Új privát üzeneted érkezett!

Bettike, köszi!

Hát, azért nem vagyok egy pille könnyű ember, de ekkora pocakom azért nincsen! Pedig ha tudnátok hány kiló vagyok!

Kép
kata05

Snufi! Most hülyéskedsz? 164 cm és 58 kg és te ehhez fogyózol??? :shock: Ne csináld már :roll: :wink:

Kata! Életem, 25 évesen nekem se volt :lol: :wink: Meg hát azért a terhesség se múlik el nyomtalanul, bár gondolom, hogy egy baba érdekében téges se zavarna a változás.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi, nem hülyéskedek! :twisted: Mindig 52 kg voltam, és ez a 6 kg a hasamra és a fenekemre jött!!! Hájas a hasam (ne írd, hogy nem!, mert az) és nagyon zavar! 2 gatya jön csak rám, a többi pihen a polcon! :( 52 kilósan sem voltam vékony, csak átlagos.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Mi a mai menü Szirmi? :wink:

snufi

Őrület, ezek a sovány csajok sose elégedettek :wink: :roll: nem írom, hogy nem hájas a hasad, mert nem tudhatom, hisz nem látom, bár nehéz elképzelni :wink: De hasizmozz akkor, azzal jársz a legjobban! és ez a callanetics is érdekes, én hozzád képest irtóra sok kiló vagyok, mióta diétázom, asszem 7-szer csináltam meg a gyakorlatsort és már simán látszik a felsőtestemen. Pedig csak nem egész 3 kgt-t fogytam. Mások is mondják, hogy nagyon gyorsan látványos, és feszesít ez a torna.

Grillezett csirkét kajáltam magában, mert nem tököltem most salátával, este pedig csirkét sütök, az uramnak wokos zöldséggel, nekem saláta lesz, gyerek meg majd választ :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

snufi,
nem álltam mérlegre kb. fél éve. Nem merek, félek, hogy elájulok!!!!
Ha jól saccolom olyan 55-56 kg lehetek.
Soha nem voltam vékony, még akkor sem amikor - hja azok a szép idők - 49 kg voltam.
Ja, azt tudnotok kell, hogy az egyetem alatt nagyon meghíztam. A parányi magasságomhoz társult 63 kg!!!! Na, aztán azt mondtam, VÉGE! Diéta, visszatértem a kézilabdához, torna minden nap! Így kb 3 hónap alatt leadtam 12 kg-ot. Ez után már nem diétáztam csak mozogtam, így elértem a versenysúlyomat a 49-t. ennek 5 és fél éve. Eddig nem másztak rám a kilók, mindig 52 körül mozgott a súlyom. Most viszont ...
A kézlabdázáshoz való visszatérés jelentené a megoldást, de Szoboszlón nincs csapat, ahol meg játszottam nincs helyben, így nem tudom összeegyeztetni a munkával, háztartással, stb.

Amúgy kit érdekelnek a kilók, csak a babák jönnének már, igaz?!

Azért most elkezdtem tornázni, nem baj ha fittebb leszek, mert mostanában a lépcsőzéstől is kitikkadok. Eddig ennyi volt a mozgásom naponta 1/2* fel a negyedikre. Persze kocsival közlekedek, megyek dolgozni (ezt sajnos muszály) úgyhogy még a napi séta és biciklizés is kilőve. De ennek véget vetettem hétfőn!
mfpan

Képzeljétek! Dolgozatot voltam íratni! Kb. 6 évvel fiatalabbaknál! Gondolhatjákok mennyire vettek komolyan! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gondolom be volt húzva fülük-farkuk! Vagy nem?
Milyen érzés volt? Mindig foglalkoztatott a kérdés, milyen a másik oldalon állni, mármint a padnak. Főleg dolgozatíráskor és feleléskor, vizsgán.
mfpan

Felmondtam!!!! :lol:

snufi

Puskáztak ész nélkül! :lol:
Mivel tanárnak készülök tök jó volt! De soha nem gondoltam volna, hogy ennyire meg lehet mondani ki puskázik, ki nem! Tehát engem is biztos láttak a tanárok, csak nem szóltak! :lol:
Én sem szóltam, csak nagyon figyeltem az éppen puskázót, így nem nagyon haladt! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hoztam nektek képeket. Olyan szép volt az idő, oviból hazafelé muszáj volt megállnunk a parton. Ez a kisebb strand, én ide szoktam hozni a kölket nyáron is. Irtóra élvezte, csak hazahozni volt nehéz :lol:

Kép
Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi! Mi van?????????????????

Kép
bettike
Eger

Mit csináltál, Snufi? :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

FELMONDTAM!!!!!!!!!!! :lol:

snufi

És ezt lehetne egy kicsit részletesebben is Snufi!

