Új privát üzeneted érkezett!

na, ez a minimanó már lassan másfél órája húzza... :shock: pedig már két éjjel egymás után nem volt fent, kialudta magát. ma is igaz 7-kor kelt, de már 9 után újra szunyált... :D

KépKép
viol81

óóó, erika, megvan!
a fiú neve janó

KépKép
viol81

Sziasztok!Katus!Akkor mi is negyed 5-körül megyünk :D Viszem a kockát.
Rik!Nálunk sajna legtöbbször 11-ig nincs alvás.
Viol!Dorka látom szeret rendezkedni :D Érdekes nálunk Viri nem pakolta ki a szekrényt,pedig általába minden gyerek szokta csinálni.

KépKép
kola2

Sziasztok!

LAnyok!

Mindenkinek köszi az infot. Lassan probalkozom am en is a darabos kajaval pl. ha vacsizunk ö is kap mindig kis katonakat. Majd csak rajön, hogy kell csinalni.

Rik!

Ha jol emlekszem Te kerdezted, hogy merre lakunk.
Fekete erdöben es a helyseg neve Zell a. H.
Mindjart dobok egy kepet is a tajrol ez a bejarati ajto elöl keszült.

Eszti!

KÖszi az infot a hazrol.
Es igen meg mindig dolgozom szombatonkent. Annyira jo egy kicsit kimozdulni szivesen bevalalnek meg egy de. is, de tul sok forgalom nincs egyenlöre,talan majd nyaron. Kép

Kép
Kép
reni76

Es majdnem elfelejtettem, hogy jo talizast du.-ra!
FENYKEPEZZETEK!

NITTA! ANIKO! VIOL! AMICA! KATUS!

Gyönyörüek a gyerköcök! :D
(remelem nem hagytam ki senkit!) :oops:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!!

Eszter, ti mikor indultok innen?? Mehetnénk együtt is Katusékhoz!

Gyönyörűek a babák!!

Reni, mindig csak ámulok és bámulok micsoda szép helyen laksz!! Szuper lehet. Elhiszem hogy jó egy kis munka heti egyszer!! Kikapcsolódás, igaz??

Viol, Alíz is imádja a ruháit kipakolni. De hát hadd csinálják! Nemigaz??

Elveszett az alvós dudója, ma éjszaka 11-kor felkelt, és semelyik másik cumi nem volt jó neki, csak bömbölt. Apja éjfélkor ment a tescóba cumiért. Na azzal már elaludt 1-kor.
Minden tiszteletem az éjszakázós mamiké!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni, készültök már a szülinapra??? Mit terveztek??

Erika

Kép
Kép
nercsi

ÖNGYILKOS NYULAK:

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok!

Katus aranyos vagy!de mi nem tudunk menni,nincs mivel.vivi sajna nem birja a buszt!

jo talit nektek!
fényképezöt vigyetek és sok képet csináljatok!!!! :lol:
had irigykedjünk :P

Viol:nagyon ari Dorka,ahogy pakol nem semmi!

Rik:éjjelibaglyok vagyunk! :lol: jot buliztunk :lol: :lol:

na jo talit nektek!!!várjuk a képeket :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, (nem is olvastam bevallom, időhiány miatt) ma viszont összefutottam az Eszterrel (mami) és mondta a talit. Mondtam h ha tudok megyek, de nem ígérem, nálunk sohasem tudni meddig alszik, és ma egy kicsit tovább is aludt de. ezért lehet hogy a délutáni alvás is csúszik. Ha nem mennénk JÓ BULIZÁST mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fényképezzetek!!!!!!
Vendég

Eszti!

Gyertek äm nyugodtan, tegnap elfelejtettem irni!:):):):)

katus78

Värunk benneteket is Vero! :D
Kär nincs kertünk lassan olyan jo idö lesz, hogy kerti partit is lehet tartani! :lol: :lol: :lol:

katus78

Beus!

