Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

na ma leesett a hö 36.9-re, nem jött meg meg, de hat ez ugye azt jelenti...

:oops:

Na de majd a következö! csak a ferjem üzleti kiküldetesen lesz ugyhogy nem sok eselye lesz a babanak!

Veletek mi van?

Üdv Csipisz
csipiszke

Sziasztok!

Itt vagyok! Annyira felpörgött itt az élet, hogy nem győzök olvasni. Olyan furán érzem magam itt mint egyetlen pocakos. Pedig nem rég még én is csak a zebrákra vártam.

Kitartás csajok. Jó lenne ha összejönne már valami. :roll:

Alakulnak azok a vonalzók!!! Ügyik vagytok. :lol:

Még nem érzem mozogni. Két hét múlva megyek megint uh-ra. Akkor már fotóm is lesz.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi

Bebi!

Én írigyellek is rendesen!!! :lol:

Én már nagyon izgatott vagyok :roll: , hogy megjön-e vagy sem. Most a 39. napon vagyok. Ehhez azért nincs vonalzóm, mert ilyen hosszú ciklust nem lehet választani. :(
De sajna a múltkor 42 napra jött meg! :cry:

Szép Napot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bebi! Hidd el mi azon vagyunk, hogy ne érezd magad csodabogárnak közöttünk.

Ezzel a vonalzóval én is úgy vagyok, mint Krisztinka. Mivel nem szabályosak a ciklusaim, ezért nem tudom használni. Pedig nagyon tetszenek ám!
Nem baj csajok, hamarosan feltesszük azt ami a szülésünkig hátralevő időt mutatja.
Erzsi! Nálad mi újság?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Igazad van, mi a terhességi vonalzóra gyúrunk!

Erzsi!
Tényleg hol vagy eltűnve?
Képzeld, mikor a barátnőm terhes lett, akkor pont úgy fájt a hasa mintha meg akart volna jönni és még barnázott is! Ja és még csak 2 napot késett neki és a teszt kimutatta a terhességet!

Kép

Kép
Vendég

Kép

Sajnos nekem nem volt az, mert beköszöntött a Mikulás :cry: , ami teljesen egyértelmű volt. :twisted:
Kicsit elkeseredtem, de azért depibe nem esek!

Nálatok mi a helyzet sorstársak?

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

krisztinka79. nagyon sajnálom ez tök rossz érzés de majd a köv. hónap hidd el meghozza a várva várt bébit. Zsuzsa: nagyon szorítok ám hogy ne jöjjön meg az a fránya piri :lol: nálam még mindig semmi képzeljétek 1-2 csepp vér de semmi. :shock: ki érti ezt mi történik? ilyenkor már rég görcsöl a hasam és szenvedek :roll: ha a jövőhéten is így maradok akkor azthiszem felkeresem a dokimat
erzsebet0312

Erzsi! Hagyadik napnál tartasz?
Lehet, hogy tesztelned kellene?!
Vendég

ez most a 35. nap hát most már nem merek :roll: úgy félek hogy nem. na mindegy azért szorítok magamnak hogy ne jöjjön meg hát ha van még valami kis remény, de ha így maradok akkor jövőhéten Szabolcs utca. Bár nem tudom hogy hogy vizsgálna meg ha továbbra is barnázák
erzsebet0312

Igazad van!
Nekem ez volt a 40. nap! Nem akarlak ezzel elkeseríteni!

Szerintem, ha elmondod az orvosodnak a problémát akkor biztos nem fogja zavarni a barnázás, ha vizsgálni kell! Láttak ők már sok minden!

Csipiszke, Zsu meg a többiek nálatok mi a helyzet?
Nagyon eltűntetek!!!

Ja Zsu van hosszú ciklusú vonlazó is!

Kép
Vendég

Sziasztok,

Mikulas van! :oops:

Mar tul vagyok az elsö depresszios hullamon, ugyhogy ismet kezd visszaterni az eletkedvem.

nembaj, uj ciklus uj remeny!

Egyik baratnöm meselte, hogy a baratnöje 3 honapig menstrualt, görcsölt sttb... pedig mar varandos volt. Most akkor hogy van ez?
Lehetseges ilyen? Ha igen akkor ezt kimutatja a högörbe?
Jo nyilvan ennek kicsi az eselye csak hallottam ilyenröl, es erdekel.

