhem.
Lényeg a lényeg, kaptunk jövő keddre egy időpontot a meddőségibe. Megyünk konzultálni és ha most sem sikerül, akkor lombik lesz. Hát nagyon kiváncsi vagyok!

Kép
bodzi

Ráadásul ha meg kellene jönnie, de a hőd 37 vagy a fölött van, akkor az is babát jelent. Nekem még a derekam fájdogált és jól felpuffadt a hasam.

Kép
Kép
adrienna

Bodzi, örülök, hogy nem jött vissza a betegséged. Szerintem hallgass a dokira, nehogy baj . Azért még drukkolok erre a hónapra.

Kép
Kép
adrienna

Hajni!
Szerintem pozitív irányban nem téved a teszt. A negatív lehet rossz, de a pozitív nem. Szorítok.

Meri, Adri!
Köszi a tanácsokat, és linkeket. Reggel bementem a gyógyszertárba, mondtam, hogy mit akarok, erre a gyógyszertáros nő közölte, hogy beszéljem meg az orvosommal, aztán menjek vissza. A baj csak az, hogy a dokim nem foglalkozik ilyen dolgokkal, Vele ilyesmiről nem nagyon lehet beszélni. De azért majd próbálkozom.

Addig is olvsgatom a linkeket.
Köszi.
vivi79

Köszi lányok.

Tünetem a nekem is van, ma már x mentem ki hányni, de nem sikerült. Émelygek, szédülök, ver a víz... A mellem is nőtt.
És már napok óta érzem, h most sikerült..

Igen, vszinű elhamarkodtam a tesztet.
De semmi mensi tünetem nincs, meg pofás a görbém is. :)

Szval tuti ott lakik valaki. :)

Meg nekem még soha nem volt ilyen tesztem, most meg 2 nap egymás után. :lol: :lol: :lol:

Megnyugodtam, köszike.
Vendég

Sziasztok!

Orsi üdv! Örülök, hogy gondolsz ránk!

Nán-dorka ahogy Kriszti írta, valóban 0.8 volt az értékem nekem is. És én is az olvastam, hogy bár határérték, de még jó. Tarkóredő méret ideális volt, így ez bíztat engem is.

Én is úgy emlékszem, hogy Lillánál már a 18. hét körül mondta a doki, hogy talán lány, ráadásul pont ez a doki. :shock: Pedig a lánynál még mindig lehet, hogy szégyenlős fiú. Szerintem fiú, a párom még nem éli bele magát. Azt mondja, hogy mi van, ha a köldökzsinór fityeget ott neki.
Persze lefényképeztem nektek a babókánkat, és este talán készül pocifotó is. :D
Ime:
Kép
Jobbra van a feje, Látszik a felhúzott lábacskája is, és pocival felfelé fekszik, mivel ezt kérte tőle az apukája. :mrgreen:
Tegnap 21+2 re saccolta a gép.

Azért elmondom, hogy még csak elméletben homeózok, gyakorlatban még nem tudtuk kipróbálni. De ez jó!!!!!!!!!!
Én több mint 3 éve nem voltam beteg, Lilla is csak a 3 napos vírusos lázat kapta el, arra pedig nem kell gyógyszer. Apa volt egyedül beteg, ő az orr spray próbálta.
Most mondjam, hogy alig várom, hogy én is tesztelhessem a homeó gyógyikat? :D Csak ez nem igaz.
Viszont minap megtudtam, hogy köhögés ellen a Stodal szirup jó.

Adri, Esztor, akkor kell netes bababolt? :D :wink:

http://www.gabriell.hu/
http://www.arzuhanas.com/
http://www.babamooncollection.hu/
http://www.babaslings.hu/
http://www.bababirodalom.hu/index.php
http://www.kekpanda.hu/
http://www.bababolt.com/

Nán-dorka az utolsón vannak a monapel pelusok, a múltkor kimaradt. Létezik még a Carolino magyar márka, de nem sok jót hallottam róla.

Ez itt a jéghegy csúcsa lányok. :mrgreen: Mentségemre legyen mondva, hogy az itteni boltba, 2 éve tágra nyílt szemekkel néztek rám, hogy ők még nem is hallottak állítható magasságú tolókarral rendelkező babakocsiról. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi!
De jó hogy nem újult ki ez a fránya endo. Látod, nem vagyunk esélytelenek. Én vagyok a jó példa.

