Nem vesztem el, csak Lilla napközben nem enged a számítógép elé, este meg vagy fáradt vagyok, vagy Gergő használja.
Végre visszaolvastam, ezért régebbi dolgokra is válaszolok...
Cory,
És fodros-habos rózsaszín ruha is lesz????
Lilla is nagyon korán babázott. Most is az a kedvenc. Szerepjátékozik velük. Karácsonyra egy csomo "alkatrészt" kapott mert a babának is mindent úgy kell csinálni mint neki.
Én azon vagyok most megrökönyödve, hogy Lilla szoknyát húz, elkezdi illegetni magát, táncolni és közli velem "táncos Barbi vagyok".
Ezt honnan szedte????????
Nikcsi,
Kizárólag Lilla miatt!!!
Boglárka,
Nekünk elvileg jó a csütörtök!
Műtét: 3 nap kórház és altatásban csinálják. (Túl mélyre kell túrkálni.)
Szilvi,
A bárányhimlő elleni oltás mennyi ideig hatásos?
Kingának jobbulást!!
Lázmérő: és ha elötte magadnak csinálod? Nálunk Lilla azóta nem tiltakozik a dolgok ellen ha mi is megcsináljuk magunknak. Az orrszívás is így működik.
Máté: Technokolt??
Saci,
Sebinek is jobbulást!! Váladékoldásra melyik bogyót kaptátok?
Ha jártok a Kikában majd szóljál volt-e szék? Mi régóta a Szilvi féle ülőpárnával próbálkozunk, de Lillánál nagyon nem vált be. Valahogy szerencsétlenül elcsúszik rajta, és még ígyse igazán éri fel az asztalt. Most a kisasztal-kisszék verzió megy.
Gyógyszer: és fizethetsz pluszban azért, hogy elmész felíratni meg a receptért is.
Paracetamol: én nem tudom hogyan kerüljem ki. A migrénes fejfájásomat egyedül a Panadol múlasztja el.
Bili: Hát sajnos nálunk se a WC-be se a fürdőbe nem fér be a bili. Még szerencse, hogy Lilla egyenlőre nem szégyenlős. Nála meg az a gond, hogy nagy sikerélménynek tekinti, így amikor végzett, nem engedi felöltöztetni magát, mert ő újra és újra produkálni akar. Hiába mondom neki, hogy nem kell, és én se tudok ennyiszer. Akár fél órát is megy a huza-vona. 2 napja annyira küzdött, hogy egymás után volt 1 kaki és 4 pisi!!!!! Alig hittem el...