Üdv

Csipisz
csipiszke

Csipiszke: :oops: sajnálom. most úgy látszik ez egy ilyen hónapvolt mindenkinél. de ne add fel látod most az én ciklusom is megbolondult. pedig eddig mindig szinte napra pontosan jött meg. Szerintem is van ilyen az én anyukám amikor velem volt várandós ő is menstruált még 2 hóapig. és csak utánna vette észre hogy terhes neki se volt semmi tünete sem. szóval fel a fejjel a hőgörbéről nem tudok mit mondani mert még nem hőmérőztem de lehet valaki tud ebben segíteni neked
erzsebet0312

Én most csatlakoztam a Fogamzás- Már megint megjött témához és ott valamelyik oldalon le van írva a hőmérőzés. Még én sem olvastam, mert engem is érdekel!

Csipisz! Sajnálom nagyon, hogy 1cipőben járunk!
Vendég

ja azt a topicot én is szoktam olvasgatni jókat szoktak írni jókat
erzsebet0312

Azert nagyon örülök hogy ezt itt ilyen jol meg lehet beszelni!!!

Olvastam valahol a neten hogy egeszseges paroknal ha minden OK, akkoris csak 25% az esely! (20% pesszimistabb oldalakon)

Mindenkinek fel a fejjel!

Üdv,

Csipisz
csipiszke

A hömerözesröl (ahogy en ismerem )

A menstruacio elsö napjatol kezdödik a ciklus.

A ciklus minden reggelen (lehetöleg azonos idöpontban) meg kell merni az ebredesi hömersekletet, a hüvelyi meres ad pontos informaciot. Hömeres elött nem szabad felkelni, nyujtozkodni stb...
Persze ejszaka ki lehet menni wc-re.

A kapott erteket feljegyezzük.

Peteereskor a hö hirtelen leesik es utana a szokvanyoshoz kepest 2-4 tizedet ugrik. Ha megjön a Mensesz akkor elötte 1-2 nappal ujbol leesik.

Ha nem jön meg a peteerestöl szamitott 18 napon akkor jo esely van a terhessegre. Ha kevesebb mint 11 napig magas akkor gyanakodni lehet hormonalis rendellenessegre.

Nos en mindig merem a höt. Es egeszen eszerint müködik a ciklusom. Csak kivancsi lennek aki menstrual de megis terhes annal is leesik a hö?

Mi egy nemet nyelvü , termeszetes fogamzasszabalyozas c. könyvöl olvastunk a modszerröl (Natürliche Empfängnissregelung), eleg regi könyv, 1978-as de ahogy nezegettem a dolgokat azota nem sokat fejlödött a tudomany.

Remelem segitett ez valamit.

Üdv

Csipisz
csipiszke

aha csajok ha majd összejön a babó mindnyájunknak akkor találkozzunk olyan jó lenne bár nem tudom hogy merre felé laktok én Vácszentlászlón szóval a pest lenne a jó bár attól függ ki hol lakik
erzsebet0312

olyan jó megbeszélni a problémákat amúgy nekem is azt mondta a dokim. hogy egészséges pároknál is 6-8 hónap teljesen normális. azt mondta ha egy évig nem lennék terhes akkor találkozunk :shock: nem akarok vele találkozni :shock: csak ha már zebrásan megyek hozzá
erzsebet0312

Csipiszke!

Nézd mit találtam a vonalzóhoz! Nem kell mindig beszúrogatni!

: Lilypie 3. lepesnel, ahol beirod az utolso menstruaciot es ciklus hosszat, a "Create ticker" felett van a beklikkelendo "Remember my details on this computer?" Ezt klikkelni, UTANA klikkeljetek a "Create Tickerre". Utana feljon a krealt ticker es alatta van 4 kulonbozo "dolog", nektek a 2. kell, a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" ablakaban levo szoveget masoljatok ki (legegyszerubb megnyitni vmit, uj email, word doc., stb., es egyelore oda masolni).
Aztan Babanet. Beleptek, lap tetejen 2. legordulo hulyeseg "Segedletek"-et legorgetitek, ott van a "Profil". Megnyilik, lap kozepe tajan "Profil Informacio", ennek a vege fele "Alairas". Ide beirhatod a neved es ide masolod be azt a szoveget, amit a Lilypie-rol kimasoltal. Ne felejts el a vegen az "Elkuldre" klikkelni, kulonben nem ert az egesz semmit
Vendég

Én a leírtak szerint csináltam és most nem szúrtam be a vonalzót és még is ott van!