Sajnälom, meg nem is talälkoztunk, de remelem ami kesik nem mullik!
Vivi csak a buszt nem birja, vagy az autoban is rosszul van, szegenykem szörnyü lehet!

katus78

...nem baj majd tavasszal kirongyolunk az autóspihenőbe és kerti (erdei) partizunk!!!!
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki mi is megyünk. Szegény Katus, szegény lakás! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Nercsi,
amikor Vince felébred, kb. fél 4 és 4 között!! Menjünk együtt, ha tudunk!

KépKép
KépKép
esztermami

Mézet a botulizmus nevű betegség miatt nem szabad adni, bár ezen vitatkoznak hogy valóban okozza-e, de ő csak vitatkozzanak én azért nem daok. Nálunk is a víz a nyerő. :P

"Csecsemőknek egy éves korig nem ajánljuk a méz adását. Benne ui. akár az állott halakban, vagy a romlott konzervekben létezhet, ill. szaporodhat a botulizmus kórokozója. Ez egy igen ellenálló baktérium, amely a szervezetben szaporodva súlyos idegrendszeri tüneteket, esetenként halált is okozhat. Egy éves kor után a kisgyermek gyomorsava ugyanúgy elpusztítja a mézben lévő, általában kisszámú kórokozót, ahogyan az a felnőtt gyomrában is történik. Más a helyzet a romlott konzervek esetében. Tehát a szoptatós anya nyugodtan fogyaszthat mézet, az sem őt, sem a csecsemőjét nem betegíti meg.
Dr. Gömöri Ágnes"

Jók a képek minden maszatról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na halihó talis csajok!!Van már ott valaki?
Jól viselkedjetek ám! :lol: :lol:

Katus!Beszarás Máté a kádba!!Tényleg miért nem akar nagykádba fürcsizni?

Nercsi!Nem semmi ami Alíz műveit cumi ügybe!!!
Minden Tiszteletem a férjedé!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vero!Szia!De jó,hogy jöttél már hiányoltunk nagyon! :) :)
Vendég

Nitta!Nem szedek semmit nem vagyok gyógyszer párti!
Fájdogál,de ez van!!!
Nagyon helyes lépj a sarkadra már az elején ki kell osztani őket!!!

Viol!Marha ari Dorka a képeken főleg amelyiken pakol! :D :D :D
Vendég

Én nemrég jöttem meg marha jó volt csak hiányzott a Husi és jobban elfáradtam mikor velem van.Voltam minden fele elköltöttem egy csomó pénzt!Kiváltottam a Husinak a kullancselleni oltást,mert leveszik a támogatást 25%-ra meg vettem Algopyrint otthagytam 3200ft-ot!!
Lehet még péntekre is kapok kimenőt!!Hi-Hi!!
Vendég

Gabó!

Kösz a hiányolást, jól esett nagyon!!! :P :P :P :P

Ájven még alszik, erre tippeltem, le fogjuk késni a talit. :cry: Mindegy azért odanézünk, hátha lesznek még!!!!!

Én is vettem ma Algoryrint, mert nem tudom mit lehet mást szedni aki szoptat és mondjuk lázas vagy fáj a feje. A biztonság kedvéért vettem egy dobozzal. :oops:

Nercsi,
Ivi is "cumiz", ha otthon felejtem sétálásnál, vissza kell menni különben bömbi van. :cry: Az Áron nem cumizott. 8) Szegény férjed!!! Viszont milyen rendes!!
Vendég

Vero!Biztos ott lesznek egy darabig!!Kukkold meg őket a picur felébred!!
Vendég

Sziasztok!

Asszem mindenki a talin van, fáj a szívem, de ezt Kincsővel kihagyjuk...remélem, legközelebb összejön. Ma nagyon-extra nyűgös, sírós, a doki néninél persze mosolygós, barátkozós mindenkivel egészen a szuriig. Óriási sírás, de mire kijöttünk, már mosolyok kis könnyes szemekkel. Aztán bealudt és még most is húzza a lóbőrt. Olyan jó lett volna találkozni veletek.

Viol-a D vitamint is kanálból adom anyatejjel. K vitamint már nem kell adnom, ma ezt mondta a doktornő.

