Új privát üzeneted érkezett!

Andrea

nekem a kliont csak a repesztő injekció napján kellett használnom

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Andrea,
akkor holnapután! :wink: +++++++++

Stimu 5. napjától kellett a Kliont, a repesztő előtti napig (összesen 5 volt asszem)

Pandácska,
vagyok köszi...
Mi újság a jó oldalon? :wink:
angel37

sziasztok
orsi!!
Privi ment!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Andrea! Én Duphastont szedtem, mert akkor hiánycikk volt az Utro (Kovács doktor nekem is azt adott volna) és nagyon klasszul bevált. Sőt a nőgyógyászom fia (aki lombik baba) is Duphaston bébi, ahogy ő mondja. Úgyhogy ne aggódj!!! :lol: :lol: :lol:

dkata

dkata!
Te KOvács Péter dr.hoz jársz? Nekem is hozzá van időpontom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Hívtam ma Krizsát a Klion miatt,de nem vette fel,de inkább nem akarom ezzel zargatni. Azt csinálom amit mondotok. Tehát: ma kell beadnom 23órakor az Ovitrelle-t,szombat punkció,akkor ma már ne adjam be a Klion-t vagy ma még igen? Köszi lányok és bocs az analfabétaságomért! :oops:

Dkata! :D Köszi,ezt most jó volt olvasni!!!
andrea23

mondotok :lol: MONDTOK! :wink:
andrea23

Babaimádó,
Még megvagyok csak nem voltam otthon aztán sok dolgom volt... Nincs velem semmi különös holnap megyek uh-ra és kiderül hogy lesz-e inszem jövöhéten. Te hogy vagy? Mikor mész a Kaáliba?

Angel,
Szurogat a bal oldal remélem ez jó jel mert legutóbb is igy volt :roll:

Lányok! Mégegyszer megkérdezném hogy ha én megcsináltatom a 6 inszemet a Kaáliba akkor nekem még megmarad a 6 támogatott lehetöségem vagy ezzel azt elveszítem? Köszi aki válaszol!

Kép
Vendég

Babaimádó! Hozzá jártunk, mert a 7. héten, mikor már volt szívhang, elengedtek minket a Kaáliból - most itt csuklik a kis drágám a hasamban :lol: . (De szívem szerint még visszamennék egyszer, még egy babáért.) Sok sikert, nagyon kedves, alapos, korrekt orvos!

dkata

sziasztok!
még mindig jónás naptár,csak érdekességképp leszedtem 2006-ot 2005-öt!!!
2005-ben mikor megfogant méhen kívül,az egybeesett a piros nappal!
2006:az 5 beavatkozás közül egyik sem volt piros nap!
december:karácsonykor pirosat jelölt,és ráadásul együtt voltunk,és kislányt jelöl!jövőhéten kell megjönnie, úgyhogy izgulok!
lola29

Sziasztok!

Tudna nekem megint valaki segíteni? Most kezdem a lombikot és az ötödik napon kell mennem vérvételre és hüvelytisztasági vizsgálatra.
Miért kell ez a vizsgálat és mi történik, ha esetleg találnak valamit. Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy valakinél volt a Gonal F-nek mellékhatása,mert eléggé riogatnak mindenféle cisztával.

Köszönöm
buborék5

Harcika! Küldtem pü.-et! Már megint nem kaptad meg? Ha nem,akkor bemásolom ide...

Buborék! Lekopogom,nekem nem volt semmi gond a Gonal-lal!

Lola! Na kiváncsivá tettél engem is!
andrea23

Buborék :D
a vérvétel azért kell, hogy megnézzék a hormonjaid szintjét és annak megfelelően határozzák meg a stimuláció további menetét.
a hüvelytisztasági pedig azért kell, hogy kiderüljön nincs-e valami hüvelyfertőzésed, mert a meglévő fertőzés gátolhatja a megtapadást. Ha lenne hüvelytablettát kapsz valószínűleg.
A riogatásokat meg meg se halld :D elég ritkák ezek a mellékhatások, ne aggódj!