Erzsi én nagyon szurkolok most neked, hogy ne jöjjön meg!
Csipiszkével meg majd újra próbálkozunk!!!! :lol: :lol:

Nem adjuk fel igaaz???!!! :?: :!:
Vendég

Nem nem! Nem adjuk fel!
Na kivancsi vagyok ezzel az üzenettel megy e a vonalzo!

Kép
csipiszke

Igen szupi, köszi! Allando a vonalzom!

Kép
csipiszke

krisztinka79: köszi a szurkolást én is szorítok nektek nagyon nagyon hogy a köv. hónap zebrás legyen ám :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Hát ma elég termékenyek vagytok, van mit visszaolvasnom!
Én egy kicsit későn keletem, mert szabin vagyok, és kihasználom.

A hőmérőzéshez annyit , hogy nekem a ciklus első felében 36,4-36,6 szokott lenni. Peteéréskor 36,2 volt, majd a következő napokon: 36,5-36,8-36,8 és volt olyan nap is, amikor 37.
Aztán amikor megjött, akkor lement 36,6-ra.Pontosan 14 napra jött meg. Én úgy tudom ez így normális. Tehát, ha magas marad a hő, akkor lehetsz terhes.
Egyébként nekem ez a hőmérőzés arra is jó, hogy így napra pontosan tudom mikor kell megjönnie.
Azért kellett 1-2 hónap míg teljesen tiszta lett a hőgörbe értelmezése.
Tegnap nem mértem, de ma már 36,7 volt. Úgyhogy most már 14nap múlva elvileg kiderül, hogy 1vagy2csíkom van-e. Bár a holnapi hőm még változtathat ezen.

Remélem tudtam segíteni valamennyire.

Zsu

Kép
bvigh

ZSUZSA: nagyon szorítunk de írjál mindenféleképpen mi van ne hagyj minket kétségek közt mennek a drukkok ezerrel. :lol: érzel valamit egyébként?
erzsebet0312

Ezt a hőmérős topicban találtam:
Minimum 5 óra alvás után kell mérni, ha pl fél órával előtte felkeltél pisilni, utána nem mérhetsz, hanem ágynyugalomban üldögélj szépen egy órát az ágyban, utána mérj. Mérhetsz ahol akarsz (száj, hónalj, hüvely), de fontos, hogy akkor mindig ugyanazon a helyen mérj, mert a különböző helyeken különbözőek a hőmérsékletek ugyanazon időben.
Elkezdeni a menzesz első napján érdemes, mert akkor ad értékelhető infót. Ha csak lehet, minden nap megközelítőleg ugyanabban az időpontban mérj.
A mért hő válzotó lehet, kis ingadozásokat mutat. Olyan nincs, hogy vmennyinek lenni kell, az emberek alap-testhője nagyon eltérő mértékű lehet, van akinél ez 35.8, másnál 36.2, megint másnál pedig szinte hőemelkedés.
A várható fogamzás előtti napon a hőm. leesik, több tized fokot, majd a következő napon hirtelen felemelkedik, akár egy egész fokot vagy még többet is, és ez így marad a menzesz megjelenéséig, ill. terhesség esetén tovább .

Ehhez még annyit, hogy én mindig szájban mérem, (nekem a hüvely kicsit kényelmetlen lenne) és ott is jól érékelhető értékeket kapok.És még egy dolog: A higanyos hőmérőtt ajánlatos használni, az megbízhatóbb. Én 10 percig szoktam mérni, bár elvileg 5 perc is elég, én így nyugodtabb vagyok, és nem kerül semmibe 5 perccel tovább feküdni.

Zsu

Kép
bvigh

Én ezt találtam a hőmétőzésről:

Az ébredési vagy alap-testhőmérséklet

A tüszőrepedést követően az ébredési testhőmérséklet nagyon kis mértékben, mintegy 0,2 °C-kal megemelkedik, és ezen a szinten marad a következő havivérzés bekövetkeztéig.
Mivel a testhőmérséklet már a legkisebb izommunka hatására is megváltozik, az alap-testhőmérséklet pontos megállapításához ébredés után azonnal, minden mást megelőzően még fekvő állapotban hőmérőznünk kell.

A ciklus végén tudni fogjuk, mikor volt tüszőrepedésünk, mert a táblázat adatai két jól elkülönülő részre oszlanak majd: az ovuláció előtti alacsonyabb, és az azt követő kb. 0,2-0,5°C-kal magasabb testhőmérsékletű napokra.