Eszter-igen, már írtam ezt a receptet. Örülök, hogy neked is bevált az ökopelus. Én, mikor megtudtam, hogy Kincső a pocakomban van, azóta figyelek különösen a környezetvédelemre, hiszen fontos az ő kis jövője. Cumisüvegből adtad a vizet Vincének? Honnan tudtad, hogy éjjel "csak megszokásból " kel fel, nem pedig azért, mert éhes?

Megyek, fent van Nyuszifül. Szorítsatok kérlek, hogy most is megússzuk láz nélkül! Bár, most nagyon látszik a szuri helye. Ez jelent valami rosszat? Eddig ilyenkorra nyoma se volt a szúrásnak.

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus-Máté édes a nagykádban-kiskádban. Hogyan tudod így lemosni őt? Odaférsz hozzá?

Viol-Dorka nagyon drága, hogy néz...

Na, mentem, hiányolnak.

Anikó

Kép[/url]
quito

Na mizu csajok?Jó a buli?

Aniko!Beborogattad neki?Nagyon ügyi kislány volt Kincső!!!
:) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Jó volt a buli, igaz mi "csak" 2 órát voltunk. Sokan még maradtak, biztos majd jönnek beszámolóval.
Nagyon jól éreztük magunkat, gyerekek jól bezabáltak. :lol:

Köszi Katus a helyszínt, az enni-innivalót! :wink:

Majd teszek fel képeket csak töltőn van az aku.

KépKép
KépKép
mirama

cajok!!!

képeket, képeket, képeket akarunk!!!

én is, én is, én is menni akartam!!!

ide is, ide is, ide is gyertek majd valamikor!!!

vero,
no végre, jelentkeztél! :) nekem is hiányoztál ám, csak én nem mondtam! :oops: :lol: nagyon jók a képek a szalagoknál!! :)
na, most berezzentem a mézes cikktől, nem is adok neki.

hűű, ilyen világ van cumis babáknál, ha nincs cumi? :shock: te jó ég, de jó, hogy nekünk nincs... szerintetek, ha eddig nem szopta az ujját, már nem is fogja?

anikó,
én is a borogatást kérdezném, mint gabó. beborogattad? most mi a helyzet?

gabó,
te hogy vagy?

megyek, szökök. :wink: de előbb még barátok közt... :lol:

képeket, képeket, képeket!
ide is, ide is, ide is!

KépKép
viol81

Viol!Jó szökést!Kössz jól vagyok csak a torkom fáj rendületlenül meg a derekam fáj kurvára és görcsöl tőle a hasam!!
Szal jól vagyok! :) :) :)
Vendég

Mentünk ám cajok végül!

Kikaptam Ivánt amint felébredt és gyorsan ami ruhát értem ráadtam. Azt sem tudta mi van, már ott is voltunk! :P Szopizni is ott tudott csak, elbújtunk a Máté szobájába.

Mindent köszi Katus, jól éreztük magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó volt látni
Vendég

Varo!De jó akkor sikerült kiruccanotok!!

Remélem lesznek képek had irigykedjünk akik nem voltunk!
Vendég

Sziasztok!

Nem borogattam, mikor alvás után kibontottam, már nem látszódott semmi. Én éjszakára akartam kúpot adni neki, de az apja megakadályozta.... :evil: Bár eddig se volt semmi gond. Vidám volt este, és szépen elaludt.

Jaj, biztos jó volt Katuséknál! Csatlakozom Violhoz: képeket akarunk!!!

Megyek, belesek Nyuszfülhöz.

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Akkor nincs semmi baj ha meg nem lázasodott be akkor felesleges a kúp!
Vendég

Dobom a képeket :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Nagyon jó volt a találkozó, mi igazán jól éreztük magunkat!!
Katus, nagyon köszi!!!
Jó sokan voltunk, bár mikor mi érkeztünk többen éppen távozóban voltak, de annyian voltunk, hogy egyszerre nem is tudott mindenki beszélgetni mindenkivel.
Nekem olyan jó kedvem lett, csináljunk ilyet máskor is!!
Mondtam az uramnak, hogy legyen nálunk is!! Még egy kicsit gyözködnöm kell, talán februárban!

