Sziasztok, lányok!
Holnap megyek a saját (szigorú de alapos) dokimhoz, aki nagyon jó ultrahangos. Megvárom, ő mit mond. Igazából én is mennék szívem szerint még valahova ellenőriztatni, de inkább a Hajdú Kriszta Praxisába. (Lehet, hogy hülyeség, de az Istenhegyin annyira jó eredményeket mondtak, hogy már magam is asziszem, hogy csak kedvességből.
Most jó hülyeséget mondtam, de így van.) Inkább támaszkodnék egy pártatlan, ismeretlen szakértelmére.)
Ahhoz sajnos gyáva vagyok, hogy orvosi véleményt figyelmen kívül hagyjak, és azért a SOTE II. nem egy rossz hírű intézmény. Még Krizsadokink 3 favoritja közt is szerepel, és ez volt az a kórház, ahol aszonta, hogy a fiatalok is jók.
melcsi,
azt mondták, azért kell még várni, mert ikrekkel később csinálják, várják, hogy egy kicsit több legyen a magzatvíz (bár a leletemen meg az szerepel, hogy "az átlagosnál kissé több magzatvíz".
Más. Én féltem rákérdezni a történetedre, de ismét meggyőződhettem róla, hogy te mennyire aranyszívű lány vagy, akiben senki felé nincs semmi rosszindulat, és még bíztatod is a többieket. Nagyon erős vagy, hogy megőrizted magadban ezt a tisztaságot.
icsilya,
ha döntéshelyzetbe hoznak, muszáj lesz dönteni. Tegnap néztem a kórházban a gyerekeket, és hát arra gondoltam, hogy amilyen felemelő tud lenni egy kisgyermek látványa, annyira elszomorító egy beteg gyermeké. És ha minden nap ezzel kell megbírkózni, és tudod, hogy igazán nem tudsz neki segíteni, és soha nem fogod tudni azt ígérni neki, amit minden más gyerek megkaphat az élettől... hát... muszáj bátornak és döntésképesnek lenni, csak ebben az egyben vagyok biztos. Sajnos a kondíciókat még nem ismerem igazán. (Még rákérdezni is félek, muszáj: ha elvetetnénk az egyiket, mennyi az esélye, hogy vinné a másikat is? Tudsz erről valamit?)
Próbáltam én is végiggondolni, hogy mi lesz, ha, de csak egy percig, aztán elhessegettem, hogy segítsek a babáknak is azt szem előtt tartani, hogy nem lesz semmi baj.
Az Istenhegyire 1 héttel előbb kell "hivatalosan" (elmondásuk szerint) bejelentkezni.
Nem tudod, hogy a Praxisban mennyire előre kell...?
hajni,
Czeizelhez hogy lehet...?
Jó kérdés, hogy nézik-e pont ezt az amnionál. Nekem eszembe sem jutott ezt megkérdőjelezni, bár amilyen a világ, nem árt, ha észnél van az ember. Csak hát a szokásos szitu volt, az orvos elmondta a véleményét, aztán pár kérdésemre még türelmesen válaszolt, de mikor elmondtam, hogy számomra az életkor (amiből ránézésre mindenki aszongya 10-et nyugodtan letagadhatok) és az ICSI nem riogató tényező, egyből rövidre zárta a beszélgetést, és azt mondta, hogy jó, hát ő megírta a beutalót, legfeljebb nem megyek el. Hát, ez van, futószalag... te meg döntsél.
zsebi,
én is felvetettem ezt a lehetőséget, hogy csak az egyik babát, de rázta a fejét a doki, hogy nem, mindkettőt.
pbj, zsebi,
ne aggódjatok, hiszen ezek a babák azért Hozzátok érkeznek, mert Rátok van szükségük.