A hőmérőzés sikerességének alapfeltétele, hogy egyértelműen el tudjuk különíteni a magasabb ébredési hőmérsékletű napokat, amelyekből megállapíthatjuk a tüszőrepedés idejét. Tekintetbe véve a hímivarsejtek és a petesejt korlátozott élettartamát, az ovulációt megelőző és azalatti napokra időzített aktusokkal megnövelhetjük a fogamzás esélyét.

Sajnos vannak azonban olyan tényezők, amelyek befolyásolják az ébredési hőmérsékletet (pl. láz, megfázás, stressz, kialvatlanság), vagy a mérés pontosságát (pl. nem ébredünk fel időben), mert a mérést mindig ugyanabban az időben kell elvégezni.

A gyógyszertárakban kapható olyan érzékeny hőmérő, amellyel a kismértékű változások is nyomon követhetők. Ez az eszköz alakban és használatában is eltér egy hagyományos lázmérőtől. Különféle márkák vannak forgalomban, amelyek megbízható eredményt adnak, ha betartjuk a használati utasításban leírtakat.

Nem tudom ismered-e a hőmérőzés szabályait, nem hosszú, leírom neked:
-nem mérünk hónaljban! Hüvely, vagy ha az nem szimpi jó a száj is, nyelv alatt
-nem kelünk fel mérés elött, pisilni se
-mérés elött legalább 3 (van aki szerint 5) órát kell aludni
-minden nap kb ugyanabban az időpontban mérünk (nem szerencsés hétköznap 6kor, hétvégén 9kor mérni)
-ugyanazzal a hőmérővel mérünk
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka:Nagyon örülök,hogy valaki leirta hogy hogy kell ezt a vonalzót megcsinálni,mert rajtam egy kicsit kifogott.Bár nekem még van egy honap,hogy próbálkozzunk,azért örülök,hogy sikerült megcsinálnom..
Nagyon szoritok mindenkinek hogy a következő hónap már babás legyen..
Erzsi:Szerintem minden orvos azt mondja,hogy hat hónap,egy év után ha nem jön ösze a baba akkor foglalkoznak a dologgal.Bár ez minket nem vigasztal..
Tényleg nem rossz ötlet a találkozó én Diósdon lakom.

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!
Erzsi! A doki simán meg fog vizsgálni. Engem is úgy vizsgált meg, hogy már barnáztam. Igaz nekem akkor kezdődött amikor mentem hozzá. Egyébként engem Ő rendelt be, mert felhívtam, és arra gfondolt, hogy lehet ciszta is az oka annak hogy 3 hetet késik a mensim.Szóval megvizsgált, meg csinált UH-is.
De legalább tudom, hogy minden ok velem.
Egyébként nem tudom itt írtam-e már a cickafark teáról. Most azt akarom kipróbálni. Állítólag rendvehzza a ciklust.Szóval, ha most is megjön, akkor veszek ilyen teát, hátha az segít.

Zsu

Kép
bvigh

Valaki próbálta már az ovulációs tesztet.? Érdemes rá beruházni?
Vendég

Sziasztok Lányok!

De sokan lettünk, amióta nem írtam! :lol:
Akinek megjött, annak azt üzenem, hogy fel a fejjel, majd a következő hónapban! Aki most várja, vagyis nem várja, annak nagyon drukkolok!

Sajnos nekem ez a hőmérőzés egy kicsit problémás. Mivel én akkor kelek amikor Bence, általában 8-kor és akkor szoktam mérni! De amióta szobatiszta lett, előfordul, hogy 1/2 6 körül felébred pisilni. Ő visszaalszik, de nekem már nem igazán megy. Így nem tudom azt tartani, hogy mindig ugyanazon az időben mérjem, és ne csináljak előtte semmit! Az se megoldás, hogy felhúzom az órát mondjuk minden nap 5-re, mert kb fél méterre van az ő ágya a miénktől, így nem csak én kelnék fel az óracsörgésre! Azért persze mérem, de szerintem ez nem igazán a valós éréket mutatja.
Az az érdekes, hogy az én ciklusaim 26-31 nap közöttiek, és most vagyok a 19. napon és most érzem úgy, mintha peteérésem lenne. Bár egy másik topikban úgy lett babás egy csaj, hogy a 28 napos ciklusánál a 18. napon volt pé-je.