Fényképeink nekünk sajnos, nincsenek, de sokan fotóztak, idővel biztosan lesznek.

Anikó,
ez valahogy úgy volt, hogy Vince már elég nagy volt, kb. 8 kg és nem is szopizott olyan sokat éjjel és már hozzátápláltam. Kb. 5 és fél hónaposan kezdtem hozzátáplálni zöldséggel. Lényeg, hogy nem is tudom milyen indíttatásra kipróbáltam ezt az éjjeli víz dolgot, van, aki teát mondott, de azt macerásnak találtam és bevált. AZt hiszem elég nagy volt már ahhoz, hogy kibírjon 7-8 órát evés nélkül és lehet, hogy maradinak fog hangozni, de szerintem egy kicsit szoktatás kérdése is. Kicsit olyannak érzem, hogy ha megteheti, miért ne csinálná, de lehet, hogy tévedek és a kistesóval jó sokáig fogok az éjszakai szopival küzdeni, de örülnék, ha nem kellene.

Hát jó hosszú lettem!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Mirama,
nagyon klasszak a képek!!!
Köszönjük!!
Na megyek tényleg!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó estét cajok!

Én is jelen voltam a baba-partyn egyedül(mert melóból ugrottam oda).Aztán annyira megsajnáltam Szonját,hogy nem lehet velem,hogy hazarepesztettem érte és vissza Katusékhoz.Majdnem 8óra volt mire hazaértünk.Bocs Katus! :D
Nagyon örülök,hogy mindenkivel találkoztam akikkel már régóta szerettem volna.Azért vannak akikkel még nem sikerült személyesen talizni.Velük is szeretnék minél hamarabb. :D
Jó kis csapat a miénk!

Katus!
Köszi,hogy ott lehettünk!Jól éreztük magunkat.
Virág és Szonja kézenfogva jött ki a házból.Olyan édesek voltak.

Hajnus!
Meglett a hörcsög!Hogy hol volt???????Sose derül ki. :D

KépKép
eszti76

Kriszti!
Szupik a képek.Elküldöd nekem az e-mail címemre?
szonja2003@freemail.hu
Előre is köszi!

Katus!
Te is küld el légy oly kedves a képeket amiket magadtól :D :D :D :D fényképeztél. :D :D :D
Köszi!

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

[quote="eszti76"]J írta:eszti76ó estét cajok!

Én is jelen voltam a baba-partyn egyedül(mert melóból ugrottam oda).Aztán annyira megsajnáltam Szonját,hogy nem lehet velem,hogy hazarepesztettem érte és vissza Katusékhoz.Majdnem 8óra volt mire hazaértünk.Bocs Katus! :D
Nagyon örülök,hogy mindenkivel találkoztam akikkel már régóta szerettem volna.Azért vannak akikkel még nem sikerült személyesen talizni.Velük is szeretnék minél hamarabb. :D
Jó kis csapat a miénk!

Katus!
Köszi,hogy ott lehettünk!Jól éreztük magunkat.
Virág és Szonja kézenfogva jött ki a házból.Olyan édesek voltak.

Hajnus!
Meglett a hörcsög!Hogy hol volt???????Sose derül ki. :D

Na megint így kell írnom!Bocsesz!
Marha jók a képek és baromira esz az irigység!Ha megyek haza februárba akkor kérek én is egy ilyen talit,mert menten megőrülök!!
De azért szupi,hogy ilyen jól éreztétek magatokat!
Tündériek a gyerkőcök és a mamák is!!
Most lépek pihizni!!

Jóccakát!!
Vendég

sziasztok!

Nagyon-nagyon örülünk, hogy itt voltatok, ket-härom het mulva ismetles!!! :D Violek is tudjanak jönni! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

katus78

Jo ejt, most megyek durmolni, csak a kepeket akartam gyorsan feldobni!:)

katus78

Annyira szuperek a képek!