Kép
bettike
Eger

Szirom! Nagyon jó képek! Jaj én is akarok ilyen kismanót! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike,
Gondolom még inkább Te voltál zavarban....

szirom,
A táj is szép meg az idő, na de Miksa mennyire tünemény!!! szívtiprónak készült, úgy látom!

snufi,
Ez régen érlelődik benned, vagy hirtelen döntés volt? Biztos megvolt az okod. Mesélj!!! Adj erőt nekünk is!!
mfpan

Kép

Látjátok a képen a BABÁT???? :idea:

snufi

snufi,
IGEN!!!!! Előbb azt hittem szopcsizik, de nem....
mfpan

Látom, magzati pózban van. Picit hunyorogni kell, de megvan :wink:

De hogy is jön ez most a felmondáshoz? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem szeretem elmondani, mert hülyének néznek... Még csak 4 hónapja vok itt, de semmi, szó szerint semmi dolgom nincs. Ez 1-2 hónapig elmegy, de 4 hónap után besokaltam. Egész nap csak agyalok a hülyeségeken. (ezt ugye nem kell kifejtenem Nektek) Amúgy hitelügyintéző cég, csak mivel sok van belőle (a városban is, meg minden bank is csinálja már), nem indult be, ahogy azt a főnököm remélte. Én eddig bírtam! _Röviden ennyi.

snufi

ÉN IIIISSSS LÁÁTTOM!

Kép
bettike
Eger

A felmondáshoz a képnek SEMMI köze! :wink:

snufi

És csak így mai hirtelen elhatározás? Vagy már előre kitervelted? És most hogyan tovább? Van másik meló hely? A főnököd mit szólt? És a kollégák?

Kép
bettike
Eger

Kolléga nincs, egész nap EGYEDÜL vagyok!!!!! Már 1 hónapja agyalok rajta. Főnök nem lepődött meg, azt mondta teljesen érthető. Lehet tud másik állást nekem. Ha nem, férjemnek bedolgozok, ill. vannak terveim, de ezek még alakulóban vannak. Ezekről majd később...! De a fő terv persze a béby lenne. :)

snufi

Ja, és közben ugye egyetemre is járok, úgyhogy elleszek... :D

snufi

snufi,
Megértelek. Az is rossz, amikor az embert rabszolgának nézik, meg az is amikor nem tud magával mit kezdeni. Gondolom így kicsit feleslegesnek is tartottad magad, meg persze mindig csak járt az agyad, gondolom a babadolgon legfőképpen.
Kívánok sok szerencsét egy számodra tökéletes, nyugodt munkahelyhez, ahol egy-kettőre meglesz az a légkör, ami egy csodás kislurkó megfoganását is csak segíti!
mfpan

Tényleg teljesen érthető, csak abból a szempontból nem túl szerencsés, hogy most magadnak kell megoldanod a biztosítottságodat, ha esetleg mégsem találsz gyorsan mást. Főleg így baba előtt. Figyelj arra, hogy ne szakadjon meg a munkaviszonyod! Bejelent a férjed esetleg?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mfpan, ez nagyon kedves Tőled, köszönöm! :D

snufi

Szirmi, itt se voltam bejelentve. :( Ha megfogan KisSnufi, férjem be tud jelenteni természetesen. :)

snufi

szirom,
De ha valaki - mert jelen esetben nekem is megszűnik a munkaviszonyom februárban - álláskereső, akkor ott van biztosítottság? Tudom én is, hogy nem szakadhat meg, de ez beletartozik???
mfpan

Én úgy tudom 180 napnak kell meglennie szülésig, nem? Vagy hogy van ez? :roll:

snufi

Értem Stufi, akkor meg jól csináltad :wink:

mfpan! Én nem vagyok ebben valami nagyon profi, de úgy tudom, hogy ha bejelentkezel a munkaügyi hivatalba, akkor nem szakad meg. A babafalván van egy tb-ügyintéző szakértő, 1-2 napon belül válaszol a kérdésekre, talán próbáld meg, hátha tud segíteni. Nekem még mondtak egy olyat, hogy passzív táppénz, de azt meg kéne érdeklődni, hogy micsoda :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom,
Köszönöm! Sajna nálam a passzív táppénz nem játszhat - bár ebben vannak jogi viták - mert a cég bezár, a munkavállalókat pedig egy meghatározott összeggel kárpótolja (+ végkielégítés + egyéb). Viszont ennek egyik feltétele, hogy megkapjuk ezeket, az hogy nem mehetünk el passzív táppénzre. Hát, pedig az is időnyerés lenne.
mfpan

Na, lányok én megyek. Lejárt a munkaidőm, és rengeteg a tennivalóm.
Legyetek jók!!
Ui: Olyan rossz, hogy nincs otthon net. Most kezdtek belejönni, most lesz időtök írni sok-sok érdekes dologról, én meg csak holnap reggel kapkodom a fejem.
Puszi!!!
mfpan

Salátával degeszre zabálni ér?
És mandarinnal, meg banánnal?
Mást még nem ettem ma. Asszem elkezdett összeszűkülni a gyomrom. Televagyok egy adag kínais káposztasalival. Huh...Gyorsan egy kávét ide nekem!
Még munkahely, adminisztráció. Nemsokára félévzárás. Bleeee, dolgozatok. Van itt valaki? Vagy mindenki most indul hazafelé apucijához?