Hajni! Nekem a melleim fájtak először. És abszolút nem éreztem a jellegzetes fájdogálást, ami előtte napokban szokott lenni. Viszont már kívántam dolgokat, és percek alatt lettem olyan éhes, hogy rosszul tudtam volna lenni, ha nem eszem. (ez spec. a 34. nap volt)Ezekből kiindulva mit gondolsz?
vivi79

Hajni most láttam csak a teszted. Sztem égyértelmű +. És a többi jel is mind babára utal! :wink:

Vivi próbálkozz másik gyógyszertárban, ahol késségesebbek.

Bodzi akkor így vagy úgy, de hamarosan baba lesz! Ha orvosi segítséggel akkor azzal, de lesz, és ez a fő! Drukkolok!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
igen , az biztos, h ez a 2 pozitív, élőben egyértelmű, mert letettem az asztalra, állva néztem és simán látszik.
Csak ez a reggeli zavar, de vszinű, h sokat ittam és azért. :)

Vivi:
sztem baba van. :)
Te mikor mentél dokihoz?
Vendég

Na, most visszaolvasok, mert eddig a saját dolgommal voltam elfoglalva. :oops:
Vendég

Fiona: nagyon aranyos a bébi. szerintem neked tuti fiad lesz ;) Nem tudom, miért, de így érzem :lol:
Ja, de azért nem szép dolog így kisértésbe vinni az itthon ülőket (fekvőket). :lol: :lol: :lol: :lol: Azért bekukkantok hátha látok valami jót :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Bodzi:
örülök, h rendben vagy. Nagyon drukkolok Neked.

Fioona:
nagyon szép a babócád, sztem kisfiú. :)

Vivi:
Te pöttyöd is aranyos. :)

Adri:
meddig kell feküdnöd még?
Vendég

Bodzi: éljen, éljen, hogy nincs endód!
Csak nem azért, hogy a babódnak jobb legyen!
Bizti. Nagyon drukkolok!

Fioona: először megnéztem az uh-t, aztán olvastam és mindent úgy láttam ahogy írtad is. Nagyon nagy baba már. De édes! Hú de jó, Nektek!

Vivi: szerintem is próbálj meg egy jobb gyógyszertárat keresni.
Próbálj keresgélni a neten.

Hajni: nem értek a görbékhez, de azt tudom, ha mensi idején magas a hő, ott bizony lakó van. Látom én is mindkét zebrát.
Szerintem alacsony a hcg-d még, mert még 4. hét körül vagy.

meriann

Fioona: szerintem egyértelműen megszavaztuk a fiút.

Hajni: nem tudom :roll: Jan. 22-én kell mennem a dokihoz és akkor majd mond valamit. Vérzés dec. 28 óta nem volt. Hogy bent mi történik azt nem tudom. Napról napra nő a hasam, ami jó jel :) Remélem, hogy felkelhetek már, de dolgozni tuti nem megyek vissza.

Kép
Kép
adrienna

Merike:
3+6 ma. De ugye nekem a 29. napos ciklusnál nem a 15. nap, hanem a 19. nap van pé-s. így még kisebb a babóca.

Lányok, olyan sokat adtok nekem, annyira jó, hogy vagytok. :oops:
Vendég

Hajni: akkor meg pláne.

Adrienna: ezek nagyon jó jelek.

Fioona: én nem láttam, hogy fiú-e de mióta a többiek ezt mondják már én is látni vélem.

meriann

Adri nem mondhatot, hogy nem kiméllek. Megszámoltam, 48 linkem van a babás webáruházak fülben. :oops: :D
Igaz van köztük cipő, ruha, játék minden.

Meri, Lilla nagy Rafi rajongó. Van is DVD-nk! :wink: Amikor coffja van, tiszta babi, ráadásúl, úgy is hívja magát. Bár a mesétől ez független.

Tudtok valami jó saláta öntetet jégsaláta, répa, ruccola mixre? Még soha nem csináltam, csak ecetes salátalét, meg foghagymás ubisalit. De mostanában a párom halálra szekál, hogy milyen sápadt vagyok, és gondoltam feltúrbozom magam. De nem tudom mit tegyek rá. :cry: Valami oliva olaj alapú kéne, mert úgy hallottam, az nagyon jó a kismamiknak.

