Pbj!
Ajánlom a
www.bergon.hu oldalt, ott többféle ikerkocsi van. Mi egyes változatot használunk, de nagyon jól bevált, nálunk földes utcák vannak, szóval a nagy kerék tökéletes.
Orsi!
Azért vártam már a Te véleményedet is a -kisgyerek mellett babát várni- témakörben
Pompika!
Te miért nem keresel egy kevésbé huhogó dokit
Védőnőt sajnos nem lehet választani
És kérlek, ne hagyd Magad rábeszélni az amnióra! Ha minden oké! Az én 3-as terhes barátnőm az amnio utáni éjszakán kezdett görcsölni (a Baross u-i női klinikán nem volt hely amnio után 2 napig a kórházban
), és sajnos nagy nehézségek árán is épp a 28-hétig tudták bent tartani a babákat, akik közül sajnos az egyiket el is vesztették
Mindez valószinüleg a 3x szurásnak volt köszönhető, csak azért mert 38 éves volt és inszemmel lettek a gyerekek...
Én már csak ezért sem végeztettem el, nekem más okból ugyan de 1x már elment 1 22 hetes baba, de nem hagyom magam rábeszélni csak a korom, vagy akár az ICSI miatt sem! Ha minden más vizsgálat szerint egészséges!
Pár napja a szexről kérdezett valaki
Emesével a dokim ugy fejezte ki magát: válasszunk alternativ lehetőséget. Ezért csak azt hiszem 2-3x merészkedtünk a hagyományok felé fordulni.
De kimeritettük az alternativákat
Most szerencsére nincs megszoritás, ebből azt szürtem ki, hogy a természetes uton fogant babával talán más a helyzet még ezen a téren is.
Manó!
Örülök hogy tulvagy a nehezén, pihengess szépen! Nem vették észre hamarabb a lepény helyzetét? Nagyon drukkolok, hogy az derüljön ki 17-én, hogy teljesen egészséges babát hordasz!
Timi!
Lassan de biztosan Te is kihordod a várva várt Babádat!
Lányok, nem tud valaki hermetikusan és gyerekbiztosan zárható pelenkatároló kukát?