Mi is nagyon jól érreztük magunkat,köszi Katus! :D Benne vagyok az ismétlésben is!!!!!!!

A gyerekek nagyon felpörögtek,Isti kb fél órája aludt el,Bence az előbb. :shock: De nem hisztizett vagy ilyesmi,el röhörészett :lol: :lol: :lol:

Eszti,lényeg,hogy meglett!Azért majd nézzetek körül,mit rágott össze.A miénk pl. annak idején a két gépet összekötő kábelt! :twisted: :roll:

Én is nagyon örülök,hogy találkoztunk!A többiek meg hiányoztak ám és emlegettünk titeket! :D :wink:

Na most már megyek aludni,jó éjszakát!

Kép

Kép
hajnus

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ezen az utolsón sorba másztak az asztal alatt, de a Petrus kiszökött a képből! :lol: :lol: Pedig jól néztek ki! 8) 8)
Vendég

Cajok!
Nagyon jól éreztük magunkat a lányokkal.Rékám ott is akart aludni a Katusnál. :lol:

Katus
nagyon köszi hogy megszervezted ezt a talit,köszönjük az enni-innivalokat!!!Még sokáig emlegetni fogjuk!!!Nagyon jol sikerült!!!

Én szerencsére mindenkivel találkoztam aki ott volt.Pont jokor mentünk ill.jöttünk.Igy még a Szonját is láttuk!!! :lol:
Nagyon jo társasága mienk csatlakozom az előttem szólókhoz. :lol:
Vendég

[quote="rik"]C írta:rikajok!
Nagyon jól éreztük magunkat a lányokkal.Rékám ott is akart aludni a Katusnál. :lol:

Katus
nagyon köszi hogy megszervezted ezt a talit,köszönjük az enni-innivalokat!!!Még sokáig emlegetni fogjuk!!!Nagyon jol sikerült!!!

Én szerencsére mindenkivel találkoztam aki ott volt.Pont jokor mentünk ill.jöttünk.Igy még a Szonját is láttuk!!! :lol:
Nagyon jo társasága mienk csatlakozom az előttem szólókhoz. :lol:

Én nem értem megint nem ad teret,hogy írjak!!

Szuperek a képek és olyan irigy vagyok nem tudom ismételgetni!!!!
Fáj a szívem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
Vendég

Jaj Vero!!Külön köszi,hogy eljöttél.Olyan rég nem taliztunk!!És persze ide sem irtál,de ezt már megbeszéltük!

Esztermami pedig olyan szép kismama!!!!Öröm ránézni!!!

A gyerkőcök pedig mind-mind nagyon helyesek voltak,és jol viselkedtek.(Bár én aggodva kérdeztem Katust,nem jön-e föl az alattuk lakó...)
Vendég

Gabó
ne keseregj!!!Szerintem ezen felbuzdulva febr.-ban amikor jössz,lesz tali!!!(én is mondtam a cajoknak,ha meglesz a nagyobb lakás,akkor a babákkal lakásavatot csinálunk!!!!)
Anikó.meg a Viol és a Beus is szeretnének jönni!!!!!Muszáj lesz valahol talizni!!NAgyon jo volt látni őket.Miramával,meg a Nercsivel most taliztam először én is.NAgyon jó fejek!! :wink: :)
Vendég

Na jó nem kesergek!!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy ilyen jól éreztétek magatokat!!
Vendég

ááááá, de jó képek!!!! :) :) :)
szuperek!!! nagyon aranyos mindenki, de jóóó!! :)

eszter,
mekkora a pocid!!! :shock: :P

basszus, de jó nektek!!!! :)

most csak ennyi időm volt, meg be is kakilt ez a kislány. legalábbis gondolom... itt mászik alattam és felszállt az a fenséges illat! :? :P

ja, képzeljétek, múltkor simán arrébb húzott székestől! :shock: jó, jó gurulós szék, na de akkor is! milyen kis könnyű vagyok, mi?? :lol:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?