A találkába én is benne vagyok, és nekem is Pest lenne a legjobb, mert én Erdőkertesen lakom!
Vendég

Én az ovulációs tesztről nem sok jót hallottam. Viszont ismerőseim dicsérik a PG/53-at (ha jól emlékszem a nevére). Ezt gyógyszertárban lehet kapni, kb.2000-2500-ért. És most halottam a minimikroszkópról. Ezt meg is tudjátok nézni Itt: www.babatervezo.hu
Ez viszont 8-9ezerbe kerül.
A párom szerint hülyeség ilyenre ennyi pénzt kiadni, de valamelyik topicban írta valaki, hogy több év sikertelenség után neki ezzel sikerült. Állítólag 99% pontossággal mutatja a peteérést.
Nézzétek meg érdekes.

Zsu

Kép
bvigh

Hát a találka nekem nem lesz egyszerű, mivel én miskolci vagyok

Zsu

Kép
bvigh

Hát a találka nekem nem lesz egyszerű, mivel én miskolci vagyok. Pedig szivesen megismerkednék veletek!

Zsu

Kép
bvigh

na ez megy nekem

Zsu

Kép
bvigh

Köszike!

Én a babatervezőtől kapok hírlevelet és olvastam arról a bigyóról, de annyi pénzt nem adok érte!
Vendég

Én most vettem először LH tesztet. A 16. napig néztem, de nem mutatott semmit. Pedig azt írják, hogy a peteérés előtt 24-48 órával jelzi, hogy be fog következni. Szóval nem tudom.... Arra jó volt, hogy egy kicsit kiéltem a tesztelési vágyamat vele! :lol: De abban biztos vagyok, hogy ha most megjön, akkor a következő hónapban is veszek valamit, lehet hogy a PG/53-at fogom kipróbálni!
Zsu! Hátha összetudjuk hozni úgy a dolgokat, hogy fel tudsz jönni Miskolcról. Nem szeretném, ha a távolság miatt kimaradnál a találkából!
Vendég

Hali,

Mi az a PG/53?

Üdv

csipiszke

Kép
csipiszke

Az egy ovulációs teszt, azt hiszem!
Vendég

Sziasztok,

Milyen teat celszerü inni akkor?

cickafark+palastfü?
vagy van meg valami jo kis növeny?
en nagyon hiszek ezekben a termeszetes dolgokban!
Van peteeres segitö/serkentö növeny is?

üdv

Csipiszke

Kép
csipiszke

Csipiszke!

Itt olvashatsz róla:

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=999
Vendég

Csipisz ezeket találtam:

Fűben-fában, kristályokban
A régi javasasszonyok szerint minden bajunkra ad gyógyírt a természet. A népi orvoslás a meddőség ellen számtalan természetes hatóanyagot tart nyilván. A híres Maria Treben palástfű- és cickafark-tea fogyasztását javasolja, valamint különösen hatásosnak tartja a fehér fagyöngy levelének és szárának frissen kipréselt levét. Lust és Tierra a kínai dang quajt (Angelica Sinensis), a hamis egyszarvúgyökeret, a barátcserjebogyót és a törpepálmát javasolja. A dang quaj olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek egyes hormonok alapanyagai. A hamis egyszarvúgyökér (Chaemalírium Luteum) az amerikai őslakók fontos termékenységserkentője. A kányabangita és a feketebangita kérge erősítheti ezek hatását. E gyógynövényeket persze csak példaként soroltuk fel, az elkészítés módját, az adagolást feltétlenül szakemberrel beszéljük meg, egyúttal tudakozódjunk megbízható beszerzési forrás felől is.
Van, aki a fürdőkúrákra esküszik. Bizonyos ásványi anyagok és a meleg valóban gyógyít egyes nőgyógyászati betegségeket, ezért az iszappakolás és a termálvízkúra is hatásos lehet. Kifejezetten női bajok gyógyításáról híres a harkányi és a szovátai (Románia), Medve-tó melletti fürdőszanatórium.
Ásványok, növények, állatok gyógyító erejét használja fel a homeopátia is. Azonban a homeopátiás orvoslás a szokásostól eltérően közelíti meg az embert. Bár vannak bizonyos szerek, amelyeket a belső nemi szervek betegségeire és a meddőség ellen javasol, alapvetően nem egyes betegségeket gyógyít, hanem az egész embert vizsgálja, és az „egész"-séget akarja visszaállítani alkati szereive

Palástfű (Alchemilla vulgaris)

