Hahóóóó,
akkor én is kapok Piros pontot? én is csináltam képeket.
Továbbá a plusz Piros pont azér is jár, mert nárra nem fizetünk. Így 1800 volt a díj.
Számlaszámot nem adott az Erika, mert azt mondta, hogy az a központi elszámolásba megy az önormányzathoz, és onnan nekik nagyon nehézkes a pénzt lekérni, így azt javasolta, hogy nem baj, ha nincs kifizetve valakié, akkor majd fizet akkor amikor jön. Jucust nem húztuk ki, hanem azt mondtuk, hogy ő akkor nem fizet, de ha esetleg akar ősztől jönni, akkor jöhessen, és majd arra az időszakra esetleg ő is fizet. Többiek is majd akkor fizetnek ha jönnek. Na, ezt intéztem.
ugye hogy jöhet a pirospont. Ja nem, bocs: Piros Pont...
Vuka, gyógyulj meg! Átérzem a problémát, már volt nekem is ilyen gyulladásom, kétpercenként jártam pisilni 2 cseppeket....sőt egyszer bedurrant a bal vesém is (azóta tök érzékeny
), és akkor egy étig feküdtem 39 fokos lázzal, és pisilni is alig tudtam úgy fájt. Szar volt. És elhiszem, hogy neked is az most. De hogy javulsz, az nagyon örvendetes. Natasa és Mancs vajákos asszonyok tuti segítenek!!!
Cool, majd az ülést is el kéne vinni ha erre jártok, ugyebár...ja, és még nem hívott senki...
Görgőbaba, tessék gyorsan meggyógyulni!!!
És Julcsibaba is!!!
Meg mindenki! Hogy akkor jövő héten azért talizzunk veletek is!
Kormi, akkor jövő héten sem merészkedtek el hozzánk?
és akkor mostani képek:
Sziszkó, tudom, hogy jó csajszi vagy... de ez egy csúszda, és az oké, hogy te ott vagy fenn, de ezen a létraizén én is felmehetek?
Úristen, Livi, te tutkó meg akarod ezt enni?!
Végre valaki észrevette milyen csini harim van! VÉGRE!!!!
Heló...eljössz egy körre?:wink:
Te most komolyan rám vigyorogsz? nem érzed magad egy kicsit idiótának?
Nekem sokkal-sokkal jobban áll ez a satyek mint Sziszkónak. Ezt skubizzátok! Látjátok? Ugye, látjátok? UGYE?!
Látod apa, mit csinál a nejem? Biztos, hogy azt akarjátok, hogy ő az enyém legyen???!!!
És akkooooor...az annyi miiiiiiint...mennyi is?
Öt! Anya, anya!!! Látod, én megmondtam már ezerszer, hogy tudok számolni!!!
Szép paci, jó paci...nyugi paci...
Érdekes elképzelései vannak ennek a kiscsjanak a hintalovakról...így fekve egészen jól látszik hogy ez egy hintaló...hmmm....vagy lehet hogy mégsem?
Ezt a madzagot jól hazaviszem....és majd jól eldugom valahová....mennyi jó dolgot lehet majd ezzel csinálni...simán elgáncsolok majd vele valakit...tuti...
Meg kell mondjam, anya, le vagyok nyűgözve...igaz betört az orrom (na jó azért annyira nem...), és elvették a labdászacsimat is...de Te... Veled mindig olyan jó kis kukucsosat játszunk...igaz, anya?
Livi...ha Beni esetleg nem jön be neked, akkor én szívesen simizem a hajad...és adok neked inni is mindig, ha szomjas lennél...
He-he, asziszitek nem tudom kidönteni...??? he-he....majd csak figyeljetek!!!
Húúú, milyen jó ez a szilva! (a tálka aljára volt festve egy szilva - a Szerk.)
- Kisfiam, ugye milyen jó amikor simizlek?
- Igen, anyuci...Apa, ezt veled is szokta?
(Mancs Klán eme cselekménysorozata igen.igen felkeltette Szonyec érdeklődését, aki némán konstatálta, hogy UGYEMILYENJÓ....A SZERK)