Szia Mindenkinek!
Elöljáróban mi is szeretnénk gartulálni Áginak a kistesóhoz:
Ági!Kívánjuk,hogy várandósságod hátralévő hónapjai legyenek problémamentesek,minden pillanat váljon jólesően felejthetetlenné.
Nagyon sajnálom,hogy nehézségeitek adódtak,hogy költöznötök kell,de az élet ilyen kiszámíthatatlan.Biztos,hogy ez is remekül sül majd el.Nagyon sokra tartalak erőd és kitartásod,bátorságod miatt.Boldogságot,jó egészséget!
Előreláthatólag pénteken nem tudunk menni,mert a hugaimnak lesz a 23. szülinapja,ami valamiért számukra sokat jelent,pedig nem is kerek évforduló (igaz,23. is csak egyszer van
) így nagy a készülődés,nagy lesz az ünneplés.Kár,hogy nem tudunk beszélgetni.Zsuéknál is remek volt,még akkor is,ha nekem kissé döcögősen ment a társalgás.
Piros!nagyon sajnálom,hogy nem leszünk ott,amikor majd mindannyian körbeülhetnénk a konyhaasztalotokat...
Ezért legközelebb dupla adag muffint viszek,és talán nem csak csokis-mazsolást.
Kitartást az életkorszalagokhoz!Először én is sokat bénáztam,de aztán sikerült...Biztos kedveseket választottál.
Zsu!Msn-en nem küldtem át a másik telefonszámot,most bepótolom:
30/513-513-88,
kedd,csütörtök,Magyar út 17.
Járj sikerrel,és kapj kedvező infókat!Remélem,többször megtaláljuk egymást msnen át,bár továbbra se vihetem túlzásba a netezést.Igaz,mostanában Marcim váltott:új szerelme a nagyi.Velem is gyengés,és szeretetteljes,elaltatni is én tudom csak,mégis,ha napközben kell neki valami,a mamát hívja.Lehet,hogy egy kicsit ok vagyok már neki,vagy érzi,hogy változás történik bennem...Védőnőnk azt mondta,talán így könnyebben fogadja majd el a kistesót,könnyebb lesz a leválás.Összeszorul a szívem,ha a leválásra gondolok,ugyanakkor belátom,hogy így helyes,és a nagyi is kivirult Marcus huncutságaitól.
Bogi!Marcus is sokmindent megért.Sőt,sokkal többmindent,mint valaha is hittem volna.Ugyanakkor még nem beszél sokat.Anyu,mama,kuty,vauvau,egy,hamm,és néhány ritkán kimondott,nehezebb szón kívül nem veszél,inkább mutogat.Néha,mintha azt mondaná,hogy enyém,zokni,kösz,kérem,tündér...Már próbálkozott a gyertya,gyufa és a lámpa szavakkal,de pelepirul,mikor próbálkozik.Inkább töredékszavakat használ:a repülő-rep,az autó-ó;tó,stb.
Lánykáid nagyon ügyesek és okosak.Elbűvölően talpraesett a kis cserfes.Könnyű dolgod lehet velük...
mi is lemaradtunk az üstökösről,pedig már nagyon vágytam látni.Utálom,hogy mindig közbejön valami...
Enikő!Noha pici fiaid oly gyönyörűek,mint amilyennek csak lányokat képzelnek az emberek,kifejezetten fiús babák.Az idősek már csak ilyenek:szókimondóak keresetlen egyszerűséggel,és sose tudják megállapítani a babák nemét...
Marcust is lánynak nézték szilveszterkor a termálban,pedig a délelőtti indulás előtt nyírtam meg a haját és kék úszógatyi volt rajta...
Bea!Mielőbbi jobbulást picúrodnak,Szegényke,hogy miért nem tud végre kigyógyulni?Ti rendbejöttetek már?
Ne haragudj,amiért nem mondtam el a Tescos találkozásunkkor,hogy babát várunk,de olyan kapkodós volt a helyzet (emlékezz vissza,hogy két modat,két sürgetés a családomtól:"menjek már".Meg akartam adni a módját...Ehhez képest,nem tudtam magamban tartani...
A 12. hétig titkolóztam volna,de én újabban nem tudom leplezni az érzéseim.Nem mintha ez olyan nagy hiba lenne.Márcsak bátorrá kéne válnom,hogy minden helyzetben fel tudjam vállalni magam.
Tudom,hogy nem igazán van jogom beleszólni,főleg mert súlyproblémáim vannak,de kérlek,ne koplalj.Olyan csinos vagy már,és utánaolvastam:jobban járnál,ha napi ötször,hatszor ennél keveset,főként nyers zöldségeket,gyümölcsöket,főtt és sült húsokat,némi sajtot,joghurtot.És igyál sokat,azt hiszem,az segít a migrénnél.Legalábbis a hugomnál bejött.Sokat gondolok Rád.Vigyázz magadra!
Orsi!Nem kaptam ám meg a Suttogó könyveket.Nagy hús a család:beetettek,aztán várhatok a következő ünnepig...
Bár lehet,hogy megelőzöm őket.Igaz,annyi olvasnivalóm van,hogy csak hónapok múlva tudnék belelapozni.Sokat fotózz ám a talin és aztán tegyél fel épeket,hogy egy kicsit úgy érezhessem,mi is ott voltunk.köszönj ám rám,ha látsz bejelentkezve.
Vea!Hát nem lehetett leányálom sem az orrfelszúrás,sem a fülmizéria.Remélem,nekünk nem lesznek hasonló gondajink.Ha mégis,majd rákérdezek,Ti miként vészeltétek át.Bár lehet igazság abban,hogy míg szopizik a baba,nem lehet nagyobb baj.Marcus még mindig napi 3szor,4szer(az éjszakait is beleszámolva) rácuppan a nedűre,s némi megfázáson kívül nincs is gond.Viszont ha beteg,nagyon lázas,mint az apja.Pedig félidőben úgy a 20.,22. héten csökkenteni kéne az ilyenféle összebújást a hormonháború miatt.Nem tudom,mi lesz.
Ölellek és puszillak mindannyiótokat!
Szép estét.Megyek pancsizni Marcussal,Ma apa dolgozik így én leszek a tájfun,a hullámverő...