Erdőszéleken, utak mentén, domboldalakon, magasabban fekvő nedves réteken és hegyvidékeken nő. Hét-kilenc karéjú, félkör alakú levele van, szívós, nem túl magas száron, ernyőcskékben csoportosulva, apró, zöldessárga virága áprilistól júniusig, néha még tovább is viríthat. Levelei néha a földhöz lapulnak, és hajnalban közepükön harmatcsepp jelenik meg.
Segít a menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok és a klimaxos rosszullétek esetén. Ha a menstruáció nem áll be havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű rendbe teszi a dolgot.
Használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és fekélyek esetén is. Kitűnő foghúzás után is, ha többször öblögetünk vele.
Sokat segít szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében. Ilyenkor napi négy csésze palástfűteát kell inni, ezt lehetőség szerint frissen szedett növényből készítsük, és napközben kortyonként fogyasszuk. Ezenkívül a szóban forgó testrészeket masszírozzuk pásztortáska-tinktúrával, méhelőesésnél a hüvelytől fölfelé haladva végezzük a bedörzsölést külsőleg. A kezelést kiegészíthetjük cickafark-ülőfürdővel: 100 gramm gyógyfüvet adunk egy fürdőhöz, ezt hetenként háromszor ismételjük.
Az alhavasi, magasabban fekvő helyeken nőtt palástfüvet ezüstös palástfűnek is nevezik, mert leveleinek az alja ezüstösen csillog. Ez a növény különösen elhízás ellen jó. Naponta két-három csészével elég meginni. Rossz alvás esetén is segít, a cukorbajosoknak is gyakran kellene inni belőle.
Pásztortáskával összekeverve, izomsorvadás, súlyos és gyógyíthatatlannak látszó izombetegségek esetén is segít.

Teakészítés: 1 púpozott teáskanálnyi füvet adunk 1/4 liter vízhez. Csak forrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk.

Pakolás: a friss növényből megfelelő mennyiséget megmosunk, egy deszkán összezúzzuk és felrakjuk.

Fürdőadalék: egy teljes fürdőhöz 200 gramm szárított vagy néhány marék friss füvet adunk, egy vödör hideg vízben éjszakára beáztatjuk, másnap az egészet felmelegítjük és ezt a folyadékot a fürdővízbe öntjük.

http://mammy.uw.hu/txt/fito/gynleir.htm

A teát szükség esetén csak mézzel édesítse. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. A teafogyasztás alatt javasolt nagymennyiségű zöldség és gyümölcsételek fogyasztása
Vendég

A cickafark a nők egyik legfontosabb gyógynövénye. Petefészekgyulladásnál talán a legjobb a cickafark-ülőfürdő, ami megszünteti a fájdalmakat, s elmulasztja a gyulladást. Más női betegségeknél, mint például méhelőesés, miomák, havivérzés problémák, klimaxos tünetek esetén is éppúgy javasolt a cickafarktea-kúra – egy kis palástfűteával összekeverve –, mint fehérfolyásnál, hüvelyöblítéssel, illetve ülőfürdővel kiegészítve.

Zsu

Kép
bvigh

Vendég

Krisztinka!

Jól láttam, hogy te ott vagy a Kistarcsai topikban, és a Flórban fogsz szülni, ha összejön a baba?
Én is ott tervezem a 2. babát! Az elsőt az Uzsokiban szültem, de most váltani szeretnék.
Vendég

Igen!

Én ott szültem Gergőt. tettem is fel képeket a szülőszobáról, ha pár lapot visszamész akkor megtalálod!

Nekem nagyon bevált az a kórház és az orvosom is!
Vendég

Ki az orvosod?
Vendég

Megnéztem a képeket amiket felraktál. Tök jó! Most már azt is tudom, hogy hogy nézel ki! :lol:
Vendég

LÁnyok!
Utólagos engedelmetekkel az általatok kigyűjtött infókat feltettem a honlapunkra! Ha esetleg érdekel titeket is: babanet.mindenkilapja.hu

meri

hú lányok tegnap délben a kedves Volánbusz letiltatta a netet ezért kiestem a jó kis témából egész délután rágtam a kefét mikor kapcsolják már vissza :twisted: na de most már itt vagyok. hajnali 2-kor arra ébredtem hogy meglátogat a mikulás :twisted: olyan görcseim voltak szegény párocskám felébredt és maszírozta a derekam meg a pocim :lol: olyan jól esett az érintése de nem is baj hogy megjött már most elegem van magamból meg a nyavajgásomból túl sokat agyaltam a témán görcsösen :roll: tavasszal remélem márciusban elkezdjük az építkezést és akkor a gondolataim sem állandóan a babóca körül fog forogni. Egyébként tényleg jó lehet az a pg/53 én is hallottam róla.
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?