Kép
zölddisznó

Én itt vok. 8)

snufi

én is itt vagyok. sziasztok!
katica
katica30

Néha nézek ide, dolgozom a gépen.

Zöldi! Salátával ér degeszre zabálni :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia csajok!

Snufi, bátor vagy! Én másfél évig azért tepertem, hogy teljes állásban felvegyenek, és most végre megvan. Eszembe se jutna felmondani, mondjuk én szeretm is, amit csinálok.

CSAJOK! Hallottátok a legújab hírt??? A kormány állítólag el akarja törölni a gyesen, gyeden lévő kismamák tandíjkedvezményét!
Van (volt?) egy olyan rendelet vagy miszösz, hogy a gyeses-gyedes kismamáknak nem kell tandíjat fizetniük a felsőoktatásban. Ezt most eltörlik, úgy hallottam. :shock: :? :( No comment...
Sokan az ismerőseim közül direkt akkorra halasztották a tanulmányaikat, mert így nem kellett horribilis összegeket fizetniük tandíjra. :?

Kép
szilcsi

voltam dokinál :(
katica
katica30

Kép
szilcsi

Katica, mesélj! Mi a baj?

Kép
szilcsi

Szilcsi, ez gáz!!!!! :evil:

Katica, mi volt :?:

snufi

Hja, nagyon durva! :evil: :evil: :evil:
Hogy tehetik??? :(
Snufi, látom, tetszett a film! :lol: Amint megjelenik, megveszem, mert annyira bejött. Te is bőgtél??? :oops: :lol:

Kép
szilcsi

Elbeszélgettem a dokival a múlthavi brutálciklusomról, aztán megvizsgált. Szerinte elképzelhető, hogy a gyógyszer, amit szedek, zavar össze vmit. De ha meg leállítanánk azt, akkor eléggé vacakul lennék. Megállapította uh-val, hogy vannak tüszőim, de azok kicsik :( kaptam gyógyszert (clostylbegyt), ti ismeritek ezt a gyógyszert?
A következő ciklusom közepén kell visszamennem, akkor megnézi, hogy kedvezőleg hat-e a gyogyó, nagyobbra érnek-e. ja és mondta, hogy legyek türelmes, és aztán diagnózisként ráírta a papíromra, hogy női infertilitás. most kerestem ki a szót a netről, és nem lettem túl vidám. :(
katica
katica30

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek a gratulákat, lassan elhiszem :)) A nadrágom ma már úgy szorított. de ez még csak a puffadás az elején. meg majdnem visszajött két harapás alma. Eszterrel a dinnyétől undorodtam meg, azóta sem tudok enni, most meg jön az alma úgy látszik.

visszaolvastam, de azt hiszem elég felületesen, nemrég keltem fel.

Láttam szép pocakokat, meg cuki Miksát!!

Sonjusnak nagyon szorítok hogy beágyazódás legyen!

Nem emlékszem ki mit írt :((( Na holnapra helyre rázódok így 3 napi nagyszülőzés után aztán jövök. Azt hiszem jegyzetelni fogok olvasás közben hogy kinek mit akarok írni, mert így nem megy. jön a feledékeny kismama..
úgy örülnék ha sokan követnétek!!!

judis

Talán Szirom kérdezte, hogy nevek vannak-e már.. van egy, ha lány akkor Tímea. Fiú nevünk mikor még Esztert nem tudtuk hogy Eszter lesz, akkor a Máté volt. De én most nagyon rááltama Dávidra, Dánielre.

judis

Judis! Szép nevek! :wink:

Úgy írjál, hogy egy másik ablakot is megnyitsz, ahol olvasol közben :wink: Akkor nem kell jegyzetelni :wink:

Katica! A lényeg, hogy nekiállt a doki rendbeszedni a dolgokat. Egy vérvizsgálatot nem akar csinálni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! az lesz :) de most még túl kába voltam bármihesz is. arra ébredtem hogy Eszter kiabál. Persze álmában.. azóta is alszik. Ja, tegnap tele lett pöttyel. a 3 napos láz pöttyei. tiszta pötty, most kezd húzódni a lábaira, kezeire. doki szerint 1-2 nap és eltünnek.

judis

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?