Sziasztok!
Anita:
Jó képeket tettél fel, lehet, hgoy hülye vagyok, de a szőke-barna hajú boszi vagy Te? csak mert most barna hajú a kis képed a profilodban. Ha majd egyszer találkozunk, akkor utána jobban megismerlek.
Nekem eljátszanak együtt, vár-katonák-lovak-sárkány, vagy a vonattal, vagy futkároznak. Azt mondja Benedek, hgoy "szutkározunk, anya. " meg "Anya didenézz!" Nálunk a tévézést muszáj szabályozni, mert mozogni is kell, különben nem alszunk éjjel. Úgyhogy max egy mese, ha egész nap itthon vagyunk, akkor 1 este, 1 reggel. (most a walt disney-sek mennek, tehát a hosszabbakból több részletben általában)Hogy jók-e a fiúk? azt hiszem igen. Hazafelé az oviból mindig vita van, mindkettő fáradt, meg a játékokon itthon is összevesznek, néha nehéz a kisboltokban, mert Benedek lepakol, Bálint meg beszélne folyamatosan, hgoy mit vegyek....
Edit:
Érdekes, amit a kajálásról írtál, mert Bálinttal ugyanígy vagyok a konyhában. Nagyon kevés dolgot eszik meg. Főzeléket semmit, esetleg kenyérrel a szaftját hajlandó. Levesekből a húslevest szereti, gombalevest, de a többiből inkább csak egy-két kanállal. Halat azt enne minden mennyiségben, meg 1-2 husit. Almát, banánt most télen. Leírva nem is olyan kevés, de mi is sokat szenvedünk, már kiskora óta. tegnap este rakott krumlit csináltam, ő abból semmit nem evett, inkább sajtos kenyeret.
Az az oviban sem változott, hogy ott sem eszi meg amit nem szeret, talán egy-két ételre jött rá, hogy finom.
Annyira jók ezek a képek a fiúkról, jót nevettem kora reggel. (bár gondolom minden nap nem könnyű)
A másik mi lett volna? Nem tudtam megnyitni.
Lola:
A távirányítósak most nekünk is a szekrény tetején vannak, ha kell, el tudják kérni, el is kérnek mindent, ami kell. Mi nagy markoló autót kértünk, amivel lehet játszani, tologatni, sokmindent csinálni vele, nem távirányítósat.
Azért az a legó is rossz, mert olyan, mintha kapott is volna ajándékot, meg nem is.
A dupló repülőt nem tartott olyan sokáig összerakni, igaz, most karácsonykor ezzel sem játszottak sokat, nem baj, majd később.
Nálunk aminek nagyon örültek, Bálint többször is mondta, az egy kis cirkuszi vonat, meg magától is körbe körbe, de Bálintéból kiszereltük a motrot, és ő tud vele külön is játszani.
Az angolt most elhanyagoltam, tegnap este kezdtem el megint mikor elaludtak.
Lívi:
Reméljük hamar meggyógyul Timi. Igen, sok játékunk van, azért kellett még egy polc karácsony után, hgoy elférjünk.
Fogyókúrázóknak!
Találtam tegnap a
www.hazipatika.com-on 5kg/5hét diétát, lehet, hogy ismeritek. Nekem az tetszik, hogy van egy ingyenes állapotfelmérés, több oldal tanácsot kaptam. Szerintem érdemes megcsinálni, aki fogyni szeretne.
Sziasztok