Kagyló :)
megnézem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya: Köszönöm a kimerítő választ! :)
buborék5

Sziasztok!

Andrea!

Nagyon szorítok neked szombatra!Sok szép érett petesejtet kívánok!

A kliont nekem csak egyszer kellett használnom a repesztő szuri előtti napon!

Minden jót mindenkinek!
beu9

Pandácska!Örülök, hogy látlak!
Köszönöm, jobban. A hasam nem fáj, sőt most nem is olyan hatalmas, mint volt. Remélem, a ciszták felszívódnak. Ma kellene megjönnie, de biztos késik. Mensi után, ha meglesz a véreredmény, akkor vissza kell mennem az új nőgyógy.hoz a MÁV-ba, megnézni a cisztákat. Közben febr.7-re kaptam időpontot a Kaáliba a Kovács dr.hoz. Nem ismerem és itt sem nagyon láttam róla nyilatkozni senkit. dkata írt épp nekem róla.

Dkata!Köszike az infót. Nálad mi volt a baj és hogy sikerült?

babaimádó
Kép
babaimado

Kovács doki nagyon jó :) alapos, mindent elmond. Most Picúrral ő cisnálta az UHkat és tényleg nagyon jó doki ő is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya! Köszike az infót! Nagyon várom már és izgulok, hogy menjünk már..az út végén egy baba áll!!!!::.(Legalábbis remélem, hogy rám vár!!)(Milyen rímekben beszélek/írok ma) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak Titeket de nem nagyon mertem csatlakozni.
Most viszont, ha nem baj írnék pár szót.
Láttam Kovács dokiról beszélgettetek és mivel nem sokan járnak még hozzá írnék Róla, hogy mi a véleményem, kis segítség azoknak akik újonnan kerülnek HOzzá.
Én kb. egy év járok ide speciális problémám miatt kifejezetten Őt ajánlották. Nagyon alaposnak tartom, nagy szakértelemmel és kedveséggel. Amit meg külön nagyon szeretek benne az az, hogy a pontosságot próbálja betartani. Senki ne várjon órákat, ha megadja az időpontot akkor nem nagyon volt még olyan, hogy 10 percnél többet keljen rá várnom, sőt még talán annyit sem. Csak ajánlani tudom.

Gratulálok a babásoknak és szorítok a babára vároknak. Én is nagyon szeretnék még egy kis babát és most vagyok a 9. napon a beültetés után. Kicsit fájdogál a hasam így picit félek, de azért még próbálok pozitív maradni, hogy sikerül. Beültetés után ilyenkor kéne v. nem kéne már érezni valamit szerintetek? Vasárnap megyünk vérvételre a gyógyszer árak miatt, mert ha nem sikerül egyből ki is váltjuk a köv. adagot. Szörnyű, hogy mit művelnek itt a lombiknál velünk:(
További szép napot mindenkinek és bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerültem.
Vali
galeria

galeria! Nekem is őt ajánlották. Nagyon köszönöm a Te segítségedet is és drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Most értem haza a Kaáliból hétfön lesz az inszemem :lol:

Babaimádó,
remélem hogy eltüntek azok a gonosz ciszták és hogy többet nem is merészkednek elö :wink:

Galéria,
Mennek a drukkok neked mejd írj ha megtudsz valamit :)

Andrea,
Neked is mennek a drukkok a holnapi punkcióhoz :D ügyes legyél :wink:

Harci ha látod puszi neked :D

Kép
Vendég

Köszönöm a drukkokat:)

Pandácska én úgy tudom, hogy ez a támogatásos megvonás dolog csak a lombikra vonatkozik. Tehát a 6 inszem után jön majd a lombik és ott lesz ugye a változás. De hát talán Neked már nem lesz rá szükség és a mostani inszem sikeres lesz:)

Nyugtassatok meg, hogy attól, hogy most fáj picit a hasam attól még nem akar megjönni?? :?: :cry: Ugye nem?:(
galeria

Pandácska! Nagyon szorítok neked hétfőn. Majd írj (írhatsz privit is), hogy mi a helyzet!Drukk 1000-rel :)

babaimádó
Kép
babaimado

SZiasztok!