KépKép
KépKép
fioona

[quote] írta:n nem láttam, hogy fiú-e de mióta a többiek ezt mondják már én is látni vélem.

Mit láttok, és hol???????????????????????????? :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, ez egy megérzés, mint ahogy Hajninak tuti lánya lesz szerintem ;)
Azért néhány cím még jöhet ám, jegyzem szorgosan :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adri:
úgy legyen. :lol:
Vendég

A combija mellett van valami, ami akár egy henger szerű dolog teteje is lehet, tehát olyan kör formájú, de az is lehet, hogy az a köldökzsinór, vagy az is lehet, hogy azért látok valamit, mert a lányok tudják, hogy kissrác. :lol:

Lilla Babi de édes lehet. Nekünk is megvan ám dvd-n. s
A sógornőmék nagyobb babájának meg a Noddy jön be nagyon. Egy nap 50 X nézi meg. :)

meriann

Fio!
Szép a babócád. Nekem nincsenek megérzéseim a nemével kapcsolatban, én azt "látom" amit Te szeretnél, jó?
Vegyél valami kész öntetet, nem tudok javasolni semmit, nem vagyok nagy sali evő.

Hajni:
a 37. napon teszteltem, de dokinál csak tegnap voltam, a 44. napon. De csak azért, mert szabin volt. Amúgy már a teszt után egyből mentem volna.
vivi79

Vivi:
szívhang volt már?
Vendég

Hajni:
Igen, tegnap írtam, hogy hangosan és nagyon gyorsan vert a picike szíve. Nekem még újdonság, (gondolom Neked már nem) de nagyon jó volt hallani (és látni is) a vízcsobogást elnyomó hangos "zakatolást". Először el sem akartam hinni, hogy az Ő szíve, azt hittem csak 7 hetesen érezhető. Kellemes csalódás volt.
vivi79

Vivi:
látod, de lüke vagyok, hisz olvastam is.
Bocsi. :oops:
Vendég

Fioona: köszönöm, egy darabig el leszek vele :lol:

Kép
Kép
adrienna

Ti mit tudtok arról, hogy vinni kell a kórházba a szüléskor friss házassági anyakönyvi kivonatot??

Kép
Kép
adrienna

Adrienna: szüléskor kórházba vivendő kellékek között mindenütt sorolják: pl.

http://kanga.internode.hu/kelleklista0512

Gondolom a vezeték neve miatt kell a babának, hogy utóbb ne legyen zűr belőle.

meriann

Meri, köszönöm. Csúcs vagy :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Csajok!

Vivike :d
Nagyon szép kis Pötyke :D

Fioona :D
Gyönyörű baba!! Én nem szavazok semmire, csak az a biztos, hogy szép, és egészséges, az meg pont elég :D:D:D

Már alig várom, hogy én is meg tudjam mutatni Nektek Bogyót!

Orsika :D
De jó, hogy jöttél, épp tegnap este gondoltam rád, hogy mi lehet veletek. Jól vagytok? Meló miatt meg ne aggódj, addigra a statisztika alapján tuti bejön a baba ;)

Adri:D
Örülök, hogy rendben vagytok! Én úgy tudom, 300 napnál nem régebbi házzassági anyakönyvi kivonat kell.

puszi mindenkinek

porsika

húú Orsit kifelejtettem.
Én is örülök, hogy hallotam felőle.

Fioona,
mekkora ez a gyerek! Hihetelen :)
Nagyon telik az idő!

Porsi
a Te pöttyöd is nagyon várom már! :)

Kép
bodzi

Megkérdeztem a dokitól, hogy ha esetleg megint felfáznék, mit szedhetek, és azt válaszolta, hogy bármilyen antibiotikumot. Nem igazán nyugtat meg ez a válasz.
vivi79

Bodzikám:D

Az én Pöttyöm már egész baba-formájú! :D
Van már keze-lábe, látszik is a képen, csak egy-egy, de csak azért, mert úgy fordult, nem azért, mert nincs Neki több. :D Láttam, mert kalimpált velük az elején:D:D:D
Remélem ha Apa hazajött már fel tudom végre rakni:D

puszka

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?