Pandácska,
akkor jó az oldal! :wink:
Szurk a hétfőhöz!!!

Andrea,
mennek a drukkjaim holnapra! :) ++++++++

Galéria,
egy kis hasfájástól még ne ijedj meg, bármitől lehet, állítólag a mensis fájás jót is jelenthet! :) (Sajnos nem tapasztalat :? )

Buborék,
semmi mellékhatása nem volt a Gonalnak! :)
angel37

Kovács doki tényleg szuper! Ahogy írtátok, írtó pontos, profi, kedves! Olyan megnyugtató szerintem az egész lénye!
Nálunk nagyon jó munkát végzett! :lol:

Gonal F - csak 8 napig volt, és light-os adag, de semmi gondom nem volt vele :lol:

Kép
Kép
emma1976

Babaimádó! A fórum 361-es oldalán részletesen leírtam - csak nem akarom ismételni, ne untassak másokat. Röviden: több vetélésem volt, és valószínűleg sárgatest hormon elégtelenség miatt.

dkata

dkata
Munkaidőben olvastam el és tele van könnyel a szemem(csak rám ne nézzen a kolleganőm). Nagyon megható. Erőt ad.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Én is lombik programban veszek részt, igaz nem itt a Káliban, hanem az I. SOTE klinikán, de azért írok ide, mert itt pörög a fórum és remélem hamarabb kapok választ tőletek és szerintem hasonló lehet a menete a dolgoknak itt is.
Most ott tartunk, hogy a 20. napon kell jelentkeznem ha minden rendben akkor injekciós kúra kezdődik, azért hogy érleljük a petesejteket. Valaki el tudná mondani, hogy ennek az egésznek a menet hogyan zajlik?

Köszönöm előre is!
marcsim

Galeria,

nyugodj meg, semmit nem jelent, hgoy fáj a hasad. nekem rendes mensis görcseim voltak, és mégis pozitív lett a teszt :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Köszi Zsuzsi, most jobb már, most úgy érzem mintha hatalmas lufi lenne benne:) Már úgy várom a vasárnapot akkor minden kiderül.

Nektek (akinek volt lombikja) szokták mondani a méreteket a babócáknak amiket visszakaptok?
Én 3 db 8*2-es babócát kaptam vissza a többi sajnos nem lett jó a fagyasztásra. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy ezek jó méretek, vagy az a 2-es nem annyira jó és nagyobb az esélye a 3-oknak??

Kicsit kezdtem visszaolvasni, annyi minden történt, pont ott tartottam, hogy Icsilya még nem tudja mikor teszteljen, de azóta már tudjuk, hogy sikerült:) Olyan jó ilyeneket olvasni:):)
galeria

Galeria,
Én ugy értettem a kérdésemet hogy megmarad e a 6 támogatott inszem azok után ha a Kaáliba megcsinálom a 6ot? Mert ugye a Kaáliba az inszemet nem támogatják hiszen fizetnem kell érte vagy rosszul tudom? Valaki elmagyarázhatná aki tudja... Köszi

Angel, Babaimádó,
Köszi :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem meg a Kaáliból, 9 petesejtem lett. Ha minden jól megy hétfőn transzfer.

Légy szí drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Jud
jud71

Pandácska, akkor elnézést félre értettem, erről nem tudok nyilatkozni én csak a Kaáliban voltam/vagyok:)

Jud71 gratulálok, ebből még bőven lehetnek fagyi babik is:):) Minden rendben lesz:)+++
galeria

Jud71,
Gratula a 9 petesejthez és mennek neked is a drukkok :lol:

Kép
Vendég

Köszi Csajok a drukkokat!

Jud71! Gratula,ez tök jó! Az első lombiknál mennyi volt? Majdnem egyszerre tudjuk meg az eredményt,hogy sikerült -e! :wink:
andrea23

Marcsim! :)
Nektek 3 hónapos a babátok, és lombik lesz???

Kép Kép
kismokus

Marcsim,

én is épp ezt néztem, hogy milyen pici babád van, s már lombikra készülsz.
a www.lombikbaba.com oldalon a főlapon, ha lemész a lap aljára, "A leggyakrabban olvasott oldalak" alatt ha a "Kezelések"-re kattintasz, ott részletesen le van írva a menete.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Pandácska
hétfő ++++++++++++++++++++

Jud
gratula a 9 petesejthez és ahhoz is hogy nagyon nagyon jól sikerüljön a randi a fiúkkal, és a hétfői transzferhez is ++++++++++++++

Kismokus
a táblázatban átírnád a kistesónál: az életkorom 34, és a suprefact kezdete január 27.
köszi szépen

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lanyok!

Megjöttünk, a következö ciklus 20-25 napja között kell mennünk vissza, akkor uh aztan az uj ciklus elejen indul a stimu. Antagonista sema szerint.

Csak sajnos az örömbe egy kis üröm is vegyült, csak önköltsegesen csinalhatjuk mert allitolag csak 180 napi egeszsegbiztositasi jarulek fizetese utan valik valaki jogosultta. Ezt a Kaaliban mondjak, az OEP es az APEH szerint attol a naptol vagyok jogosult amiota fizetek. Szoval teljes a kaosz de en remelem, hogy kiderül mi az igazsag.

Volt közületek mar valakinek antagonista protokollja?

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Jo ejszakat!

Kép
Kép
jucmuc

Judit :D
szerintem ennek azért alaposan járj utána, mert nem mind1, hogy mit kell kifizetnetek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Galéria!
Nagyon szurkolok!!! Jó, hogy bejöttél ide a fórumba, mert itt sok segítséget és támogatást kaphatsz. Olyan nehéz más emberekkel megosztani a lombikos gondokat, itt mindig találsz néhány megértő, drukkoló lelket :)))

Babaimádó!
Kovács dokinál nagyon jó kezekben lezel. Azon kívül, hogy kedves, helyes és állítólag nagyon ért a hormonokhoz, szép sikereket könyvelhet el magának.
zsofian

Köszi Szófian Neked is a kedves szavakat:)
Remélem én leszek a következő sikere Kovács dokinak.
Annyira várom a holnapi napot de annyira félek is, hogy mi lesz, ha megint azt mondják "sajnos nem sikerült":(:(

Jud, hogy állnak a babócák??
galeria

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így teljesen ismeretlenül belekérdezek:
Emlékszik-e itt valaki Dedinára tavalyról?
Marcsi
mikiné

Marcsi

én emlékszem Edinára, de semmit nem tudok róla, vagyis az utolsó, amikor még írt, hgoy sikerült neki a fagyis transzferja. Te tudsz róla valamit?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Szia!

Igen tudok, ő legjobb barátnőm, az én kislányom az Ő keresztlányuk.
2006.12.31-ém megszületett a várva-várt Danika, 2550 gr és 46cm.
Neki most lehetősége sincs, és persze ideje sem, hogy írjon ezért felajánlottam neki, hogy én szívesen bejelentem a nagy hírt.Mindketten jól vannak, nem sok boldogabb ember szaladgál most a világban, mint ők.
mikiné

Sziasztok!

Mind a kilenc petesejt megtermékenyült! Nagyon örülök.

Andrea, Pandácska, Galéria nagyon drukkolok! Jelentkezzetek majd a hírekkel!

Jud
jud71

Jud71,
Az nagyon jó :lol:
Hétfön mikor mész a Kaáliba?

Galeria,
Holnap vérvételre mész? Nagyon szoritok neked hogy jó hírt kapjál!!!!

Kép
Vendég

Marcsi,

Légyszíves add át Edinának, hogy szívből gratulálok a kisfiához és nagyon jó egészséget kívánok nekik.
Talán emlékszik még ő is rám, mi 10 km-re lakunk egymástól.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Jud, gratulálok ez nagyon jó hír:)

Igen holnap megyünk reggel, már annyira izgulok és félek:(
galeria

Sziasztok!

6 petesejtem lett. Az elsőnél is ennyi volt. Holnap 10-kor kell telefonálnom.
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?